én maradtam felfedező, eddig még tartom magam ahol vagyok
és csak minimális hadival expezek...
Posts by Anubis
-
-
na megjött a 9. pukk
ésjött mellé egy csata is
a mai 3. A nagy kockázatnál nagy a nyereség de nagy a bukás is 
-
a felderítő nerfelés óta 8 pukkom volt...mind 1,2kkk flotta...de továbbra is tolom így ahogy eddig
napi 2-4 exp csata van, kb 250-400kk fémjön össze csatából és nyersihozamból, plusz napi termelés, krisiből kb 40-100kk között plusz napi. Nem érdekel h mennyire profitos, nincs sa-m váltogatni. És nemlapátolok lóvét a géjmbe. De az tény h a deu rohadtul fogy 
-
én ugyan abban a rendszerben tolom, nap mint nap. olyan hajó aminek az építéséhez deu kell csak mutatóba legyen, így is épp elég fedezni a hadi expek deu igényét
viszont szoktam variálni mennyiséggel és hajó típussal is, most pl kivettem a kémet és több nyersi jön, bár nem biztos h ez az oka. -
a frissítés előtt én dobáltam hozzá kémet, jobb napokon 8-10 csata is jött, roszabb napokon 5-6, nem tudom, igaz lehet e a kémes dolog de én is hallottam már róla régenbben. Viszont nem érzékeltem másokhoz képest, hogy a kémek bezavartak volna. Most majd tolom kicsit kém nélkül hátha tapasztalok valami javulást a napi 3 csatához képest

-
Nyilván. De nemfogok a végtelenségig játszani, de még az sem biztos h évekig
és amellett h napi 3 csata van kb, a nyersi amit hoznak az expek az kb 100-120j milla naponta. Bányáim 40-34-37, a flották amiket küldözgetek sen túl nagyok még, 1-1,2mrd kh-nsz kombó, nem vagyok még 100felett sem, így nagyon úgy érzem h nem jutok egyről a kettőre. Rendszerint 7expből 4 üresjárat... -
Nekem a frissítés után, másfél hét alatt 6 flotta veszett oda...
-
Személy szerint én is támogatok minden olyan ötletet ami azt szolgálja, hogy a kezdő játékosok nyugodtabban tudjanak feljlődni és tudjanak tanulni. Nyilvén az is egy tanulási módszer, hogy rávilágítanak a dolgokra támadással
de nem mindenki vevő erre még az elején ha új géjmer. Anno mikor antaresre bekeveredtem véletlenül a fészbukon keresztül, semmit nem tudtam a géjmről. Páran segítettek, vgy sehíteni próbáltak, de hát számomra értelmezhetetlen rövidítések tömkelegével dobálóztak
De azért kitartottam jó darabig a nagyok árnyékéban, aztán fidisre is véletlen, egy nyomorult félrekattintésból kerülte xD aztán antarest töröltem is...most sem tudok még sokmindent, de talán eladni már nem tudnának a vásárban
A tutorial az elején sokmindent nem segít xD szóval kellenek a rutinos öreg rókák segítségei és talán idővel egyre több játékos marad és nem adja fel az első bevert flotta után...nyilvén csak annaklehet segíteni aki akarja is. -
Szerintem nem érdemes ezen vitázni. Én is mehyek inaktívra, sokan mennek mások meg egyáltalén nem. Több marad azoknak akik igen
szép summát összelehet tőlük szedni és sokidőt sem vesz igénybe ha már az ember tudja hol keresse az értelmes mennyigű nyersit. Nekem kb napi 20 perc megy rá az inaktív kémre és 2-2,5 óra az oda-vissza útra szinte 0 deuért. Mondjuk én vsak 1 szerón vagyok...Mindemellett lesegetem a holdakat is! De kinek mi a habitusa... -
én nem félek miért is tenném én ha levernek se hagyom abba láthattad elkaptatok na bumm lrdz rz még igyse
Nem azt mondtam h félsz csak azt h úgy tűnik mintha
És kapcsolódva a címhez, azóta mióta bejött a rebalance 6 flottát vesztettem, kb 7mrd pont, tudom nemtúl nagy szám de én kis géjmer vagyok
szóval ezzel valamit kéne kezdeni ha már visszaveszik a csaták esélyét kivsit visszavehetnének a flottavesztéses dologból is. Különben egy expes sokat kockáztat és szinte folyamatosan on, így megérdemelten voltak jobbak az esélyei. Szvsz. -
szerintem nem épp magyarra fognak jönni hisz mi világ viszonylatban kicsik vagyunk bár van 1-2 nagy flotta de azért nem igen éri meg jönni föleg nem fidisre
Annyit emlegeted fidis-t ebben a pár hsz-ben, hogy kezdem azt hinni félsz h nagyobb flották kopogtatnak be hozzánk a fidis-re
Nyilván jobb félni mint megijedni és valószínű magyar viszonylatban is van néhány géjmer ki szívesen körül nézne nálunk
Meglátjuk mit hoz a jövő! De szembe kell nézni a sorsunkkal 
-
Köszönöm srácok h veletek repülhettem, igazán jó volt! Külön köszönöm h éb szedhettem le azt a bizonyos holdat
de ez csak szerencse volt h épp alatta lapult eme gyönyörűséges flotta amire ér ácsingüztunk egy ideje. Sok borsot tört az orrunk alá veled Malesde játékos társ, de most vissza kapta egyben az egészet
Elején még engem is sanyargatott, próbálkozott , csípett is el, de fel kell állni és nagyobbra nőni!
Fel fog épülni ebből a csatából szép kis gazdaságot halmozott össze
...Végülis a lényeg, nekünk jár a sör, neki meg mielőbbit 
-
Szép csata! Gratula!
jár a sör
a Védőnek mielőbbit kívánok! Szívós a srác összeszedi magát biztos
a sok holdrombolás most visszanyalt, de úgy tudom, ez a játék ilyen 
-
köszi Mr. T
igyekszem 
-
gratula az eszrevetelhez szimu sose maradjon el futottam bele ilyenbe én is más szeron...
Támadónak jó költekezést komám neked jobbulást !Az
Az észrevétel nem engem illet, általában nem marad el a szimu, de most így jött ki
Védő szerintem gyorsan kiheveri a veszteséget 
-
Köszönöm! Példamutató hozzáállás

