hát...a magas labdák csak úgy repkednek itt 😄 de nyilván nem véletlen
Trockij egyet már leütött 😊 de vajon a többi tovább pattog?
Posts by Anubis
-
-
Trockij ...gumiszerelő...mi? 😃😃😃 😝
-
Mennyiért vetted meg Sheldontól az accot Soldier??? Mert nyilván nem ingyen volt 😀 húgy meleg sört kérek mindenkinek attól jól lehet köpködni hawkthuuuuu😝
Arató a te accoddal ki játszik? Mert nyilván nem te! Tele hápogod a fórumot aztán ez jó figyelemelterelés😀 vagy új software-t írtak neked?? Szólalj meg nagyon elvitt3 a cicamica a nyelved vakkomondor! Jó lenne ha trockij alaposabban a körmötök alá nézzen 😀 nagyon huncut játékot játszotok🤑🤑🤑 mindannyian annyira kiwik vagyunk 🤩😍pusszantás smaccantás puszi csókxi🍆🥒
#Húgy meleg sör jeligére várjuk az őszinte választ lányok 😍
érdekes kérdések! őszintén mondom bennem is felmerültek...:)
-
Anubisz még ennyit hozzá teszek,és ezzel zártam ezt a témát részemről a kocsmában.
Mikor top 200 felett nézelődsz..az vicc. Az hogy ezt még azzal indokolod hogy tanitás..az még nagyobb vicc.
Hogy ezt rajtad hasonlítsam le kong accountja kicsi volna,mivel egy 800 milliárdos account kéne téged bezuzzon! De az már mennyire nem volna fér ugye..
Tudtommal nálunk senki se alacsonyodott le ennyire.
Tényleg azt hiszed azért támadok valakit h tanítsam? 😃 a profittal indoklom és/vagy nincs fs. az más kérdés ha valaki nem puffog magában és rám ír és érdekli elmondom hol volt a hiba...a kezdő tanítást amiről indult azt rohadtul nem erre értettem amit te most felrósz nekem
adok tanácsot úgy is elég sokmindenkinek h nem támadom, csak rám ír és kérdez. De! gondolj róla amit akarsz
és mindenki más is gondoljon
minden esetre akit hiba miatt kapnak el az talán tanul belőle, mármint emberi nem bug...Nehogy már én legyek a szar alak ebben az egészben 😃 én úgy gondolom fair módon játszom, ami viszont nem mindenkire igaz az ellen oldalról.
-
engem nem kell nyugtatni ám 😃 Nyugodt vagyok. de milyen kicsire gondolsz? Azért mert valakinek kicsi leda-n az accja még nem biztos h kezdő! sőt! és azért mert csak 8kk flottája van főleg expből szerzett hajók az feljogosítja h ne fs-eljen? és h hihesse azt h egy 50kk v 1000kk flottával rendelkező nem fog rámenni? nem ismered a játékos múltam, megéltem én már sok mindent mindezek fényében mondom amit
és! a házatok tájáról is van akinek ezeket szegezhetnéd 😃 na tényleg megyek, nyugodt vagyok, szeri van 😘 -
Anubis átugrott Egyiptomból azért arra a Spártai kiképzésre

😃😃😃 végülis...de nem. de nem kell "kellemesebb" környezet egy kezdőnek, sem. azt támogatom h 500m bizonyos unikban kevés, máshol brutál sok...ezt lehetne kiegyenlítettebbé, uni függővé tenni. de egy kezdő szokjon hozzá h ez egy ilyen játék, amilyen.
vagy tévedek? -
Kevesen maradnak meg a sok zúzás útán..az hogy téged annó sokat támadtak és úgy tanultál meg játszani nem azt jelenti hogy ez másnak is jó... Vagy hiányzik..
Annó engem is zúztak..jöttek a ds-ek a bolygóra... Gullcsi tudja..ott volt és végignézte...

