Viszlát

 • Tisztelt .hu közösség!


  Mint arról már korábban írtam,ha nem lesznek változások a team hozzá állásában felénk akkor befejezzük itthon. Arra a ténymegállapításra jutottunk kollektíven mi DarkSideosok hogy a Team kivételezik a játékosokkal.

  Még mi megkapjuk a nem megérdemelt dolgokra is a warnt és a bannt addig másoknak akár mindent is elnéznek (úgy a játékban mint a fórumon). Ezért kivonulunk a .hu-ról.


  További sikereket és kitartást kívánunk nektek!


  Üdv: A DarkSide szövetség.

 • Sok sikert máshol!

  Ott majd biztos elnézik, hogy sikeres holdrombolásnál kérsz magadra 30-40 kémet, a fordulásod időpontjára.

  Én a helyedben örülnék, hogy annó 2 nap büntivel megúszta mindenki, és nem buktad mindened!


  De most komolyan! Mit hisztek? Könyörögni fog a GF, hogy maradjatok, Soldier meg büntit kap? Volt egy szövi, aki azért ment V-be, mert bejött a 100%-os SA vásárlási lehetőség...


  RIA-RIA-HUNGARIA!!!


  Edit: Próbáld ki a: Monggggyon le, monggggggyon le-t! :D

 • Csata nélkül adta hát fel...


  Egy egész szövetség.


  Veszíteni nem tudtak, inkább kihátrálnak, mintsem elfogadják a tényt, hogy velünk sem kivételeznek.


  Még nem késő meggondolni a dolgot, még kiállhattok magatokért, ott van az a sok pakk,flotta, mindenféle tapasztalat nélkül, az volt eddig a mentsváratok!


  És csak azért nem lettetek mind bezúzva, mert Ragnar nem tudott kijönni vakációból.


  Bár szerintem fordultatok volna, amint észrevettétek volna, hogy legyártódott némi flotta.


  Ehelyett az egész helyett, inkább felkerestétek a védőt (Devil), az egyik lehetséges ACS védőt: Sheldont (Malesde).

  Megkörnyékeztétek őket, sikertelenül jártatok, s lám még nektek áll feljebb, ha nem az van, amit ti szeretnétek.


  Viszlát DarkSide! Minden jót! :thumbsup:  Soldier

  honor-1.jpg
  "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár."

  Edited once, last by Soldi3r ().

 • Kérdezd meg sheldont hogy miröl beszélgetünk kis barátom és hogy miben egyeztünk meg ha nem tudsz valamit inkább ne kommentelj!!!

  A másik dolog bebizonyitottuk hogy foghatoak vagytok de nem pakkozással akarunk játszani és persze a fent emlitett dolgok is közrejátszanak(nem birjuk a 2-ös mércét).

  Valamint kérlek ne offold a témát!!

 • Én személy szerint nagyon csalódott vagyok...

  Elsőnek cápalevest akartam főzni, majd most a sötét oldalt leigázni, erre elmegy mindenki.

  Nah jó, bilibe ért a kezem... :D


  Remélem külföldön jobb lesz, ahol a kis 13 éves elkéri apuka kártyáját, és letol 20X akkora flottát, mint ami neked van.

  És akkor mit fogsz sírni megint?


  De Te/Ti döntésetek! Nem mondom, hogy hiszek a karmában, de amint vetsz, úgy aratsz...

 • Males ez nem Off ennél a témánál Soldier részéről, ha már nyitottatok egy témát, elmondja a véleményét. Egy rendszer ellen harcoltatok idáig, és ez az SA rendszere volt - eleve bukott téma, igazságérzet, miegymás, minden eszközt bevetve - ami már más napra tartozik. Szép lassan elült a lárma.

  A második körben mindenkinek világos a szabályzatban a kém spam. Vagy ezek szerint mégsem - és nicsak-nicsak, éppen akkortájt kínáncsiak a népek. Ezeket sem eszi mindenki, habár valaki sokat bukhat rajta. Sajnos nem nézték el:?: Megesik, de nem lett nagy a retorzió, de csináltatok belőle saját büntit.

  Kíváncsi vagyok ki fog visszakacsintani a .hu-ra ;) .

