• Kedves hydran levo jatekosok nem akartok velletlenul 6os ecot? Mar szerintem minden szerveren az van ami maradt meg az uj szerver is megkapta ezt a beallitast mi nem akarjuk szavazassal elerni ezt? Indithatnank szavazast a dologrol.

  :phatgrin::phatgrin::phatgrin:

 • Támogatnék én is egy újabb unimódosítást, azonban, hogy ne legyen ennyi választási lehetőség mint múltkor, célnak megfogalmaznék:


  ECO 7X
  Flottasebesség 3X
  valamint Védelem megy DF-be 30%-ban opciót

 • En is tamogatnam ezt ursanak kene a 70df meg 7es eco. Kiegeszitenem minden uninal : Csak az szavazhatna aki legalabb 1 honapja nincs v modba az nem szavazhat es az uj regisztralok se. Mivel en ugy gondolom sok ember kepes atjonni mas szerorol leszavazni, hogy az o szerojuk jobb legyen. Aki rendesen jatszik hulye lenne leszavazni a 7es ecot, mindenkinek a gyors fejlodes a cel.

  [align=center][img]http://img01.imageup.darkweb.hu/images/201301/24/241822501.jpg[/img][/align]
 • Egy összevonás tényleg jobban esne :D

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • Részemről is mehetne... de úgysem lesz belőle semmi, hisz most volt módosítás..
  Az mondjuk mellékes hogy érdekes eredmény született... :/
  Stay.. gyere hydrára... elkapjuk Lacit :rofl:

  "A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt, és egyenként vadássza le az árulókat! "

 • Ja, tuti nem FS-el egyik Koszos sem mert felesleges :D


  Ursa-ra szívesebben bemennék játszani :D

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • Ha ilyen irányú elképzelés lesz a gf-nél, akkor valószimü ismét ingame lesz róla szavazás, nem pedig itt fórumon bemondogatás alapján döntenek ilyen ügyekben.

 • Csupán egy 'apróságot' felejtettél megemlíteni Gurat... miszerint 80%-os többséget kell elérni egy adott változáshoz. Ha ezt a tényt tudják a játékosok, talán másképpen szavaznak, mert ilyen horderejű változtatások csak igen-igen ritkán történnek.
  Már sosem fogjuk megtudni mi lett volna ha...
  De köszönet azért, amit viszont sikerült változtatni.

 • "A szerverbeállítások változását ti szavaztátok. Azt nem verhetitek rám ..."


  Mi szavaztuk, ez igaz, csakhogy vajmi keveset kaptunk abból, ami lényeges lett volna.
  Ahol a többség meg is szavazta(pl. legalább 51:49-cel, mert ez már többségi akarat lett volna), ott se lett változtatva!

  - Ugye hogy nem életszerű, hogy pl. egy cégben a melósok 79%-a fizetésemelést akar, a 21%(pl. akik a Vezetőséghez, meg alapjáraton a nagyobb bérűekhez tartoznak és le van velük "zsírozva", hogy szavazzák le) pedig nem igényli, így ténylegesen is ellene szavaznak és nem lesz fizetésemelés és minden megy tovább a régiben!

  - Vagy pl. többségi tulajdonos valaki egy cégnél, 75%-kal és kuss a szava, mert a 25% azt mondja! Ez se életszerű!

  Kicsit hülyén lett megoldva a szavazás, ezért tényleg meg kellene szervezni egy újabbat, ahol az 51:49-es elv működik, de legrosszabb esetben is az 55:45-ös, nem a 80:20-as(ez amolyan Fidesz-féle, kétharmados/háromnegyedes/négyötödös politika, nem való ebbe a játékba és a realitás talaját már rég elveszítette a talpa alól)!

 • Szavazást mindig lehet indítani max loro kell hozzá hisz ha jól emlékszem a szerver össze vonás után dobtátok a csontot a játékosoknak és 1 igény felmérést lehetne indítani és utána eljutni a szavazásig igazából nem nagy meló csak be kell indítani a szekeret.

  :phatgrin::phatgrin::phatgrin:

 • eltelt most már közel 8 hónap, még mindig akarjuk ám a módosítást, legalább annyival ha csak hydrán lesz módosítás, hogy feldobjátok szintén 6 eco-ra, ne maradjon le ez az uni se, hosszútávon ez is sokat számít.. Persze ha lesz szavazás nyilván páran mondani fogják, hogy ők is jobbat akarnak, így célnak még mindig 7 eco, 3 flottaspeed, 30% DiDF-t javasolok :D
  Külföldi unikban folyamatosan megy a beállításmódosítás, így remélem itt is lehetséges lesz.