Jó eltértünk a témától de a kicsik és kezdők több segitséget és barátságosabb játékot érdemelnek!
nem értünk egyet, DE! ezzel semmi baj nincs az ég világon!
ez eleve nem egy barátságos játék. noha lehet úgy játszani...és neharagudj már de vetítsük ki mit is okoz az a jelenség a társadalomban hogy sok segítség, kellemesebb környezet, barátságosabb körülmények...egyenlő puhány, nyavalygó, egyedül megélni nem képes individuum...persze kivételek vannak mindkét irányban/ból. de kb ez van itt a játékban is és ha még nyálasabbak lennének a körülmények még inkább ez lenne...és sztem nem az a baj ha bevernek valakit itt a játékban akk talpra kellene állni, de aki így itt az úgy a való életben is. sztem tök párhuzam van...ezért hagyják abba akezdők javarészt. elpuhult a társadalom, nem kezelik le a kudarcot. ha olyan lenne a környezet itt amit szeretnél akk még inkább ez lenne, kényelem nyugalom, biztonság...és jönne egy hasonló mint én...vagy mint rajtam kívül még páran, akkor mi lenne? sztem nem kell h még puhányabb legyen a játék
kitartás kéne az embereknek inkább 😅 najó abbahagyom...szasztok 😘 -
Hát igen bezuzod a kicsit aztán ha nem hagyta egyből abba és rád írt válaszolsz neki...(Már bocsáss meg tényleg,de ezt nem bírtam kihagyni)
Csak engem érdekel komolyan a kicsik sorsa?
összetévesztesz valakivel
bár nem mondom h nem mentem rá kicsire...de nem a kicsik volt a téma hanem a kezdők.
és én is voltam kezdő! és kaptam 3 naponta a fullozást antares szerón, fantomtól és mr old-tól, utóbbitól kérdezd csak meg, és itt vagyok. de nem várom el senkitől h megértse amit mondani próbálok és ezt ne vedd magadra kérlek! aki tudja tudja aki nem az meg nem. -
Nekem nincs gondom, a 500m kezdövel, inkább a szövetségekkel, akik alapból elitasítják öket.
Hozzánk ketten is csatlakoztak januárban.
Kaptak pár tanácsot, naponta 2-3x-osát gyüjtik be önállóan.
arra reagálnék h akezdőket elutasítjuk...nos igen, az lnd szövi sem vesz fel kezdőt, ennek is megvan az oka, nem részletezném. de! jó pár játékosnak adok tanácsot akik szövin kívüliek.
akár cp akár barát akár semleges, sok példa van rá, még a ti szövitekből is. -
mondjuk ebben trockijnak igaza van

-
ez viszonyítás kérdése. egy új uninál az 500m fémérték nagyon sok! tapasztaltam. még egy hónap után is sok az az 500m. egy leda szintű uninál nyilván kevés...olyanban látnék rációt h több szintet lehetne bevezetni, az uni korához viszonyítva. mondjuk 3. hónapig 250m fémérték, 6. hónapig 500, 12. hónapig 750m 24. hónapig 1mrd....de nem hiszem ebbe az irányba kacsingatnak

-
Nagy gratulációm! ahogy kong is írta lesznek még körök egyik és másik oldalon is. Annyit viszont megjegyeznék az elmúlt időszakra vonatkozóan, egyszerűen nem szabad vagy nem lenne szabad az adott csatákban vesztes fél teljesítményét bármi negatív jelzővel illetni, mert ahogy látszik nagyon könnyen és hirtelen visszájára fordulhat! értem én azt h ez lehet taktikai húzás...de a lenézés sosem vezet célra.
Ez mindenkinek szólt.
Nagyon szép a ninja gratulálok a védőknek, a támadók meg hibáztak, de gyors pótlást nekik.
-
Gratulálok a "lesipuskásnak"
itt is! Az alaposság meghozza a gyümölcsét. Annak hiánya pedig azt, ami velem történt. Pihentem most két napot és végiggondoltam, mi vezetett a hajók elvesztéséhez. Nos, a legnagyobb valószínűséggel a következő történt: Úgy néz ki, hogy az én hibám. Nem figyeltem, hogy mit küldök el fs-re. Végigkövettem a dolgokat és ezt szűrtem le. Kb úgy történt, hogy az anyagot átküldtem az fs indító helyre. A holdon - maradtak a harci hajók. Kijelöltem ugrásra de valószínű hogy nem nyomhattam rá. Átváltottam az fs indító helyre és elküldtem a flottát. Itt voltak a gyerekek, beszélgettünk és elkerülte a figyelmemet, hogy indításkor nincs ott a teljes flotta. Kb. ez történhetett. Tehát nem bug. köszönöm mindenki nevében hogy átgondoltad a történéseket és felvállalod, nagyon kevesen vannak akik ha hibáznak akk felmerik vállalni és nem másokra mutogatnak. Jeles hozzáállás!
Tiszteletem! -
Display More
Nem..Kedves Anubis és lnd..
Én arra szóltam be,hogy már UNOM amikor folyton azzal jösztök,meg jönnek hogy a "tudás" meg lenéztek a fenébe...ebbe a lenézésbe már beletegedtem! Unom.
Minden tiszteletem minden játékosé aki nem "néz le" mindenki mást. A védőnek akkor itt írom hogy gyors potlást. Az hogy bealudni az egy dolog,bárkivel megeshet,velemes is megesett a K...a fáradság végett és egy kis ital kombója végett.
Amikor beszólok nektek,vagy másnak akkor azt kifejezem mindig a magam szarkasztikus módján. Most erre a "nincs tudásotok,nem tudtok játszani" dologból tényleg elegem van.
A játékban csendben vagyok,azt lássátok,csendben is leszek amíg nem piszkálnak.
Egy Harghita sört kérek!
Anubisz számlájára

