Posts by Gullcsi

Csak neketek egy kis lecke a Holdról a kávét Portorico-val kell inni úgy az isteni mint az ilata mint az íze

Szívesen

ui.: szörnyen elkeserítő hogy egy rendes ember nics közetetk hogy ezt nem tudtátok :P :)

Én igazán nem szeretem a whiskyt, de az írkávéban nagyon jó.

Akár percekre is mosolygós leszek tőle. Kár hogy nem hat sokáig. Többet meg nem célszerű meginni belőle, mert nem alszol többet 😀

Rumos kávét talán nagyapám ivott a kommunizmus alatt... Akkoriban munka közben nem ihattak alkoholt... Ez meg kávé volt 😆

Amit tehetünk a kicsikért:

Ha új játékosunk van, az feljön ide a kocsmába, mint minden jó magyar ember és ennyit ír:

"új vagyok, ezen meg ezen az uniban, kezdőnyersit szeretnék kérni."

Mi pedig meg fogjuk adni, ha nem Ti akkor én ha a Lédára jön.

A kezdőnek tanácsot adunk, eligazítjuk az irományaimhoz, hogy legyen némi fogalma a játékról.

Ha kérdez, akár itt akár a játékban, válaszolunk neki.

Legyen ez az alap. Akkor is, ha másik szerver játékosa jön át, de nincsenek még barátai az adott szerveren

Nekem ilyen van hozzá:

Fejlesztett szenzor technológia 167.79%
    Telekinetikus vonósugár 83.77%

Felfedező Összes: 62.83%

A rakomány üres: 654.177.668

Leda

Néhány havi expem. Néha ilyen néha olyan. De most azt várod el, hogy a sok +20-30-40%-os exphozamos cucc után most ne essen vissza?

Hamarosan jön újra egy és lehet kergetni a nyersit a mókuskerékben.

Addig is a szombati hozamom: 133/+ 5,35KKK MSU
    Szombaton ne legyek már kocka annyira...

Lehet egy beszólás a bolygó skinekhez?

Ezek mind színes üveg golyók.

Sehol a víz, egy hegység, alföldek, kontinensek...

Nem akarok értetlen lenni, de ez mit takar pontossan ?? :D

Ha elmész v-be akkor jösz ki amikor akarsz?

Amúgy szerintem nem rossz bár akkor az fs része sose lesz megtanulva és a végén ugyan ott vagyunk :)

Lásd teszt szerver. Ott így müködik.

Nem kell fs-elni csak ha komolyan akarod fogni a játékot.

Mert ugye így nem lehet játszani... csak ha be vagy kakilva.

Egy hátránya van csak: a nagy flottákat így nem lehet elkapni csak egy ninjával... de talán amúgy is csak ez az egy út van.

A kisjátékos ezzel beáldoz 8-10 óra termelést annak érdekében, hogy zavartalanul fejlődhessen. És nem utolsó sorban... innentől nem vagyunk az ogame mókuskerék rabszolgái :D

Ha meg tudjuk védeni a nagy flottásoktól a kicsiket már félig nyert ügyünk van.

A többi részét Kong megoldja, ha akarja, vagy lebunkózza a kicsit aki bénázott.

Na én azt mondom lehetne szavazni egy olyan szerverről ami most indul és bent lesz a beállításban a 0 órás vakmód!

Ha véletlenül sikerül elintézni és be is válik talán nyerünk vele 10 új játékost.

Érdekelne valakit ez a mód?

Van rá 5% esélyünk, hogy a gameforge hajlik rá? Programozva le van... akkor nem lehet nagy cucc átpakolni.

Na most kötekedjünk itt a szövi helyett :D

A 0 perces vakgomb le van programozva a tesztszerveren.

1 év védelem... támadhatatlan szövi... talán az elejére írtam, hogy minden ötlet megvalósíthatatlan, mert programozni kellene.

De a támadhatatlan szövi talán megvalósítható.

1. a kezdő kicsik nem támadnak nagyon szöviket, 2 . a nagyok tudják hogy ki a boss a csapatban és nem támadnak.

