Posts by Stixer

Igen arról szól mindenki tudja ezt is :D nem tudom ezzel ki vitázott xD

Kösz mindent, de tartsd meg ;) igen voltak és lesznek is.. de ezt a részét engedd el...

Nopara mint mondottam ügyes vagy

Viszont nektek is

Ami rólatok nem mondható el es ez a játék arról szól

hát lehet én is raktam bele bőven mint bármilyen hobbiba lehet, de sajnos annyit nem hogy a te hibáid is ki legyenek használva :D

DE mielőtt mondod igen tudjuk azt is hogy te nem hibázol ;)

Jócakát

Kedves 6os köszönöm a szavaid és persze kellenek az ilyen személyiségek/emberek erre a világra :D Nyílván a csata érdemét nem veszi el senki ne félj! :D

De ez egy hobbi (legalábbis nekem) sokkal többet jelent jelen időszakban meg úgy mindig a 2 gyerekem és hogy velük minőségi életet éljek :D és igen ebben benne van hogy elfárad az ember és inkább kidől minthogy bármi mást is csináljon és bár nincs hozzá közöm, de majd megtudod te is(ha pedig tudod akkor annak csak örülni kell) nem rosszból..

Nyílván mondod majd hogy kifogás stb meg vattacukor meg ilyenek ügyes vagy tudjuk nyugi (buksisimi) de ez csak egy játék/hobbi ez az amit néha elfelejtesz vagyis ezt lehet leszűrni. Ilyen vagy szép dolog, de a lényeg a csata big te pedig ügyes vagy mindenki tudja :)

:phatgrin::phatgrin::phatgrin:

Szoljál ha valamit nem tudsz segítünk

most így kb mínusz egy játékos veled

Malesde is bontotta a flottat mint hogy martalék legyen….

ha rám gondolsz 1. dolgom lesz nyugi keresek valakit aki tud segíteni :D

Ki mondta hogy -1 játékos? :D

Na ki mit fizet? XD

kifejezetten örülök hogy 6oska mindig mindenkinél jobban tud mindent ^^

De ez a pár év alatt amég elbohóckodtunk rá kellett jöjjek nem minden sorba állt be amibe érdemes lett volna.. :D Van akinek több jutott van akinek kevesebb :D

Na mit iszunk? :D

*abba sorba többeknek be kellett volna állni.. ez így provokáció..

warn..

üdv, T.

Na ideértem.. :) Gratula itt is mindenkinek aki részt vett benne :P Röviden annyi hogy kedv se volt nagyon a nyár is itt van így 1000 más dolog van ami ide vezetett.

És egy kis tanulság annak aki megfogadja, ha már kivagy.. ne erőltesd a gamet használd a fránya v módot.. vagy ne érjen ennyit több napi termelés összeszedése ><

Mást nem tudok mondani grat ;)

Kitartást mindenkinek ;)

csönd és nyugalom.. +idő sincs bejönni a kocsmába ez a nyár"hozadéka" :D

De én is fizetek egy kört (most úgy sincsenek sokan.. :P )

a tudtom nélkül hivatkozol a csatámra!? 😝 😂😂😂😂

Csak hogy mindenki lássa legyen mihez viszonítani ;)

Szerintem az erkölcsöm rendben van. Elsők mindig a barátok ez pedig játékon felül mutat.

Ezt meghatározóan pedig nem érdekel ki mit gondol.

1db kémszondámmal sajnálom hogy ekkora traumát okoztam,remélem kialusszátok.

Témát zártam részemről.

Szerintem nem érted :) Nem a késmzonda a gond sőt a csata se lett volna gond.. talán ki bírom heverni nagy nehezen :D De pont te volnál aki előtte ódákat zengett ki miért hogy hagyja abba a játékot soksok oldalon keresztűl magyaráztad az érveket megogy így értelmetlen csata meg úgy.. :)

Ezért is írtam neked hogy külön köszönöm hogy te raktad ki a csatákat mert ugyebárt tripla6-ot már ismerjük most megismertünk téged is ;)

Mindkét félnek igazat kell adnI?

Azon kívűl T. neked nem kéne pártatlannak maradnod? Játékos vagy? (Csak kérdezem, diplomatikusan) :)

Lehet kérni egy üveges sört?:beer:

Gondolom véleménye mindenkinek is lehet akár go akár player, de bocs ha tévedek ;)

Fizetem a sörödet ;)

Köszönöm T hogy rávilágítottál ezekre.. :)

Hányszor, de hányszor emlegettem ezt :) végre megmutatta az erkölcsdoktor hogy is állunk jelenleg :P

Külön szeretném kiemelni a sokat ekézett Anubis barátom csatáját ami jelenleg kontrasztba lehet rakni ezzel és nem is kell többet hozzáfűzzek ehhez ^^

[TOT: 42.465.891.000] Anubis vs. Zeus (A: 1.853.086.000, D: 40.612.805.000)

Szerintem ebből minden is leszűrhető a nagy erkölcsmókusokkal szembe ^^

Na lassan csak összeáll hogy lehetne tájékoztatni a kezdőkat és segíteni őket :D

Már csak az kell hogy T is belemenjen hogy végülis neki kell még többet mojolnia :thumbsup:

De max majd összedobjuk neki a kocsmai számláját ennyivel tudunk segíteni ;)

:beer::beer:

Más nagyon úgy sincs ami kivitelezhető legyen. Bár szerintem ez már az elején megbukik(nem fog ide betévedni sajnos)

Ha csak nincs egy automata üzenet amint belép az uniba.. :P

Egy teát kérnék ismét nagy a szél ><

Ha feltöltöd a medencét ganyélével ne csodálkozz ha senki se akar úszni benne. :)

Szerintem igyál még :lol::lol: lenyugodhatnál amúgy mit képzelsz magadról?! Hogy beszélsz másokról? Ez egy játék az megvan?!

Igyál-igyál-igyál jobb lesz hidd el ;):thumbsup:

Értem én hogy kocsmában vagyunk, de a ideje lenni kirakni aki nem ide való :)

Ez midenkinek szól!

De hagyjátok már ezt h csesztetem a kicsiket 😅😂 vissza lehet nézni az összes csatámat, mind egytől egyik profitos! sosem romboltam, sosem mentem heccből vagy azért h megmutassam ki a jani a gáton, sosem mentem akkora túlerővel hogy ne lehessen védeni. még egyszer leírom, nekem nincs lehetőségem pakkból flottát húzni, ezért azt az utat választottam amire a játék készült! Sajnálom ha páran abbahagyták miattam...de nincs emiatt lelkifurdalásom! Sosem a támadót kell hibáztatni, ha először fel kell tenni a kérdést h biztos minent jól csináltam!? Aki ezt nem bírja felfogni az sanos nem érett erre a játékra. köszöntem a figyelmet! 😘

Ámen..

Igyunk valami nedüt egy friss hűvös csapoltat ;)