Posts by newtwo

ÖV-nél választhattad volna azt a szervert is ahol van...

Edit: De ha már a saját érdekeinket nézzük akkor én deut a df-be és a df-et 80%-ra kérném ;) Igazi expedíciós paradicsom lenne tőle Léda :P

Én attól lennék boldog ha eltörölnék az ACS résztvevők számának korlátozását... Sok lúd,,, ;) Akkor az FS mentes élet adta érdekkapcsolatok is lehet máshogy alakulnának :) De hát na, merjünk nagyot álmodni :beer:

Eldöntöttem hogy nem fogok véleményt nyilvánítani erről a szituációról mert nincs foganatja.

Hiába ülsz a mezőn és magyarázol két napraforgónak, azok akkor is csak a napot fogják meglátni...

Ez a következtetés vagy 200 sebből vérzik.

Előre mondom nem az SA használókat akarom degradálni, én is szoktam venni...

Nézzük meg tényleg 666 eddigi munkáját 2010 óta??

Szerintem ne mert egy akkora számot látnál amitől még a TOP1 is elszégyellné magát.

Gyanítom TOP1 flottája lenne ha profi módon úgy játszaná a játékot mint aki ért is hozzá.

Igen, fájhat az igazság de ki kell mondani. 666 Nem tud flottázni. Én nem ismerem azt a 15 évét, 3-4 éve tértem vissza aktívan és látok rá a tevékenységére mint játékos de bennt maradt flottákon és 100x túlerős támadásokon (a mostani ha jól számoltam majdnem 200x túlerő volt hiába nem ment végig Alien attól még támadott...) kívül sok mindent nem láttam tőle max olyat ahol az értelmi szerző más volt és a farvizén ért el valamit.

Nagy volt a kitérő, vissza is térek a tárgyra. Szóval mi a tiszteletre méltó és mi volt az régen a játékban?

Régen azért volt releváns az hogy a TOP-osoknak tisztelet is kijárt mert azt csak a beleölt idő és tudás eredményéből lehetett (persze akadt 1-2 kivétel).

Miért tiszteletreméltóbb az aki a jelenben megteheti hogy akár milliós összegeket költ a játékra de amúgy napi max 1-2 órát játszik, összeszedi a nyersit, kinyit pár száz pakkot és elkölti (ráadásul úgy hogy egyértelműen látszik hogy okosabban azaz hatékonyabban is el lehetett volna), míg mások napi akár 300 expit letolnak, figyelik hogy ki merre hogy mozog, alakítgatja az FS-t a flottáit. Közben agyal hogy amit összeszed hogy lehet a legoptimálisabban elkölteni stb...

A hozzá nem értő játékosok csak a pontokat nézik. Aki érti és tudja (és itt nem magamat akarom fényezni...) az a statisztikákat figyeli és azonnal levágja.

Nekem ezeknek a játékosoknak jár a tisztelet mert

ŐK JÁTSZÁK A JÁTÉKOT.

azért ebbe az a szörnyű hogymint ha a fejlesztők nem tudnák, hogy mit tud/ nem tud a játék

szóval ebből a szempontból elég szomorú...

Mert melyik fejlesztő mondta hogy nem tudja? Ha láttál itt fejlesztőt a magyar fórumon szólj léccike mert lenne hozzá 1-2 kérdésem :)

Editke: Am megnyugtatlak 100%-ig biztos vagyok benne hogy a fejlesztők egy része csak részeit ismerik a játéknak az egészet tuti nem...

azthiszem a sima hajógyár 10 helyet enged egyszerre, azaz 10x99999

565raki.jpg

Nem volt kedvem többet berakni de ha jól rémlik láttam már 30-40-es várólistát is...

