Posts by Gullcsi
-
-
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy mostanában sokat hullik az RA és a Hive szövetség. Ők pedig nem tesznek semmit...
A többi csak az aláírásom, amit minden bejegyzésemnél látni fogtok.
Támadónak grat még egyszer!
Ha a saját hibánkból történik a támadás, akkor nincs okunk beszólni, balhézgatni... olyankor az adott játékostól kérdezgetek. Hogy fs-el, mit hibázott, stb. és próbálok segíteni. Ez egy ilyen játék, így kell készülni rá.
-
Ugye ez nem az a Manoka, akit én ismerek? Mert a kolozsvári amazon nem biztos, hogy nem áll bosszút ezért
-
A karbantartást 14:00 óráig meghosszabbítjuk, és az új menetrend bármilyen változását a lehető leghamarabb bejelentjük.
A támadási blokk 17:00 CEST óráig lesz aktív!
🛠️ Karbantartás - Oldal 6 - Változásnaplók - OGame Fórum (gameforge.com)
-
Azóta már rég áttértünk volna a felesre
Ki bír annyit wc-re menni
-
Sört Gurat, barátom!
Nehezen bírom ezt a másfél órás karbantartást, túl rá vagyok még mindig csavarodva a játékra
-
Nézegettem, hogy mivel jobb a Sheldon flottája, hisz közel azonos számokat látok... aztán felfedeztem a 21 millió rombolót... míg a másik oldalon csak 1.2 millió van. Hogy kell egy ilyen harcot szimuzni? Megnézed, hogy Neked mennyi pontod van plusz az ellenfélnek és saccolsz? Mert állítólag a hivatalos szimu nem müxik. És ott a kuka kérdés ugyanennél.
A nyereség kb 100-120 napnyi exp nyereség... 431 milliárd... bah... ezért másnak nagyon sokat kell dolgoznia
Respect a "Legendáknak"... a többit tudjátok... nagy kár minden halott pilótáért!
-
James Earl Jones
1931 január 31 - 2024 szeptember 9
Darth Vader hangja
-
2őt a tegnapiból Gurat!
https://board.en.ogame.gamefor…ements-discussion-thread/
Nemrég volt egy leírás arról, hogy a warcraft azért áll ilyen rosszul, mert a készítők egyáltalán nem foglalkoztak a játékosok igényeivel.
Arato régi skint kért, ugrás, dolgozni GF!
És amikor leírta akkor jutott eszembe, ő biztos nagyon élvezni fogja az újításokat... neki is kérek egy finom bort!
-
Munkában senyvedek sajna... és bazi unalmas ilyenkor 2 órával a vége előtt...
De ha megváltoztathatnám az accom színét és próbálgathatnám, melyik Avatár illik jobban hozzám, tuti jobban eltelne az idő
Grabo gyere!
-
Nem talált.
Ha járna: szövin belül megbeszélnénk és másnap reggel 1000 ilyen poszt várna Benneteket.
Manu, gyere fel írni egyet
-
Valami fincsi 5 puttonyosat Gurat!
Tölts magadnak is
Nem tudom hogy Ti hogy vagytok vele, de én nem használom azonnal az új Windowst. A régivel "meg voltam elégedve" és nem érdekelnek az újításai. Ha már nem lesz más akkor talán, ha már csak azon fut minden.
Kérek egy fél órát és megtanulom.
A warcraftban nem érdekeltek az új hajak, azok a cuccok, amikkel más kinézetet lehet adni a karakternek. Nem nagyon használtam a címeket se, pedig volt jó pár... Gullcsi, a sompolygó vagy Gullcsi, a degenerált. Nem érdekel.
A minecraftban ugyanaz a Steve-vem van amivel elkezdtem... semmi új kinézet vagy ilyesmi.
Tuti velem van a baj... de közben azt is látom, hogy a gyerekek pénzt adnak az ilyenekért. Mert jobban néz ki, vagy mert így meg tudják egymást különböztetni.
Legyen így, jöjjön a vérfrissítés és tizes huszonéves gyerekek is kezdjenek ogame-t játszani... hajrá!
-
Mi, hol? Mit akarsz ilyen kora reggel?
Legyen Malesde! És írja le azt is "honnan a név" a megfelelő rovatba!
-
A koleszban neveztek el Gullivernek... 187 centi vagyok... mostanra 115 kiló felett sajna... akkor még csak 80-90 között, de a srác aki adta sokkal kisebb volt
Ebből lett a Gullcsi becézve.
-
Megelőztem a Holtak folyóját!
Newtwo
-
-
De gondolom javasolhatunk bármit itt?
- Olyan rendszer amiben nem egyesével rakjuk be a bolygókra a gyorsítókat. Előre beállított tábla és egy gombnyomás.
- Egy gombnyomásos exp több helyre, előre beállítva.
- Állítható bolygóméretek
- Bolygók új elrendezése, akár 2-3 sorban.
- Nem támadható crawlerek, mert a földalatt vannak.
Ugye ne folytassam?
-
Nem talált!
Nos, elolvastam végre miről szól ez a posztolós dolog... nézzétek meg Ti is, mert így nincs sok értelme:
Találd ki, ki posztol következőnek! - Spam-játékok - OGame Hungary (gameforge.com)Newtwo a következő
-
Micsoda? Dolgoztam éppen amikor elkezdődött...
Most az a lényege, hogy kitaláljam, hogy kiír utánam?
Úgy se az fog írni, de mivel Anubis itt sasol, írjon ő
-
Sajnos nagyon random a dolog.
Találhattál volna akár 20.000-et is, de kb ezek között randomizál:
- +%-os fejlődés a fajoknak mind a 4nek külön
- nullás baromságok
- leletek
Tehát eleve minimum 6 felé megy a 100%, gondolom a sok leletre nagyon kicsi esély van.
És igen, idegesítő mikor a szövitársak dobálják felfelé az 1000+ leletes expeket, Te meg csöndesen sírsz magadban