Posts by DonaldTrump

  Nagyon szép védés, grat hozzá. :beer: Kinevették Sicariot amikor odavágott 100k csc-t, ez azért kicsit(sokkal) viccesebb. :lol:

  Gratulálok szép ninja :beer:

  Mekkora kár , hogy a pakkok mellé tudás nem jár :lol::lol:

  Csak várd ki a végét^^ majd meg remeg még az a kéz a következő event alatt és a visszaépül a duplája. :lol: Biztos nagyon élvezetes lehet így játszani. :lol: A többieknek biztos jó, nem saját pénzből kell accot húzni.:lol:

  sok sírás és rinyával van tele az egész fórum

  temető előtt ne felejtsetek venni rá "SA"-t na akkor hoppá ki is lövi az öngólt?

  Képzeld el még vakáció előtt vettem rá egy 10 euros töltést. Megint a hálódban pattog a labda. Sok sikert librán :D.


  Felkellene nőlni ,nekiállni játszani és nem kellene más dolgával foglalkozni ennyi.

  Ez olyan nehéz? sokkal egyszerűbb mint gondolnák:pillepalle:

  Akkor miért foglalkozol te azzal, hogy mi V-ben vagyunk. Ugye, hogy ugye? Mégsem olyan egyszerű? Öngól.

  ÉS ahogy Trockij írta, várjuk a temető szervert és pihenünk addig, nekünk utána már egy másik sztori. Neked sok sikert és jó nagy csatákat.

  de ha, leszedhetetlenűl fs-elsz akkor meg miért is vagy vakációba?

  Azért mert én\mi nem megyünk bele abba versenybe, hogy ki tud több SA-t beletolni a játékba :Pde ezt én is kérdezhetném, hogy miért pont most mentél V-be;)(ne írd le, te dolgod nem érdekel). A kicsi egy millió csatacirkámmal mit is tudnék tenni 100k DS vagy akár 2.5 millió romboló ellen :D semmit ;(. Persze az 1 speed nem zárja ki, hogy valaki ugyan úgy agyon pumpálja a flottát sötéttel, csak hát van e értelme

  hát nem értem mivel küszöbölné ki a 130000 ds hogy ha 2 helyett 4 óra a menetideje :) ha kiszedik a holdat és sikeres a vissza számolás szerintem óly mindegy.

  Szerinted közülünk bárkinek is látnának flottád azzal, hogy kiszedik a holdat?:) De az a 4 óra is inkább 6 mert engem rendszeren belülről soha nem fognak lerombolni.. szomorú, hogy még csak senki meg sem próbálta Librán

  Ez csak az osszevonaskor elt volna es csak akkor, ha az adott jatekos nem tudott maganak szamara megfelelo univerzumot valasztani. Volt 1-2 ilyen. De ez mar nem él.


  Vasarolt SA az accounton + 60 napos inaktivitassal egybekotott vakacio -> temeto -> masik univerzum.


  En is sok mindent hallok, latok, tapasztalok. ;)

  És ha benne vagyunk a top20-ba? Akkor is engedni fogja, a szerver váltást?


  ha jól tudom ez a sa vásárlási lehetőség meg van merkuron is :D szóval szerintem tök mindegy hova mész, de lehet hogy az is nem sokára valósággá válik hogy sa-ért lehet majd költözni :) illuzió merkur de hajrá.

  Egy 1x speed azért javarészt kiküszöböli az SA-val kipattintott flottákat. Hiába lesz bárkinek is 100K DS ha mellette egy éves menetidővel tud támadni és ez igaz többi ha típusra is.

  Szomorú ha a komplett csapat abbahagyja a játékot. Érdemes azért aludni rá egyet-kettőt. (hármat is akár)

  Egyénileg meg ha a kihívás a lényeg az most van bőven. Ahogy te is írtad nem biztos hogy minden gazdag kisgyerek tudja használni a pénzen vett előnyt. Ráadásul ha valakik tudnak csapatban gondolkozni akkor azok egyike ti vagytok.

  Másrészről viszont - bár sejtem hogy nem erról van szó de - itt már nem segít egy ilyesfajta tiltakozás. Talán az sem segítene ha a komplett magyar játékosállomány abbahagyná a játékot. Épp ezért ha nem találtok új szórakoztató játékot és hiányzik majd akkor térjetek vissza. :)

  Nem hirtelen felindulásból történt. Pontosan a mostani csata az élő példa, hogy miért is fejezzük be. Miért figyeljük bárkinek az aktivitását napokon keresztül, szedjük ki a holdját, nézzük a PH-t órákon keresztül és álljunk be a visszatérő flotta mögé, ha a védő a csata előtt úgyis egy pillanat alatt akkora flottát kattint le amire felkenődünk. Ezt a lehetőséget senkinek nem adjuk meg. :)

  Üdv.
  Igazi BANKKÁRTYA csatát láthatunk itt. :D

  Pontosan ezért fejeztük be, ezt a lehetőséget átengedjük másoknak, nem kívánunk részt venni benne. Mi a magunk részéről mindenképp győztesen hagytuk hátra az ogamet. :thumbsup: Viszont Sheldon nem értem... ekkora flottától nem szégyen kikapni, miért akartál sötéttel legyártani eléjük bármit is.

