Posts by Allkiller

  Kérdés: A Spica szerveren más GO csapat van? Nem kötekedésből, csak a tisztánlátás végett. Csapatmunka, vagy kihúzás :S :?:

  Males ez nem Off ennél a témánál Soldier részéről, ha már nyitottatok egy témát, elmondja a véleményét. Egy rendszer ellen harcoltatok idáig, és ez az SA rendszere volt - eleve bukott téma, igazságérzet, miegymás, minden eszközt bevetve - ami már más napra tartozik. Szép lassan elült a lárma.

  A második körben mindenkinek világos a szabályzatban a kém spam. Vagy ezek szerint mégsem - és nicsak-nicsak, éppen akkortájt kínáncsiak a népek. Ezeket sem eszi mindenki, habár valaki sokat bukhat rajta. Sajnos nem nézték el:?: Megesik, de nem lett nagy a retorzió, de csináltatok belőle saját büntit.

  Kíváncsi vagyok ki fog visszakacsintani a .hu-ra ;) .

  De arra is kíváncsi lennék, hogy a "NO SA Team" hogyan érvényesül majd az SA világában más országokban.

  Valójában igaza van Soldiernek, egyenesebb lenne belátni, hogy elkényelmesedett a csapat, ezt a tempót, sikereket, készenlétet már nehéz tartani.

  Sok sikert aki megy, és annak is, aki marad:!:

  Egy dolog: Soha nincs a flottám őrizetlenül, ha a holdon vannak a ladikok én is gépnél vagyok.

  Egy dolog: Akik itt vannak a csatajelentések vesztes oldalán, a 80% ugyan ezt vallotta:!: Ez egy dolog.

  Az is iszonyatosan bosszantó, ha a net éppen akkor kezd el "laggolni", ez lehet szolgáltató hiba is. A kukásokra ráhúzni a támadást tipikus esete szívóágon :( . 9 sec nem olyan rossz számtan, sokszor mellé lehet nyúlni a nagy kapkodásban, de ezzel a hibával is sajna számolni lehet - most bejött. Grat. a csatához:beer:, Gandinak gyors visszaépülést:!:

  Fura bevezetőd van Male, ki mire gondoljon :) . Nem fejtetted ki, de akkor a védés az eredeti csapó idő utánra érkezett :?: Ezek szerint Ragnar nem hitte el, hogy hiába vagy csillis, menetidőn belül, nem fogsz menni, vagy ha mész is védeni, húz a flottán, és lecsekkol - de te később értél oda, így ez lett 8.) . Jól gondolom:?:


  A másik, de ez csak részletkérdés: " A támadócorrectül gratulálok!!" . Ő gratulált korrektül, vagy te gratulált korrektül a :/ :?:támadónak


  Amúgy gratulálok a védéshez, szép volt, megy az adok-kapok. Mindenkinek küldöm a :sör: -t :!:


  Oké, közben megjött a válasz is :Menő: ... grat. a csatához ... ez dupla post:?: ;)


  és.i.: Ezt a "Menő" dumát nem tudom kiszerkeszteni ...

  Sheldon szépen odacsaptad ezt a flottát:!:

  Az a két darab kém amúgy mi okból ment éppen becsapódás körül:!::?: Semmi rossz szándékot nem feltételezek, első gondolatom a visszatérőre való rárepülést feltételezte 8) .

  Szomorú látni ennyi csc pusztulását. Azt sem értem Sheldon, hogy az aktivitásokat miért nem figyelted? Mindkét védő csillis volt, ráadásul Devil végig, de még Raisen is valahol, végignézte a támadást.

  Gratulálok a zsákmányhoz :beer:, a védőnek "gyors" pótlást:!:

  Igaz nem itt kellene vitatkozni, de ha már elkezdtétek ...

  Malec, hogy háborút hírdettek, ne zavarjon. Csak egy dolog, ettől függetlenül bármikor napi 6x lefarmolhatnak, vagy csak rombolhatnak heccből is. Ne keress logikát, ésszerűséget, esetleg empátiát a csaták mögött. ILYEN A JÁTÉK! Valaki azért megy, mert rálicitáltál, valaki azért néz rád, mert van rajtad 5K plusza, valaki tekötörésből, és lehet valaki kitalálja, hogy majd farmot csinál belőled. Van ahol siker az 5K plusz, van ahol az 500K-t sem érdemes elindulni. Természetesen vannak higgadt játékosok is, de 1 fanatik player képes csodákat csinálni :S .