Kár newtwo most már késő elvetted a reményt
    "feloldasz egy helyet a Mecha Hajógyárban."
    newtwo fizeti a rossz hír hozója :(

GF-től megszokhattuk hogy nem minden arany ami fénylik ;)

Igyatok csak, tele vagyok :P

Inkább azt nézd meg miért nem működik ;)

Stareyes kérni akarsz?
    Vagy mit értetlenkedsz
    Egy olyat mit te iszol elfogadok

FELOLDASZ EGY HELYET A MECHA HAJÓGYÁRBAN!!!! MINDEN SZINTTEL TOVÁBBI EGYET.

Azaz nem feloldasz egy mecha hajógyárat, hanem abban egy helyet.

Működik :) Csak mindenki azt hiszi hogy minden második szintért egy "újabb" hajógyárat kapsz :D

Közben meg csak a Mecha hajógyár várólistája bővül minden második szinttel.

Azaz 20-as szinten a mecha gyárba berakhatsz 99999 hajót és megvárod míg elkészül vagy legyorsítózod majd újra berakhatsz ennyit.

22-es szinten berakhatsz egyszerre 2x99999 hajót, 24-es szinten 3x99999 hajót és így tovább.

Azaz egyszerre 2 hajógyárad lesz és a mechán a várólistát tudod bővíteni ami am a sima hajógyárban ugye végtelen (vagy ki tudja még sosem próbáltam mennyit hagy berakni egyhuztomba...)

Tehát mindenki jobban jár, ha nem megyünk bele a game operatori, team manageri és egy jogkörrel rendelkezők munkájába, hozzáállásába, lehet ezt csinálni egy kicsit szerényebben is.

Szerintem meg pont Jinx keverte bele ezt a dolgot. Mi köze van annak ahhoz hogy mi a véleményem játékosként más játékstílusáról miközben Operátorkodom is? Máshogy fogom tőle betartatni a szabályokat? Vagy máshogy kezelem a jegyeket?...

2x27 perc volt, exp ritkán hoz ennyi deut és ez nem foglalt exp helyet. Sajnálom, hogy ennyire tragikusan értékeli a helyzetet egy game operator és sajnálom, hogy farmolok bent hagyott deut.

Ha esetleg nem lenne világos, 20 éve is és most is minden univerzumnak ugyan az a vége, kihal, lehet ez most gyorsabban. Szívesen!

És mégis vannak 16 éves accok is .hu-n :) Csak ugye türelem meg kitartás kell hozzá. Persze kinek milyen játékélmény "elégíti" ki az igényeit.

Ez nem a tragikusságról szól, és attól hogy máshol operátorkodom még játszom is a game-et egy jóideje így ha megengeded a véleményemet még szerintem kinyílváníthatom ;)

További jó vadászatot és sok dicső csatát neked ;)

Van a Hadúr!!!

Kit nem érdekel mi célt szolgál az Univerzum, mi végre keletkezett is az és a benne lévő élőlények miért tengetik ott mindennapjaikat.

Ő csak dúl, fúl és szabadidejét nem kímélve kergeti azokat kik teljesen más célért, kicsit talán érdektelenül is élik mindennapjaikat az univerzumban.

Mit Ő dicsőségnek él meg az a többieknek csak enyhe bosszúság hisz nem ez az a hely ahol fő céljaikat el szeretnék érni.

Észérvekkel hatni sem lehet rá, hisz Ő csak egy célt lát.

Így aki ezt felfogja tudja, több szót fecsérelni rá hamvába szült próbálkozás.

De nyugtasson meg titeket a tudat hogy ez sem végtelen!!

Eljő az idő, nem is oly soká mikor az érdek már nem hajtja a népet.

Ő mint magányos harcos ül trónja tetején és lenézve látja a végtelen ürességet.

Majd szép csendben eluralkodik az érzés.

ITT IS BEFEJEZTEM VÉGLEG.

Inaktív lesz hát a sorsa újra, és majd talán más univerzumban újra Ő lehet a király...

