Grat azért ez már durva
Posts by padawan
-
-
Szép munka gratulálok legalább mostmár bányászhat .
-
Egy kis unalom űző csata
Ezen az időponton (12-07-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:
Támadó Padawan [TOD]
Nagy Szállító 981
Könnyű Harcos 1.000
Nehéz Harcos 1
Cirkáló 15
Csatahajó 35
Kolóniahajó 1
Szemetesek 243
Kémszonda 209
Bombázó 10
Napműhold 280
Romboló 15
Csatacirkáló 10
Reaper 50
Pathfinder 146
Rakéta kilövő 88.000
Könnyű lézer 6.000
Nehéz lézer 2.800
Gauss ágyú 620
Ion ágyú 2.800
Plazmatorony 440
Kis pajzskupola 1
Nagy pajzskupola 1
Bombázó 7.502 ( -305 )
Romboló 7.579 ( -24 )
Reaper 4.456 ( -9 )
A támadó összesen 31.890.000 egységet vesztett.
A védő összesen 353.107.000 egységet vesztett.
Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 14.215.500 fém és 9.583.125 kristály lebeg.
A támadó 28.581.336 egységet zsákmányolt összesen.
Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.
A támadó(k) összesen
Fém: 10.237.929
Kristály: 8.335.755
Deutérium: 1.916.652
A támadó(k) nyeresége 20.490.336 egység.
A védő(k) összesen
Fém: -284.190.429
Kristály: -72.667.255
Deutérium: -24.830.652
A védő(k) összesen 381.688.336 egységet vesztett(ek).
-
Gyors fleet szero ez a nusakan...
Tamado elott le a kalappal a szemfulessegert
Egykori Ronin szovi vezetojenek, "mesteremnek" pedig azt javaslom ne ossza meg ennyire a figyelmet
Ezért is hagyom abba ezt a szerot de gratulálok Xeth-nek. További kellemes időtöltést a szerveren
Ja és ha Libra is ilyen sebességet kap azt is .
-
Trockij nekem a Fő ellenseg,mint koztudott.. hiszen annyiszor Bannolt mar Provokalas- sertegetes miatt...hogy 1 Acc-om Forumrol is Bannra ment.. nem csak jatekban
En meg a nyalizas..ha nem erted, hogy Trockij-al hogy komunikalunk..akkor felesleges bele szolnod kis baratom.. Azert talaltuk ki a Kozos Discord-ott..hogy a jovoben ne a Forum legyen szet trollkodva.. De ugy latszik ti Reszetekrol felejtos... akkor innentol Forumon is keruljuk a kozos szajkaratet..ha kerhetnem!! Innentol semmi provokalasra nem fogok reagalni.. innentol Unalmas lesz a Forum ! Minden Tisztelettel. Tovabbi jo jatekot Kivanok!
Ismét te provokálsz mindenkit az irritáló stilusoddal közös discord ugye viccelsz ?? Te fordítva ülsz a lovon.
-
1ötlet ami szerintem nem rossz ötlet
Függetlenűl attól hogy összevonás mini unit hoznék létre 4 galaxissal úgy is mindenki egymás nyakának ugrik majd
Rosszul látod az ötlet tényleg jó de mindenki Smartax nyakának ugrik majd
-
hat ha Te nalam is regebb ota jatszol..akkor meg rosszabb jatekos vagy,mint gondoltam :DDD 2008-2010 kornyeken kezdtem, csak megjegyeznem halkan.. es mellette ment a csattogos lepke is ..:D
Akkor holnaptól nyugodtan köszönhetsz Úgy hogy csókolom ,csak megjegyzem. Uni 2-ben kezdtem . Azért gondolod hogy szar játékos vagyok ,mert én akkoriban az életemet éltem. Nem értem rá egésznap cp-t keresni.
-
Alom vilagban el site36...Trockij, enged el :DDD ebbol is latszik, hogy kis tanonc még
Gyere a kis tanonc lehet régebb óta játszik mint te,te még a konzervdobozt huzkodtad a porba és mondtad neki tocsi ,
mikor én már itt játszottam.
-
Jelenlegi beállításokkal nem tudjuk külön kezelni az ACS-t. Tehát, ha nincs támadás, nincs védekezés sem és fordítva.
Köszönöm az emberi hangnemet és a választ.
-
Velős eszmefuttatások voltak nekem ezek így estére, látszik, hogy mindhárom (mindkét?!) oldal epedve várja már az összevonást!
Elhangzott viszont egy releváns kérdés is: Librás hódítók és űrvirgoncok, milyen flottasebességű és DF-mértékkel (flotta+védelmi külön-külön) rendelkező unit preferálnátok? (nyilván csak hipotetikusan, de ha mindenképp vita van, legalább legyen valami valid és konstruktív alapja)
Jómagam a maximumérték mellett teszem le a voksom mindhárom esetben, mert ez izgalmasabbá teszi a játékmenetet. A klánom jelentős része ezt épp ellenkezőleg gondolja, ők a 2x sebességhez szoktak hozzá, nem tudnának hirtelen átállni a gyorsra.
