Posts by Lord-Gugoka

Ja hogy tört, réges rég egy olyanon kezdtük :D, de a questek nagy része bugos volt, nagyban lehúzta a játék élményt a raid-ekrök nem is beszélve és máshol is voltak bugok.

Egy sört ma is mindenkinek!

PS: Most inkább GTA, ha ki kell ereszteni a gözt, azt egyszer megveszed, azt megvan. Bár már tervezik a 6-ost, szerintem bevezetik ott is a havi fizetést :/

Mara mar azert elegge ugyesen kijavitottak a bugokat, elegge szepen fejlesztik is a tauri szervereiket nem azt mondom

hogy tomeletes, de az elmult evek alatt masszivan ramentek a bugfixekre

Várj. Lehet boomer vagyok de a fröccs az nekem bor meg szóda.

Ebből kiindulva ez a cucc bor, szóda, kávé pisztácia aromával? Mert ha igen akkor ajánlj hozzá egy jó féle 24 tekercsest is szerintem :lol:

Asszem maradok a San Miguel fresca-nál...

Ui.: Ja és egy ilyen kisfröccs után garantált a nagyfröccs is :P

Na de, akkor te még nem ittál Espresso tonicot? Ebben a nagy melegben még frissítő hatású is lehet. Kávés nyári frissítő enyhén kesernyés citrusos ízzel, de igazából csak a citrusos ízt lehet belőle kivenni.

Mindenkinek egy kör Krakent

Guguka amúgy hova lettél .Eltűntél .:)

Én eddig is itt voltam:) szépen csendben olvasgattam az eseményeket, történéseket. Megbújtam a háttérben, csak pont amikor írtad a tuttifruttis fantat akkor ittam meg 😬

Képzeld még új rangjaink is lettek :D

Kinél vannak még rangok a szövetségbe ?:D

Miféle rangokra gondolsz?:D

A cigi hatása biztos. Nem sárgadinnyés és nem is barackos .Tutti frutti ízű .Enyhébb valóban mint az energia italok.

A fahéjas colát nem ittam ,de kávésát csináltam magam xd

A megmaradt 3:1 es bögrémbe öntöttem colát és jó volt

A zöld fanta kínaiba fellelhetők. Egy ismerős mondta.

Na, köszi az infót megnézem majd akkor a kínaiba hátha van:) A fahéjas cocat próbáld ki ha valamikor is visszahozzák újra, szerintem egész jó lett.

Kora reggel nem kezdenék egy rummal, szóval egy columbiai kávéra mindenki a vendégem.

Azzal nem lenne baj hogy zéró cukor, de olyan fura íze van, lehet nekem rossz az ízlelőbimbóim mert cigizek de nekem inkább valami sárgadinnyés-barackos beütése van viszont a zöldet és a lilát szerettem kár, hogy ár nincs meg a fahéjas coca az volt a favorit :D

karibi rumot mindenkinek :)

milyen ez a tutti fruttis fanta? nem mertem bevállalni mikor láttam

Szerintem ne tedd, semmi köze a tutti fruttihoz, és mellé nagyon érezni az édesítőszerek kellemetlen kesernyés utízét:D

egy eredeti igazi karibi rumot mindenkinek, lime-al

Akkora ez az unverzum, hogy pont oda kellett a (Test acc!) :)

Az a fura, hogy most mennyire zavar titeket egy Admin acc, nem gondolnam, hogy ettol fog osszedolni az ogame galaxisa mert egy elhagyatott accbol Admin account lett tesztelesre :) Nekem ez inkabb tunik olyan szagunak, hogy most van kapaszkodo felulet arra hogy a teamet, adminokat savazzak a J(l)uzererek. Tudjatok, ahogy ti fogalmaztatok par sorral feljebb, kinek nem inge… ;) ez a franya ital de kihozza az igazsagerzetet az emberbol 🤔

Tátra, ha már teát kértél.. :P

Úgy látom Gurat, h ide a szolidabb bajkeverők jönnek csak.. :)

egy fekete absinthe-t meginnék a fiatal 18-20 éves suhanc korom emlékére, amikor a rock disco-ban miután lehúztam a mellékhelyiségig húztam a csíkot :D

Ez szép fogás volt, gratulálok! :)

@smartrax18 Neked igazad van mindenben, bár tudtommal egy jegyedet válaszoltam meg, azt ahol éppen accountot cseréltél..hol is volt szó kukásokról? vagy esetleg teki törésről? Örülök neki, hogy mindenki jobban tud mindent, még olyan kijelentést is amit nem igazán írtam le, de értem én..te a DF-et egy szatyorral szeded be, nincs ezzel probléma. Csak halkan jegyzem meg neked: Tanulj meg helyesen írni, akkor majd beszélhetünk!
    Lord.

@smartrax18 Az ilyen stílusú levélért, amit most itt produkáltál, a játékon belül is lehetett velük találkozni, és nem olyan finom hangnemben ahogy azt te most itt előadod. Szóval azon felül, hogy én is adnék ilyenért tiltást, de az ilyen stílusú levélért a tiltás mellé még egy fogkefét is adnék, hogy kimosd a szádat. :)