Tiszteletem az Uraknak.
Akkor kiteszem a kártyákat én is. Békés csendes játékos voltam a Yildunon is. Összevonás előtt megkeresett " Á " és megkeresett " B " hogy segítek " C " ellen. utána jártam a dolgoknak mindhárom oldalon, bár nem az én harcaim voltak, mégis Védelmet ígértem. A rettenetes tűlerő ellen.
Nem voltam Barátlistán senkivel, viszont Közöltem, h ameddig nem piszkálnak, én sem piszkálok senkit.
Nem tudom ki hogy van vele, de ha én beszélgetek, ismerkedek, napi szinten kontaktban vagyok egy játékossal, megkedvelem hisz jó a társasága. Nem h Őt, de a csapattagjait sem piszkálnám. kiemelnék egy ide illő játékost " newtwo" és szövije.
Változnak az idők, jött a szél, és összekuszálódtak a dolgok. "Á " és " B " és alakult egy " D " is, Akikkel jó volt a viszonyom. nevezzük Baráti viszonynak. 
Szóval itt már 3 felé szakadt a Baráti viszonyom. Mr " C " ellen sosem került sor h védelmeznem kellene. Ellenben a kis " Csapatom " egymás torkának estek.
Szeretem az Almás Whiskyt...ilyenkor többet beszél a szám, mint a szivem, vagy az eszem. és persze másnap meg gyullad a vérem. gyártom a flottát, eladom a flottát. dühöngök- lenyugszok. Nyugger vagyok már. Nem akarom szekálni a jónépet. Ígértem a védést anno, és nem mondhattam vissza ! Próbáltam sajátos módon megkérni a támadót, h álljon el a csatától, ne keljen már egymást felnyársalni Becsületből. ha mentem volna védeni, a védő flottája akkor is megsemmisült volna. nem szimuztam, de ha ez a csata mindenki részéről végigment volna.. iszonyat bukó mindenkinek.
Nem gyárthatok flottát azért, h a Barátaimat védjem a Barátaim ellen.
Nem szólhatok, vagy avatkozhatok bele más játékába.
Csupán kérhetem Őket a Tisztességes fer játékra.
Ebből én most kiszállok ! Nem védek Senkit, nem támadok Senkit ! Az jelöl barátnak aki akar, az töröl a listáról aki akar.
Bocsánatot kérek minden érintettől. Oda a becsületem, nem védtem. ezen nincs mit szépíteni. Alien Hatost védte, h ne induljak meg! Szóval így engem védett meg attól h kárt okozzak bárkinek is. ezért itt is köszönöm Alien. Ezzel. Te is bevállaltad a savazást, amit kaptál. Sajnálom! 
Én pedig nem repültem bele ebbe a Baráti Csatába. vesszen a Becsületem !
Almás Jim Beam Mindenkibe.