Posts by Alteran


  Ha egy bot tud regisztrálni és üzenetet küldeni, akkor kellő kiokosítással építkezni is tud, nem egy nagy etwas, maximum a németeknek elképzelni.  De milyen csalások is mentek pontosan? Valahogy erről senki nem ír semmit, mint ha az amerikai választási csalásról hallanék, ami igazából nem is volt, tényleg rejtély.  Nyilván, de ugye egy vegyi árukkal foglalkozó oldalon nem fogják reklámoztatni magukat, mert onnan nem biztos hogy találnak érdeklődőket, akik kipróbálnák és hosszú távon használnák, nem?  Nem fikázni jártam ide, sőt még azt sem mondhatom, hogy a véleményem írtam le, ami szintén szabad lenne egy "szabad" országban, csupán tényeket írtam, hogy a tények meg ilyenek, arról nem én tehetek és tényleg most hogy a piac is kikerült mindenhonnan ... mint ha direkt leépítenék a játékot. Érdekes mód amíg nem nyúltak bele a piacba sem a változó arányokkal, meg a %-os dologgal, addig nem volt semmilyen csalás.

  A piactér azoknak volt jó igazán akik nem.toltenek fel sa.t mint pl én ...nekem a kulfoldin nagyon jó volt mert úgy vettem deut ahogy én akartam.:)

  De ha belegondolok hogy 1 évig sem tartott ez a láz akkor nem.is hiányzik ..így visszatérhetünk a kölcsönös szallitgatos bizniszhez mint ez előtt :)

  Leadtam a voksom enis az új szerverre de azon nemmleszek szerintem xd

  Nem is érdekes persze :)


  Jó de nem mindenki vesz SA-t, én pl. nem, mert úgy látom hogy ez a játék lassan egy fillért nem ér, nem hogy forintot, mondjuk az megint más, hogy lassan a forint sem ér semmit.

  Amúgy jó volt a piac és semmi gond nem volt vele, amíg a gameforge nem nyúlt bele, direkt elbaszták, hogy aztán valamilyen indokkal ki lehessen végleg vezetni, nehogy legyen már egy hasznos funkció is a játékban, ugyanis lehet hogy nyersanyagot lehet küldözgetni piac nélkül, sőt kell is hogy ne legyen piaci díj, a gond csak az, hogy hajókat nem lehet így eladni vagy venni.

  Amúgy szerintem én sem leszek, sőt azon gondolkozom hogy a mostani kettőt is itt hagyom és csak ogamex-re meg FoE-re koncentrálok, egyszerűen elegem van már belőle, hogy egyre több a hiba, egyre lassabb a játék, meg egyre több a hülyeség, most is nagyon fontos volt az a 3. fémbánya szintes spam védelem, aki már regisztrált hogy elküldjön párszáz levelet reklám miatt, az fél perc alatt felhúzza a 3-as fémbányát is, most mondanék rájuk pár jelzőt, de inkább hagyjuk.


  A topicot direkt nem zártam, gondoltam nem elsz írás oda :) de nem baj, elférnek ott is a javaslatok :)


  A kutatás/gazdaság sebesség maxon van.

  Az ogamex pedig nem GF-es játék és szerintem adathalász oldal :)


  Ja akkor jó, nem szóltam.


  Ami a gazdaságot és a kutatást illeti, épp az a baj, simán lehetne még egy 32x-es vagy 64x-es sebesség is legalább, bár az a baj hogy ezeket a kis tempókat sem bírja a játék, sok a hiba, múltkor nem is tudom meddig nem tudtam belépni, szóval új szerver helyett inkább hibajavítás kellene ezrével, mondjuk az már egész jó, hogy sikerült elérni azt, hogy végre a felhasználók mondják már meg, hogy mit szeretnének, hiszen ugye értük van a játék, csak a gameforge-nál fordítva ülnek azon a döglött lovon, na mindegy, csak az a baj, hogy nem sok a lehetőség, a piacot és nagyobb sebességeket is szívesen látnék, illetve valamit én automatikusan kihagytam volna, vagy 0%-ra tennék, mint a védelem DF-et, ugyanis szerintem nem kellene véletlenül sem elmenni a húsdaraló univerzumok felé, ahol minden kis dologért támadnak, mert az ilyen unik nem sokáig maradnak népesek, plusz ha a dolog valóságalapját nézzük, a földön lévő dolgok nem szállingóznak csak úgy ki az űrbe, szóval ezt nem is kellene több okból sem beletenni, legalább is szerintem.


  Örülök amúgy hogy úgy fogalmaztál, hogy szerinted ^^

  Csak ugye bizonyítani kellene, mert ez kb. az mint mikor trump most vádolta a demokratákat a csalással, csak épp bizonyíték nincs ^^

  Mondjuk oké, mint gf alkalmazott érthető, hogy a riválisra fújni kell, csak ez olyan gyerekes dolog. Na meg ott van a felhasználó felelőssége is, ugye gondolni kell erre, én is másik e-mail címmel és sehol máshol nem használt jelszóval regisztráltam, amit böngészőbe mentettem, szóval ezekkel nem sokra megy, géphez, illetve egyéb folyamatokhoz meg adatokhoz nem tud hozzáférni a Kaspersky Total Security miatt, meg nem is próbált eddig, ugyanis az rögtön bejelez, így szerintem nem kell félni.


  A szavazásnál a topikot elfelejtetted zárni, vagy csak zártnál is megjelenik a válaszküldés, nem tudom, még új vagyok.

  Annyi lehetne még pluszba, hogy a piacot is megszavazni, hogy legyen vagy ne, illetve talán az arányt is, hogy változó legyen, vagy nem.

  Meg szerintem a gazdaság és a kutatás sebességén lehetne még gyorsítani, valahogy az ogamex-hez képest az ogame olyan nyugdíjas tempót nyújt, főleg hogy magában az alap szerverek és az elérés is egyre lassabb, illetve túlterhelt a gameforge-nak hála.