Viszlát

 • Megkérek mindenkit, hogyha valaki(k) elköszönnek tőlünk, akkor métósággal búcsúzzunk. Ha valakit az indulatok hajtanak, az megtehette eddig (ingame) annak levezetését. Ez itt már nem az a pillanat. Játékosokat vesztünk. Ennyivel szegényebb lesz a közösségünk. Ez nem a sérelmek ideje, az már elmúlt.

  Köszönjetek el emelt fővel.

 • Az első keresztesháború indult úgy, hogy a nyugati urak nem bírtak magukkal és egymást fosztogatták. Feldúlták saját országukat, templomokat raboltak ki, apácákat erőszakoltak meg. Saját népüket irtották gyakorlatilag mert megtehették. Jött a tapasztalat és a kincs.

  Ekkor a pápa elhatározta, hogy ad nekik egy célt, szerezzék vissza a szentföldet. Elindult a csürhe kelet felé és feldúlták a keresztény városokat :D


  De mi nem vagyunk ostoba nyugati nép!

  Mi a tudást vittük mindenhová, harcolni is csak azért mentünk, hogy visszaszerezzük az innen elrabolt javakat... elpusztítottuk a római birodalmat, mert az kiirtotta európa lakosságát és rabszolgává tette.


  Uraim!

  A pénz ismét közétek állt és viszályt szított, mint annyiszor a múltban.

  Jó emberek vagytok... viselkedjetek úgy!

  Ezek a fiatal harcosok most kimennek honunkból és egymás mellett fognak harcolni, nem ölnek többé magyart! Isten áldja meg őket!

  Remélem egyszer majd visszatértek és tovább építitek itteni világunkat!

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Én annyit tennék hozzá, hogy sokan azt hiszik a külföldi szervereken kolbászból van a kerítés. :)

  Viszont több játékos több cp és több pénzük van mint egy átlagos magyarnak.


  Viszont régen a .Hu is egy népesebb szerverek egyike volt csak sokan nem ismerik azt hogy élni és élni hagyni.

  A toppos raszalltak a kicsikre némi haszonért és addig addig támadtak míg elment a játék kedve.

  Minden egyes játékossal kevesebben vagyunk amit még kellene állítani és egy időre talán letenni a fegyvert.


  A GF továbbra sem a .Hu szerverekrol szerzi a legnagyobb bevételt. Sőt szerintem mi vagyunk azok akikbol annyi bevétele nincs hogy 1evig tudja üzemeltetni a tarhelyet.


  Szívből sajnálom a sharks és a Dark szövetséget hogy erre a döntésre jutott hogy inkább mennek, de mégis lehet őket érteni.


  Mindkét szövetségnek a legjobbakat. Szerintem nem ők lesznek az utolsók.

 • Tywin.


  Nézd meg miket írt Soldier,azzal gondolom semmi bajod nincs mert ott van most az oldaladon (még).

  A kérdésedre tudnék válaszolni,csak nem volt megfelelő az idő,mire az lett volna már kiraktatok. Ragnar pont ezért tette amit (annó) hogy ne sajátítsa ki senki azt a csetet, és ne legyen elnyomás,ezzel őt köptétek szemen.


  Tywin el sem tudod képzelni mennyi csata nem sikerült, de akkor se hagytuk abba, ne legyél kicsinyes,az hogy 1 csata nem jön össze még nem ok arra hogy abbahagyjuk, ne nevettesd ki magad.


  A miérteket leírtam,hogy azt elfogadjátok vagy sem az már a ti dolgotok.


  Ninja [Ö: 171.411.756.000] Valkorion [Sith] & Padawan [Visitors] vs. Devil666 [DarkSide] (T: 141.596.546.000, V: 29.815.210.000)


  Visszakerestem a kedvedért. Utolsó előtti komment december 8. Aki nem emlékszik rá.

 • hamár szegény ragnart bele keverted devilke, ő írta hogy amiket írtok máshol kést rántanak...


  globálisan sosem tudod nézni saját magatokat csak ti vagytok a sértet felek.

  őszintén kíváncsi vagyok mit fogtok alkotni kint.

 • Tisztelet nektek, !!!
  Tisztelet és, sajna, ja, könnyű, pofázni nagyon :D

  Ne aggódjatok a félistenek is lábamnál étkeznek majd, nem lesz semmi gond.
  Hódol a birodalom, erejét mérem ;)
  Nyúzok mind bukni fognak, esélyéjük sincsen :


  Mind elbuktok majd, éhes Farkasok a falak előtt. Tigris tépte medve, sok örült harc helye..!!!.
  Mind vesztetek senki rablók, megölik Ogame bályványa.

