Posts by ciriaco
-
-
-
Egész jól működik a gondolatolvasás. Pont ezt akarta leírni csak dekódolta az üzenetet hogy nehezebb legyen megfejteni az utókornak.
-
-
Gratulálok mert szemfüles voltál. Nekem pech hogy pont aznap maradt ott az expflotta mikor kíváncsiskodtál. Igaz egy korábbi esetnél meg nekem volt mázlim hogy pont felnéztem telefonról. Azt talán nagyképűség lenne mondani hogy meg sem érzem, de azért átvészeljük valahogy még ebben a sanyarú helyzetben is. Legfeljebb most egy darabig gyengébb minőségű nyersit bányászok úgyhogy a közeljövőben nem is érdemes majd engem kémkedni.
-
nekem 279 a legtöbb de ezen vannak jó magasra húzva a tárolók váltáshoz
-
-
-
-
-
Megpróbáltam a gépi holdpróbát hogy senkit ne kelljen zaklatni miatta. 11-ből semmi. Nem túl korrekt még akkor se ha dől az sa.
-
Ha már húsvét... utózöngének épp elmegy
-
-
-
mondom a sztorit
előző este 666szomszédjában tevékenykedtem az itt bevert hajókkal
eljött a lefekvés ideje, átugrottam g9-be a flottával és fseltem.
majd reggel arra keltem h bevert 666 ott a szomszédjában, ahol este voltak a hajók... mondom ilyen nincs, még biztos alszok
hát kiküldtem tegnap.
kb negyed órával a csata után léptem fel, még csomó df kint volt.. irtam a srácoknak mi történt, Ragnar el is ment a df-ért, nála a df másik fele.
valószinűleg ez volt a leköszönőm akkor is ha esetleg visszakapnám a flottát amit kétlek.
borzalom mi lett ebből a játékból.
bug bug hátán
mind ez 666 érdemeiből semmit nem von le. szemfüles volt, grat még1x
Kifejezetten szomorú, hogy egyre több ilyet olvasni, hogy ez vagy az nem működik a játékban és emiatt (is) többen a befejezés mellett döntenek. Kicsit azt érzem, hogy egy több tízerzes tömegben csak darabszámba vagyunk véve, nem számít semmit ha páran lemorzsolódnak.
-
-
-
-
-