Támadó

Jinx [ULTi]

Felderítő 300

Védő

newtwo

Üres Hold

A Csata Állása 1 kör után

Támadó

Jinx [ULTi]

Felderítő 300

Védő

newtwo

Üres Hold

Ezeken az űrbéli koordinátákon semmi DF nem lebeg.

A Támadó zsákmányolt 4.200.000 deutériumot.

A védő vesztesége 4.200.000 deutérium

A Támadó nyeresége 4.200.000 deutérium.

Óóóóh, szerintem az hogy Sheldon "visszatért" a legkissebb része a szappanoperának ami kezd kibontakozni :D

Ördög tudja mi folyik a háttérben :D

Az biztos hogy számomra nem az a kérdés hogy ki kicsoda, hanem az hogy Ki miatt megy ez a "színjáték" a háttérben?

Megint olyan elvi/erkölcsi kérdések fogalmazódtak meg bennem amire nem tudok ésszerű magyarázatot adni.

Mi játszik közre? A saját értékrendem hiánya? Félelem? Vagy amnéziás lettem? Esetleg valami egyéb olyan mértékű érdek amiért félre tudom tenni a személyes véleményem?

Ki tudja, csak pár ember láthat ebbe bele.

De az is lehet hogy ez csak az események összefüggéstelen láncolata amibe mi kívülállók szeretnénk valami rendszert látni?

Majd az idő megmondja mi az igazság :D

Már megint porszárazra járattam a po.ámat.

Csapos!!!

Egy pofa sört kapok?

Sziasztok.

Itt is leírom ha esetleg már kiléptek akik segítettek minket :)

Eljött az ideje a búcsúnak. Ma 14:10 perckor indul az új Időszak Teljesítményes szerver, Quasaron pedig véget ér ez a 3 hónapos kalandunk. Nagyon köszönöm mindenkinek hogy így segítettük egymást. Aki jön az új szerverre azt ott is szívesen látjuk. Ha jól láttam itt nem értük el a 100 fős létszámot (97 volt a legtöbb ha jól láttam). Nem biztos de remélem ott össze jön majd és megnézzük nem e egy rejtett teljesítmény az is (ha már van 100 barátos miért ne lehetne ez is :P )

Akik folytatják ott a pályafutásukat azoknak további jó játékot kívánok, akik meg átjönnek oda (is) azokat várjuk :)

Nem értem. Mi a baj az Űrdokkal? Nem ad vissza elég flottát? Vagy Te arra gondolsz hogy a full flottáját vissza kapja? Annak mi értelme? Akkor mindegy lenne ha betiltanák a támadást mert úgy is mindenki mindig visszakapna mindent... Vagy nem a teljes flottára gondolsz? Akkor meg ott a Tábornok. Azzal meg az Űrdokkal már a nagyobbik részét visszakapod a flottának.

Szerintem nem az fogja megoldani a játék abbahagyását a lezúzott játékosoknál hogy állandóan visszakapják a flottájukat hanem az ha megtanulnák a játékot rendesen.

Persze tudom hogy GF nem könnyíti meg a dolgukat hisz nincs egy felület ahol ÉRTELMESEN, EGYBEN le lenne írva a játékról minden NAPRAKÉSZEN...

Szerintem több játékosunk maradna ha megismernék a játék minden csínyját-bínyját és rájönnének hogy nem csak az éppen összekapargatott flottából és nyersiből áll a játék amit valaki 1x elvitt...

hanem megkéne csinálni úgy a felület kódolását, hogy a beszélő program is felismerje, értelmezze a jeleket gombokat, képeket stb.

hozzá teszem, hogy már video játékokat is akadály mentesítenek, ami teljesen más szint, mint egy szöveges alapú játéknál amit elcsesznek szóval, ez igazán diból csak szándék kérdése, semmi más meg némi fél profi szintnek az elérése programozóként/ webfejlesztőként.

Nem tudom, ha jogszabályi kötelezettsége lenne a játékkészítőknek az akadálymentesítésre akkor gondolom minden játék ilyen lenne nem csak 1-2. Így gondolom GF sem érzi ezt prioritásnak...

