Eldöntöttem hogy nem fogok véleményt nyilvánítani erről a szituációról mert nincs foganatja.
Hiába ülsz a mezőn és magyarázol két napraforgónak, azok akkor is csak a napot fogják meglátni...
A második észrevétel ez a sötét anyag meg MasterCard flotta komment.
Ez a sötét anyag felhánytorgatás 2010 óta nagyon nagy téma és most, hogy pay to win játék lett az ogameből már nagyon unalmas is🤷🏻♂️
Nézzük már meg 666 eddigi munkáját amit 2010 óta művelt.
Lehet bele b@szott sok millió Ft-ot de egy igazi túlélő‼️ 

Akárhány ember ment ellene mind alatta van.
Nem adta fel csak csainálta, újra épített ment előre.
És most akar MasterCard akár Visa segítséggel de mégis magyar top3
Allien, hogy kicsoda nem tudom de nem is érdekel de az, hogy ott van mondhatni 130 milliárd pontal tiszteletre méltó.
Ha valakinek szúrja a csőrét, hogy léteznek már ilyen fiókok amikhez elég egy “kártya” akkor fogják meg ők is azt a kártyát és építsenek egy hasonló accountot.

Display More
Ez a következtetés vagy 200 sebből vérzik.
Előre mondom nem az SA használókat akarom degradálni, én is szoktam venni...
Nézzük meg tényleg 666 eddigi munkáját 2010 óta??
Szerintem ne mert egy akkora számot látnál amitől még a TOP1 is elszégyellné magát.
Gyanítom TOP1 flottája lenne ha profi módon úgy játszaná a játékot mint aki ért is hozzá.
Igen, fájhat az igazság de ki kell mondani. 666 Nem tud flottázni. Én nem ismerem azt a 15 évét, 3-4 éve tértem vissza aktívan és látok rá a tevékenységére mint játékos de bennt maradt flottákon és 100x túlerős támadásokon (a mostani ha jól számoltam majdnem 200x túlerő volt hiába nem ment végig Alien attól még támadott...) kívül sok mindent nem láttam tőle max olyat ahol az értelmi szerző más volt és a farvizén ért el valamit.
Nagy volt a kitérő, vissza is térek a tárgyra. Szóval mi a tiszteletre méltó és mi volt az régen a játékban?
Régen azért volt releváns az hogy a TOP-osoknak tisztelet is kijárt mert azt csak a beleölt idő és tudás eredményéből lehetett (persze akadt 1-2 kivétel).
Miért tiszteletreméltóbb az aki a jelenben megteheti hogy akár milliós összegeket költ a játékra de amúgy napi max 1-2 órát játszik, összeszedi a nyersit, kinyit pár száz pakkot és elkölti (ráadásul úgy hogy egyértelműen látszik hogy okosabban azaz hatékonyabban is el lehetett volna), míg mások napi akár 300 expit letolnak, figyelik hogy ki merre hogy mozog, alakítgatja az FS-t a flottáit. Közben agyal hogy amit összeszed hogy lehet a legoptimálisabban elkölteni stb...
A hozzá nem értő játékosok csak a pontokat nézik. Aki érti és tudja (és itt nem magamat akarom fényezni...) az a statisztikákat figyeli és azonnal levágja.
Nekem ezeknek a játékosoknak jár a tisztelet mert
ŐK JÁTSZÁK A JÁTÉKOT.