  De arra is kíváncsi lennék, hogy a "NO SA Team" hogyan érvényesül majd az SA világában más országokban.

  Valójában igaza van Soldiernek, egyenesebb lenne belátni, hogy elkényelmesedett a csapat, ezt a tempót, sikereket, készenlétet már nehéz tartani.

  Sok sikert aki megy, és annak is, aki marad:!:

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Mindenhol van pakkozás tény az arányok amik nem egyeznek benéztem pár külföldi azerora 360 játékosnak van 30 miliárd plusszos flottája a topp 100-nak 200 milla pluszos flottapontokkal rohangálnak ez az ami lényeges!!

 • erröl ennyit:

  NINJA[Ö: 250.854.934.000] Sheldon [Visitors] vs. Raizen [DarkSide] & Devil666 [DarkSide] (T: 220.965.833.000, V: 29.889.101.000)

 • Két hiba miatt sikerült ninja miatt Libra királyai már mennek is külföldre megmutatni a világnak! :)


  Szégyelld magad Sheldon, Ragnar!


  Miattatok, már nem rúgunk labdába. :lol:

  honor-1.jpg
  "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár."

 • kár hogy elmentek, már ha elmentek, iszonyat mókások vagytok.


  volt 2 db ninjátok, mert azonkívűl hogy lapultok meg rettegtek más nem ment... de ami szép az szép...

  de még így is hozzá téve a ninja nagyon szép, de ti nagyon nyugottak vagytok hogy nemjött össze a csata, egyáltalán nem is vagytok feszültek, csak mindenki vakiba megy meg hisztizik...


  ezen kívűl top 1-es csata van librán darkossal, meg még pár bukó azért szépen sikerűlt :D

  de majd ha átviszitek a sa-al pumpált marcikát, kíváncsi leszek milyen ellensúlyozásba futtok majd bele :D

  sokan vagytok, költitek is a lóvét ezerrel, és még picsogtok is. Tipikus hungary vircsaft.

  kíváncsi vagyok hovamentek, majd ha nyugalmasan libra után fejlődtünk, lehet átnézünk utánatok :)

  én azért sok sikert kívánok a kabaré szövinek

 • queen....

  Mi a baj? Miért sírsz? Nem is örülsz hogy megyünk? Nem hiszem hogy átjönnél bárhová máshová,ott nem lenne meg az a bizonyos hátszél. Ha ott csináltad volna meg amiket Ursán akkor már réges rég tiltva lennél!


  Sheldon.

  Ha 80 trilliárdos flottád lenne se tudtál volna velünk mit kezdeni ha ezzel se tudtál. Méghogy Cápaleves... :lol: (ezen jót nevettem) inkább örülnöd kellene hogy a cápák nem álltak rád, azzal az aktivitással ami neked van és a jelenlegi gazdaságoddal te lettél volna nekik a tökéletes "terülj terülj asztalkám" A farmok ne továbbja.

  A sötét oldal leigázását meg a helyedben meg se említettem volna ennyi nálunk hagyott csc után, :lol: apropó köszi az aprót! 2db kémkedés miatt sírtok miközben ránk próbáljátok húzni hogy rinyálunk,kapjatok már a fejetekhez!


  Soldier.


  Amit eddig tőled láttunk:

  - A barátaid hátbaszúrása.

  - Egy személyes ismerősöd leszedése.

  - Egy csapattársad leszedése,itt kiemelném azt amit fentebb írtál: "Veszíteni nem tudtak"

  Feltűnt hogy a helyett hogy megvédted volna tőlünk a csapattársad inkább te mentél el érte? Akkor ki is az aki nem tud veszíteni?

  Ohh és majdnem kihagytam a kedvencem...

  A közös ogame csetről minden DarkSideos eltávolítása... a hiszti faktor kicsapta a biztosítékot? :rofl:Gratulálok a nemváltó műtétedhez!


  Végezetül...


  Ez nálatok nagyon félre ment, mindenkinek jó oka van arra hogy menjünk. Ha a teamnél nem lenne kettős mérce akkor lenne értelme tovább játszadozni veletek,de az (nemcsak) nekem nem pálya hogy a szabályzat csak akkor van komolyan véve mikor rajtunk kell azt alkalmazni.


