Posts by Gullcsi
-
-
Ha ez így van, akkor tudnunk kellene róla.
És az ellenszeréről is. (de itt a gondolataid szerint ezt nem adhatják ki, mert akkor le lehetne programozni)
Egynek nem rossz, de nem hiszem, hogy ez van.
-
Sziasztok!
Beszélgetünk a RA szöviben egy ideje erről a hibáról, gondoltam ide is kiírom, hátha másnak is gondot okoz.
- Bent szoktam hagyni a szervereket a fülre rakva, hogy bármikor bele tudjak kukkantani munka közben vagy bármikor. Sokszor tapasztalom azonban, hogy kiszálltam közben a szerverről.
- Expedíció indítás közben is előfordul a hiba. Indítanám, de csak pörög. Aztán kidob. Ha exp alatt van ilyen, akkor lehet harc közben is - gondolom én - és ha ez olyankor történik meg amikor pontosan akarsz indulni, komoly gondokat okozhat.
- Ezt még csak angolon fedeztem fel, mert csak ott tekizek kicsit unalmamban. Benyomom a nyersit plazmába, majd mikor indítanám mellé a rakétákat is, akkor nem akarja megcsinálni, csak ha kilépek a védelemből és újra bolygóra kattintok és elkezdem ismét. Addig kiírja, hogy nincs elég fémem, vagy túl sok raksit akarok építeni. (ez nem ide tartozik, de azért bogár a rendszerben)
-
Ha ő támadott először és visszahoztad a zsákmány egy részét akkor dicsőség ez a csata.
De ha ezzel hívtad fel a figyelmet magadra
Akár így, akár úgy... ideje megmutatnod mit tud a "világok leigázója"
-
Nem kell itt szabadkozni Newtwo, ha csak 1 milliárdot kapsz a profitból, az még potya 1 milliárd Neked
Szép összjáték volt, köszönöm, hogy leírtad a történéseket, enélkül nem csata a csata!
Több lassításra is felkészülni, okos dolog, nehéz mit tenni ellene. A csapdába esett ellen korrektül gratulál, minden szép és jó
-
-
Sziasztok!
Ma lettem figyelmes erre a cikkre. Tanulmányozzátok át, ha lehet, hogy semmiképpen ne lehessen baj:
Több magyar városban leáll a kábeltévé és az internet (origo.hu)
-
-
24 rakéta mögött 100 milla.
Az Ursán vagy a Merkuron talán megkértem Lokyt, hogy 100 milla alatt ne jöjjön farmolni, bármennyit is kémked nálam. És bejött. Sajna egyszer talán elértem a 100 millát egy bolygón, mert hitványul FS-eltem el aznap és elvitte. Kicsit megróttam a crawlerek miatt, de az én bűnöm volt.
Ennél gonoszabb flottások ne legyenek sehol
-
A tesztszerverről:
próbáltam 300 körüli bolygót keresni mert ugye az is ilyen szám alatt fut mint ezek.
5 bolygót akartam csinálni egyszerre, így könnyebb volt átlátni.
Elment 8as pontra felfedezőként vagy 100 kolóhajó, de a legnagyobb amit talált kb 263as bolygó volt.
Aztán volt egy csoda, mert az 5 kiküldött kolóhajó mind 280 vagy fölötti bolygót hozott, nagyon meglepődtem, mert szorgosan próbálkoztam már egy ideje. Gondoltam meggyógyult a rendszer, így az utolsó, a legkisebb 280ast bontottam és újra küldtem, hátha lesz nagyobb... Nos azóta is küldözgetem. "egyszer volt Budán kutyavásár."
Szóval, mit is lehet ott tesztelgetni?
-
-
10.1.7 van a Bermudán
-
Androidon előfordul amúgy nem is egyszer, hogy nem lehet belépni.
Kiadja a főmenüt, aztán hiába írod be az adatokat, csak pörög.
Van olyan, mikor csak azért, mert azzal az eszközzel vagy az eszközön futó böngészővel még nem léptem be soha.
-
Szomorú, hogy átírod a történelmet
Szegény Mátyásunk Bécsben halt meg kedvese mérgezése által... erre Te egy medvére fogod
Végül is, jobb a medve, mint a szerető asszony. Vagy az, ugyanaz?
Most az egyszer megbocsátok, de ne forduljon elő mégeccer!
Örülök a történetnek!
-
Furcsa, hogy egyetlen cápa is ilyen vihart tud kavarni egy bányász szerveren.
Sikerült Tőled úgy tanulni, hogy nem rajtam mutattad be a fogásokat
Nonstop aukció!
Nonstop exp!
Gondolom volt időd kinézni, jegyzetelni mindent. Szép!... de ha a cápa megáll, megfullad
menni kell!
Kerestem is egy cápás dalt, mikor ezt találtam... tökéletes!
Hogy magáról a csatáról írjak valamit:
pocsék
-
-
Tehát, így működik?
Osztályod: Felfedező
-25% kutatási idő
Növelt begyűjtés a sikeres expedíciókon
+10%-kal nagyobb bolygók a gyarmatosításkor
Az expedíciókon létrejött törmelékmezők a Galaxis nézetben lesznek láthatók.+2 expedíció
-50% esély expedíciós ellenségekre
+20% phalanx hatótávolság
75% zsákmány inaktív játékosoktól+10% kedvezmény a gyorsításra (kutatás)3.6 Kaelesh Felfedező fejlesztés
A Felfedező osztálybónuszai minden egyes szinttel nőnek. Minden bónusz nő, kivéve: • Az expedíciókon létrejött törmelékmezők a Galaxis nézetben lesznek láthatók • % zsákmány inaktív játékosoktól • Kedvezmény a gyorsításra (kutatás)
Osztályod: Gyűjtő
+25% bánya termelés
+10% energiatermelés
Szállítók +100% sebessége
Szállítók +25% árukapacitása
Alacsonyabb piaci díj
+50% Crawler bónusz
+10%-kal több használható Crawler a Geológussal
A Crawlerek akár 150%-os túlterhelése+10% kedvezmény a gyorsításra (épület)3.6 Rock’tal gyűjtő megerősítés
A Gyűjtő osztálybónuszai minden egyes szinttel nőnek. Minden bónusz nő, kivéve: • Crawler túlterhelés • Kedvezmény a gyorsításra (épületek)
-
-
A Csillagkaput nézve ma eszembe jutott néhány kérdés:
Nem eltemetni kell a kaput, hogy ne tudjanak átjönni rajta, hanem a tökéletes megoldás:
szakadék szélére lerakni a kaput... meghagyva 1 métert kb...
és egy 30-60 fokos lejtőt ami levezet, kb 3-4 kilométer hosszút...
- Ha kibukkan az első jaffa nincs baj, de ha jön a második akkor az lelöki az elsőt... és így tovább míg csak a goaurd marad meg, aki tapogatózva lassan learaszolhat a hegyről ahová őröket kell állítani és az utolsó néhány száz méteren így-úgy inzultálni, hogy ő is leessen. Utána úgy is felgyógyítja a dög ami benne van, de addig lazán rá lehet tekerni 1-2 kilométer kötelet, amitől nem tud moccanni
- Ha legközelebb akarnak ott átjönni ugyanott, akkor előre küldenek egy jaffát, hogy nézzen át?
- de mi van akkor, ha visszahúzza hirtelen a fejét? akkora lesz a nyaka mint ami a két kapu térkülönbsége?
- így született az első zsiráf?
-
Gyere Pillangó, felhúzunk!
Jobb ha Te csinálod, mint valami amit rombolni kell és újraépíteni.