Posts by Prometheusz

  :saint:

  Nos nagyon egyszerű a plusz ajándékot megszerezni!

  Nem szabad elsőnek elnyomni a 4 napos parancsnoki testület csak az 5000 pont előtt de én jártam úgy hogy akkor nyomtam be mikor láttam hogy 5000 pontom volt és határ esett akkor nyomtam el a tesületett amit érdemes este elnyomni mert akkor tovább megy a a testület ideje. Ha igy csinálod már megkapod 2-3 küldetés plusz ajándékát. Ezt pedig úgy meg lehet a 4 ik küldetésnél ha megint a testületet választod is megcsinálni de ott már ha nem aktív a testület akkor csak az 5 ik plusz ajándékot érheted elé.


  Reméljük hasznos lesz mindenkinek vagy magába tartotta :D

  Végig vihető de a 200-300 pontosakat meg kell oldani azok adják jobban.


  Illetve ha testületet kérsz az első feldatál nyereményként akkor több tríciumot kapsz.


  Az előző is jó volt ez.


  Nem kell végig vinni ha nem megy ,ha a harmadik feladatig elmegyek az már nekem jó.

  De alapesetben egy újabb uniban ahol még nem halt ki szinte mindenki egy flottás ha idővel is rendelkezik elég jól tud érvényesülni és megszedni magát! Nyilván ha nincs már időd se kedved és cp is már kevés van így a bányászok az 1óra játékukkal 1 nap többet termelnek mint te tábornokként ha nem támadsz senkit! De alap esetben itt szerintem egy flottás többet behúz nyersit mint egy bányász! Míg egy flottásnak termelnek a bányái + felderítőként expedekből jön a cucc + támadásból VS Bányász a saját termelése meg azzal a kevés +al amit ad a kaszt nem tud versenyezni! Esélytelen!

  Bányász meg fogja a 2 mrd deuát ás átváltja fémre :D

  Hydrán azért van ennyi aktív túlélő, mert már annyira öreg, hogy majdnem mindenki ismer mindenkit, és mindenki mindenkinek az ismerőse, barátja, szövitől függetlenűl :D
  Bár az is igaz amit Prometheusz írt.... Sokan már csak fel fel néznek, esetleg körbekémkednek pár embert, és ha van minimum pár 100 milla bent felejtve, megindulnak.
  Én is olyan vagyok, hogy sokszor már 50-100 milla alatt meg sem mozdulok, mert a bányákból több jön be. És ezen a ponton nem értek 1et Ratellel. Én eddig tábornok voltam, de mivel kevés CP van, és időm sincs már úgy figyelni mint régen, így a bányászok elhúztak mellettem mint a szél, és kénytelen voltam én is átpártolni, hogy ne maradjak le.
  Az összevonásról csak annyit, hogy én pl nem várom..... lehet már túl öreg vagyok, vagy az utóbbi időben ez a nagy semmit tevés elvette a kedvem.
  Nekem nem hiányzik az a durrogás-hisztizés amit az eddigi összevonásoknál átéltem. Végre béke van... Hydra a nyugalom szigete :)

  Mert nem vettél vagy 100k felfedező hajót aztán mehettél volna kalóz csatázni!8)

  Hydra csak is egy okból tart ott ahol tart mert vannak olyan játékosok akik csak is bent hagyott flottákat szednek le.

  Persze vannak akik csatázgatnak de az legyen az ő dolguk.


  Izaron is vagyok kb egy 20+ millios gazdasággal vagyok ezt pedig 1 év volt létre hozni.


  Viszont ha azt nézzük egy kezdő gyűjtő vagy tábornok kevesebb bolygómezővel indul.A 10 es terra vagy fizetős bolygóméret sem egyszerű.

  Szóval mindenek az alapja a gazdaság .

  Nem tudtam belépni telefonon új jelszót sem tudtam kérni mivel telefon nem tudta megtartani az ogame lapját hát fura.

  Beléptem Pc en a régi jelszóval ment .

  Telon valamiért nem .

  Bármely játékban van shop vagy item shop .


  Használtam Sa befizetést 1000 ft értékbe időnként az kb 70 ezer Sa volt 3000 Sa anyag cserlésre. Most is van Sa amit felderítőként kapok.Ez kb pár cserére elég is.

  Ha itthon nézzük kb 638 euros fizetésem van az lópikula mások szerint még is van megtakarításom amiből középkategóriás új kis autót kaphatna.Persze Magyarországon dolgozom.

  Szerintem az ember pénztárcájához mérten költsön valamire ha akar.


  Anno más játékban is voltak Havi vagy heti vip funkciók és használtuk is asszem 360 ft volt 2 hétre ez a vip helyettem képezte a katonákat kitette ha beállottam a nyersanyag eladást piacra .Lasssan másnak leesik ez játéknak neve :D


  Jó kis csatákat vívtunk benne nem tudom menyit változott.

  Bugi ha más játékkal ellenél evvel biztos.

  Játhatsz Online MMo rpg-et is.Amihez kedved van.


  Vannak játékok ahol ónerőből is lehet fejlődni itt is némi segítséggel pedig előrébb juthatunk.

  Meg hát nem szeretek sok pénzt kiadni inkább én is elteszem de ha azt nézzük 15 eurot elköltünk abból a 638 ból akkor marad is :D


  Egy a lényeg nem szabad mindig átesni a ló túloldalára.

  Mondjuk azt ebből fut a játék évek óta és etc javítások szerverek futtatása. Nem olcsó egy új szervergép sem ami kezel folyamosan mindent.Van ahol bérelik a gépparkot.Nem tudom ogame hogy csinálja.


  Boldog újévet. :D

  Bizonyosan meg fog változni az élete Tywin-nek ha el kezd dolgozni akkor kell fs is valószínólég akár többször is .


  Nekünk Hydran az Evo szövetségben volt egy autóbálestben sérült tagunk aki tolószékes volt illetve félig le volt bénulva a keze és azt is nehezen tudta használni.

  Már úgy lépett be hogy sérült volt.

  Aztán mondta abbahagyja mert a havi gb ja kevés bizonyul még ogame használatakor.Mondta ,hogy szeret olvasni meg nézelődni mi folyik a nagyvilágban. Így is nehezen jöttek ki pénzből és voltak problémáik.

  Neki számára tényleg nehéz volt ogame mert a kezét nehezen tudta használni.


  Elköszöntünk játékon belül.

  Ui: javítom mert eszembe jutott hogy tolószékes is volt a baleset miatt.

  Minden Jót Coci!