Persze nem azt mondom hogy ez jó, sőt.

Esetleg próbáltál már olyan addont felrakni ami módosít a játék kinézetén? Úgy esetleg ha máshogy jelzi ki a percesedést stb felismeri e a program amit használsz?

tényleg! mi van akkor ha valós játékos van az acc mögött de a mesterséges intelligencia segítségét kéri, akár bánya fejlesztés sorredjében vagy épp felolvasásban vagy bármiben. az bot? vagy tiltott kiegészítő használat? ...

Jelenleg is van olyan legális addon ami írja hogy milyen építési sorrendet kellene csinálnod. Hát jó nagy baromság. Persze a kezdőknek adhat egy támpontot mit hogy kellene de közel sem optimális az amit az ír. A legfontosabb, mindenkinek egyedi stílusa, prioritása és üteme van. Velem ne akarjon kristálybányát húzatni mindenhova mert nem éri meg de csak azt írja :D :D

Tehát AI-hez visszatérve, az hogy tanácsot, útmutatást kérsz tőle az még nem szabálytalan, azt bárki mástól is beszerezheted...

Viszont ha helyetted kattintgat az már ugye más eset :D Bár tudtommal ha van is ilyen az nem a mi tárcánknak való...

Ja és már vannak olyan robotok akik felismernek dolgokat és alaputasításokat így pl kattintgathat helyetted élőben. Igaz 100k dollár felett van az ára.

Trockij biztos megírja nekünk a robot használat tiltott e :D :D

Én nem jelentem. Semmi értelme, ha banoljátok ezért hetekre hónapokra :D úgy csak elveszik a lehetőség h játszhasson és támadhasson esetlegesen ő lehessen cp, és nem lehet játékon belül lezongorázni a sérelmeket. A komunikációja úgy sem fog változni ha büntetést kap érte, szerintem az évek alatt kiderült. ez az én véleményem :)

Már megbocsáss de aki olyan játékkal játszik ahol kommunikálnia is kell másokkal de Ő maga alkalmatlan ennek a "kultúrált" módjára az vagy megtanulja magába folytani a "bánatát" vagy pedig erőt vesz magán és normál hangnemben mondja el a véleményét... Ha nem akkor igen is kérni kell hogy akár sokadjára is de szankcionálják azt amit csinál...

Értem én hogy kell a CP de Én személy szerint nem raknám félre az elveimet soha egy kis profitért...

Ha pedig arról a játékosról van szó akire gondolok neki már az utolsó utáni lövése van...

Egy szónak is száz a vége játszon csak single player gameket az aki csak nyomdafestéket nem tűrve tud kommunikálni az "ellenfeleivel"

Gratula a ninjához. Nem tudom lehet nálam akadt el valahol a matek de ha Ti buktatok 12,5 milliárd flottát és kb 14,3 milliárd törmelék kötött ki nálatok akkor abból hogy lett 5,6 milliárd profit?

Értem én hogy a formázó ezt dobta de azért illene utánaszámolni.

Ha valamit Én néztem be bocsi :D

Jól tetted hogy kitetted, bár kicsit részletesebb sztori jó lett volna hogy okuljanak a népek (lassított e vagy csak végigrobogott mint ahogy egy híres játékos szokott stb...)

A védőnek meg ha az a kiléte akire Én gyanakszom akkor remélem azokat a szép szívhez szóló üzeneteket amiket írt nektek jelentettétek (ha nem akkor is :P ).

És persze egészségetekre :beer:

Jóestét egy kis meleg teát kérnék mert megfáztam .

Van pár plusz bolygó skin amit nem értek hogy kaptam .

Nem találtam hogy lettek meg még küldetésben se.

Regelve vagy Quasarra? Ottt vannak eventküldik. Ha azokat megcsináltad akkor kaphattál bolygóskineket...