Posts by Lorovus

  Üdv néktek!


  A téma elolvasása után kissé olyan érzésem van, mintha egy adott univerzum diplomáciai témáját olvasnám, hiszen az egyes szövetségi tagok, szövetségek ellentéteit ott szokás megvitatni és "diplomatikusan" érveket felhozni arra vonatkozólag hogy melyik szövetség milyen taktikát alkalmaz és miért. Nade, térjek rá a téma lényegére.


  Ha egy vagy több játékos abbahagyja a játékot, arra mindíg van lehetősége, nem is egy. A temető univerzum bevezetése óta tudjuk hogy a hosszabb vakáció, account átadás és törlésen kívül van lehetőség átköltözni más univerzumba is. A menetét is ismerjük, és bizony nem egy gyors folyamat (bár ez relatív és szubjektív is). Eleve igényel egy szünetet a játékostól, pár hónap, amíg le kell hogy tegye a játékot az adott univerzumban (annyira hogy még be sem léphet oda). Majd aztán a temetőbe kerülés után költözhet onnan olyan univerzumba ahova szeretne, néhány megkötéssel. A megkötések között van hogy top 20-ba nem kerülhet, ami azért lehet fájó mert lesz legalább 20 játékos a választott cél-univerzumban akik feltehetően erősebbek. Természetesen van akinek ez nem probléma, de lehet olyan, akinek ez a tény foltot hagy a költözés fényes lehetőségén.


  Továbbá bárhova menne a játékos, minden univerzumban vannak olyanok akik költenek a játékra. Ki többet, ki kevesebbet. Ebből pedig előnyhöz juthat másokkal szemben, ki többre, ki kevesebbre. Ebből más közösségekben is volt, van és lesz vita, ahogy itt is. Nomeg a GF is kapja a bírálatot, játékosoktól és teamektől egyaránt, az egyre bővülő sötét anyagos funkciók miatt. Amióta ismerem a játékot, azóta vissza-visszatérő vita ez. Még akkor is elővették a játékosok egymás ellen, és becsmérelték a másikat ha költött a játékra amikor csak parancsnok volt és semmi más.


  Ne feledjük el a csalókat sem, mert mindenhol vannak. Szabályellenes automatizált programok használói, pusholó cimborák, account megosztók és még sorolhatnám. Mindenhol emberek játszanak, és emberek ellenőrzik a játékosokat. Kaptam betekintést nem egy közösségbe pályafutásom során, és a részrehajlás vádja mindenhol felmerült. Ez elkerülhetetlen, még akkor is, ha az ellenőrző GO mindent jól csinált. Miért? Ezt nehéz mindent átfogóan és kiegyensúlyozottan megválaszolni. Röviden talán annyit tudnék rá mondani hogy minden ember más. Mindenkinek más összetett vagy egyszerű oka lehet arra hogy miért merül fel benne ez az ötlet/gyanú, amit egy vagy több belső és külső tényező befolyásolhat. Ezeket nem boncolgatnám, mert túl hosszúra nyúlna ez a hozzászólás.


  Illetve az árulás, hátbaszúrás és kémek (nem a szonda :P ) koncepciója sem ismeretlen más közösségekben. Ugyanoda kanyarodik ez is vissza hogy emberek játszanak. Vannak becsületes és kevésbé becsületes taktikákat alkalmazó játékosok. Ez is, amióta ismerem a játékot, létezik.


  Majd aztán vannak olyan szabályokat betartó, de mégis kelletlen stílusú játékosok akik a másik fél sérelmeit letudják annyival hogy "ez csak egy játék". Ez tény, viszont egy játék is lehet fontos bizonyos emberek számára. Ez talán leginkább attól függ hogy az ember mennyi időt, odafigyelést vagy akár pénzt fordít a játékra. Kellő mérték után lehet mondani hogy a játék annyira fontossá vált számára, hogy igenis komolyan vegye valamilyen szinten. Szerintem ezt sosem szabad figyelmen kívül hagyni és egy ideális világban mindenkinek ennek megfelelően kéne reagálnia. A kellő tisztelet pedig már alapvető követelmény kéne hogy legyen.


