Posts by Kong

na jó napot! egy olyan kérdés, mert mostanában nem volt ilyesmi...szerver beállítás módosítás! lehet, nem lehet van e más is akinek a fejében bármi ezzel kapcsolatban felmerült? vagy esetleg várható e összevonás, vagy bármi felfordulás ami kicsit felrázná a népet?

Én több galt szeretnék. és egy epres hellt :)

Bekukkantanék erre a találkozóra, ha nem gond. De mivel időhöz vagyok kötve, kezdődhetne korábban is.. mit szóltok?

Sziasztok.

Változik a játék évről évre, és ez a 10x gazdaság nagyot dob mindenen. plussz az expedíciók, plussz az életformák. Nagyot ugrottunk, sok sok évvel ezelőtt hetekig gyártottunk olyan flottát, ami pl ma jön 1 nap alatt expedíción. álom volt a 40-es fém bánya, most már 50 felett járunk. és Drágul.. olyannyira, h már sok napi bevételt kell lebegtetni napokig, hetekig, h fel tudjuk használni a következő szint növeléséhez . Nagyjából 75 ezer forintért megvehető az 1 éves fém termelés.

Nálam a 62-es fém bánya fejlesztése jelenleg kb 270 napi fém termelésemből jönne ki. Ezt nem szeretném lebegtetni, és igen, én is össze kuporgatom , és néha össze töröm a malacperselyt , veszek pakkokat. Csak mert tervezek, agyalok, matekozok, ogame függő vagyok :D Más játékosoknál is egyre jobban drágulnak a fejlesztések, és akik nem használnak SA-t avagy pakkot. kénytelenek lebegtetni a nyersit, és vigyázniuk kell rá. Szóval a harci stratégiai játék szerintem még jelen van. Tisztelem, és megértem aki nem használ SA-t a játékban. Tudás, és játékidő. El lehet bújni a MC flották elől is :)

Kérdezném, h akik az úgymond friss szervereken kezdenek, és építkeznek, flottáznak. ÖV alkalmával szembe kerülnek 10-15 éves flottás támadó játékosokkal. Akik szintén nem költenek SA-ra. Mit éreznek? Dühöngenek, feladják, befejezik? Vagy elfogadják, és megpróbálják ? tapasztalatot, és tudást szerezni a túléléshez, védekezéshez, esetleg ellentámadáshoz?

Minden tiszteletem azoknak, akik vesztes csata után is folytatják a játékot, és akik SA nélkül is kiválóan játszanak.

Én két dolgot vezetnék be ha tehetném: pontszám külömbség határozza meg a támadható játékosokat, és nem csak szerver indulás elején ! zöld-fehér-sárga-piros.

a másik pedig Aratónak legyen játszahó a jéték végre :)

Csapos: dobok a zenegépbe ha hozol valami töményet :D

Érdekes napok vannak mögöttünk :D izgalmas volt 1-2 momentum a végén még megjön a kedvem

Ne pimaszkodj Te sem, mert másokat is xarba keversz a stilusoddal. Senkinek sem jó ez a baxtatás, de ok okozat.

Kaptok még 10 napot h befejezzétek ezt az öldöklést, vagy bosszút, büntetést, stb.... tomboljkatok, támadjatok, adjátok meg mindenkinek amit úgy éreztek h jár.... de legyen ennyi ELÉG mostmár !!! 10 nap. Köszönöm urak. utána legyen nyugi kérlek. :) Boldog Nyulat mindenkinek :)

Csapos. amit kérnek de csak mértékkel.

Tiszteletem az Uraknak.

Akkor kiteszem a kártyákat én is. Békés csendes játékos voltam a Yildunon is. Összevonás előtt megkeresett " Á " és megkeresett " B " hogy segítek " C " ellen. utána jártam a dolgoknak mindhárom oldalon, bár nem az én harcaim voltak, mégis Védelmet ígértem. A rettenetes tűlerő ellen.

Nem voltam Barátlistán senkivel, viszont Közöltem, h ameddig nem piszkálnak, én sem piszkálok senkit.

Nem tudom ki hogy van vele, de ha én beszélgetek, ismerkedek, napi szinten kontaktban vagyok egy játékossal, megkedvelem hisz jó a társasága. Nem h Őt, de a csapattagjait sem piszkálnám. kiemelnék egy ide illő játékost " newtwo" és szövije.

Változnak az idők, jött a szél, és összekuszálódtak a dolgok. "Á " és " B " és alakult egy " D " is, Akikkel jó volt a viszonyom. nevezzük Baráti viszonynak. :)

Szóval itt már 3 felé szakadt a Baráti viszonyom. Mr " C " ellen sosem került sor h védelmeznem kellene. Ellenben a kis " Csapatom " egymás torkának estek.

Szeretem az Almás Whiskyt...ilyenkor többet beszél a szám, mint a szivem, vagy az eszem. és persze másnap meg gyullad a vérem. gyártom a flottát, eladom a flottát. dühöngök- lenyugszok. Nyugger vagyok már. Nem akarom szekálni a jónépet. Ígértem a védést anno, és nem mondhattam vissza ! Próbáltam sajátos módon megkérni a támadót, h álljon el a csatától, ne keljen már egymást felnyársalni Becsületből. ha mentem volna védeni, a védő flottája akkor is megsemmisült volna. nem szimuztam, de ha ez a csata mindenki részéről végigment volna.. iszonyat bukó mindenkinek.

Nem gyárthatok flottát azért, h a Barátaimat védjem a Barátaim ellen. :( Nem szólhatok, vagy avatkozhatok bele más játékába.

Csupán kérhetem Őket a Tisztességes fer játékra.

Ebből én most kiszállok ! Nem védek Senkit, nem támadok Senkit ! Az jelöl barátnak aki akar, az töröl a listáról aki akar.

Bocsánatot kérek minden érintettől. Oda a becsületem, nem védtem. ezen nincs mit szépíteni. Alien Hatost védte, h ne induljak meg! Szóval így engem védett meg attól h kárt okozzak bárkinek is. ezért itt is köszönöm Alien. Ezzel. Te is bevállaltad a savazást, amit kaptál. Sajnálom! :(

Én pedig nem repültem bele ebbe a Baráti Csatába. vesszen a Becsületem !

Almás Jim Beam Mindenkibe. <X

Nem tudsz flottázni hatos.... megint kirepülsz egy csodás flottával, zsigerből lassítanod kellene, 3-5 x legalább ! nem azon a pár percen múlik ha perces, vagy off. ha csillagos valahol, akkor mindenképpen, és ellenörző kémkedés ! miért kensz fel újabb és újabb csodás flottát? :(

Grat a védőknek, a Támadónak adnék pár támadási praktikát ha elfogadja privátban :dash: