Posts by Anubis

Volt itt szó bug-okról

Ki mennyire gyakran találkozik azzal a hibával hogy nem történik csata csak egyszerűen megfordulnak a hajók és jönnek vissza?

Egy Valhalla-t mindenkinek!

nálam egyéniben még nem volt. de igyekszem "normális" mennyiségű hajót ráküldeni a cp-re. (amúgy meg én úgy is csak a kicsiket támadom 😂😂😂😂 természetesen nem neked szól :P) olyan volt acs támadásban h nem történt csata és beragadt a flotta, nem olyan rég 666nál. de más honnan hallottam h sokszor csata nélkül fordulnak a flották.

Nagyon szomorú, de adnék egy olyan boldog órát is hogy minden megvásárolt pakk után a következő "ajándék" ;)

ennyi erőből levihetnék 21k-ra is az event árat 😄 nálam eddig amúgy nem jelent meg még ez az 1 órás lehetőség, nem mintha fejvesztve kattingatnék rá, de na sosem lehet tudni...és ezt tudják ők is 😅😝 ezért van/lesz. ezt tovább gondolva a többi havi rendszerességű eventre is felhúznám ezt a random egy órás dolgot...

tátrateát a kocsmába tévedőknek! úgy vettem észre sokan vannak 😅😂

a forum látogatottsága az egekben 😄 ha másra nem is de erre tökéletesen megfelel egy egy ilyen csodálatos téma 😊✌a varázsgombára visszatérve mush room 😃

Ha jók az infóim, Trockij a csapat főnök és mindeközben leda szerveren go feladatokat lát el, univerzális figura 😄 amolyan jolly jóker 😆

jah és ugye még a forumot is egyengeti, néha 😄

Itt senki nem iszik semmi normálisat? Pletykás vénasszonyok vagytok?

Sört kérek erre a durcás hangulatra!

Senki ne azért jöjjön kocsmába mert verekedni akar, ez nem egy olyan hely...

távol álljon tőlem a verekedés ;) küzdősportos múltamból ha más nem is de egy önuralom féleség hátramaradt...:) egy staró-t lenyomnék most

Csak azt a tényt közöltem h a fentebb említett 2 kérdés, bennem is felmerült! nem szidkozódtam, nem rágalmaztam nem sértegettem. ilyen esetekben általában csak akkor hördülök fel ha aszövetségem valamelyik tagját vagy engem ér olyan mondanivaló ami miatt azt kell tennem. ebben az esetben nem tisztem a felháborodás. egy tényt közöltem. amely tény jogos kérdéseket tartalmaz, természetesen a kommentek milyensége még a kocsmába is talán erős mindkét oldalról, de ennek eldöntése sem az én tisztem ;) a nem sokkal ez előtti kis fogalmazásom meg a jelenlegi mentális csapongásaimat tükrözi, amit csak úgy kiírtam magamból, "csak mert" idézet a gyilkos gumiabroncs című filmből 😃

Nos mivel az előző hozzászóló írása szolidabb lett így az elejéről kivettem egy modatomat. bár nem volt csúnya csak értelmetlen így 😄

néma csend, hallgat a mély, beszédes a felszín, csillog villog rá kap a szarka is...közvetítő a levegő és a víz, áthatják a sugarak, de a víz kemény, belül sötét és hideg. még ha nem is látjuk, de teli van élettel.

ez nemtom honnan jött 😄 de leírtam. remélem nem baj.

hát...a magas labdák csak úgy repkednek itt 😄 de nyilván nem véletlen :) Trockij egyet már leütött 😊 de vajon a többi tovább pattog?

Mennyiért vetted meg Sheldontól az accot Soldier??? Mert nyilván nem ingyen volt 😀 húgy meleg sört kérek mindenkinek attól jól lehet köpködni hawkthuuuuu😝

Arató a te accoddal ki játszik? Mert nyilván nem te! Tele hápogod a fórumot aztán ez jó figyelemelterelés😀 vagy új software-t írtak neked?? Szólalj meg nagyon elvitt3 a cicamica a nyelved vakkomondor! Jó lenne ha trockij alaposabban a körmötök alá nézzen 😀 nagyon huncut játékot játszotok🤑🤑🤑 mindannyian annyira kiwik vagyunk 🤩😍pusszantás smaccantás puszi csókxi🍆🥒

#Húgy meleg sör jeligére várjuk az őszinte választ lányok 😍

érdekes kérdések! őszintén mondom bennem is felmerültek...:)

Anubisz még ennyit hozzá teszek,és ezzel zártam ezt a témát részemről a kocsmában.

Mikor top 200 felett nézelődsz..az vicc. Az hogy ezt még azzal indokolod hogy tanitás..az még nagyobb vicc.

Hogy ezt rajtad hasonlítsam le kong accountja kicsi volna,mivel egy 800 milliárdos account kéne téged bezuzzon! De az már mennyire nem volna fér ugye..

Tudtommal nálunk senki se alacsonyodott le ennyire.

