Posts by malesde

  mondom az én karakternevem andron az RA-ba voltam Supernesdela néven Uni 1-en nesdela uni7-en már malesde néven nyomtam nevek sajna eléggé idö martalékává váltak voltak df blindjeim (bár lehet most rosszul használom a kifejezést) sima visszatérözés és rengeteg ninjázás az accom összevonáskor v-ben volt kislányom születésekor hagytam abba és majd 5 év kihagyás után 1 balesetem után tértem vissza :)

  andron nem tudom kinek mond valamit a Misimano név neki volt 1 szövije amiben még nagy csatákat nyomtunk sajna név memoriám hulladék igy sok névvel nem szolgálhatok

  de pl ott voltak a társaim közt Equinox és Hinata is akiknek a neve még megmaradt :D

  Hát ezt félre értetted :) semmi rosszindulat nem volt a szöveg háterében . Ha 0-ról kezdesz tényleg segítek . Aztán meg majd boldogulsz ahogy tudsz . És ha tényleg itt szeretnél lenni, hát legyél . És kergetőzz , ahogy páran teszik . Az íratlan szabályokon se kell semmit túlgondolni ... Ezzel NEM a tapasztalatod vagy tudásod kérdőjelezem meg. Egyszerűen pl nekem ezek újak voltak itt Ursán (eddigi szervereken sose tapasztalt dolgok) .

  értem nos szombatig várok hátha nem kell 0-rol kezdenem de kétlem hogy ezek után bárki adna de majd eljön az én idöm és majd akkor 1 1v1-es hábirúban kiderül ki mit tud

  tudod mit kitartás az megvan benned 1 olyan posztnál szájkaratézol amihez lófasz közöd van igen leszedtek xalin na bumm de én ott vagyok és viszem tovább az accom nem hagytam abba mint ahogy te de no problem biztos te neked van igazad csak kicsit uncsi tudod mindennek eljön az ideje és én perpill pont arra készitem fel az accom és csak hogy ne a szavakkal dobálozzak ha vége ennek az egésznek 2 honapig szabin leszek majd akkor kiderül mit érsz ellenem ha addig nem sikerül leszedned de pont ettöl nem tartok bár ki tudja visszaszámolást lásd vzs csatáját seren ellen azt pl én számoltam!! vagy ott van hr likvidálása én figyeltem ki de minek is bizonygatok bármit is tudod nagyon jol majd eldöl játékon belül!!!!  a témát kérem zárni nagyon elkanyarodtunk a témátol aki esetleg csabika vádaskodása után is tudna adni accot fidisen megtalál irjon privátban!!!!


  edit: trágárság miatt warn-t kaptál. üdv, T.

  ember ha vannak ilyen szabályok párat szerintem már most is tudok mint mondtam fentebb nem kell lenézni ha ugy alakul meglátjátok egyébként ha szombatig nem lesz acount akkor kezdem a 0-rol :) bár igy nehezebb lesz ez szent igaz de kiváncsian várom!!

  de sajnálom hogy andron uni1 és 7-es csatáim nincsenek már meg azok talán beszédesebbek lennének!!

  Hát arra legyen büszke az ember amit maga épített.

  Felderítővel némi munkával 3 hónap és pár milliós acc.

  Amúgy milyen pontú accra gondoltál 20 milliós -150 milliós Maldes ?

  mindegy milyen pontu mint irta aza lényeg hogy ne 0-rol inditsak valamennyi gazdasága legyen

  Az a baj... hogy te kihivast keresel... a Fidisen ott a kihivas.. szedjel le minket... vagy az tul nagy falat lenne? XD

  Kezdel kicsuszni a TOP10ből is es fölényesen TOP1 accot adott át Sadman.

  Az amit irtál kicsit b...za a csöröm.. mert én túl jól ismerlek. De nem mondom rossz játékos vagy.. de nem is vagy olyan jó mint aminek hiszed magad.


  Igy ha kapnal ursan is accot szerintem a nagy flottasokat magadra huztad a bemutatkozo szovegeddel. Es szerintem emiatt buta lenne aki accot is adna..

  gondolkoztam irjak-e egyeltalán erre válszt végül arra jutottam hogy igen

  na nézzük csak akkor pontrol pontra nem szedlek le fidisen mert perpill ha megfigyelheted gazdaságot fejlesztek hogy késöbb egyszerübb legyen minden kevés a cp ennyi az oka

  igen fölényesen topp1 accot kaptam de idöm már nincs annyi hogy játszak is ugy minden bele modon mint anno.

  kicsit félreismertél itt ez a gond fidisen nem számoltam még visszatéröt és sok kis fortályt nem csináltam amit viszont ismerek az hogy te leszedegettél embereket egyerse a tudásodnak köszönhetted hanem a szerencsédnek esetleg annak hogy kiszámitható volt és igy tudtál arra épiteni na de nem is ez a lényeg kezdek kicsuszni a topp10-böl is ahogy kiemelted ha neked a topplista a fontos az már régen rossz de oké legyen a flottáink közt van 7.5 milio pont ahogy az imént néztem de összesitésben csak 3 mlla pontal vagyok alattad akkor kinek is van jobban összerakva az akuntja? bármeik profibb emberke aki benéz fidisre megnézi 2-önk acc-ját az enyémre voksolna ezt garantálom.

  na de mindegy is pont az én accom elözö tulaja mosta fel veled a padlot elég rendesen aminek következtében te is új accot kaptál de pl ott a xalin kapott accod ott is el lettél verve keményen!


  na de hogy lezárjam és mielött kiposztolnád ide igen nekem is voltak már veszteségeim és néztem be 1-2 dolgot de sose rinyáltam miatt nem mentem v-be!!  na és még 1 viccesnek tartom hogy a többiek ezt sértésnek vették pont hogy nem annak szántam forum alapján az ursan elég sok a profi igy hát szeretném megtudni mire megyek köztük!!

  hát oké elkaptok :) na bumm ujraépitem kész nem vagyok mkrisz meg egy némelyik emberke szerintem a lista hosszú lenne akik 1 buko után feladják nagyon régi játékos vagyok és tényleg csak a kihivást keresem gondolom ez nem baj nameg ha pár olyan dolgot látok amit még nem tapasztaltam még meg is fogom köszönni :)

  Ez nem igaz, én mindig hívlak. Még az accom is mondtam, hogy vedd át, ha gondolod. :Dold Legalább pihenek kicsit. 8)old

  Amikor kiderült, hogy te kapod Ursát, én annak is örültem. Még le is írtam akkor. :evil:old Kicsi piros. :Pold


  Én szurkolok malesde, remélem kapsz egy faja accot, és felrázod a téli álmot alvó Ursa lakókat. =)old

  azon leszek csak nehogy megbánják bár ahogy nézem a forumot itt bujkálnak az igazi veteránok

  Szeretettel, tangás lányokkal, virágfüzérekkel és pár millió megatonna plazmabombával vár az Ursa szerver :rofl:

  remélem lesz esélyem elkerülni azt a bizonyos milio megatonna plazmabombát mh a tangás lányokat viszont 2-essével kérem :D