Posts by Allkiller

  Ez a "TK" jelzés sem rossz, de az elvesztett flottát, nyersit nem biztos, hogy pótolja.


  Az biztos, ha behoznák a szabályrendszerbe, hogy "szövetségben" és "barátlistán" lévő tagot NEM lehet támadni, csak bontás után 24 órával, megoldana rengeteg gerinctelen kellemetlenséget - maradna az információ kiadása. Azzal viszont már küzdjön meg mindenki, kinek mennyit enged. Ebben látok némi megoldást:!:

  Igen kellemetlenek tudnak lenni ezek a XXI. századi technikai problémák :cursing:. Igaz utólag, de érdemesebb ráírni ilyenkor a támadókra időben - fordulhatnak, nem végig várni, hogy a végén majd nevetek egyet. Vagy olyan ez mint pókerben a AA : elblöfföljem, vagy behívjak egy nagyot :) .

  Queen nem ment volna inkább segíteni? Az még szebb lehetett volna:!:Összességiben szép csata lett, hullanak a milliárdok, grat. az ACS-hez :beer:. 666-nak gyors felépülést, ezzel az aktivitással menni fog.

  Ezt klassz olvasni, és az elveszett flottákat is megtérítik?

  Megoldható, ha valaki lusta végigolvasni a szabályzatot, és értelmezni, az erre vonatkozó részt beilleszteni? Nem akadékoskodásból, de jó lenne informálódni a megfelelő emberektől. Milyen szabályok vonatkoznak erre az esetre. Előre is köszönöm, , ha megoldódik. Tudom most nem játszom aktívan, és nem is volt ilyen esetem, szerintem másokat is érdekel az eredmény. Köszönöm:!:

  Csak kérdés:

  Az ilyen Kismester féle csatáknak nincs szankciója? Az egy dolog, hogy a több éves munkákat romba dönti, hátbaszúrással, hiszen háborús játék - de a hogyan:?::!:

  1.: Már írtam, hogy olyan előnnyel flottázik, ami másnak nem adatik meg. Gondolok itt az ON-OFF státusz kijátszására:!:

  2.: Értelmet veszti a szövetség fogalma:!: Aki benne van mindenki nagyobb veszélynek van kitéve ezek miatt, mintha szabadúszó lenne. Hátrány arculata lett a "Szövetség" fogalmának:!::!::!:

  Ez így jó lesz? Nagy, és akármilyen ACC-ok mennek tönkre jogtalan haszonszerzésből, és visszaélésekből:!:

  Személyes véleményem:

  A barátlistás vagy szövetségi tag támadása /még úgy is, hogy látom mikor lesz "i", és kirakom, egyből támadom, egyértelműen csalás:!: Olyan előnyből támadok, amit más nem lát, én egyértelműen tudom, hogy az illető OFF - ez mi nem, ha nem jogtalan előnyszerzés:?::!: Számos ilyen csata van a fórumon, és ez dicsőség:?: Értelemszerűen lepakoltatnám a nyersit, figyelmeztetés mellett. Ismétlésnél szigorítva. Nem olvastam el az erre vonatkozó szabályokat, egyéni véleményem.

  Kedves Játékososk ;) ! Ha mind betartjátok ezeket a visszafordításos felkeléseket, napi szinten, idővel jelentkezni fog nálatok a "paranoia" :!:De igen, sajnos csak ez a megoldás, hogy hamarabb fordítasz a Holdrombolásnál. De mi van akkor, ha hamarabb indulnak, és előtted érnek be? Lásd a fentieket.

  Apropó, költözz messzebb, ahol senki nincs? Csak azért, hogy nehezebb legyen leszedni? Nos akkor felejtsd el a flottázást, addig, amíg az utolsó megérős CP leszel. Ha mégis hajókat gyártasz, melléd kolóznak, és lásd a fentieket - ugyan az a vége.


  Ilyen az, amikor kikerül valaki a "Paradicsomból", nincs diplomácia, ami megvédi, és tapasztalt, fanatikus szövetség áll vele szemben. Volt ez fordítva is.


  A túlélés csak a TOP1 szövi TOP tagjai élik túl barátságban. A szerver többi tagja áldozat, CP, amíg kitartásuk el nem fogy.