  Kanyarodjunk vissza témára. Én úgy gondolom hogy a leköszönő témáknak van helye a fórumon. Talán még akkor is, ha az adott játékosok meggondolják magukat és mégsem hagyják ott a játékot/univerzumot/közösséget. A téma inkább figyelemfelhívás és az indokok kitárgyalása. Mint minden kibeszélőre, erre is vonatkoznak a fórum szabályai. Vélemények megosztása, megvitatása, kultúrált keretek között megengedett. Viszont mint tudjuk, vannak bizonyos korlátok.

  Egyrészt a GO csapat bírálása általában lehetséges, viszont konkrét eseteket nem lehet felhozni példának, mert onnantól az az esetek kitárgyalásává válik, ami tiltott a fórumon. Hogy tudná a játékos bírálni a GO csapatot, ha nem hozhat fel példákat? Nehezen. Kimondja a véleményét, de érdemben megvitatni már nem igazán van lehetősége rá a fórumon. Ez pedig azért van, mert védett információkat nem osztunk meg a fórumon. Az áttekinthetőség ezzel sérül, és elkerülhetetlen hogy emiatt egyes emberek korrupcióra gyanakodjanak. Ugyanez van, ha valaki jelent egy másik játékost, mi azt kivizsgáljuk, de nem számolunk be a vizsgálat részleteiről a jelentő játékosnak.

  Másrészt pedig hogy ki mennyit költ a játékra, mindenkinek a maga dolga és joga. Véleményünk lehet róla és azt el is mondhatjuk, de végeredményben egy kapitalista világban élünk és ezt előttem már többen kifejtették. Mindent a pénz mozgat, még ezt a játékot is. Ez azt is jelenti hogy az emberek nem csak a szavaikkal tudnak véleményt mondani, hanem a tárcájukkal is. Nade jobb-e valaki, aki mindenhova saját sofőrrel viteti magát, fekete sötétített ablakos csodajárgányban annál, aki elmegy a buszmegállóba, megvárja a buszt, felszáll, érvényesíti a jegyét és azzal utazik? Ez egy komplex téma, különböző nézőpontokkal és nem hiszem hogy ki kéne ezt tárgyalnunk. :P


  Egy-két szó még a csapat vélt részrehajlásáról. Mint mindíg, erre való a support. Mindent fel lehet panaszolni egy bizonyos szintig és a több szintes ellenőrzési rendszer arra való hogy a felettes és akár az ő felettese is megvizsgáljon egy esetet és elbírálja, biztosítva a friss nézőpontot, részrehajlás kizárását. Ez szerintem alapvető dolog. Ha egy adott esetet több szinten (akár három vagy négy szinten) ugyanaz a bírálat érte, akkor mindegyikőjük részrehajló? Ezt nem venném biztosra. Kérem, ne érezze bárki hogy erre válaszolnia kell, ha konkrét esetről kíván vitázni, akkor azt itt nem teheti meg, kérem nyisson jegyet, vagy írjon a már létező jegyébe! Sokszor volt már ez írva, mindenki tudja már, remélem. Ezzel szemben viszont úgy éreztem hogy ismételni kell.

  Továbbá biztos vagyok benne hogy lehetnek olyanok, akik akkor is és mindíg a részrehajlásra fognak gyanakodni, a fentiek ellenére is. Rajtuk előfordulhat hogy még én sem fogok tudni segíteni, de ez nem baj.


  Jaj de sokat írtam. Pedig amikor nekikezdtem, azt sem tudtam mit írjak. :D


  Kérdésem viszont hogy van-e még értelme folytatni a témát, vagy már mindenki elmondta amit akart?

  Kedves Játékosok!


  November 17-én (szerdán) 12:00-kor kezdődik nálunk az összevonás, ami november 24. 12:00-ig fog tartani.


  Az összevonás most nem úgy működik mint régen.

  - A költözések a cél-univerzum választás után azonnaliak.

  - A rendszer elvileg nem engedi hogy olyan univerzumba menj, ahol már van játékos fiókod.

