Hali nekem asszem ez a legtelítettebb (256/298)
De még csak 1 éves a szeró és csak 5 ös eco
Hali nekem asszem ez a legtelítettebb (256/298)
De még csak 1 éves a szeró és csak 5 ös eco
Megpróbáltam a gépi holdpróbát hogy senkit ne kelljen zaklatni miatta. 11-ből semmi. Nem túl korrekt még akkor se ha dől az sa.
Mi a neved ott?
Lövök rád kémeket, jött expről vagy 3 kanyarra való
jeleztem az illetékesek felé, bár valszeg csak a következő lesz majd 100%-os..
Rendben, köszönöm az infót 😉
Csókolom Polaris már 1 éves és 25%ost kaptunk.
Ez most akkor hogy van?
A multi account engedelyezett a tesztszerveren.
Ez a szerver marad is vagy majd törlésre kerül?
Mert ha marad akkor apránként fejlesztem ha jönnek ki újdonságok jobb ott tesztelni mint itt
Elméletileg minden fiók kapott ma még egy adag SA-t a tesztelés miatt.
És tényleg felment 20 millára az SA.
Na mindegy baromi rossz újra kezdeni szval maradok a réginél 😅
"Az egyetlen függőség, hogy az életformák épületeinek működéséhez is energia kell, de egyébként nem foglalnak el például bolygómezőket, amikor azok megépülnek."
Bender jol irta, csak kimasoltam a teljesbol
Ez elég x.rul van fordítva, kell energia de nem fogyaszt energiát!
Mint a gravi tech, kell hozzá de csak mig kikutatod.
Nem olyan mint a Crawler hogy folyamat eszi az energiát.
Elkezdtem tesztelgetni aztán már matekoltam hogy hány napműhold kellessz vajon ide? XD.
Az új épületek helyeket fogalmaknak el a bolygón? Ugyan úgy mint a bányák és eddigi épületek?
Nem foglalnak.
Van külön életforma menü ott vannak az új épületek, eddig amit építettem még 1 helyet sem foglaltak.
Csinalnal kerlek errol kepet es nyitnal rola jegyet? Dobok egy jegyet a fejlesztok felé.
Android vagy iPhone?
Android
A fekete kepről csináljak PS.t? 😁
A mobilverzio ki-be kapcsolasa sem oldja meg a helyzetet?
Sajnos nem, már próbáltam azt is.
Én hetek óta küszködöm vele sajnos
Frissités óta már szövitársnak is ez a probléma elfeketedik a kijelző folyton és neki is csak ogame.nél
Ha elforgatjuk a telefont visszaáll.
Elég idegesítő...
Azóta feissitettem a telót szedtem le másik böngêszőt stb de sekmi nem oldotta meg esdig a problémat sajnos
másik GF játékot leírhatsz bátran
ezek után meg pláne kíváncsi vagyok, h melyik ez a játék
gandalf, elméletileg az exp-hez nem nyúltak hozzá..
Azért bizros ami biztos 😁
Gladiátuson vagyok v be mindig mert meguntam, de törölni nem akarom xD.
Ott van 1 ember aki állandoan jön ha V be vagyok.
Az én társamat úgy verték be, hogy közben V ben volt
De a support nem nagyon hajlandó semmit tenni
Sajnos a v módos támadast már én is tapasztaltam, de NEM ITT.
Másik GF játékba (ennyit irok mert nem tudom h nevén nevezhetem e) engem is támad 1 ember folyamatosan hiába vakáció módba vagyok, érdekes módon csak az az 1 és folyamatosan na mindegy.
Itt ez a veszely nem fenyeget mert eddig talán 1x voltam V be akkor is horgásztúra miatt amúgy meg mindig online vagyok
Én eddig laptopról vettem észre, igen arra gondoltam én is, de nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy az történt. Azóta figyelem, hogy véletlenül se állítsam át az egérrel.
Akkor mostmár tudhatod 100%ra
Én is véletlen vettem észre ráadásul szállitásnál hogy a görgő még a bolygók közt is változtat aztán rossz helyre küldtem a nyersanyagot emiatt...
Telefonról vagy asztali gép/laptopról toljátok?
Nekem a % csak laptopról állítódott el mindig. Nagynehezen rájöttem, hogy ahogy görgetem lefelé az oldalt hogy a küldés gomra kattintsak akkor ha az egeret közben áthúzod a százalék állító részen, mivel lefelé görgetsz lentebb viszi a százalékot.....
Természetesen NEM jelzi hogy lentebb ment a százalék csak miután kiküldted akkor látszik hogy több óra mire visszaér az exp...
Azóta a csúszkát húzom inkább szélen...
Amit hoz az exp az most nekem is jópár napja kaki, de hát egyszer fent egyszer lent
Na lassan csak meglesz az a 75 misis fullos kör 😁
Expedíció eredmény [2:73:16]06.04.2022 14:26:34
Tőle: Flotta parancs
Ásvány gyűrűk egy ismeretlen bolgyó körül megszámlálhatatlan mennyiségű nyersanyaggal. Az expedíciós hajóid jönnek vissza teli rakománnyal!
72.000.000 Fém elfogva.
kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Nagyon jó érzés elsőnek lenni, akik felderítetlen szektoban utaznak.
Majdnem fullos 😁
Tőle: Flotta parancs
Az expedíciós flottád egy hatalmas idegen hajóroncs felfedezését jelentették. Nem tudtak tanulni semmit a technológiájukból de képesek voltak a hajót az elemeire bontani és készítettek belőle valamennyi hasznos nyersanyagot.
71.250.000 Fém elfogva.
kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Nagyon jó érzés elsőnek lenni, akik felderítetlen szektoban utaznak.
Sziasztok!
Csak engem szivat mostanában telefonról a játék?
Elfeketedik a kérpernyő, ha elfogadom a telefont akkor visszajön vagy olyan szokott elég sűrűn lenni, hogy nemtudok bizonyos ikonokra (flotta küldés vagy bolygóvalasztás vagy bármi más) kattinta mert vagy nem csinál semmit vagy behozza a fórumot, ogame wikit stb.....
Vagy teljesen elcsúszik minden a böngészőbe stb.
Természetesen csak az ogame csinálja ezt ....
Próbáltam frissiteni a böngészőt, letörölni újratenni de semmi sek oldja meg a problémát és kostmár kezd kicsit idegesítő lenni a dolog....
Sziasztok. A napi belepes eventnel a masodik napi jutalom pontosan mi is ?
Szövetségi osztály valtásra tudod használni
Ennyi még kémekből sem nagyon szokott jönni
A következő hajók csatlakoznak a flottához:
Kis szállító: 7052
Nehéz Harcos: 327