  A bíráskodást hagyd meg a jegyrendszerre, ott mindent kitálalhatsz. Sőt, ott a szabályos:!:


  Összefoglalva, ha kiléptél a háborúból sem sokkal jobb a helyzet, az a jó pár napi támadás még mehet. Vagy fel tudod venni a kesztyűt, vagy .... sok sikert azért nektek:!:

  Gyönyörű csata, még így is, hogy egy szerencsés spy & fly volt:!:Loky azon játékosok közé tartozik, akik ha a vesztes oldalon állnak, emelt fővel tudnak gratulálni, és elismerni a nyertes fél érdemeit. Nem keres kifogásokat, és képes többször is felállni. Persze ehhez kell a másik fél is, de a kitartás megvan benne. Egy roppant aktív, szorgalmas játékos, akit most így a vesztes oldalon látni, ritka trófea:!:

  Ragnar ez a te érdemed, megvolt hozzá a flottád, és kitartásod :beer: :!: Jó költekezést, csak így tovább, Lokynak több sikert a másik szerón, így jobban tud koncentrálni, a lendület megvan hozzá :thumbsup: :!:

  A 9x event alatt is túrókat szoktam kapni, de régebben is ez volt :( . Már ennek is tudok örülni :) . De tizenezresre én is emlékszem, ez amolyan álomfogás, 20K felettiről még nem is hallottam. Persze minden lehetséges.

  Ilyet is ritkán látok, de olvastam már 10K felettit is:


  Az expedíciónk követett néhány furcsa jelet egy aszteroidába. Az aszteroida magjában kis mennyiségű sötét anyagot találtak. Az aszteroidát megszerezték és a felfedezők megpróbálják kinyerni belőle a Sötét Anyagot.

  3.213 Sötét Anyag elfogva.

  Nem rossz Padawan, itt csak a szondák száma (666) a figyelemre méltó, nem annyi mint Guraté, de lehet figyelmeztetés: a következő útra csak odafelé kell jegyet váltani :) :


  A következő hajók csatlakoznak a flottához:

  Cirkáló: 253

  Kémszonda: 16666

  Csatahajó: 18

  Szép csaták, csak gratulálni tudok:!:

  Nem tudom mit írtam előzőleg, de biztosan félreértelmezted 8 | . Soha nem volt gondom a vett flottákkal, és rád sem pirítottam emiatt. Fogalmam sincs a flottádról, a csatáid pedig elismertem mindig. Nem is emlékszem bénázásra :) . Úgyhogy miattam ne edd a kefét, én a flottások mellett állok. Természetesen a trükkösebb csatákat kedvelem, ezt elismerem, de ha valami szép trófeát szereznek, mint itt ez a kettő csata, az külön érdem : sör: :!:Gratulálok hozzá:!:

  Tyűapám:!::!::!: Ez aztán nem semmi kör (-ök) volt. Éppen csal bekukkantok, és majd 200KKK bukó egy oldalon. Nem is tudom mit szólnék egy ilyen belépőhöz, az első 10 sec hogy telne olvasva a jelentést, majd a következő két nap :( . Gratulálok a szemfülességhez, jó költekezést, a másik oldalnak erős idegzetet, kitartást. Mondhatni gyors visszaépülést, ami kissé irónia lenne ebben a szituban. Mennek a megérdemelt :beer: , grat. a csatához:!:

  Jaja ... és a meglepődéseket megelőzve éli világát. Majd a játék adta lehetőségekkel, amikor kedve, ideje szottyan játszik. Az értetlenek kedvéért megismételendő, hogy van egy olyan opciója is, hogy amíg más itt nyomogatja a gombokat ezideig, ő lebontott gazdaság mellett kétszer akkora SA flottát vesz, és ugyan így bever 1-2 játékost. Majd megint nyaralgat:) , vagy dolgozik.

  Ebből a szemszögből is lehet játszani, ha egyeseknek így tetszik.

  Szép cirka arzenál, gondolom ez csak nőni fog, gyors felépülést, jó költekezést