Nekem kb volt 10-15 éves kihagyásom anno Prometheus néven játszottam .... miután abba hagytam más random figuráknak is megtetszett ez a név és ezzel játszotak na ilyenkor jött a massenger üzi örök ogame haveromtól aki gyakrabban cserélgeti a nevét mást az alsó játszat ezért: a most Mr Vacationman hivatkozom rá
Mr V. : Na szeva haver újra kezdted
Én : ( első megkesésnél) Szega nem, miből gondoltad?
Mr V. : Láttam a szerveren a Prometheus nevet azt hittem te vagy
Én. : megesküdtem hogy nem én vagyok és hogy most nics hozzá se kedvem se időm
még beszéltünk valamenyit és ez a beszélgetés félévente évenete másfélévenként lezajlott csak ak már tudtam miből gondolja
Az hogy eredmény 2-3-4- éve viszatértem szóval ő kipipálhat egyet Apollon
Én magam részéről őt tartom a játékban mert ha 2 hónapnál tovább van vakációban állandóan zaklatom így ő se tudja abba hagyni így nálam is van az 1 fő XD
Amúgy amikor újra kezdtem mondta segít nyersivel ami más is-is dolog mert nekem pont a fejlesztés tetszik a legjóbban hogy na mi kell még hogy lehesen cirkálom óóó igen na az is van de ha tollva vagy nyersi ez az élvezetes rész pikk pakk lemegy utána uncsibá vállik a játék ezért is tetszett ez a életforma lelet dolog itt vegyletek SA-t ak se találsz többet
Szerintem ilyenből kellen még plusz már a fejlesztgetés részből hogy miért csináld mert ahol már mindent hajót és védelmet is gyárthatsz meg létformában is csak a szintek vannak ott elég ellaposodik a játék.
Már csak az marad hogy aktívakat támadj de ak te is főgonoszá válsz mint Anubis