  Már alig várom mikor ugrotok egymás torkának mert hát... ez a virtus egyikőtöktől sem áll túl messze.


  További kellemes játszódást. ^^

 • minden szinten csak mocskolódni tudtok, azt csodálkozol h elég lesz egy idő után?

  mivel fentebb leírta soldi is, de leírom mégegyszer én is, bár nem fogod megérteni csak úgy direkt.

  gondoltunk a védésre, de nemvolt kivitelezhető ragnar nélkűl.

  és kémspam helyett ahogy ti tettétek jelenesetbe nálad, a fullodért kaptatok 2 napocska bant, értem hogy megérte... űrdokkal mindennel együtt, sokkal jobban járt, a szövtársa, és csinált valamit, veletek ellentétbe.

  sicánál ti is nagyon aktívak voltatok, azonkívűl hogy sötétanyagoztatok, meg bekamuztátok hogy rá áltatok a csatámra kukákkal...


  ezek meg a tények.

  nem a nézőpontod.

  sok sikert mondom továbbra is...

  :D

  u.i ogamechatről általába ti lépkedtetek ki mikor úgy gondoltátok, aztán mikor kedvetek szottyant belehányni a véleményetek a népnek akkor vissza jöttetek :D

 • Köszönöm a szót Elnök úr, bár nem vagyok könnyű helyzetben, de megpróbálok válaszolni az elmúlt két hónapban elhangzott állításokra és vádakra a frakciók részéről!

  Azzal kell kezdenem, hogy a koalíciós baloldal nem hazudtolja meg önmagát kedves képviselőtársak, úgy látom itt a tények sem számítanak a múlt sem számít, itt mindenki beszélhet össze-vissza és nem tudom, hogy van-e értelme elmondani megint mindent újra és újra, mert láthatóan a bal oldalon helyet foglalókat a valóság egyáltalán nem érdekli. Ez alól egyedül Sheldonnak van felmentése akiről mindenki aki a patkó nem vele egy oldalán foglal helyet tudja, hogy ő egy bohóc és amit egy bohóc mond vagy csinál azt nem kell komolyan venni. A végén, majd a fenyegetésekre is kitérnék, de annyit elöljáróban elmondanék, hogy gratulálok Sheldon úrnak akik ellen pénzt tett a játékba / nem felejtettük, hogy ön a 10+ éves accokkal akart versenyre kelni, nem a Sharksal/ most azon emberek szoknyája alá bújva osztja az észt. Közben csak egy kitartott tőkés a magas pozícióban ülő képviselők kezében, akire ha üzletből eredően szükség van akkor használják. Ezt úgy nevezik, hogy báb kedves képviselőtársam! Bár lehet hallani mostanában, hogy szintet lép és a fentebb említett osztályból remélhetőleg lép egyet előre! Itt még annyit megjegyeznék, hogy aki ilyen szinteken bizonygatja a saját igazát, mint teszi ezt ön, hogy folyamatosan indokokat és támasztékokat keres a tevékenységére, azt mifelénk valójában egyszerűen csak bizonytalan embernek nevezik.

  Tisztelt képviselőtársak!

  Szeretném kikérni magam és a Sharks nevében is azokat a hangokat, hogy mi elmenekültünk, meg megszöktünk, meg az összes negatív hangot amit velünk kapcsolatban felhoznak itt az urak. Azt nagyon sajnálom amit a bevezetőben is írtam, hogy semmi nem számít önöknek, nem csak a 100% os event az oka a mi lépésünknek. Nem vagyunk hajlandóak közösséget vállalni egy olyan közeggel ami a mai magyar ogame-t jellemzi. Se tiszta csata nem létezik ma már, sem becsület, sem átgondolt accountpolitika sem józan ész, hogy csak a jéghegy csúcsút érintsem! Ehelyett van fenyegetőzés, kiskirálykodás, nagyképűség, meg a lehető legnagyobb százalékban nihilizmus mélyen tisztelt képviselőtársak! Ahogy nem vagyunk hajlandóak azt sem elviselni, hogy egyesek a régmúltat hozzák fel védekezés képpen holott a mainál toxikusabb környezet az elmúlt 10 évben nem volt a magyar ogameben!