  - Akik nem választanak cél-univerzumot, az összevonás végén automatikusan át lesznek költöztetve egy véletlenszerűen választott cél-univerzumba.


  Az összevonásban az alábbiak az exodus és cél-univerzumok.


  Exodus: Hydra 108, Quantum 117, Rigel 118, Ursa 121, Yakini 125, Antares 127, Betelgeuse 128, Cygnus 129, Deimos 130, Eridanus 131, Fidis 132, Ganimed 133, Hyperion 134, Izar 135, Japetus 136, Kallisto 137, Nusakan 140

  Cél-uni: Xalynth 124, Libra 138, Merkur 139


  A cél-univerzumokban a következő beállítás változások lesznek megvalósítva terv szerint november 15-én (két nappal az összevonás kezdete előtt).


  Xalynth: 8x gazdaság sebesség, 16x kutatás sebesség, 30% védelem a roncsmezőbe, 50% deutérium fogyasztás

  Libra: +30 extra mező

  Merkur: 1x háborús flotta sebesség, 2x békés flotta sebesség, 2x tartó flotta sebesség, +30 extra mező, ACS bekapcsolva


  OGame Csapat

  Kedves Játékosok!


  Itt olvashatjátok a szavazás részletes eredményét.

  Az tény hogy Kalliston nincs elég szavazat hogy nagyobb legyen az eco, még azzal az 1 szavazattal sem, ami 7x-re jött. 9 szavazat kellene ahhoz hogy változtatás legyen, azaz a 8 nem elég.


  De köszönöm hogy ezt kiemeltétek, mert ez eszembe juttatta, hogy elfelejtettem az ígért "összeadjuk a kívánt irányba a szavazatokat" számítást amikor az eredményt kiírtam. Ezzel újraellenőriztem és az így elért változtatásokat sárgával feltüntettem a hírben.


  Félreértés ne essék. Nem azt mondom hogy ne panaszkodjatok. Panaszkodni kell ha valami nem tetszik, mert ha nem teszed, akkor lehet hogy nem fogjuk tudni hogy probléma van. "Néma gyereknek...". Csupán annyit mondok hogy a pozitívumokat nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ugyanakkor létezik az a szempont is hogy ami pozitívum, az úgy van rendjén, elvárt hogy legyen és ezért nem is különleges, említésre sem méltó. Ez egy jogos vélemény. Lehet olyan szituáció ahol túl szigorú álláspontnak tekinthető, de nem minden esetben van ez így.

  Quote

  A gond az, hogy Kallistora előre megfontolt szánt szándékkal jöttek oda játékosok, azzal a céllal, hogy a szavazást elrontsák számunkra, sikerült nekik, azóta már az inaktiv jelző is rajtuk van. Ez a nem fairplay. Az accokat már törlésre raktuk, mert ennek semmi értelme.

  Igen, ezt mi is sejtettük hogy előfordul, és sajnos nem 100%-ban elkerülhető ez a jelenlegi lehetőségekkel. Ha pont alapján, ha regisztráció dátuma alapján, ha utolsó belépés alapján szűrjük hogy ki szavazhat és ki nem, valószínűleg úgy is lesz valaki aki mégis szavaz és azért hogy "ellenszavazzon" a többségnek. Ennél a szavazásnál is történt szűrés.

  Illetve azt sem szabad elfelejteni hogy nem mindenki flottás. Van akinek nem előnyös ha nagyobb a DF, vagy megy a védelem DF-be, kisebb a deu fogyasztás vagy gyosrabban repülnek a hajók.

  Üdv néktek!


  Kíváncsi voltam mik lesznek a reakciók és abszolut nem vagyok meglepve. A "semmi sem jó" továbbra is az alapállapot, amiből nem engedtek. Már megszoktam.


  Egyszer felvázoltam hogy mik a lehetőségek a beállítás módosítás terén attól függően hogy összevonás előtt, összevonással egyidőben vagy összevonás után történik. Mindegyiknek van hátránya és előnye és lám, a hátrányokra fókuszálnak az emberek, az előnyöket nem tartják annyira sem hogy említsék. Ez is megszokott számomra.