Tényleg azt hiszed azért támadok valakit h tanítsam? 😃 a profittal indoklom és/vagy nincs fs. az más kérdés ha valaki nem puffog magában és rám ír és érdekli elmondom hol volt a hiba...a kezdő tanítást amiről indult azt rohadtul nem erre értettem amit te most felrósz nekem :) adok tanácsot úgy is elég sokmindenkinek h nem támadom, csak rám ír és kérdez. De! gondolj róla amit akarsz ;) és mindenki más is gondoljon :P minden esetre akit hiba miatt kapnak el az talán tanul belőle, mármint emberi nem bug...

Nehogy már én legyek a szar alak ebben az egészben 😃 én úgy gondolom fair módon játszom, ami viszont nem mindenkire igaz az ellen oldalról.

engem nem kell nyugtatni ám 😃 Nyugodt vagyok. de milyen kicsire gondolsz? Azért mert valakinek kicsi leda-n az accja még nem biztos h kezdő! sőt! és azért mert csak 8kk flottája van főleg expből szerzett hajók az feljogosítja h ne fs-eljen? és h hihesse azt h egy 50kk v 1000kk flottával rendelkező nem fog rámenni? nem ismered a játékos múltam, megéltem én már sok mindent mindezek fényében mondom amit :) és! a házatok tájáról is van akinek ezeket szegezhetnéd 😃 na tényleg megyek, nyugodt vagyok, szeri van 😘

Anubis átugrott Egyiptomból azért arra a Spártai kiképzésre :minigun::missilelauncher:

😃😃😃 végülis...de nem. de nem kell "kellemesebb" környezet egy kezdőnek, sem. azt támogatom h 500m bizonyos unikban kevés, máshol brutál sok...ezt lehetne kiegyenlítettebbé, uni függővé tenni. de egy kezdő szokjon hozzá h ez egy ilyen játék, amilyen. ;) vagy tévedek?

Kevesen maradnak meg a sok zúzás útán..az hogy téged annó sokat támadtak és úgy tanultál meg játszani nem azt jelenti hogy ez másnak is jó... Vagy hiányzik..

Annó engem is zúztak..jöttek a ds-ek a bolygóra... Gullcsi tudja..ott volt és végignézte... :P

Jó eltértünk a témától de a kicsik és kezdők több segitséget és barátságosabb játékot érdemelnek!

nem értünk egyet, DE! ezzel semmi baj nincs az ég világon! ;) ez eleve nem egy barátságos játék. noha lehet úgy játszani...és neharagudj már de vetítsük ki mit is okoz az a jelenség a társadalomban hogy sok segítség, kellemesebb környezet, barátságosabb körülmények...egyenlő puhány, nyavalygó, egyedül megélni nem képes individuum...persze kivételek vannak mindkét irányban/ból. de kb ez van itt a játékban is és ha még nyálasabbak lennének a körülmények még inkább ez lenne...és sztem nem az a baj ha bevernek valakit itt a játékban akk talpra kellene állni, de aki így itt az úgy a való életben is. sztem tök párhuzam van...ezért hagyják abba akezdők javarészt. elpuhult a társadalom, nem kezelik le a kudarcot. ha olyan lenne a környezet itt amit szeretnél akk még inkább ez lenne, kényelem nyugalom, biztonság...és jönne egy hasonló mint én...vagy mint rajtam kívül még páran, akkor mi lenne? sztem nem kell h még puhányabb legyen a játék :) kitartás kéne az embereknek inkább 😅 najó abbahagyom...szasztok 😘

Hát igen bezuzod a kicsit aztán ha nem hagyta egyből abba és rád írt válaszolsz neki...(Már bocsáss meg tényleg,de ezt nem bírtam kihagyni)

Csak engem érdekel komolyan a kicsik sorsa?

összetévesztesz valakivel :) bár nem mondom h nem mentem rá kicsire...de nem a kicsik volt a téma hanem a kezdők. ;) és én is voltam kezdő! és kaptam 3 naponta a fullozást antares szerón, fantomtól és mr old-tól, utóbbitól kérdezd csak meg, és itt vagyok. de nem várom el senkitől h megértse amit mondani próbálok és ezt ne vedd magadra kérlek! aki tudja tudja aki nem az meg nem.

Nekem nincs gondom, a 500m kezdövel, inkább a szövetségekkel, akik alapból elitasítják öket.

Hozzánk ketten is csatlakoztak januárban.

Kaptak pár tanácsot, naponta 2-3x-osát gyüjtik be önállóan.

arra reagálnék h akezdőket elutasítjuk...nos igen, az lnd szövi sem vesz fel kezdőt, ennek is megvan az oka, nem részletezném. de! jó pár játékosnak adok tanácsot akik szövin kívüliek. :) akár cp akár barát akár semleges, sok példa van rá, még a ti szövitekből is.

ez viszonyítás kérdése. egy új uninál az 500m fémérték nagyon sok! tapasztaltam. még egy hónap után is sok az az 500m. egy leda szintű uninál nyilván kevés...olyanban látnék rációt h több szintet lehetne bevezetni, az uni korához viszonyítva. mondjuk 3. hónapig 250m fémérték, 6. hónapig 500, 12. hónapig 750m 24. hónapig 1mrd....de nem hiszem ebbe az irányba kacsingatnak :D