Posts by Trockij

Kedves Játékosok!

A következő havi karbantartása június 23-án, hétfőn lesz.

A karbantartás10:00 és 10:30 között történik, a tényleges leállás csak néhány percet vesz igénybe.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

The next monthly Browser games maintenance will take place on Monday, June 23, starting at 10:00 CEST.
    The maintenance in OGame is estimated to take approximately 30 minutes.

üdv, T.

Kedves Játékosok,

2025.06.23-án, hétfőn 10:00-kor 6.5.0-re frissítik a lobby-t. Előreláthatólag leállás- és problémamentes lesz, de nem árt felkészülni, hogy mégsem..

Changelog:

- Solved display issues in the ‘Links’ section at different screen resolutions.
    - Clicking on ‘More games’ no longer displaces page elements.
    - Enhanced the server settings tooltips to better fit mobile resolutions and react better to user interaction.
    - Various frontend and backend improvements to enhance the user experience.

üdv, T.

Legalább értelmeznéd semmi offolás nincs benne (csak a te részedről) Olvasd már el mit írt kommentnek ennyi erővel az is *off-nak veheted!

Sőt minden komment off ezen a fórumon hiába próbál normálisan megjegyzést tenni az ember off-mert neked máshogy jön le!

Érdekes hozzáállás! :dash:

Annyi a különbség, hogy én rossz helyre postoltam a válaszomat, de már javítottam, köszönöm a jelzést :)

Gullcsi: a törököknél az SA lényegesen olcsóbb, mint bárhol máshol.. gondolom, az account se a közelmúltban jött létre..

Egy whisky-t kérnék :P

Azzal kiegészíteném hogy amint lekémkedtem: Fölösleges kémkedni/ Nincs nagy flottám/Hagyjam bent neked? stb stb :dash::dash:

De mert megoszthatott egy csatát ami nem is az érdeme már szépül a sztori is :pillepalle::pillepalle:

A támadónak grat épp nem voltam gép közelben! ( de nem is feküdtem le Apollon mért találgatsz ilyenkor :lol:)

Csak a megosztott csatát és a társa érdemét húzod le amihez csak 1 kém et tudott hozzátenni !:dash:

a Fórum szabályzatát illene ismerni..

"- Nem szabad kitiltott felhasználók nevében hozzászólást írni, csatáját feltenni ha nem vettél részt benne."

Ezért vett részt 1 kémmel és ezért rakta ki..

A védőnek mielőbbit.

üdv, T.

Piedone tollából.. gondolom, véletlenül félrekattintott..

"Tisztelet Minden Játékostársamnak!

Ezt csak is magunknak köszönhetjük!

Teszem azt, ha nagy az ellen akkor ez van. Mi is építhettünk volna nagy és nagyobb flottákat de nem tettük. Építhettünk volna nagy gazdaságot de nem tettük vagy csak valamilyen szinten... Lettek nekünk is kapcsolatok kiépítve stb. Na de a lényeg a lényeg, hogy zajlik az élet akkor is ha egy Piedonés pofonba sajnos mostanság mi ( Lnd) szaladunk bele... Itt vagyunk még mindig! Játszunk, jókat beszélgetünk, családozunk Rednek köszönhetően találkozunk! A játék megy magától, a hajók a kezünk által, a csaták a stratégia és a csapat játék által! Ameddig ez egy játék és remélhetőleg mindenki így véli az is marad és ide csak szórakozni járunk sajnos nem 1x bukta van de ki tartunk és amennyire a lehetőségek engedik megyünk előre. Kongnak egy hordó almásat, hogy ki tartson ameddig lehet. Az Ellennek amit szeret és duplán! Az Lnd-nek meg a legjobbakat persze a szövi számlájára!
    "

Kedves Játékosok,

Szeretnénk tájékoztatni, hogy alkalmazásunk jelenleg nem érhető el a Google Play Áruházban a frissítés jóváhagyási folyamata során felmerült technikai problémák miatt.

Azonban azok a felhasználók, akiknél már telepítve van az alkalmazás, továbbra is zavartalanul használhatják azt. Azt javasoljuk, hogy ne távolítsa el az alkalmazást, ha továbbra is használni szeretné, és mivel elindítjuk az egyesítési folyamatot, amely ezen a platformon nem működik, kérjük, hogy adjon meg egy e-mail címet, és jelentkezzen be a böngészőn keresztül az egyesítési folyamat befejezéséhez. Biztosíthatjuk, hogy csapatunk aktívan dolgozik a problémák mielőbbi megoldásán.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük türelmét és megértését.

üdv, T.

Kedves Játékosok,

Ma kapnak a tesztszerverek egy újabb adag frissítést kb 14:00-kor 12.0.51-es verziószámmal.

Changelog:

- Several fixes and improvements in the back end that might lead to front end issues which can be fixed with a hard reload (For Chrome Ctrl+Shift+R (clearing the browser cache). For Firefox, Internet Explorer and Opera GX use Ctrl+F5. For Opera Ctrl+Shift+Del.).

üdv, T.

Kedves Játékosok,

Az idei évben megkezdődnek a szerverösszevonások. Az ütemtervet ebben a threadben követhetitek nyomon.

1. csoport:

• OGame.br: Június 16-23
    • OGame.dk: Június 17-24
    • OGame.hr: Június 17-24
    • OGame.nl: Június 17-24
    • OGame.si: Június 17-24
    • OGame.sk: Június 17-24

Időeltolódás kalkulátor: calculator.net/time-duration-calculator.html

Kedves Játékosok!

Az Ogame Applikáció 2025.06.11-én frissült / frissül / frissülni fog a 7.11.4-es verzióra:

Bugfixes:

- Fixed an issue that lead to messages in the "economy" category not being visible in certain cases

Note: The new version will be available as soon as it's approved by Google/Apple. Not all devices will have the new version available in the shop at the same time.

üdv, T.