Posts by Lord-Gugoka

Vki nem tudja esetleg, hogy Lédán Trading Account meddig emeli még a liciteket 100millás tételekig?
    Elmondása szerint az 1000 licites feladatot csinálja, de arra, hogy mennyi van még hátra, nem adott választ.

Egy pohár meleg tejet.

Ezt senki nem tudja :D Igen, azt a feladatot csinalja, de mar egy jo ideje :D

En egy pohar finom whisky-t kerek a dragabbik fajtabol :)

Ez teljesen jogos egyebkent, addig szepen osszejon es karira meglephetem magam :D

amugy a winter edition, ha full behutve kostolod meg annyira nem veszes egyaltalan

Kivancsi lennek mennyi hajo van azon az admin bogyeszon :D

Winter edition ízlett? fura ízlésed van.. kóstoltam vagy egy hónapja, nekem nagyon édes volt.. likőr.. :D fahéjas jack esetleg? vagy a fireball?

nem is sok érte.. :D

a mezes volt edes? mert amugy az nagyon az, de valahogy bejon..ha nem sokat kell belole inni mert akkor masnap garantalt a fejgorcs XD egyebkent fura a winter, de valamiert nem gondolnam rossznak :D

A fire az tetszik, nem tul edes, nem tul tolakodo karacsonyra az asztalra idealis valasztas lehet

haaat nezd, nem tudom, azert az octo az a kaliber ami mar nem a penztarca barat kivitel🤣

Winter Edition :P Blackberryt kostoltam egesz ihato egyebkent, de nekem izesitettbol meg mindig a mezes jack a favoritom :D

Olvastam, hogy mar kapható itthon is az Octomore..de annyi penze ott fog megporosodni :P XD

Szép gondolat de mozogjunk a realitás talaján... Úgy is lenne aki nem tartaná. Am is erre van a vakáció mód.

1 deci almát kérek egy kis mézzel csorgatva és egy lehelet fahéjjal és szegfűszeggel meghintve ;)

Valoszinuleg igen, de gondolatnak vagy otletnek korrekt. Uniszintu osszefogasnak sem elvetendo egyebkent ha csak a gondolkodas szinten is beszelgetunk rola :D

ja a jó öreg natgeo :D jó is az, de akkor megvan mi ez a film zseniális..

de mint newtwo is mondta ha csak sima megállapodás van abból úgy se lesz semmi ugyan úgy izzani fognak a hajtóművek és dörögni az ágyúk ><

Ezt csak az univerzum urai szabhatják meg

Egy kis natgeo sose rossz :D egyebkent igen az a film ki**ott jo, szamtalanszor megneztem mar. Szerintem az univerzum urait ez a felvetes vagy gondolatunk nem igazan erdekli xD

Az nem az ahol karácsonykor napján kimásztak a lövészárkokból és még majdnemhogy együtt iszogattak? Igaz másnap ismét lőtték egymást mint a szart, de azon az 1 napon tényleg minden elszállt..

így emlékszek rá legalábbis :D

Nem tudom itt mennyire lenne meg a "bizalom" :D de amúgy a kezdeményezés nem rossz "X-MAS" alias leda karmestere :D

Kérnék egy jägeralmát úú de rég ittam. egs mindenkinek ;)

Dede az a film :D es ha jol emlekszem konkretan voltak benne emberkek akik koccintottak egymassal meg asztalt allitottak fel a frontvonal kozepen :D Igazabol nem is “bizalom” a kerdeses. Hanem maga az egesz kivitelezese. De a felvetes szerintem nem rossz. Ugyebár az I-II. Vh-ban karácsony idején megtagadták a parancsot a lövésre a katonák a frontvonalon es nem tamadtak hanem egymassal fociztak, ajandekoztak (a mar maga modjan ott a harcteren) kartyaztak, iszogattak majd ahogy letelt a karacsony ujra ellensegek lettek es harcoltak tovabb. Errol nagyon sok dokumentum es felvetel van arrol az idorol ejjelente a Natgeo-n sokat leadnak

lenne 1 kérdésem nem ug volthogy ma kapjuk meg a plusz 1 gallt?nem mintha hiányozna de ugy rémlik!

Csapos mindenkinek 1 jeget dupla whiskyvel!!

Elméletileg Dec 16 volt a dátum amit kiírt Lorovus de egyenlőre nem láttam az 5. galt.

egy dupla feketét mindenkinek.

használj hangulat jelző Smile-kat ha poénkodsz. mert pont erre van kitalálva.. különben nem tudom hova tenni a mondandódat. hisz nem beszéltünk eddig...

a veszett fejsze nyelét ne fogd meg. legalábbis, szerintem semmi értelme.

igyál valamit, meghívlak. :beer:

Azért mert rég nem beszéltünk, nem jelenti azt, hogy támadó jellegű lenne a mondandóm..ismerhetnél már annyira, hogy tudd minden vagyok csak az nem :D

Az italt nem kérem, köszönöm. Dolgozom. De igyál helyettem is.

örülök, h ilyen jól kijöttök.. azért vigyázzatok, mert az "ördög" nem alszik.. ;)

octomore 16.3.. köszi Gurat :)

octo 16.3-at valahol külhonban ittál? Mert itthon én még ilyet nem láttam csak a 16.1 változatot.

tudom..tudom az “ördög” megkap mindent amit akar, de mi földi halandók is megkóstolnánk eme itóka zamatosságát:beer::thumbsup: