Posts by Devil666

  "Jobb is,hogy nem lett védés"


  Miért? mert úgy megmaradt volna egy szövitársad flottája?


  Gondolom 2:1:1 arányban ment vissza az a mennyiség, aminek pushingnak kellene lennie ilyen esetben. Nem hiszem hogy deut,krisit,mindent pótoltatok de ez nem az én gondom!


  Mr S leírok egy tanmesét vond le kérlek a konzekvenciákat.


  Egy kis madár egyszer kiesett a fészkéből, csiripelt de nem hallota meg senki segélykérő kiáltásait. Egyszercsak arra járt egy tehén és látván a kismadarat dideregni rányomott egy méretes tehén lepényt hogy ne fagyjon meg a kis szárnyas. A kismadár már nem fázott,ahogy telt múlt az idő arra járt a farkas aki meglátta a kismadarat a méretes tehénlepény kellős közepén, oda ment hozzá és azt mondta neki: szegény kismadár hogy bánhattak el így veled? Majd én segítek rajtad, kihúzta őt onnan,megtisztogatta és végül megette.


  (Hogy értsd,nem mindenki akar rosszat azok közül aki lesz@r, és nem feltétlenül akar jót az aki kihúz a sz@rból. Mert 2:1:1... azért lássuk be ebből nem jöttél ki jól sehogy sem!)


  Soldier, Gratulálok! Túlszárnyaltad a rólad alkotott képet. Minek az embernek ellenség ilyen barátokkal? :D

  Erre én is csak annyit mondhatok hogy sok sikert a további együttműködéshez.


  ui: kár volt ferdítened a sztorit Soldier.


  Sheldon neked legalább elnézik a sokadik jegykitárgyalásodat is ellenben pl velem. ;)

  továbbá szeretném felhívni a figyelmed hogy ez egy stratégiai játék nem a panaszkodjunk 0-24 élő adása. Sajnálom hogy nem bírod feldolgozni a témát, egy szakember talán segíthet a problémádon. További jó játékot nektek!  *provokáció

  warn!

  üdv, T.

  Tywin.


  Nézd meg miket írt Soldier,azzal gondolom semmi bajod nincs mert ott van most az oldaladon (még).

  A kérdésedre tudnék válaszolni,csak nem volt megfelelő az idő,mire az lett volna már kiraktatok. Ragnar pont ezért tette amit (annó) hogy ne sajátítsa ki senki azt a csetet, és ne legyen elnyomás,ezzel őt köptétek szemen.


  Tywin el sem tudod képzelni mennyi csata nem sikerült, de akkor se hagytuk abba, ne legyél kicsinyes,az hogy 1 csata nem jön össze még nem ok arra hogy abbahagyjuk, ne nevettesd ki magad.


  A miérteket leírtam,hogy azt elfogadjátok vagy sem az már a ti dolgotok.


  Ninja [Ö: 171.411.756.000] Valkorion [Sith] & Padawan [Visitors] vs. Devil666 [DarkSide] (T: 141.596.546.000, V: 29.815.210.000)


  Visszakerestem a kedvedért. Utolsó előtti komment december 8. Aki nem emlékszik rá.

  queen....

  Mi a baj? Miért sírsz? Nem is örülsz hogy megyünk? Nem hiszem hogy átjönnél bárhová máshová,ott nem lenne meg az a bizonyos hátszél. Ha ott csináltad volna meg amiket Ursán akkor már réges rég tiltva lennél!


  Sheldon.

  Ha 80 trilliárdos flottád lenne se tudtál volna velünk mit kezdeni ha ezzel se tudtál. Méghogy Cápaleves... :lol: (ezen jót nevettem) inkább örülnöd kellene hogy a cápák nem álltak rád, azzal az aktivitással ami neked van és a jelenlegi gazdaságoddal te lettél volna nekik a tökéletes "terülj terülj asztalkám" A farmok ne továbbja.

  A sötét oldal leigázását meg a helyedben meg se említettem volna ennyi nálunk hagyott csc után, :lol: apropó köszi az aprót! 2db kémkedés miatt sírtok miközben ránk próbáljátok húzni hogy rinyálunk,kapjatok már a fejetekhez!


  Soldier.


  Amit eddig tőled láttunk:

  - A barátaid hátbaszúrása.

  - Egy személyes ismerősöd leszedése.

  - Egy csapattársad leszedése,itt kiemelném azt amit fentebb írtál: "Veszíteni nem tudtak"

  Feltűnt hogy a helyett hogy megvédted volna tőlünk a csapattársad inkább te mentél el érte? Akkor ki is az aki nem tud veszíteni?

  Ohh és majdnem kihagytam a kedvencem...

  A közös ogame csetről minden DarkSideos eltávolítása... a hiszti faktor kicsapta a biztosítékot? :rofl:Gratulálok a nemváltó műtétedhez!


  Végezetül...


  Ez nálatok nagyon félre ment, mindenkinek jó oka van arra hogy menjünk. Ha a teamnél nem lenne kettős mérce akkor lenne értelme tovább játszadozni veletek,de az (nemcsak) nekem nem pálya hogy a szabályzat csak akkor van komolyan véve mikor rajtunk kell azt alkalmazni.


  Már alig várom mikor ugrotok egymás torkának mert hát... ez a virtus egyikőtöktől sem áll túl messze.