  Nos ennek tudatában kell a jövőre gyúrni, és egy kényelmesebb új UNI-ban szerencsét próbálni, az elején elhúzni, majd kiélni flottás hajlamainkat:!:


  A csata mindig szép, a kivitelezés a játék csúcsa, igazi ritka Ogame Kuriózum. Nem sokan maradtak ilyen kitartó PH szakik 8o !

  Nincs rá megoldás, ez a játék egyik hibája. Ha kiszemelnek valakit TOP játékosok, és értenek a játékhoz, nincs menekvés. Nehezíteni tudsz, de ha figyelnek mindenre simán törlésbe tesznek. Szerintem ezt már 10 éve is tudtuk, csak gondolom a hit, hogy éppen velem ez nem eshet meg. Hát megesett.

  Szuperbiztos nincs:!: Marad a sablon: Jobbulást, visszaépülést, persze ilyenkor érdemes elgondolkozni, hogy csak azért, hogy később újra jó farm legyen :(  :?:

  Ne kezdjük már megint ezt a kivagyok, mit ígértél, fenygetsz, stb... szójátékot. Pár napja ezen van a hangsúly, miért OFF-ja az a pár ember a csatákat, erre itt van. Maradjunk a csatáknál, és 1-2 frappáns beszólás elmegy, de maradjunk a lényegnél : a csata:!:Ami egyébként egy jó kis ACS oda-visszavágós. grat. mindenkinek:!: Lássuk a folytatást.

  Nem ártana, így az elmúlt több mint tíz év távlatából ezt pontosítani:!:Éppen aktuális a kérdés. Szerintem ez 10 éve is kérdés volt, ne legyen belőle diszkrimináció, az egyiknek szabályos, a másiknak nem. De miért csak most lett aktuális:?:

  "nem baj legközelebb a megérzéseimre hallgatok mert pont azon vaciláltam másik galaxisba toljam előtte lévő este a flottát :dash: :dash:+ egész éjjel nyugtalanul is aludtam de eszembe nem jutott eléggé hogy fel lépjek pedig gondoltam rá :dash:"

  Jaj de szép, amikor így kell éjszaka, vagy moziba, kiránduláskor, stb. élni az életet, esetleg felkelegetni hajnalban, hogy a visszatérő kukásokat útnak indítsd, ne maradjanak őrizetlenül a Holdon :) . Szép napok, a csata szép, a hozzáállás is dícséretes :!: Grat. mindenkinek:!:

  Hát igen. ha leírtam Sicariónak, itt is itt a helye:


  "Hali:!: Minden elismerésem:!:

  De én már nem tenném ki ennek a szerencsétlen Stadtholder Serenen ütött csatákat. Tisztelem a kitartásáért. Nem trükközik, nem sírdogál, még ha néha támadna is, nem figyel, ninjába szalad. Csak van és megy, gyűjt, leszedik és újra épül. Itt van farmnak, de őt nem kunszt leszedni - ezért is gondolom, hogy már nem nagy trófea kitenni. Lassan sajnálom :S .

  Persze ahogy érzed, a csatát nyerted, meg profit, stb... remélem nem veszed sértésnek, nem azért írtam, szíved joga farmolni.


  Jó költekezést, a védőnek kitartást, és jó játékot mindenkinek:!:"


  u.i.: Csak az event miatt, de már nem trófea ....

  Hali:!: Minden elismerésem:!:

  De én már nem tenném ki ennek a szerencsétlen Stadtholder Serenen ütött csatákat. Tisztelem a kitartásáért. Nem trükközik, nem sírdogál, még ha néha támadna is, nem figyel, ninjába szalad. Csak van és megy, gyűjt, leszedik és újra épül. Itt van farmnak, de őt nem kunszt leszedni - ezért is gondolom, hogy már nem nagy trófea kitenni. Lassan sajnálom :S .

  Persze ahogy érzed, a csatát nyerted, meg profit, stb... remélem nem veszed sértésnek, nem azért írtam, szíved joga farmolni.


  Jó költekezést, a védőnek kitartást, és jó játékot mindenkinek:!:

  Üdv. Assassin74!

  Megmondom őszintén, hogy erre már nem emlékszem :) , de ez egy pozitív dolog. Azt viszont nem értem, hogy miért törlődik 24 órán belül, amikor igen fontos és értékes infók vannak benne. Még mindig érdekesnek tartom a témát, és hasznosnak is, de nagy kitartás kell hozzá, idő, stb. Ha már csak a feléig megy mindenféleképpen pozitív az ötlet. Színesíti a játékot, hajrá!