  Amennyiben jól értelmezem egyes ellenzéki képviselők némelyik felszólalását az elmúlt 2 hónapból akkor az van nekünk szóvá téve a leginkább burkoltan és sarkosítva, hogy mi nem tőkeinjekcióval szerettünk volna helyet követelni magunknak ebben az univerzumban. Őszintén tudjuk sajnálni, hogy mi játszani szerettünk volna, de nincs értelme olyan emberekkel versenyre kelni akik csaták nélkül és mindenféle átgondolt gazdaságpolitika nélkül több 100 milliós tételekben fejlődnek havonta avagy hetente vagy egy régebbi tőkebevonással tettek szert jelentős előnyre! Ezek mögött a fejlődések mögött valós tudás nincs, de a pénz amit beletolnak az urak arra elég, hogy egy olyan polcra kerüljenek, ahová amúgy szemernyi esélyük sem lenne és itt annyiban javítanék az összképen, hogy tisztelet a kivételnek! Olvastam itt már rengeteg indokot, de valahogy mindegyikből kilóg a lóláb és szomorúsággal tölt el, hogy felnőtt emberek hazudnak saját maguknak! Mi beláttuk, hogy ebben a műfajban csak másodikok tudunk lenni, mert felelős felnőtt emberekként úgy gondoljuk, hogy pénzben nem kelünk versenyre másokkal, mert bár hallhattuk sokszor itt sokan 20 évig élnének munka nélkül, de ugyebár nem lehet tudni kinek mennyi van, és egy idő után a költekezésből befektetés lesz amit senki nem szeretne elbukni, mert sem a kútba nem dobjuk a pénzünket sem el nem égetjük ebből pedig egyenes ágon le lehet következtetni merre megy tovább a történet aminek általában nincs jó vége! Tudás alapon játszunk vagy sehogy mi reméltük itt mindenki megmutatja, majd mennyit is nyom a súlya, de sajnos ezek csak nagyranőtt szájak voltak, melyek a sötét homályból hallatták hangjukat egyedül Ragnar képvieslőtársam tevékenysége ad okot arra, hogy van fény az alagút végén!

  Ki kell és ki is térek arra a nem elhanyagolható tényre kedves képviselőtársak mi nem gondoljuk, hogy veszítettünk volna! Sőt úgy gondoljuk mind a mai napig, hogy mi vagyunk az igazi nyertesei annak, hogy nem veszünk már részt semmilyen szinten ebben a tébolyban! Ezen felül úgy gondoljuk mindenki aki idő közben ment vakációba, vagy alapból abban van, azok a társaink is igazi nyertesei ennek a történetnek! Ennyi ember azért csak nem lehet hülye és beszari kedves ellenzék! Ezen kellene egy kicsit elgondolkozni és nem azon hová is követik önök majd a DS frakciót, /melyben bevallom egyetlen Sithet sem vélek felfedezni / mert a jó isten mentse meg azt az univerzumot ahová ez a toxikus közösség beteszi a lábát! Tovább csavarva képtelenek lennének rá alkatilag és értelmileg is, mert oly sokszor hallottuk már azt is, hogy elég volt itt a vége és mindig újra és újra vissza vissza szivárogtak az emberek! Amennyiben most nem szállnak ki uraim soha nem fognak, utóbbival legalább a tudat megmarad, hogy önök ennek a 10 éves korszaknak a koronázatlan ámbár hamis királyai és ebben senki, de senki nem tud önökkel versenyezni!

  A legvégén pedig szeretnék kitérni a fenyegetésekre, és ebből a szempontból a személyemet érintőeket hoznám csak fel a tisztelt házban! Ezek jóval az összevonás előttre tehetőek és magával az összevonás közeledtével váltak igazán erőssé. Szeretném leszögezni ezen társaimnak, hogy a fenyegetésre én szeretettel és legnagyobb tisztelettel azt tudom mondani, hogy önök nyertek ingame! Bevállalom és elismerem, önök magasabb polcon vannak játéktudásban mint én, önök az igazi újgenerációs sokrétű játékosok a sakktáblán! Fogadják őszinte és soha nem műló gratulációmat, és további jó üveggolyózást kívánok valamennyiünk nevében egy lepusztult és kopár világban!