Megvalósíthatatlan opciók, de mi lenne ha:

- A kezdők kapnának 1 év védelmet a rendszertől

- vagy lenne egy szövetség ami támadhatatlan, de onnan se támadhat senki

- vagy 0 perces vakáció gomb megkötésekkel (8as pozicióba nem kolózhatsz, nem támadhatsz) Sokaknak ez a bajuk, nem kockák mint mi, nem ülnek 10 órát az ogame előtt és mire visszajönnek végük. Nincs életmód állítva az fs-hez stb.

Ebből a támadhatatlan szövit mi magunk megalkothatjuk... Kong alkothat egy ilyet. Jó, ő támadhat, ha akar... de a kicsi nem, ha támadni akar hagyja el a szövit.

A másik kettő programozás és akarat kérdése.

Így növeljük a szerver lélekszámát, igaz, hogy herékkel, de legalább vannak.

Amit leírsz Gurat, az azt jelentené, hogy nem szereted ha elképzeli helyetted valaki, hogy hogy néz ki a világod.

Olyan ez mint amikor egy könyv következő oldalán egy képet látsz az általad elképzelt főszereplőről és kiakadsz, mert szerinted nem így néz ki, vagy Te nem így képzelted el.

Van egy régi bölcselet az írás feltalálásáról, talán egyiptomból.

Mikor a fáraónak elmondják, hogy feltalálták az írást elszomorodik és csak ennyit mond: akkor elindult a lejtmenet. Már nem kell megjegyezni a papoknak semmit. Az agy el fog lustulni...

és lássuk be... azóta is lejtmenet van. Szép a sok kütyü ami megkönnyíti a munkánkat... de lassan már mi is csak alkatrészei leszünk ezeknek a cuccoknak... vagy már nem is kellünk melléjük.

Ha valami lenyomja az áramot, vehetjük a kezünkbe a kőbaltát.

Egy kőbaltát kérek, Gurat :D

Nekem ott van a munkatársam, ismerősöm: Ciriaco :D

Régen telebeszéltem a fejét a flottázással. De akkor még nagyon sokan voltak a szervereken.

Azóta is visszasírom a 30 nagyszállítós farmjaimat... hogy azok minek kellettek???

Hogy lehetne őket visszacsábítani? Mert talán őket lehetne.

Nem tudom, ők 1x szerveren játszottak míg abba nem hagyták... elküldesz nekik egy 10x eco szervert, nem úgy fog rájuk hatni mint ránk.

De talán visszajönnének százan és az nagyon jó lenne. Nem tudom megoldható-e az ők régi email címükre kiküldeni 1-1 toborzót.

Az újakban már én se bízom meg nagyon, ki akar beszállni a mókuskerékbe, mint mi?

Én már csak az országok közötti összevonásokban látok valamit.

Sziasztok, ide azokat a problémákat pötyögöm majd be idővel, amik vannak, de kis odafigyeléssel javíthatók!

Gyakran előforduló probléma ami rémísztő, de javítható:

Nem indul el a flotta, pedig van egy csomó üres raktered még. Azt írja nincs elég helyed.

pl.:

1.214.400.678 fém

214.400.678 kristály

3.542,210,653 deu van a fedélzeten és még van 5.000.000.000 helyed, de azt írja, hogy nincs elég hely.

Én ilyenkor lekerekítem a végét és indul is.

1.214.400.000 fém

214.400.000 kristály

3.542,210,000 deu

Kis kiegészítés a bányászoknak a 9x sa farmolásról:

Valószínűleg Nektek is van +1,2,3-as exp bővítőtök ilyenkorra.

Rakjátok be mindet és induljatok meg expre 1 db cirkálóval vagy a leggyorsabb hajótokkal. Mivel nyersanyagot nem nagyon kaptok, csak az a lényeg, hogy amikor van időtök, menjenek ezekre a kis expek. Ha bejön 3-4 körből kb 10.000 sa az is segíthet mondjuk 1-2 kereskedő megvásárlásában.

Expre fel!

Itt senki nem iszik semmi normálisat? Pletykás vénasszonyok vagytok?

Sört kérek erre a durcás hangulatra!

Senki ne azért jöjjön kocsmába mert verekedni akar, ez nem egy olyan hely...