Posts by Gullcsi

  Az első keresztesháború indult úgy, hogy a nyugati urak nem bírtak magukkal és egymást fosztogatták. Feldúlták saját országukat, templomokat raboltak ki, apácákat erőszakoltak meg. Saját népüket irtották gyakorlatilag mert megtehették. Jött a tapasztalat és a kincs.

  Ekkor a pápa elhatározta, hogy ad nekik egy célt, szerezzék vissza a szentföldet. Elindult a csürhe kelet felé és feldúlták a keresztény városokat :D


  De mi nem vagyunk ostoba nyugati nép!

  Mi a tudást vittük mindenhová, harcolni is csak azért mentünk, hogy visszaszerezzük az innen elrabolt javakat... elpusztítottuk a római birodalmat, mert az kiirtotta európa lakosságát és rabszolgává tette.


  Uraim!

  A pénz ismét közétek állt és viszályt szított, mint annyiszor a múltban.

  Jó emberek vagytok... viselkedjetek úgy!

  Ezek a fiatal harcosok most kimennek honunkból és egymás mellett fognak harcolni, nem ölnek többé magyart! Isten áldja meg őket!

  Remélem egyszer majd visszatértek és tovább építitek itteni világunkat!

  Tessék Allkiller :D De tuti nem a legnagyobb szakítás. Olyan 25.000-re tippelek, mint max.


  Expedition Result [1:223:16]20.01.2022 09:47:38

  From: Fleet Command
  Our expedition made first contact with a special race. It looks as though a creature made of pure energy, who named himself Legorian, flew through the expedition ships and then decided to help our underdeveloped species. A case containing Dark Matter materialized at the bridge of the ship!

  Dark Matter 11.628 have been captured.

  Entry from the communications officers logbook: It feels great to be the first ones traveling through an unexplored sector.

  Ne bántsátok a srácokat!

  Engem is kiszemeltek, lelövöldözték a holdjaimat, de nem kaptak el. Volt egy nagyon pici súrolódás is közöttünk vélt valós sérelmek miatt, de igaziból semmi különös.

  Nem kaptam napi szintű bolygófosztást sem, egyszer kapták el egyetlen kis flottámat amit lent hagytam. Én ezt normálisnak látom. Ha én lettem volna helyettük, ekkora hatalommal és haraggal, én zaklattam volna őket rendesen bolygókon!

  Ők hagytak játszani engem is és a RA-t is!

  Nem tudok rosszat mondani a csapatra. Fiatalok és a vérükben van ez a kimondhatatlan láz, ami ebben a korban tökéletesen viszi előre az embert!

  Ott a másik véglet, ha ilyenkor kőfal áll az emberrel szemben, annak nekimegy fejjel is és szidja ha nem tud rajta áthatolni!

  Azért nélkülük nem lenne ilyen jó ez a játék!

  Sajnos mindenkit ismerünk már itt... pedig milyen jó lenne egy hatalmas, arctalan tömegben harcolni, mint régen!

  Mert nem azért játszott (egyébként jól), tett bele időt és energiát, hogy egy összevonás után a vásárolt flották elől bújkáljon, meneküljön, esetleg FS - elgessen.

  Azokat megkarcolni sem tudja.


  Már többször szorgalmaztam 1 darab SA nélküli szervert, ahol bizonyíthatna a krém, hogy mekkora nagy játékos önerőből.. Én biztos ott játszanák. :)

  Sajnos pénz nélkül játszhatatlan szar az egész.. :(


  Van az orgon egy szerver Dorado néven... totál 1x ott még meg van a régi játék... csak... hááát... unalmas.

  Ott is döcögök... jó lassan top1 bányászként :D

  i-sek is vannak, nem döntik bele az SA-t a játékos... nem kapják el azonnal a flottádat, mert mindenki csak fél szemmel van fent.

  Ajánlom olyanoknak, akik szeretik a lassú játékot. De aztán nem idegeskedni, hogy a 22-es asztró 2 év 2 napig tart.


  De ott van pl.: az orgon szintén az uni 1. 1x speed 8x ecoval... az egy felturbózott magyar Merkur szerver.

  Előbb utóbb, ott lesz mindenki. Most pl.: oda is telepítik a skandináv nemzeteket is.

  Van olyan 2000 i-s acc, szóval nagyon szépen el lehet játszadozni. SA-t használnak és gigaflották vannak, de el lehet rajta lenni kellemesen!

  Mindkét szerveren tudok holdakat lőni annak, akit érdekel. Még cápáknak is! Olyanoknak is, akik utálnak engem vagy én nem szeretem őket. (ha van olyan)

  Amikor van idő bőven a munkahelyen erre is, akkor az ember szívesen megy ki 4-5 körre még farmolni. Olyan mintha lenne minden napra +4-5 bolygótermelésed. Ezt pl.: aktív játékosok farmolásával nem lehet megcsinálni. Mert ők abbahagyják, vakba mennek, rinyálnak.

