Lorovus petr1f13d

• Member since Sep 6th 2007
  • Last Activity:
Profile Hits
6,886
  • Szia, vinrob18 vagyok, van nekem egy nyitott jegyem és nem tudtam, hogy hol tudnék kommunikálni veletek, úgyhogy itt próbálkozom. A kérdésem az az lenne, hogy technikailag mennyi időt fog még igénybevenni a jegyben foglalt probléma megoldás, mert nem szeretnék lemaradni a jutalmakból, mivel el kellett mennem vakáció módba? előre is köszönöm a választ

• szia,

Itt nem fog tudni válaszolni Lorovus, csak jegyrendszerben tudod elérni.

üdv, T.

• Hello dear Lorovus thanks

• UPDATE: hát mindegy, azért feltettem a kérdést, de majd máshol megérdeklődöm.

Szia! Csak azt szeretném kérdezni, hogy az új univerzumok indítása kapcsán ki az illetékes? Szeretném újrakezdeni a játékot valami jó békés uniban lassú flottákkal és 8x gazdasággal, és minden nap nézem az "új univerzumok" részt. A legtöbb országban december 16-án indultak új unik, de itthon nem nyílt, és most inkább magyar szerveren játszanék, csak nem tudom, hogy érdemes-e várjak vagy inkább csatlakozzak-e be egy angolba. valakit meg tudok ez ügyben kérdezni, vagy csak várjak? :)

köszi!

• szia! általában én vagyok az illetékes ebben az ügyben és minden új szerverről a fórumon kapsz választ :) általában egyébként havonta indul el, most pl a Yildun a legfrissebb univerzumunk.

• Szia. Ment egy email. Válaszolj már rá majd legyszives
  • Szia. Tudnank valahol beszelni? Emailon?
    • Szia! Igen, tudnánk.
    • Szia. Rendben. *@*.com :) Ha van időd irj.
  • Hali! Ez a szerver 00:00kor indul?
  • Hali az összevonással kapcsolatban lenne kérdésem. ha a régi szerverekröl átjönnek a nagy accok Ursára az 1es csoportban, a következő összevonásnál mennyi esélye lesz a második csoportnak vagy épp akár melyik másik csoportnak a jövőben utólérni őket ha 6os ecot kapnak esetleg mellé egy nagyobb df et is? Nem lenne célszerűbb Ursát a 2.ik csoport célunijának megtenni? így a kis accoknak bőven lenne idejük "felnőni" és nem lenne az hogy a top1 szövi össz flottapontja nem ér fel 1 játékos össz flottapontjával. a kicsik betudnák érni a nagyokat egy következő összevonással,és így nem lennének elvágva attól hogy valaha is utólérjék őket, kérlek gondold át! köszi előre is!
  • szia lenne egy kérésem, az admin toolbe nem tudok belépni a pegasus serveren. meg tudod nekekm inditani? elöre is köszi
  • Szia Mint a magyar ogame vezető mit szólnál ha beszállnál a közösségi életbe?
  • Hali Lorovus, uniegyesítést tervez a GF a közeljövőben? Vagy nem tudsz róla? Most lenne itt az ideje amikor kevés játékos van egyes szervereken! Előre is kösz a választ!
  • Szia.A segítségedet kérnem mert kitiltottak mert gondolom azt hitték hogy multiaccountolok pedig csak a testvéremnek építettem a dolgait mert megkért rá.az ő felhasználó neve Guth27 az enyém guth270 remélem lehet meg segíteni a dolgon mert ne szeretném előlről kezdeni a játékot.A segítséget előre is köszönöm.
  • azt olvastam a játék leírásban hogy nem törlik az azonosítót ha vásárolunk sötét anyagot az enyémet még is törölték,volt még sötét anyagom anyagom is csak be akartam lépni és nem tudtam,igaz egyéb elfoglaltságaim mittt nem bírtam foglalkozni vele. ekkor tettem panaszt először előtte nem sokkal történt a törlés azt hittem lehet látni az uni mentésekben hogy mikor voltam még benne és mikor törlödött vagy törölték az accot 2013-02-12 06:55:17 ekkor már nem tudtam be lépni tehát max 1 héttel előtte törölhették Az üzeneted: érkezett: 2012.08.26 15:42 Szia papa! Regisztráltál az OGameElectra. univerzumába ! A jelszavad: 123456789a Az univerzum ajtaja nyitva áll előtted! Az egyik ismerősöm javasolta hogy írjak személyesen neked! Várom a válaszod jegyet is hoztam létre . Üdv ! Urkadet2.alias papa
  • Szia Tudnánl beszélni majd?
  • szia tudnál nekem segiteni?