-
Éjjeli holdrombolásból bentmaradt...Kaptam játékostársamtól egy fülest, kémkedtem, indultam, sajnos szimuzni nem nagyon tudtam így kicsit sokallom a bukót. De itt most nem ez volt a lényeg.

Ezen az időponton (31-08-2020 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:
Támadó Anubis [SF-TAG]
Cirkáló 10.000
Kémszonda 1
Rakéta kilövő 6.942
Könnyű lézer 2.619
Kis pajzskupola 1
Csatacirkáló 4.733 ( -167 )
Romboló 3.877 ( -123 )
Reaper 1.932 ( -68 )
Cirkáló 9.721 ( -279 )
Kémszonda 0 ( -1 )
0 Fém, 0 Kristály és 67.037 Deutérium
A támadó összesen 48.542.000 egységet vesztett.
A védő összesen 249.142.000 egységet vesztett.
Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 32.559.188 fém és 24.971.063 kristály lebeg.
A támadó 67.037 egységet zsákmányolt összesen.
7.809.188 Fém és 239.063 Kristály
A támadó(k) által beszedett teljes törmelék mennyiség:
43.412.250 Fém és 33.312.750 Kristály
nyereség/veszteség összegzése:
A támadó(k) összesen
Fém: 19.662.250
Kristály: 14.788.750
Deutérium: -6.200.963
A támadó(k) nyeresége 28.250.037 egység.
A védő(k) összesen
Fém: -132.822.500
Kristály: -93.319.500
Deutérium: -23.067.037
A védő(k) összesen 249.209.037 egységet vesztett(ek).
-
Profit nincs nagyon messziről jött is azt elvitte a deu aztán indult másik bolygóra így minuszos rendesen
ez csak Piti bosszú mert akkor szedem le mikor csak kedvem szottyan nagy kárt nem okozott felbosszantani nem tudnak
-
-
Szép csata, jó költekezést
a védőnek mielőbbit! jár a sör!