  De jobbat mondok, aktív vadászattal se lehet ennyit elérni. Bedöntessz egy nagy flottát és elhozol 1 óra alatt 3 milliárdot és büszkélkedsz vele a fórumon. Én napi 60-100 millát elhozok/hoztam i-stől. Az egy hónap alatt szintén ennyi... Neked van egy hónap alatt 1 ilyen csatád, ha mázlid van, nekem meg fixen. Ha van időd ráállsz erre, mert 0 aggodalom, 0 deu, 0 odafigyelés... és sok nyersi... és aktív vagy, figyelhetnek a flottások, célponttá válhatsz, elhozhatják Tőled egyben. Nagy hal, kis hal. Ha kiveszed a kishalakat, a nagy hal abba fogja hagyni, mert nincs mire menni.


  Nem utolsó sorban: erre épül egy kaszt. 75%-nyi nyersit lehet elhozni i-stől. Akkor itt is folytathatnánk... lassan nem lesz értelme ennek a kasztnak.


  Ugyanígy ki lehet szedni a napi tárgyakat is, mert minek, majd megveszitek pénzből!

  Vagy a cseréket, majd Te megtermeled.


  Egyébként meg: ha a gameforge ingyen - bérmentve szórakozást tudott nyújtani ezzel nem csak nekem, hanem 40-50 aktív embernek, miért kellett ezt egyszerűen kiszedni? Vagy lustaság... vagy direkt, hogy vegyük meg ugyanezt pénzből...

  Írhatok bármit, ha már el van fogadva így... egyszerűbb ha keresek magamnak egy olyan ogame szervert, ahol minden megfelel az elvárásaimnak.

  Pedig ez is megfelelne, ha be lenne rakva 3-4000 i-s, vagy ugyanennyi bot. Jó 1000 is megfelelne.

  Sokszor hallottam már ezt a Helló Kittys farmozást olyanoktól, akik aztán v-be mennek, ha támadják őket...

  Nekem ez már régen nem egy harci játék... lassan olyanná válik mint amikor a vadállás elé terelik a vaddisznókat és azokat kell kilőni. Vagy mikor a ketrecben lővik ki a tigrist.

  Addig volt valami, amíg több ezren voltak... ott lehetett keresgélni és támadni.


  Az i-sek meg mindig a szívügyem volt.

  Nem jobb, ha unalmamban az i-sektől szedek össze 8 óra alatt 100 millát?

  Most ott döngicsélnek mellettem a kis bányászok 20-30 milla bent hagyott nyersivel... kell az, hogy 10en maradjunk egy szerveren, mert elmegyek a nyersiért minden nap?

  Ennek a játéknak mindig volt egy "filingje" ... körbekémkedsz, kiküldöd a hajókat és várod gond nélkül a nyersit... nem kell figyelni, lassítani... néha ha megelőznek kiakadsz egy kicsit.

  Azt se bánnám, ha az eventek ilyenek lennének: beraknának vagy 2-3000 i-st és lehet aratni.


  Kicsit olyanná válik a játék, mint egy brooklyni utca éjfél körül... kiesett belőle az, amiért régen az emberek pénzt voltak hajlandóak áldozni... akkoriban az i-sek miatt költöztünk.


  A temetőről meg annyit, hogy most az angol Doradon ott áll Balarion 82 naposan i-sen... és semmi...

  Ha a temetőben nem lenne vakra rakva a sok i-s én ott játszanék a legszivesebben :D

  Sziasztok!


  Várnám az I-seket az Ursáról.

  Hallottam olyasmit, hogy nem lesznek átrakva, vagy csak a temető szerveren lesznek leparkolva.

  Ez egy újabb pénzügyi akció? Csináljunk mi újakat, aztán újra költözzünk melléjük?

  Van értelme? Vagy az lett a játék értelme, hogy költsünk több pénzt és játszunk hegylakó játékot?


  A merkuron 282-en vagyunk, és igen sokan mondják, hogy ez egy harci stratégiai játék... de nem lenne még is jobb, ha i-sek után 2000-en lennék ott?

  Talán néhányan hajlandóak lennének több pénzt költeni, ha látnák, hogy milyen sokan vagyunk.

  Nem akarok itt pattogni semmiképpen, de ez az új irányzat valahogy nem tesz jót a játéknak. Veszek akkor otthonra 100.000-ért egy Milleneum Falcont legóból és lelövöldözöm vele a szomszédaimat, mert nekem a legnagyobb a flottám a környéken.

  És még meg is marad a végén, és szép...


  Sorry a kirohanásért!