  További kellemes játszódást. ^^

  Tisztelt .hu közösség!


  Mint arról már korábban írtam,ha nem lesznek változások a team hozzá állásában felénk akkor befejezzük itthon. Arra a ténymegállapításra jutottunk kollektíven mi DarkSideosok hogy a Team kivételezik a játékosokkal.

  Még mi megkapjuk a nem megérdemelt dolgokra is a warnt és a bannt addig másoknak akár mindent is elnéznek (úgy a játékban mint a fórumon). Ezért kivonulunk a .hu-ról.


  További sikereket és kitartást kívánunk nektek!


  Üdv: A DarkSide szövetség.

  kedves Padawan, kérlek tiszteld meg azzal a csatában résztvevőket hogy nem offolod szét a csatát és nem gerjesztesz vitát a csata alatt. Gondolom nem sűrűn fórumozol ezért leírom neked hogy a csaták alatt a csatával (ami nem egyenlő a szócsatával) kapcsolatos kommenteket jegyezzük le, ha problémád van egy játékossal arra ott a játék.


  A csata továbbra is szép,járnak a sörök a feleknek! :beer:

  Köszönöm, de itt nincs mihez gratulálni. Az említett HReket a bolygófarm miatt kaptad! Te is tudod mióta vagyok a rendszeredben és azt is hogy nem kaptál tőlem sem bolygófarmot sem hrt addig amég nem dúrtad be azt a pár vackot a bolygómon. Elhiszem hogy megviselt téged az a csúnya múltkori ninja,de az én gazdaságomról azt a mennyiséget nehéz lenne össze lapátolnod és ennek egyszerű oka van! Nincs gazdaságom! :lol: Pontosabban van,de ha azzal akarod összehozni a régi flottádat akkor évekig kell rá járnod a bolygóimra! :rofl:

  Kedves Padawan!


  Köszönöm a múltkori látogatásod,remélem jól érezted magad,ennek fényében én is beugrottam hozzád,de sajnos nem voltál otthon.


  Ui: óvatosan a bolygó farmokkal mert szeretem viszonozni az e féle "kedvességet."
  Ezen az időponton (29-01-2022 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Devil666 [DarkSide]

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 80.000

  _________________________________________


  Védő Padawan [Visitors]

  ________________________________________________


  Kis szállító 9.719

  Kémszonda 311

  Napműhold 2.360

  Crawler 2.400

  Pathfinder 142

  Rakéta kilövő 66.376

  Könnyű lézer 10.098

  Nehéz lézer 1.001

  Gauss ágyú 118

  Ion ágyú 1.184

  Plazmatorony 58

  Kis pajzskupola 1

  Nagy pajzskupola 1

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Devil666 [DarkSide]

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 79.941 ( -59 )

  _________________________________________


  Védő Padawan [Visitors]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  59.167.563 Fém, 6.548.409 Kristály és 4.231.999 Deutérium


  A támadó összesen 5.015.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 243.943.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 13.572.000 fém és 16.879.500 kristály lebeg.

  A támadó 69.947.971 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  A támadó(k) által megszerzett törmelék.  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 70.969.563

  Kristály: 21.067.909

  Deutérium: 3.346.999

  A támadó(k) nyeresége 95.384.471 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -249.686.563

  Kristály: -53.280.409

  Deutérium: -10.923.999

  A védő(k) összesen 313.890.971 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

  Üdv mindenkinek!


  Elősször is köszönöm az invitálást, örülök hogy a legjobbkor szóltam és hogy te is nekem!:beer:


  Támadás közbe szövi cseten szóltak hogy fejlődött flottában Sheldon mivel ment a védés itt megjegyezném hogy Sheldon láttad egy kémmel hogy hiányzik a flottám nagyja mégis tovább mentél, ráadásul kb 1.5percet lassítottál én időre voltam ott tehát ha a kémed időre megy akkor biztosan tudtál volna fordulni. Mikor Raizen mondta hogy lassítasz már biztos voltam benne hogy fordítasz így gondoltam megkeresem a plusszban legyártott flottád még vissza fordítod a flottád,de mikor Raizen szólt hogy folyamatosan jössz tovább és számolt vissza csapóig ott lefagytam egy pillanatra, elősször nem volt csatajelentés,biztosra vettük hogy fordultál, másodpercekig nem volt jelentés,Raizen kinézett gal nézetbe ott látta a temérdek DFet, na az után már elvesztettem érdeklődésem a legyártott flottád iránt,ami hiba volt mert most meg esz a kíváncsiság hogy mi lehetett az. :( mielőbbi pótlást kívánok,azzal az ütemmel amit te diktálsz nem lesz nehéz, nekünk meg jó költekezést :beer:Uni TOP3 csata.

  Gracca,szép csata,nagy számok! Ha ez vár Ragnar barátaira mi vár majd ránk az ellenfeleire? ^^

  így elnézve queen neked is lehet egy listád. :lol:

  a védő remélem meggondolja magát és folytatja. Durva hogy az aktivitásához képest akkor nem volt amikor mindent egybe küldött. Na mindegy... ha meggondolod magad Loky akkor gyors pótlást, ha nem akkor jó játékot a másik szerveren. Ragnarnak pedig jó költekezést, bár már biztos megvolt, sokat vártunk még ide ért ez a csata kirakás de hát a sok kémkedés és támadás között kinek van erre ideje nem de? ^^