Nálatok mik azok az intervallumok (akár egyéni, akár kollektív szinten), amit elfogadhatónak tartotok?
Ez így van ahogy az előttem lévők leírták,bár a sebbességet felvinném 4X-re ám acs-támadást tiltanám,védekezést hagynám.
-
fuuu geccc.. nalatok komolyabb gondok vannak fejben!!! hol irtam en itt le hogy Sa-bol igaztam le Unikat ???? mit kevered itt a szart te is Sheldon??? Te meg Sa -val is agyon lettel verve.. nem tudom melyik a rosszabb.. vesztes!!!!
Te nagyon beteg(emlékezetkiesés) vagy az előbb írtam hogy nem kapták el .
-
A shark lehet hogy levert de te nem , az Xeth volt a te eszed , mert hogy te ilyen értetlen vagy. Nem lettem attól sztár hogy átvettem Csabi accát, nem mentem semmire ezt állítod ? Én voltam az egyetlen akit Valkorion és Havas sőt a komplett klán nem kapott el, Ja és Sheldont sem az BUG volt. Fenyegetsz a szöviddel de látom senki nem véd itt meg. Te ennyi vagy.
-
Kedves Smartax ha jól emlékszem te kezdtél ki minden csatát a librán amihez semmi közöd aztán elkezdted játszani az eszed ,hogy majd te idejössz aztán mindenkit agyonversz.
Most pedig különbségeket kezdtél keresni a szerverek között. Szerintem te szimplán berezeltél,nincs ebben semmi szégyellni való. Nem kell arcoskodni és akkor nincs miért mentegetőzni.
-
Sheldon! latom a lenyeg nem ragadt meg abban az okos fejedben!! nem azert lett nyitva a Topic..hogy ki- kit fog beverni majd!!! hanem azert, mert a nagy okos es szep tarsaid..azt terjesztik hogy ott vagyok Libran kamu nevvel..stb.. olvasd at Te is megegyszer! felesleges szajkaratet, meg keruld.. ugy is kiderul majd, hogy ki-kit fog, es hogyan beverni.!
Tévedsz a titokzatos játékos aki azóta fura módon törölte magát ő tett olyan kijelentéseket ami rád utal,és ne te döntsd el hogy ki mit terjeszt és milyen okos.
-
Akkor én elnézést kérek smart. Azt kérdezd már meg hogy a nagy Valkorion tegnap mennyi deut füstölt el ,aki mindenkit bever mint te,kicsit nagy a mellény. A Noname nevet én adtam az accnak de az ellenfeleink is tudják kinél van. Nem hiszem hogy provokáltalak egy kérdéssel. De ha sértve érzed magad ismét elnézést kérek.
Helloka! Smartrax nincs Librán, én viszont igen, ne nyaljátok már be rögtön amit néhány okoska kitalál, inkább kérdezzétek meg előtte
. Miért nem veszem fel a nevem?
Pontosan azért mint bugacs, csak azért regeltem be Librára, hogy toljam a licitet de mivel bugacs aki fém pakkot vesz és azt nyomja árverésre majd utána még bannoltatja is magát Kalliston
esélyes, hogy nem jön vissza így okafogyottá vált a librás accom
. Egyik rejtély megoldva.
2. relytély milyen okod volt Sharkos lévén milyen okbol léptél a Sith-be? Tudom nincs hozzá közöm.
-
-
Szép munka jó megfigyelés ! Jó tanítványa vagy Sheldon Trouble duónak de még közel sem múltad őket felűl !
Ők már voltak olyan magaslatokban itt a szerveren amit te még nem értél el
Még nem érted el a mester címet padawan
De emiatt nem fogok a sötét oldalra állni
-
Sziasztok!
Ez van amikor a tanítvány túlnő a mestereken (bocsi Sheldon és Trouble) röviden holdrombolást követően egy kolonizálással fs-elt flotta visszatérése.
Ezen az időponton (04-06-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:
Támadó padawan [TOD]
Kolóniahajó 1
Szemetesek 1
Kémszonda 860
Napműhold 994
Halálcsillag 30
Pathfinder 1.100
Rakéta kilövő 84.626
Gauss ágyú 77
Ion ágyú 108
Plazmatorony 526
Kis pajzskupola 1
Nagy pajzskupola 1
Könnyű Harcos 197.121 ( -2.879 )
Csatacirkáló 125.105 ( -834 )
Cirkáló 242.604 ( -1.844 )
A támadó összesen 135.882.000 egységet vesztett.
A védő összesen 849.704.000 egységet vesztett.
Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 182.362.500 fém és 161.944.500 kristály lebeg.
A támadó 138.859.823 egységet zsákmányolt összesen.
Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.
A támadó(k) összesen
Fém: 129.966.784
Kristály: 119.748.791
Deutérium: 97.584.248
A támadó(k) nyeresége 347.299.823 egység.
A védő(k) összesen
Fém: -510.021.284
Kristály: -309.517.291
Deutérium: -169.025.248
A védő(k) összesen 988.563.823 egységet vesztett(ek).
-
viszont most eltünt a 135k ds hova lettek???
-