  Senkik állnak őrt itten


  Homályból, láng mint ősi isten, mind gyíkos itten ;)

  Rakendroll!!! mit árthat bárki is?

  987 a Világbajnok sok nemzet igázója!!!
  Egyesült Királyság, Argentína, Brazília, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, Görögország, Hollandia ..... stb

 • Bocsánat, de ezt kifejtenéd érthetően?

 • Mind ellen és aki maradt az is az mind!!!
  De kicsi gyikok mind buktok ;)


  Érthető, Ryback! ??

  987 a Világbajnok sok nemzet igázója!!!
  Egyesült Királyság, Argentína, Brazília, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, Görögország, Hollandia ..... stb

 • Szerintem nem. Ki mire gondol. De mit akarsz tudatni?

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Nos. Sziasztok.

  Minden vitát, meg minden f*szságot félretéve, egyetértek magával a poszttal, és velük tartok én is.

  A .hu közösséget nem hagyom el mert Spica szerveren még játszom.

  Belátom, Guratnak van igaza fentebb. Ez már nem a sérelmek és nem a viták helye. Annak vége. Búcsúzunk.

  Én magam belátom azt, hogy nekem itt a pakkok, és egyebek miatt nincs esélyem. Szégyen lenne? Nem hiszem. Ha akarnék, pakkozhatnék, de van jobb helye annak az összegnek.

  Igen, külföldi szervereken is lesznek sa, és pakk huszárok, ez biztos. De arányában nem mindegy a dolog. Itt Librán a játékosok 80%-a sa és pakk huszár.

  És a posztban említett kettős mérce is eléggé zavar engem is. Kívül állok ezeken a csatás dolgokon, amikről szó volt. És kívülállóként is elég feltűnő a kettős mérce. Megpróbáljuk külföldön, meglátjuk mi lesz. Nektek sok sikert itt a magyar Libra szerveren.


  Ui: jegyrendszerről és a team-ről csak annyit, hogy tegnap írtam egy jegyet a fórum Warn-al kapcsolatban. Megkaptam a választ, úgy hogy más írt, más kezelte a jegyem, nem az aki adta a warn-t. Kérdés: Miért nem az válaszol az aktuális témában, akire tartozik? Miért az, aki nem is látta a warn okát, és nem tud mihez viszonyítani?

  Költői kérdés, erre nem kérek itt választ.

  Minden jót nektek akik maradtok librán. Sok sikert a továbbiakban mindenkinek

 • Kérdezd meg ...

  Sok sikert a szövinek máshol.. :) És igen, megkérdezem.. A szövetség vezetője által a fórumon hivatalosan bejelentett elköszönés után miért van Malacde kollégától másnap reggelre 25 kémkedésem? :D

  Nem mintha zavarna, de annyira az erkölcsről prédikáltok.. :lol:

  A Sharks azt mondta vége, és vége. Talán úgy becsületes és gerinces.

 • Sok sikert a szövinek máshol.. :) És igen, megkérdezem.. A szövetség vezetője által a fórumon hivatalosan bejelentett elköszönés után miért van Malacde kollégától másnap reggelre 25 kémkedésem? :D

  Nem mintha zavarna, de annyira az erkölcsről prédikáltok.. :lol:

  A Sharks azt mondta vége, és vége. Talán úgy becsületes és gerinces.

  Sajnálatos módon nálunk ez komplikàltabb lesz és hosszabb ugyebár mivel senkit nem hagyunk hátra így coma engedèlyekre van szüksègünk

 • Sajnálatos módon nálunk ez komplikàltabb lesz és hosszabb ugyebár mivel senkit nem hagyunk hátra így coma engedèlyekre van szüksègünk

  Gerincesen előbb az engedélyt intézni, aztán elköszönni.. és nincs kérdés..

  De mint mondtam, engem nem zavar.. :)

 • Sziasztok.


  Teljesen kivulallokent aki 8 év után pislogott vissza a játékba fogadjatok el pár tippet vagy tanácsot.


  1. SA "huszárok"


  Az online játékok 99.9%-ának a lényege hogy a készítő pénzt keressen vele. (remélem nem sokkoltam ezzel a kapitalista hozzászólással) A játékban elköltött pénzeinkből fizetik a saját fejlesztőiket, szervereket, ügyfélreferenseket, könyvelőket, adót (talán), és a moderátorokat is. A legtöbb játékban ahol megfordultam, főleg külföldi szervereken a játékosok ezt már rég felismerték. Legalábbis a legfontosabb részét számunkra: az SA "huszárok" nélkül nem lenne mivel játszanotok, ők fizetik a FtP játékosok szórakozását is.


  STFC Europai szerverein vannak játékosok akik több 100.000 EUR-t költöttek már el a játékban. Mégis tisztelik őket ezért, mert nélkülük nem lennének event-ek uj kontent, uj szerverek, support funkció, stb.


  Ha valaki jó "whale" módjára a szórakozásra (vagy csak feleslegesen álló) pénzét nem esti piálásra, vagy mozira költi el hanem itt, az csak is a saját dolga. Ez a játék része. Ha fizet valaki kapjon érte valamit. Magasabb szintu szorakozást. Ha bemész a Merci szalonba sem adnak egy szuzukit 30 millióért, mert nehogy már rosszul essen a Józsinak mert így nem fair a csajozásnál. Ezt el kell fogadni, amig ez nem megy mindenki rossz játékban játszik. Viszont ezzel lehet együtt élni. Jobban kell vigyázni a sokat költőkkel, ügyesebben kell náluk taktikázni, óvatosabban flottázni.


  Tessék ezt a tényt elfogadni, vagy ha nem megy keresni egy free to play játékot. (Sok sikert hozzá a mai világban, talán ha elemet tesztünk a régi tetriszbe.)


  2. Moderálás


  Sok sok forumanyagot olvastam végig az elmúlt időszakból, csak hogy képbe kerüljek. Sajnos valóban szemre is úgy tűnik, hogy azért itt nincs minden rendben. Kiérezhető némi részrehajlás nagyon sok esetben. Ennek könnyen lehet hogy egy nem transzparens szabályzat az oka. Triviális mik a szabályok, de hogy mi a buntetés az nem. Más játékokban (STFC-t hozom példaként megint) tök mindegy hogy te fizetted a komplett német szerver működését meg a CEO e havi helikopterét, ha szabályt szegsz pontosan ugyanazt fogod kapni amit mindenki más. És ez tudva lévő. Mind amellett transparens. Hiányolom ezt ogame.hu-ról.


  Például ha egy szaftosat anyázol valakinek az 12 óra bunti. Ha megszeged a zúzás szabályt akkor XYZ. Ha multi accolsz akkor ... és lehet folytatni.


  A transzparencia hiánya miatt még ha nincs is részrehajlás, mindenki ezt fogja érezni. (Pláne akkor ha van).


  Üdv mindenkinek és jó játékot. Merthogy ezek továbbra is pixelek.


  Csáó

 • Srácok, nekem nem rémlik az, hogy bárki azt írta volna, hogy azonnali hatállyal mennek V-be és soha többet ettől a ponttól nem látjátok őket.
  Nagyon szerettek dobálózni a gerinc szóval, de én nem látom azt, hogy bárki megszegett volna bármit amit mondott eddig.
  Szerintem sokkal kevesebb gerince van azon játékosoknak, akik szánt szándékkal beverik a saját társaikat ahelyett, hogy az ellenfél beletett munkáját megtisztelnék azzal, ha már védeni nem tudják, hogy elengedik a csatát.

  Illetve mondva volt, hogy a Darkosok mennyire hisztisek meg minden. Nem tudom hogy vagytok vele, de jóformán a másik oldal többet sírt itt ebben a threadben, mint a brazil nagymamák a szappanoperák legdrámaibb jelenete után.

  Darkosok, minden jót nektek, nagyszerű döntést hoztatok szerintem, ti játszani akartok, amit nem minden ellenféllel szemben lehet élvezettel tenni.

  Igen, csak, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, nem azért mennek el Devilék, mert ti hűdejó játékosok vagytok, vagy mert milliókat öltök a játékba, hanem azért mert semmi élvezet nincs abban számukra, hogy ellenetek játszanak.
  Kiöltetek minden élvezetet a játékból az emberileg tisztességtelen húzásaitokkal. (bármennyire is szabályosak azok sajnos)

  Szóval Libra megmaradó játékosai, jó vadászatot kívánok Sheldonra (mint az egyetlen igazi túl nagyra nőtt céltáblára)