hat tobb szeron voltam mar vele..de nem emlekszem hogy barmit is letett volna az asztalra
sajna mindenhol kapott..:(
Hát szerintem rosz az emlékezeted vagy késön kesztél Ogamet játszani.Mivel valamikor rég és rég volt 1 intervju velem mint nagy flotisal,hogy döntötem inajko legyen a nevem, aki nem volt leverve(igaz levertek az elsö uniban mint kezdö mikor gondoltam a flotival a 9 ik galaxisban nyugi vagyok és mesze és nem kell FS) és csak adot másnak a fenekire :-).Valoszinűleg akor még érdekelt a flotizás és csoda nem volt mobilozás se mint most és FS normálisan még munkán vagyok.Az az igaz is hogy a mobil használatát Ogaméra nem szeretem mert apro és én meg viszem a szeműveget a kezem meg föleg zsiros ,piszkos(uj mobilom 3 napos bele eset az olaj medencébe a másik lezuhant zsebemböl 20 méteröl) ,a munka miat sokszor nem birom viszavárni a FS ha bisztos vagyok is hogy megvárom de mint karbantarto az öntöde gyárban a javitásokat nem birom elhalasztani fontosabb az emberek élete , enek köszönhetöen sok a lezuzásom de igy is mindég TOP 5-10 körűl a harcokat nem szoktam kirakni akit meg érdekelne megláthata a becsűletpontokbol
Az asztal meg nálam föleg a jo ételre meg italra használom
Nekem Ogame jo esik akár hogy is enyi év után is...csak az hogy többet nem szeretek leselkedni,este fent leni és kisérni a célpontokat,számolgatni és igy tovább és napal is nem az elsö gondolatom ha valakinek szmétál sajnálom