1 24órát sajnos rá lehet számolni egy válaszra sajnos
Nem bántásból, de egyik GO sem főállásban GO. Szóval van munkahelye, családja, és természetesen élete is ez mellett..
1 24órát sajnos rá lehet számolni egy válaszra sajnos
Nem bántásból, de egyik GO sem főállásban GO. Szóval van munkahelye, családja, és természetesen élete is ez mellett..
a top3 háborút indít az összes többi játékos ellen.. ennek sok értelmét nem látom.. max annyit, h még több játékos fogja abbahagyni.. értem én, hogy unatkoztok..
egy whiskey-t kérek..
Szerintem teljesen mindegy.. Ha van rajtad fogás, akkor háború nélkül is leszednek, ha nincs, akkor mindegy is..
Toltam úgy háborút végig, hogy erre alkalmatlan pici acc - om volt. Egyet nem támadtam, és egyszer sem szedtek le..
A háborút így is nyertük anno Librán..
Gratulálok a bosszú csatához. Szépnek nem szép, de Nekimentél, és lenulláztad.
Szóval Grat ezért.
Most ez miről szól? Addig, és annyiszor ütitek amíg van flottája, vagy a végtelenségig, és még tovább?
Jó fej gyerek, csípem. Vannak számomra is furcsa dolgai, de kérlek ne oltsátok már porrá a Srácot, minden csatamegosztásnál.
Ne féltsd a srácot, nem fog pattanni a game - ből..
eddig sem tette.. kitartó, csak bealvós..
Display MoreCsatlakozom. Én sem járulok hozzá hogy rólam kép kikerüljön. Ha valaki látni szeretné a találkozót vagy az ott megjelenteket, annak javaslom legközelebb jöjjön el vegyen részt rajta és élvezze.
A hangulat összességében szerintem jó volt. Jók voltak az eszmecserék a csípkelődések, hülyülések.
A kocsmáros részünkről biztosan nem unatkozott.
Én személy szerint jól éreztem magam, jó emberekkel ismerkedtem meg.
Sajnos nem voltunk sokan, de így is abszolút jó volt. Én még nem voltam ilyen talin azelőtt, de biztosan megyek a kövire is, ha nem leszek akadályoztatva.
Sört mindenkinek. Egy rekesszel.
Nem mindenkinek egyszerű a megjelenést megoldani.. Ha Bivalybasznádon lakom, ahonnan 3 átszállással jutok el Pestre, akkor atom részegen nehéz éjjel 3 - kor hazajutnom..
Bivalybasznádra meg azért mégsem szervezhető a buli..
Ezzel helyre hoztad köszönöm, gyere igyunk valamit meghivlak 🙌🙃🥂
Jameson jöhet minden mennyiségben..
Hát... Ennél precízebben nem is lehetett volna a szemeteseket a támadáshoz időzíteni..
Megszólalt a Bolognai pincs utánzat!
egy kérdésre válaszoltam, Te miért ugatsz bele? Vahúr
Poénnak szántam.. Nem jött be..
Engem vágjatok ki a képekről amit kitesztek! Köszi
A profilképednél csak szebb lehetsz..
Ne aggódj..
zöldalmás wiskyt Arató báttyának
Az ízesített ebből is szar, mint minden másból..
Akkor inkább simán almalé..
Már nem sok kell, hogy Csabi utolérje 666 - ot a vesztett hadi pontok tekintetében..
Szép nagy számokat produkálsz..
Az Oreg Hunter nem a regi mar
Grat! Kellemes koltekezest!
Hunternek pedig mielobbit es figyeljen mar oda
Szerintem Ő nem az öreg Hunter..
Ha már költök erre a szarra és bannoltok Bug using címen megírom a jegyet Kitiltás reklamáció témában mert nem csináltam semmi szabálytalant 100%!!!
És érdekelne miért a bann erre hogy van merszed azt válaszolni hogy szerintem írja a lobby és elköszönni?
Utánna válaszüzenetre 5 napja nem reagálsz!
Jogom van tudni mit tettem amiért a bann-t kaptam!
Jólenne ha végeznétek végre a munkátokat!!!!!
ez a mondat úgy látszik elkerülte a figyelmedet:
A jegyed szintjét pedig ellenőrizd kérlek
Azt meg csak nagyon halkan súgom a társaimnak,hogy 3 kezeletlen jegyem van amiből kettőt tegnap írtam.
Lehet a GO-k sem érnek rá mert nekik is van magánélet meg stb stb.
48 óra áll rendelkezésre egy jegy megválaszolására.. Akkor még nincs elkésve a kolléga..
Sört mindenkinek..
Ha flottáznál, tudhatnád h csak kb 10% ot szed be a kaszás 👌🏾
Mondjuk a nagy flotta sem jelenti biztosan azt, hogy egy játékos flottázik.
Egy ekkora durrhoz már járna némi történet is.. így csak 10/7
Köszi! Leírtam, sajnos a jelentés konverterbe nem tudom hogy tudnám beletenni.
Az első kör megfogott DS van benne.
4x10 db-os kört fogtam meg, ebből meg az én bukómból 80% DF-en kb 300 milla törmi keletkezett
Ennek felét kb viszont a támadó vitte időzített kukákkal az enyémek 1,5 perc késéssel értek oda. Ha ezt valahogy konverterbe lehet tenni módosítom
Na igen.. az értő olvasást még gyakorolnom kell..
Gratula, szép volt.. Jár a sör..
A profitot nem értem.. 100 misit bukott a támadó és neked is volt bukód..
hogy jött ki 145 misi?
Volt ilyen nálam is még régen. De azt a cookie-k törlése megoldotta. Frissítettél azóta chrome-ot? Illetve a legfrisebb verzió van fenn? Csak mivel én is Chrome-ból vagyok mindenhol, és nincs gondom vele, így tuti hogy a felhasználói oldalon, azaz nálad van a hiba. Ráadásul a böngésző a ludas egyértelműen, ha másik meg beenged. A chrome-ot megérné eltávolítani, és újrarakni szerintem, ha még nem próbáltad. Ez a legfrisebb egyébként: Verzió: 114.0.5735.199
A Chrome naprakész
Verzió: 114.0.5735.199 (Hivatalos verzió) (64 bites)
mivel az asztali gép is céges, meg a laptop is, így rendszergazdák kezelik a frissítéseket, és mindkettőn ez fut..
cookie-k törlése sem oldott meg semmit..