Posts by Gullcsi
-
-
https://board.en.ogame.gamefor…-only-one-target-in-menu/
Itt van a teljes lista, hogy minek nem szabad mennie migrálás közben.
-
Kicsit bugos indult az átlépés új szerverre.
Vannak vicces dolgok, amiket be kell tartani. Pl.: nem lehet flottamozgásod merge előtt.
Most ki akartam próbálni, milyen az átlépés. Arra gondoltam, hogy most kiválasztom az unit és egy hét múlva átrak.
Azonnal átrakott
Várom a többieket, talán olvassák amit írok.
Durator 1 x szerver, top 2 vagyok
-
Sima expeket nyomok: nsz + pf+ kaszás. Kb reggel 7től éjfélig... soha nem volt még 2-3-nál több csata mostanság.
Előtte a rendes df miatt küldött expekből max. 11 csata jött, az is csak egyszer sikerült. Átlagban 4-5 volt naponta.
-
Nézegettem most statisztikákat.
Okt 1. - okt 25-ig a fejlődéseket... az eddigi nagy expesek mind -4-15 kkk buktában vannak.
-
Keresgettem egy percig, hova kellene ezt írnom, de:
...az angolon elkezdődött a migrálás!
-
Végül is, nincs osztozkodás
Darton papként, esetleg Rend Halál jellemmel: én gyógyítok, én tudok feltámasztani, én adom az észt. Ez van
Legfeljebb a tolvaj hátbaszúr
-
Ostromkasza
Most olvasom mi az.
Milyen magas a karakter? Én azért erősen korlátoználak... illetve kötném ügyességhez és állóképességhez kicsit...+ nem harcolhatnál órákat ezzel a két fegyverrel egyszerre... 01-es dobásnál megsebzed magad stb
Fasza csapat
Te vagy a pap és az ütőgép is egyszerre. És az agy
elkéne' még oda egy mágia használó. Kaptok egy olyan küldetést, ahol gondolkozni is kell és meg vagy lőve egyedül.
-
Hmmm... 18 évesen kezdtünk Harc és varázslattal. Megöltek az alapkalandban a farkasok, mert azonnal nekiestünk és harccal próbálkoztunk.
Aztán a srácok egy ideig d&d-t nyomtak majd jött a MAGUS... ami szerelem maradt... (mint látjuk annyira, hogy összekeverem Ranagolt Dartonnal
) De nagyon sokat játszottunk, főként meséltem. Olyan 12+ os varázslóm volt, akinek a repülőszőnyege tele volt tolva bélyegekkel... az aljára félelem varázsjel stb... úgy utaztunk vele, mint egy mostani harckocsival
A varázslón halottmozgatás bélyeg
Ha meghalt "feltámadás" azonnal, teleport a fővárosba és feltámasztás... De a gonosz csapattársaim mindig meg akartak ölni
Levelezős szerepjáték: Túlélők Földje (mai napig nyomom :D)
MAGUS mellett volt, Call of Cthulhu, Starwars, Gyűrűk Ura, Shadowrun
"Te mondd meg a királynak, hogy meghalt a fia"
-
Én nem bánnám ha még itt sunnyognál egy darabig a szerveren! Nagyon szépen visszatoltad a Gagarin accot is! Az Istencsászárság volt! Olyat még soha nem láttam!
Amúgy fasza bányász accot lehet abból csinálni, majd körbekérdezek én is, hátha kell valakinek!
Régi Andrós vagy RA-s tagok visszajöhetnének ezzel hozzánk!
-
A kisebb harcokra az ember mindig másképpen tekint mint az ilyenekre. Ez kicsit olyan, mintha magunk alatt bontanánk a fát... Bár ez a fa ki akarta irtatni az univerzumunkat a "gonosszal"... ezt én is megrónám rajta! De amúgy Aurri egy rendes srác, nem érdemelte volna meg mindezt.
Elvesztett az uni egy szép nagy flottát... ezáltal gyengültünk... ez szomorú
Ott a másfél milliárd deu... egy akármilyen vicc fs-t le lehetett volna vele tolni... 20-30 milla kell a legegyszerűbbhöz, ami még elkapható, de mégis csak fs!
De Aurri marad nagy ember közöttünk! Még az is lehet hogy visszahúzza a flottát és lecsap! Áldozata megmutatta nekünk, hogy nem bízhatjuk el magunkat soha!
Összefogott 5 ember és együtt mozogtak... azért nem egyszerű egy ilyen hadművelet... nagyon szép, dicséretes... így ők léptek a leköszönő helyére!
Én nem Malesdét emelném ki a csapatból
Az ilyen csaták egy emberesek... + 4 csatlakozik. Nem hiszem, hogy ő volt az irányító ember. Az Ördög dühe pusztította el.
Wish: nem rossz a Darton pap szöveg
Azt hittem csak én vagyok/voltam szerepjátékos
-
30+ emberrel kezdtem el ezt a szervert valamikor tavaly... azóta sokan lemorzsolódtak... Már csak hárman voltunk talán mikor Balarion belátogatott. Kerítettem neki gyors egy accot... azzal kezdte el. (ez a magyarázata annak, hogy előttem van
, és persze a szorgalom)
Azóta szorgalmasan kellett neki visszalövöldözni a holdakat, de valahogy átkozottul jól játszik. De ezt tudjátok Ti is.
Valamelyik nap a héten nézte ki magának az oroszt (RED) - ez volt régen az orosz szövi, de a szerverdöglődés miatt elhagyták a helyszínt, csak 1-2 ember maradt - aki magára hagyta kis időre az accot. Akkor jó alaposan megcsipkedte mindenhol, ahol tudta. Nem maradt belőle talán csak a nagy flotta.
