Kevesen maradnak meg a sok zúzás útán..az hogy téged annó sokat támadtak és úgy tanultál meg játszani nem azt jelenti hogy ez másnak is jó... Vagy hiányzik..
Annó engem is zúztak..jöttek a ds-ek a bolygóra... Gullcsi tudja..ott volt és végignézte... 
Jó eltértünk a témától de a kicsik és kezdők több segitséget és barátságosabb játékot érdemelnek!
nem értünk egyet, DE! ezzel semmi baj nincs az ég világon!
ez eleve nem egy barátságos játék. noha lehet úgy játszani...és neharagudj már de vetítsük ki mit is okoz az a jelenség a társadalomban hogy sok segítség, kellemesebb környezet, barátságosabb körülmények...egyenlő puhány, nyavalygó, egyedül megélni nem képes individuum...persze kivételek vannak mindkét irányban/ból. de kb ez van itt a játékban is és ha még nyálasabbak lennének a körülmények még inkább ez lenne...és sztem nem az a baj ha bevernek valakit itt a játékban akk talpra kellene állni, de aki így itt az úgy a való életben is. sztem tök párhuzam van...ezért hagyják abba akezdők javarészt. elpuhult a társadalom, nem kezelik le a kudarcot. ha olyan lenne a környezet itt amit szeretnél akk még inkább ez lenne, kényelem nyugalom, biztonság...és jönne egy hasonló mint én...vagy mint rajtam kívül még páran, akkor mi lenne? sztem nem kell h még puhányabb legyen a játék
kitartás kéne az embereknek inkább 😅 najó abbahagyom...szasztok 😘