Sziasztok
Yildun Szerverre érdekelne egy acc , ha valakinek lenne egy régóta vákációs vagy megunt acc-ja szívesen átvenném .
Sziasztok
Yildun Szerverre érdekelne egy acc , ha valakinek lenne egy régóta vákációs vagy megunt acc-ja szívesen átvenném .
valamelyik szerveren tudok irni neked vagy hol küldjem el a kódot ?
Szia nekem van egy vben ott . 148. Jelenleg főleg a bányász bolygókkal , ha megfelelő neked szívesen átadom .
Sziasztok !
Nincs már rá időm , ha érdekel valakit szivesen átadom . Jelenleg 66. helyen áll , 32.5 milla pont , 22 milla gazdaság , 8.6 milla flotta 11 bolygó 11 hold 11 ugró kapu .
jelentkezni itt a poszt alatt lehet .
elfogadnám ha lehetséges!
Szia irtam neked az üzenő faladra
Sziasztok ! Köszönöm az érdeklődést értesitettem azt aki kapja .
Sziasztok ! Hétfőn estig várom még a jelentkezőket utána fogom fel keresni azt aki kapja .
Sziasztok!
Régóta vakációban lévő Acc-om átadnám ha lenne rá érdeklődő .
Jelenleg top 8 :
-127 milla pont ebből 115 milla gazdaság 13 bolygó , 11,5 milla kutatás + szállítók flotta nincs
- viszont a bolygók elég kicsik sok közel van a telitettséghez ennek tudatában írj !
- jelenleg minden bolygó 15-ös pozícióban van 8x 42 36 38 5x 40 35 35 -ös bányák !
Szia ha gondolod van egy kis acc-om Merkur szerverre. Viszonylag "új" szeró 220k pont 7 bolygó
Szia!
Kallisto szerveren tudok adni egy kis accountot ha érdekel .
500k pont 8 bolygó 1 hold Felfedező
Szép nagy Bolygók 264 mezős a legkisebb.
szia sajnos már el kelt az is
Szia az már elkelt azért van kihúzva
Sziasztok !
Lenne 2 db acc-om ami régóta v-ben és ezért átadnám ha valakit érdekelne :
Ursa 3.4 milla pont, 10 bolygó 10 hold 10 ugrókapu , 1 milla hadipont a gazdaság kissé elhanyagolt több infó privátban
Antares 2.3 milla pont 10 bolygó 4 hold 3 ugrókapu, 1.8 milla gazdaság minimális flottával több infó privátban
Sziasztok !
Bocs ,h nem a témához írok , de a figyelmeztetés talán oké bár akkor kb. minden 3. hosszászólásnál lehetne kiosztani elég sokan használnak hasonló "kifejezést" . Viszont a végleges Bann kicsit erős érte(ha ezért kapta) ... smart nevében is írok mivel ő nem tud . Jegyet megirta az ügyben ,h legalább tudja miért is kapta a végleges bann-t !
Hopp észre se vettem volna , Malakias néven és érdekelne mindenképp !!
Sziasztok!
Keresnék régóta vakációban lévő vagy megunt , leköszönt acc-ott itt vagy Rigel-en elérhető vagyok előre is köszönöm !