Ma léptem egyet előre... bódogság!!! Az orosz srác a 11. helyről 13 helyet zuhant lefelé... hurrá 14. vagyok
Aztán egy óra múlva bejelenti a szövi előtt Bala a szerver top 1 csatáját
Gratulálok neki itt is!
De honnan volt Neked ennyi kukád?
Támadó Bala [HUN]
Csatahajó 5.836
Csatacirkáló 69.285
Reaper 36.920
Pathfinder 106.889
Nagy Szállító 32.358
Könnyű Harcos 19.726
Nehéz Harcos 22.527
Cirkáló 32.167
Csatahajó 510.106
Kolóniahajó 1
Szemetesek 50.500
Kémszonda 182.723
Bombázó 1.836
Romboló 10
Halálcsillag 290
Csatacirkáló 41.161
Reaper 51
Pathfinder 19.898
Könnyű Harcos 77.879 ( -1.173.634 )
Nehéz Harcos 26.480 ( -133.173 )
Cirkáló 73.632 ( -76.632 )
Csatahajó 5.147 ( -689 )
Csatacirkáló 62.707 ( -6.578 )
Reaper 33.458 ( -3.462 )
Pathfinder 51.400 ( -55.489 )
Nagy Szállító 0 ( -32.358 )
Könnyű Harcos 0 ( -19.726 )
Nehéz Harcos 0 ( -22.527 )
Cirkáló 12 ( -32.155 )
Csatahajó 6.138 ( -503.968 )
Kolóniahajó 0 ( -1 )
Szemetesek 2 ( -50.498 )
Kémszonda 0 ( -182.723 )
Bombázó 102 ( -1.734 )
Romboló 1 ( -9 )
Halálcsillag 290 ( -0 )
Csatacirkáló 1.350 ( -39.811 )
Reaper 8 ( -43 )
Pathfinder 9 ( -19.889 )
A támadó összesen 11.123.143.000 egységet vesztett.
A védő összesen 37.186.155.000 egységet vesztett.
Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 25.589.285.793 fém és 11.084.825.409 kristály lebeg.
Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.
A támadó(k) által megszerzett törmelék.
nyereség/veszteség összegzése:
A támadó(k) összesen
Fém: 18.770.178.793
Kristály: 7.545.875.409
Deutérium: -765.086.000
A támadó(k) nyeresége 25.550.968.202 egység.
A védő(k) összesen
Fém: -25.692.887.000
Kristály: -10.544.670.000
Deutérium: -948.598.000
A védő(k) összesen 37.186.155.000 egységet vesztett(ek).
-
Ha minden nap rak be 200+ millát, miért is ne
-
Így tanulja az ember az fs-t
Nem sírni kell, megkérdezed a kedves támadót, hogy mivel érdemelted ezt ki... aztán majd jön az, hogy holdon kap el... nézegeti a visszatérődet.
Vagy lesz egy fasza barátság!
Grat Alvin!
Én nem szedtem le a flottádat az Ursán, hanem lőttem egy holdat... hogy tudj fs-elni... nem értettem, hova cipeled a sok nyersit. Persze, ha csak ilyenekre kell
-
Gandalf!
Rakj bele kaszást is! Akkor jöhet nagy hajó is + kaszás is.
Nekem ennyi nyersi kb 1 nap alatt jön...persze nekem nonstop megy.
-
Bocs, az 10*2 perc játék, amíg elküldöm...
De... az expek előbb utóbb kaotikus hangulatba kerülnek mint a magyar vonatok. Egyik késik a másik hamarabb jön... lesz abból több idő.
Kötekedni jó
-
Egy kis stat a felfedezöhőz.
6/2/1/3/7/6/2/5/4/3/0/
Kb napi 80 expnek a csatái
2 csata a deufedezet kb. 11 nap csatái. 19 csata profit ez. Kb ennyi nap után 1 pukk van min átlagba.Egy 20 milliárdos flotta kb 25 yard profitot igy kb hoz. Ebből az szűrődik le , hogy igyis profitos hacsak benem üt a ménkű
Összegezve 15 yard / hó egy ekkora flotával a profit meg a termelés és a nyersi találás.
80 exp, aaaz... 8x10 exp... köbö 1,5 óra x10 legyen csak 13-14 óra játék... ez elérhető, ha megéri... a csaták száma elmegy... nekem tetszik. Köszi az infót!
-
Az előzőbe is szerettem volna beleszólni, de nem sikerült. Gurat mester elharapta a torkotokat
Szerintem Bugi jó játékos... de neki is vannak hibái... Csabi, Téged se nagyon kaptak el az angolon azt hiszem...
Szóval, fölösleges a vita... ha elaltatod Bugit simán el lehet kapni... hacsak nem hagyja abba hamarabb valami jobb vadászat miatt... De ott a másik, ha el akar kapni lazán megoldja
Szép kis csata!
Mehet tovább a szájkarate
ui.: ezt kihagytam: Bugi amolyan modern Robin Hood, nagy az igazságérzete, és a gyengék mellé áll. Ezt nagyon kell benne becsülni.
-
Semmiképp sem. Dupla esély fekete likra..
Akkor azt mondod, hogy maradtál felderítő és benyeled a kevesebb csatát?
Már, ha a tábornok nem ok.
Mennyivel kevesebb csata van Nálad?
-
Nézzük meg az expes játékost csata nélkül!
Az angol Kalyken így tolom. Olyan nagyszállítós csapattal, ami ha lehet ne csatázzon
Nagyon sok nyersi jön! Mellette bányászatra vagyok állva.
Vagyis kevert acc, expos bányász
A csata felejtős ezzel az új rendszerrel... lehet hogy hoz heti 5-6 csatát egy nagyobb flotta, de zabálja a deut + le is eshet flotta, amit nem tudsz visszahozni.