  Viszont látásra!
  Köszönöm, hogy meghallgattak!  intro-1568998318.jpg

  Long have i waited...and now...your coming together...is your undoing!!!!!!

 • Nos mi jöttünk 4-en Librára FNC szövibe különböző unikból . Maradtunk 2-en Lokyaval . Sajnos első olyan megmozdulás után be kellett látnom ez nem az az uni ahol folytatni akarom a játékot ( nem véletlen nem is csatáztam / foglalkoztam annyira Librával utána ) . Egy olyan accal minek erőlködni amit saját erőből húz az ember setét nélkül , ha kicsit nagy az ellensúly :phatgrin: Így maradt az exp / begyűjtés és a várakozás mikor jönnek a hiper gyorsan épülő flották :phatgrin: 1x már elhatároztam , hogy hagyom akkor vissza néztem mert nem akartam magára hagyni Lokyt , de mivel nemrég legyőzte a kimerültség így már nincs miért maradnom :beer:. További jó gamet Libra , remélem észhez tér pár ember ki(k) van(nak) velük érdekből . :phatgrin:

  Soldier és Ragnar tudását elismerem jó párost alkotnak .

  Arato és Sheldon de ti olyanok vagytok mint himnuszban a balsors :phatgrin:

 • bocs devil én kértem meg soldit h tegyen ki titeket.

  mert az nem járja hogy kilépkettek, aztán visszajöttök veszekedni

  a normál hangnemben feltett kérdéseimre nem tudtatok érdemben válaszolni, csak a melleteket vertétek és pocskondiáztatok mindenkit, hát ebből nem kérünk köszi, az a csoport nem azért lett létrehozva.  a cápák indokait mindenki megérti, de ti azért léptek mert nem sikerült egy csata és nem tiltották soldit a szerintetek szabálytalan eljárása miatt.

  nevetséges.  további jó játékot nektek ha valóban távoztok.

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • ez tök jó amit írsz ricko, csak hogy öv óta nem én voltam aki 2 kézzel öntött egy rakás pénzt a játékba...


  én ursán költöttem mivel nem nagyon volt más esélyem sem.

  de meg súgom ott sem én költöttem a "orbitálisat felfoghatatlant, legfőképp nem a legtöbbet"

  de nagyon szívesen leszek a bal sors xd.

  devil: személyes ismerős alatt feltételezem máriot érted...

  ezt pont a te szádból, akik több 10 mrd profitot ütöttek márion, a mókás szint legteteje :D

 • Szerencsére vagy nem, de nem ismerek közületek úgy senkit sem :) Mondjuk Malesde-t talán egy kicsit. A szövevényes évek óta tartó összefonódásokra és ki kit vert be barátként vagy ellenségként, nem tudok nagyon mit mondani. Az tény, hogy ahol van 20 univerzum ahol évek alatt kialakult egy rendszer, hierarhia, egy összevonást követően minden felborul! Szövetségek, barátságok mennek tönkre és köttetnek újra! Aki erre nem számított valljuk be nem ismeri az emberi lélek rejtelmeit. Az sa csak egy mellék szál, ami lényegében a gyorsuló világunknak köszönhető amellett hogy profitot termel, valós profitot a gf-nek, a játékosok kárára! Jah nem is tudom minek írkálok ide, az első és egyetlen amit végülis akartam, hogy nektek akik itt vitáztok a sérelmeken, egy külön szervert kéne indítani ahol senki más nincs. Én is mint még páran akik csak játszanának, némi sa-val vagy teljesen nélküle, és persze tanulnénak is, mert hát még nekem is volna mit :) , nincs vagyis nem lenne szükségünk erre a "vérre" mennő hülyeségre amit műveltek! Mellesleg én jókat derülök :D kb ennyi a haszna számomra. Szóval, idéznék egy filmből, "miért vagytok gyengék?! Játszatok!"