Folyamatosan iszol ennek nem lesz jó vége 🤣
Posts by Grabowsky
-
-
-
Boldog békés karácsonyt kivánok Mindenkinek! Az ogame Jason Statham-jének is Malesdenek is

-
Simán egy támadás blokkot kellene rátenni dec24-dec26 00:00 ig aztán jonapot egy italt kérek
Clase Azul Mezcal Guerrero mindenkinek !
-
Display More
Húha.. egy kicsit iszok, és összecsapnak a gondolatok a kocsmában?
két külön projektet akartam vázolni egy posztban, sokaknak egybe folyhatott..elképzeltem, ahogy készülődik a tökfej az ünnepekre, el van foglalva, és szarul jönne ki ha bocs, figyelnem kell a játékra, mert mindjárt beér az exp.. vagy hasonló.
vagy egy kicsit nem kellene annyira résen lenni, mint más napokon. egy film jelenet jutott eszembe, egy háborús film, frontvonal, és aknamező, talán egy ló megsebesült a drótokban.. és egy Karácsony azt hiszem.. lényeg h az ellenségek között volt egy kis érzelem. nem ölték egymást pár napig. nem tudom a film címét.
a másik dolog a posztban: én jelöltem Barátnak pár emberkét. nem félelemből
én lemondtam a flottahasználatról más játékos felé. tudok magamra vigyázni 
Céges buli előtt egy almásat kérek köszi

Hadak útján (War Horse) című film ha jól emlékszem
-
Anubisnak nincs karácsony 🤣🤣🤣
-
-
Tőle:
Flotta parancs18.12.2025 06:37:10
MegosztvaGrabowskyáltal
Expedíció során felfedeztél egy kis aszteroidát, melyből betakarítható némi nyersanyag.
kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Nagyon jó érzés elsőnek lenni, akik felderítetlen szektoban utaznak.
Zsákmány
Deutérium
666.666 -
-
Perverz Anubis

-
-
Élek! Gullcsi?
-
Valamint biztos csinál nem bír magával. 😆 Malesde hol vagy ???
-
Jó reggelt mindenkinek. Red Joe☝️
-
stixer az asszonyon lóg
gurat -
🤣🤣🤣lufizik🤣🤣🤣 stixer
-
-
Gratulálok
*ez így SPAM-nak minősül.. áthelyezve..
üdv, T.
*az üzenet erre a csatára hivatkozva lett leírva: Phalanx csata [TOT: 8.477.000] Szundi vs. Imerich (A: 206.000, D: 8.271.000)
-
-