  Pedig nagyon egyszerű, csak rakd V-be és hagyd a fenébe :). Már el is felejtettem milyen volt egyhuzamban aludni 9-10 órát :thumbsup:. Régóta akarunk egy közös sörözést de sajnos eddig nem sikerült tető alá hozni, ha sikerül szívesen várunk téged is illetve mindenkit is;).

  Tényleg szép nagy csata, mindig tiszteletre méltó ha az ember védi a társát:beer:. Ránk nézve senki sem nyert ezen szerencsére :). Másrészt nem kötekedésből de ez egy sima ACS védés nem pedig ninja. Egyszerűen csak beálltatok elé, ninjanal a teljes flottáját leszedtétek volna és megszerzitek a teljes DFet, lehet jobban jártatok volna ha ki FSeltek előle és megy mindenki a dolgára de így lett a társadnak egy jó nagy bukója:(, talán Loky egy kicsit jobban fellélegezhet a megszerzett kristály miatt de még így se lesz egyszerű 13 millió kh-t vissza építeni. Gyors pótlást a résztvevő feleknek.

  Hi!:) Gandalf írt este, hogy rombolni próbálják a holdjait majd csatolt az áttekintésről egy printscreent. Innen gyerekjáték volt, mindkét holdra beengedte az első kört, a többit sajnos fordította. Köszi Gandalf, hogy írtál, reméljük lesz még ilyen. A másikat nem rakom ki, ugyanez...


  INGYEN NYERSANYAG HÁZHOZ JÖN!!:lol:  Ezen az időponton (25-11-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Sheldon [Visitors]

  ________________________________________________


  Halálcsillag 7

  _________________________________________


  Védő gandalf [P_Fck_B]

  ________________________________________________


  _________________________________________


  Védő Donald Trump

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 100.000

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Sheldon [Visitors]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________


  Védő gandalf [P_Fck_B]

  ________________________________________________


  _________________________________________


  Védő Donald Trump

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 99.831 ( -169 )

  _________________________________________  A csatát a védő flotta nyerte!


  A támadó összesen 70.000.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 14.365.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 20.035.000 fém és 17.380.000 kristály lebeg.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A védő(k) által beszedett törmelék:

  20.035.000 Fém és 17.391.500 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: -35.000.000

  Kristály: -28.000.000

  Deutérium: -7.000.000

  A támadó(k) összesen 70.000.000 egységet vesztett(ek).


  A védő(k) összesen

  Fém: 14.965.000

  Kristály: 10.631.500

  Deutérium: -2.535.000

  A védő(k) nyeresége 23.061.500 egység.  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

  Te is jó mélyen benyaltál a Sharkosok hátsójába! :D

  Ha tudnád Donald miket írt rólad meg Siciről...

  De az ellenségem ellensége a barátom! :)


  Azért amúgy tőletek is hullanak rendesen...

  Mindent IS tudnak de pont tegnap említettem Malesdenek, hogy én Sicariot már soha többet nem basztatom, tény, hogy van egy stílusa de ő legalább nem programozó, pushinger és még sorolhatnám ellenben khmm.. mindegy :) (akinek nem inge:S), ő egyszerűen csak tolja a maga játékát

  Kicsit olvass már vissza, hogy miért fordultunk...

  Minek bukjunk 20kkk-t, ha lemenne 0-val is.

  És mivel nem ment védelem, tudtuk, hogy erre játszatok. :)


  A szomorú, az hogy meg sem próbálták védeni... Nem volt vér abban a bizonyosban?

  Volt védés... nem látod a kémszondákat!!??? Ha végig rossz időre mentetek minek lett volna védés?:D F..ck Logic :D. Mi a visszatérőkre mentünk volna, nem mertétek végig engedni és kész. Sokat nem is vártam de ez kiábrándító..

  Hi! Lehetett volna ez a .hu top1 csatája is de sajnos a tuti védő flották:pump: már nem fértek be időben:( majd legközelebb, biztosan lesz még rá alkalom. A cápák részéről vártuk a visszatérőket de sajnos fordultak a támadók és csak a DSek mentek végig. Nem volt vér abban a bizonyos???

  Köszönöm hogy csináltál egy összesítő táblázatot

  Libra uni mindenkit vár szeretettel !

  A Shark szövit legfőbbképpen ! Végre eljöhetne a várva várt ismerkedés :D

  Így nehéz lesz ismerkedni, hogy a hűvösre kerültetek, feltételezem önhibán kívüli merő véletlenségből elkövetett pushing miatt?!!! Nem lepődnék meg rajta, hisz visszaesők vagytok:lol:. De ne aggódjatok, valahogy úgyis megmagyarázzátok a semmit, hisz mindenben IS igazatok van.


  (Távol álljon tőlem és nem is áll szándékomban bírálni a GO-k munkáját, nem is tudok semmit a tiltásról illetve nem is akarom itt kitárgyalni, de ha tényleg pushing akkor a csalók kapják csak a permanentet, az már mindegy milyen mértékű mert ugyanaz a vége, ha már 6_6_6 megkapta...:D)  *távol álljon tőlem, hogy feltételezni merjem, h ez számdékos provokáció.. de sajnos tudom, hogy az..

  warn!

  üdv, T.