Posts by newtwo

Hmmm, kezdenek elfajulni a dolgok :)

Megnyugtatnám mind a két oldalt hogy kapott már mindenki "jutalmat" a megnyilvánulásaiért... Nem hiszem hogy ezen versenyezni kellene hogy ki kapott kevesebbet.

Mostantól meg kicsit tisztábbak a szabályok mindenkinek. Bááár ha visszamenőleges hatájú és a játékaccountokat is érinti akkor előszedném szívesen (legalább egy figyelmeztetés szintjéig) a

":phatgrin::phatgrin::phatgrin:" tartalmú idézeteket is :P

(nyugi csak csipkelődés ;) )

Meglet végre az energia tech-es bolygó skinem. Köszi az ajándékot :hail: Várom az Ogame szülinapos bulit is :hail:

Egy kört kérek az illetékeseknek :D Szórjátok meg nagyot szóljon. :P Jöhetnek a bánya szintek, és a kutatási szintek is :beer:

Idén formabontó ajándék lesz ;) Első nap mindenkit mindenhol nulláznak:D

Második nap ha kiküldesz egy expit visszakaphatod amit buktál :P

Vaaaagy választhatsz 200 kémszondát is ;)

nem azonos kutatás fut. és adnak igen, 2-t is :) kár, h nem astro...de ne legyünk telhetetlenek 😅 Köszönöm a választ!

egy kupica sört mindenkinek!

megvan mit akarta még kérdezni 😅 mert erre sem emlékszem/nem figyeltem/nem érdekelt mert gyorsítottam...

szóval ha ez elsőre a raktárba kerül és onnan kell aktiválni akk nincs gond! akk meg lehet várni amíg leketyeg az előző...szóval tudja valaki h a raktárba kerül e először?

Na látod ez is érdekes kérdés. Mert ugye van olyan hogy a raktárba kerül és bármikor aktiválhatod, van hogy raktárba kerül és időkorlátos és ugye van hogy egyből aktiválódik. Ha jól rémlik ha raktárba kerül akkor vagy egy homokóra van ami ugye időkorlátos vagy pedig egy végtelen jelecske van ha bármikor aktiválható.

akk egy építő jellegű kérdés! mert megmondom őszintén eddig erre vonatkozó tapasztalatom nincs, mert biztonságig okokból akutatást eddig mindig legyorsítottam ilyen esetek előtt...szóval akérdésem ajutalom eseményen átvehető kutatásokat akkor is megtudom szerezni magamnak ha épp folyik még egy kutatásom?

Ööö, ha azonos kutatás ketyeg akkor biztos hogy nem. Az hogy ha más megy még nem figyeltem... De majd most megnézem :)

Edit: Már ha adnak ajándék kutatást :P

Mindig okoskodsz :fie:

Kénytelen vagyok... Bár már csak kívülállóként követem az eseményeket Lédán. De ahogy hallom Te is az lennél ha a befektetett "energiád" megtérült volna más által ;) Nehéz helyzet ez, hogy emiatt veszni sem akarod hagyni de más nem akar ennyi "energiát" belefektetni :P

Mert szerinted ha esett a hold, akkor olyan egyszerű utána hogy beállok a fullal, véletlenül se jön a gyengébbek védelmezője 10 milla DS-el védeni.

Gondolkozzunk már, mielőtt rányomunk az enterre. :beer:

Nem vagyunk tehetetlenek, fegyelem kell, és meg lesz az eredmény. :thumbsup:

Csak egyet kérdezek. Szerinted csak Léda létezik az Ogame-ben? ;) Vannak olyan bálnák a játékban akikhez képest .hu topposok is hangyuszok...

Jó lett ez a Lobbyfrissítés... Azt hittem az külön van választva a szerverek rendszereitől. Bár az is fura hogy nem Lobbyszintű a bug mert akkor minden szervernek halottnak kellene lennie nem csak annak a 3-nak

Nyamm-nyammm, jó ez a popcorn csapos. Valami cukormentes löttyöt is kérek mellé mert vigyázok a vonalaimra :lol:

Lehet egy jó 8x támadóspeed megoldaná mindenki problémáját :D

egy újabb furcsaságra lettem figyelmes. kb fél óréja ragnarral odavissza vissza kémkedjük egymást 😃 egyik kémjelentésemben az aktivitást 0 percesnek írja, sztem agr-től független hiba lehet.

"

Változásnapló:

- Kijavítottuk a bejövő kémkedési és harci küldetések flottáinak hiányzó aktivitását (javítja az inaktívak erőforrás-termelését)"

Nem tudom, én ezt úgy értelmeztem hogy a bug az volt hogy nem csillagozott a kémkedés és egyéb harci küldetés az adott koordin és ezt javítják arra hogy csinálja. De lehet lemaradtam valamiről. Ezt a zárójeles részt az inaktívval kapcsolatban ezzel a buggal összefüggésben nem tudom értelmezni de lehet csak fordítási hiba...

vodás telóról, vodás wifiről is euro volt. majd kaptam pannon wifit, és a telón azonnal forintos lett, vissza catlakoztam a sajátra, ujra euro, majd ujra pannon, megint forint...

Nah ez mondjuk érdekes :) Ennek ha az IP-vel lenne gond akkor nem így kellene működnie... De ha ez ilyen egyszerűen megoldja akkor jó tipp mindenkinek hogy ha vásárolni akar addig keressen egy nem vodás/one-os platformot és Ft-ban adja az SA-t ;) Köszi az infót :)

Egy almásat az Úrnak :P

Kérj valakitől wifi jelszót, vagy hot spot on kérj ismerősöktől arra a kis időre.