  Röviden: összevonás előtt beállításokat módosítani természetesen lehetséges. Akkor viszont nem célszerű, ha tudjuk hogy viszonylag hamar jön utána az összevonás, mert akkor "minek módosítottunk, ha úgyis megszűnik az uni?" panasz jelenik meg, mint ahogy itt is előjött. Összevonás után meg azért nem jó, mert akik a beállítások alapján választottak cél-unit, azokat csalódás éri hogy mások lettek a beállítások - átverve érezhetik magukat. Cserébe ugyan ők is szavazhattak, de az "lényegtelen" (szerintük?).


  Végül arra jutottunk, hogy vagy összevonás előtt, vagy összevonással egyidőben jobb beállítást módosítani. Chucknak és nektek is jogotokban áll azt hinni hogy 5 perc beállításokat módosítani. Szerintem attól függ hogy mennyi ideig tart hogy honnan kezded el mérni az időt. Én tudom hogy nem 5 perc, és ezt is jogotokban áll elhinni vagy nem elhinni. Az már biztos hogy én nem ott kezdem el mérni az időt, ahol Chuck kezdené el. :P


  Az összevonás be lett lengetve valóban, és ezért mi is vártunk veletek, beleértve a beállítás módosítás lehetőségét. A beállítás módosítás sem most, sem korábban nem egy fölösleges dolog, ez biztos, akár van összevonás jövő héten, akár nincs.


  Quote

  Akik veszik a fáradtságot hogy szavazzanak az számítson,aki nem veszi a fáradtságot az ne számítson bele,mert ez egy nagy marhaság! Milyen szép is lenne ha pl itt Magyarországon mindenki aki nem megy szavazni azt úgy könyvelnék el hogy nekik jó az ami van és azért nem mentek szavazni... tetszik érteni?

  Akik nem szavaznak egy ilyen szavazáson, sosem voltak beleszámítva a szavazásba. Ez minden szavazásnál el lett mondva, mégis van aki továbbra is ezt hiszi. Csak azok számítanak, akik szavaztak. Ha valahol nem ment át egy módosítás, az azért lehet, mert voltak olyan szavazók, akik másra szavaztak.


  Részletes eredmény is lesz a szavazásról később.

  Kedves Játékosok!


  A szavazások eredménye alapján a következő változások várhatók az univerzumokban. Amelyik nincs említve, abban nem lesz változás. Mint azt talán már néhányan tudjátok, lehetséges hogy heteken belül nálunk is lesz összevonás. Ha ez bekövetkezik, az ott exodus univerzumnak jelölt univerzumokban az alábbi változtatások nem lesznek bevezetve (mert azok az univerzumok meg fognak szűnni). Továbbá, ha az összevonásra sor kerül a várt időn belül, akkor a változtatások a cél-univerzumokban az összevonással egyidőben (azaz amikor az összevonás kezdődik) lesznek megvalósítva.


  Hydra: 8x gazdaság sebesség, 16x kutatás sebesség, 70%-os deutérium fogyasztás

  Quantum: 8x gazdaság sebesség, 3x flotta sebesség, 80%-os roncsmező, 60%-os deutérim fogyasztás

  Rigel: 8x gazdaság sebesség, 3x háborús flotta, 4x békés flotta, 4x tartó flotta, 16x kutatás sebesség, 70%-os deutérium fogyasztás

  Ursa: 8x gazdaság sebesség, 16x kutatás sebesség, 70%-os deutérium fogyasztás

  Xalynth: 8x gazdaság sebesség, 16x kutatás sebesség, 30% védelem a roncsmezőbe, 50%-os deutérium fogyasztás

  Yakini: 8x gazdaság sebesség, 1x háborús flotta, 2x békés flotta, 2x tartó flotta, 16x kutatás sebesség, 80%-os roncsmező, 50%-os deutérium fogyasztás

  Antares: 8x gazdaság sebesség, 2x háborús flotta, 3x békés flotta, 3x tartó flotta, 16x kutatás sebesség, 70%-os roncsmező, 60%-os deutérium fogyasztás

  Betelgeuse: 8x gazdaság sebesség, 5x flotta sebesség, 80%-os roncsmező, 70%-os deutérium fogyasztás