ihatsz a számlámra amennyit és amit csak szeretnél!
hidd el én is unom a tudás emlegetését, pont ezért szólaltam fel! és kérem most! jelentkezzen az akivel úgy és olyan hangnemben írtam ami sértő lett volna v becsmérlő v bármi olyan stílus ami bántó! veled is beszéltem...írtam egyszer is olyat? vagy bárkinek a szövidből vagy bárkinek ebben a játékban? az jelentkezzen! Mások stílusáért nem tudok és nem is akarok felelősséget vállalni, még szövi vezetőként sem. És bár igyekszem kordában tartani magam, de amikor egy ilyet ír valaki egy csatához amit idéztem is akk azért neharagudjatok megmár ha szóvá merem tenni 
ui: köszönöm a titokzatos illetőnek hogy üzenetével kicsit helyreigazított

-
Kedves Arato Apollon és még mások is akik esetleg szeretnének beszólni! Egy játékos hibája miatt egy ilyennel bekezdeni egy csattát, idézem az lnd ismét megmutatta csúcsteljesítményét. finoman szólva is gennyes dolog. És pont ezt állítom h nincs ogame diploma tudásról vagy nem tudásról, lehet nem értitek mit írtam...és azért mert nektek most bejött a szervezkedés nekünk meg nem, attól még nem vagyunk rosszabbak mint ti, de tény h jogotok van hozzá h ezt higyjétek
de ez megint nem az én vagy a mi bizonyítványunk 
-
Sajnálom shieldet. ilyen ez a bealvás.
és ennek a csatának sztem semmi köze a tudáshoz
főleg nem a támadó részéről...bárcsak partiban lehetnék vele, de sajnos sosem leszek, az okokat látja mindenki 
előzmény: [TOT: 280.288.682.000] 666 vs. Shield (A: 7.417.525.000, D: 272.871.157.000)
*off
figyelmeztetés - mielőtt menne a reklamáció, itt nem volt sértegetés se a védőre, se a támadóra, se a szövetségre..
üdv, T.
-
Nem erre értettem, nem haragszik senki, nekem a szöviből írtak nemrég, hogy így félreérthető a dolog azért helyesbítettem - nyilván a támadó nem tudhatja mi miatt áll bent - csak hogy így tudvalevő legyen
. Igen aludt, de a flotta nem bealvás miatt maradt bent, erre írtam.Akk így tisztázódott ez a félreérthető rész!
köszönöm 
-
Köszi a gratokat!
annyit reagálnék. egy szóval sem írtam h bealudt és azért maradt bent a flotta, bár azért ne haragudjatok h a éjjel kellős közepén bent áll egy ilyen szépség akk alapvetően bealvásra gyanakszik a támadó
de! nem ezt írtam! Azt írtam h sejtettem h alszik, mint hogy ez így is volt! Az h a flotta miért maradt bent, ezt ő is írta pm-ben, megbeszéltük. Írni kell jegyet és majd megvizsgálják az esetet! Én mint támadó csak feltételezhetek...Tehát szeretném még egyszer írni, azt írtam h sejtettem h alszik nem pedig azt h bealvás miatt maradt bent a flotta. 
-
Rendben van.
Egy sört kérek, már rám fér!
Vagy nem kéne. Mindegy, kérem! 
fizetem neked! amennyit csak szeretnél! Gurat, kérlek! menjen neki a sör!
-
A sokkal kisebb, az meg 300 hely különbség volt a ranglistán, egy egy hetes account volt, és semmi profit volt.
Szóval nagyon óvatosan fogalmazol.
Ja, közben rámcuppantottad az egyiptomin kívül a viking mitológia isteneit is?
Jó lesz ez. 
látom nagyon beléd égett
pedig 4kkk flotta volt plusz nyersi is volt asszem
nem mellesleg őrizetlen volt az a flottácska
és úgy vélem nem a toplista pont a mérvadó. de jó oké! genyóság volt leszedni felvállalom
akk még viszont én sem voltam ekkora, és a flottám is a töredéke volt a jelenleginek...ahhoz meg semmi közöm h az északi istenek hívői kire mennek v nem mennek! Nem uszítok senkire senkit, nem az én stílusom