Frissítőt az úrnak :)

Az a kis idő konkrétan 1 hét folyamatos ezen szolgáltatókon kívüli játék... Ha csak egyszer is azon lép be akkor újra kezdődik az 1 hét.

Deeee van számhordozás más szolgáltatóhoz :P :P

A birodalom nézet szerint 18db 56os fémbányával kicsivel több fémet termelek mint 20m, hetente! 😄 nyilván van még mit javítani és sztem 4-5naponta lesz frissítés. De a fémpakkok világában ez ha nem is fő prioritás, de talán a bevezetésre megcsinálhatták volna. főleg h a crawlerek túlhajtása 50% felett már bugnak számít :)

Természetesen a termelésem valódi értékekkel pörög (remélem), de írhatná a rendes számokat is.

Próbáld meg erőforrás nézetben (ahol a részletezőt mutatja) végigpörgetni az összes bolygót... Am ezt szerintem AGR szokta csinálni...

teszteltem, normálisan behozta, a fenti kép nem fogadott sem Himalián, se Ymir-en, se Volans-on..

a többit még nem néztem, de nálam mindenhol jól működik.. chrome, asztali és mobil böngésző.. esetleg valamelyik kiegészítő?

Valószínűleg az Antigame mert ha kikapcsolom a bővítményt behozza 0 hibával, ha bekapcsolom elsőre mindig ez fogad :)

Tehát itt az AGR fejlesztőinek kell szólni :P

Én eloszor mentem az import / exportra, de semmi hibát se írt ki.. plusz, nemzetkozin se írtak ilyesmirol..

Először léptem be Himaila-ra mióta 13.0 van. Rámentem a kereskedő, import-exportra. Ez fogadott:

23F9rNnV

Lehet mindenki is lusta jelezni nemzetközileg :P Vagy újra próbálják és bejön ahogy Gullcsi is írta.

google chromot használtam 2012 óta.

Ezeket nézd meg hátha valamelyik megoldja a gondot...

1. Rossz közösség / szerver (Régió) van kiválasztva

Mobil böngészőben vagy az appban a Gameforge felülete gyakran automatikusan átvált egy másik régióra (pl. az angol .org vagy az amerikai .us szerverre) az alapján, hogy a mobilnetes szolgáltatód IP-címe milyen helyadatokat ad meg.

• A megoldás: Ellenőrizd a bejelentkezési gomb felett/mellett, hogy a Magyarország / HU régió van-e kiválasztva! Ha a rendszer az angol szerverre próbál beléptetni a magyar fiókadataiddal, pontosan ezt a "Hibás email vagy jelszó" üzenetet adja.

2. A mobilnet dinamius IP-címe és az Apple / Google adatvédelem

Néhány mobilnetes funkció elrejti vagy csomagolja a böngészési adatokat, ami megzavarja a Gameforge biztonsági rendszerét:

• iPhone esetén: A Privát relé (Private Relay) funkció gyakran leblokkolja a Gameforge munkameneteket. Próbáld meg átmenetileg kikapcsolni (Beállítások → [Neved] → iCloud → Privát relé).
    • Chrome / mobil böngésző: Ha be van kapcsolva az "Adattakarékos üzemmód" vagy a böngészőbe épített VPN / adatvédelem, kapcsold ki.

3. Automatikus nagybetűzés és szóköztoldás a telefon billentyűzetén

A mobil billentyűzetek két apró trükkel is elronthatják a bejelentkezést:

• Az első betűt automatikusan nagybetűre cserélik az e-mail címnél vagy a jelszónál.
    • Az e-mail cím beírása (vagy az auto-fill/automatikus kitöltés) után a billentyűzet betesz egy láthatatlan szóköz karaktert a végére. A rendszer ezt a szóközzt is a jelszó/email részének tekinti, így hibát dob.

4. Munkamenet-ütközés (Sütik és Gyorsítótár)

A mobil böngésző eltárolhatott egy korábbi hibás munkamenetet vagy sütit (cookie-t).

• Nyiss meg egy Incognito / Privát ablakot a mobil böngésződben, és próbálj meg ott belépni.
    • Ha ott sikerül, töröld a mobil böngésződben az OGame/Gameforge sütiket és a gyorsítótárat (cache).

Mit tegyél most lépésről lépésre?

1. Nyiss egy Privát (Incognito) lapot a telefonodon.
    2. Menj a hivatalos belépőoldalra: [https://ogame.hu](https://ogame.hu) (figyelj, hogy a .hu végződésre dobjon).
    3. Győződj meg róla, hogy a felületen a magyar zászló / HU régió van kiválasztva.
    4. Kézzel, lassan írd be az e-mail címet és a jelszót (figyelve a kis/nagybetűkre és arra, hogy a végén ne legyen szóköz).

(Megjegyzés: Ha Wi-Fi-re csatlakozva a telefonról be tudsz lépni, de mobilnettel nem, akkor szinte 100%, hogy a mobilnet szolgáltatód dinamikus IP-címét vagy az adatvédelmi beállításokat tekintette gyanúsnak a Gameforge védelmi rendszere.)

Pc én ogame client müködik , be tudtam lépni uj jelszoval .Telefonon nem müködik.

Van lehetőség email cimmel belépni ,de nem müdik.

Am telefon alatt a fantasztikus ogame appot vagy mobil böngészőt értesz?