Sajnos nem ismered a teljes sztorit és ez az egész kilépés 1 kibaszott félreértés miatt volt amit mai napig nem értek miért nem lehetett szót adni az egyet nem értésnek és letisztázni a dolgot!!! Igen Alien nálatok friss tag és én is azt mondom első a szövi de mivel ugy volt nem támad minket (hisz ezt igérte) uram bocsássa már meg hogy ez bizony szarul esik az érintet feleknek! Nem baj megyünk tovàbb! Olyan féltól kaptunk támogató szavakat akitől nem hittük volna de tudja az illető akire gondolok nálam ezzel szereztetek 1 j pontot :D! Arra is kitérnék hogy Antipátiát váltotok ki? Nos nem hiszem én kifejezetten jó fejnek tartalak és 666-al sincs probléma (játékon kívül)! Játékon belül pedig ha az értelmetlen bolygó farmokkal nem vegzálná a népet jobb lenne a megitélése szerintem! Tudom-tudom van hogy szép a profit a bolygofarmon is 
Jól mondod
egyiktőtökkel sincs bajom(Ragnar, 666) pl nekem se igen aliennek se... hisz ez a játék 1ik alapja a támadás, de még mindig tartom magam ahhoz amit 1x már mondtam nem hittem volna hogy egy netes játéknak lehetnek ilyen mélységei 
Jól csináljátok amit csináltok... sajnos vagy nem sajnos, de még bármikor lehet fordulat ezt senki ne feledje 
"Játékon belül pedig ha az értelmetlen bolygó farmokkal nem vegzálná a népet jobb lenne a megitélése szerintem!" és igen ez az ami kicsit necces, de a játék része ez is.. még ha nem is 
u.: amúgy jó érzés a régi és az új nagyok között mozogni megmondom őszintén xD