  Cygnus: 8x gazdaság sebesség, 4x flotta sebesség, 70%-os roncsmező, 30% védelem a roncsmezőbe, 50%-os deutérium fogyasztás

  Deimos: 8x gazdaság sebesség, 2x háborús flotta, 3x békés flotta, 3x tartó flotta, 70%-os roncsmező, 50%-os deutérium fogyasztás

  Eridanus: 8x gazdaság sebesség

  Fidis: 8x gazdaság sebesség, 2x háborús flotta, 2x békés flotta, 3x tartó flotta, 40%-os roncsmező, 60%-os deutérium fogyasztás

  Ganimed: 8x gazdaság sebesség, 2x háborús flotta, 3x békés flotta, 3x tartó flotta, 70%-os roncsmező, 30% védelem a roncsmezőbe, 70%-os deutérium fogyasztás

  Hyperion: 6x gazdaság sebesség, 3x háborús flotta, 4x békés flotta, 4x tartó flotta, 30% védelem a roncsmezőbe, 50% deutérium fogyasztás

  Izar: 8x gazdaság sebesség, 70%-os roncsmező, 30% védelem a roncsmezőbe, 70% deutérium fogyasztás

  Japetus: 8x gazdaság sebesség, 3x flotta sebesség, 16x kutatás sebesség, 70%-os roncsmező, 30% védelem a roncsmezőbe, 60% deutérium fogyasztás

  Kallisto: 50% deutérium fogyasztás

  Merkur: 1x háborús flotta, 2x békés flotta, 2x tartó flotta


  OGame Csapat

  Kedves Játékosok!


  A következő univerzumokban kaptatok üzenetet az adott univerzum beállításainak változtatásáról. Kérünk titeket hogy jól fontoljátok meg mire szavaztok, esetleg beszéljetek a szövetségben róla mielőtt voksoltok, mert miután bekülditek, nem változtathattok a vokson utólag! Egy beállítás csak akkor lesz megváltoztatva ha a szavazók túlnyomó többsége (70%) igényelte azt. Ahogy korábbi alkalmaknál, most is alkalmazzuk a szavazatok összeadását a kívánt beállítás irányába.


  Hydra, Quantum, Rigel, Ursa, Xalynth, Yakini, Antares, Betelgeuse, Cygnus, Deimos, Eridanus, Fidis, Ganimed, Hyperion, Izar, Japetus, Kallisto, Libra, Merkur


  A szavazások 2021 November 8. (hétfő) 23:00-kor zárulnak.

  Fontos hogy a linket mentsétek el, ha később szeretnétek szavazni, mert a játékbeli üzenet amiben a link van automatikusan törlődik egy idő után!


  OGame Csapat

  Kedves Játékosok!


  A fórumon megnyitottunk javaslat témákat minden egyes univerzumhoz amin beállításokat változtathatunk. Ezekben írhattok igényeket hogy milyen beállításokat szeretnétek látni az adott univerzumban. Erre hagyunk némi időt, majd utána összegyűjtjük a javaslatokat és azok és az adott univerzumok beállításai alapján elindítjuk majd a szavazást.


  Univerzum Általános Beszélgetések A javaslat témák itt találhatók.

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Merkur univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Libra univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Kallisto univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Japetus univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Izar univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Hyperion univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Ganimed univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Fidis univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Eridanus univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásban mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Deimos univerumhoz írjatok javaslatokat!

  Kedves Játékosok!


  Mivel nagyon úgytűnik hogy az összevonás ismeretlen ideig várat magára, megnyitjuk a lehetőséget arra hogy javasoljatok beállítások változtatását a jelenlegi univerzumokra.

  Amikor a játékba a szavazást elindítjuk, az itt beírt javaslatokat figyelembe vesszük, de kérem senki ne vegye biztosra hogy a beállítás amit kért, megjelenik a szavazásba mint választási lehetőség. A választási lehetőségek függni fognak az adott univerzum jelenlegi beállításaitól és a beadott javaslatoktól.


  Ebbe a témába a Cygnus univerumhoz írjatok javaslatokat!