Posts by Razer

  Nyilván, mindenki olyan uniba menne, ami a saját acc-jéhez jobban passzolna... ezért a nagy magamutogatósdi... De azért maradjunk a témánál ;)

  Én nem annak szántam, sőt.. Azt is elárulom, hogy legszivesebben Rigelre, vagy Ursára mennék, attól függ, hogy mikor jön az összeolvadás, és, hogy mennyi időm lenne a játékra. Aztán, ha ott kivégeznek megprobálnék visszaépülni, a magam módján...8)

  akkor mikor nincs ember a szeron lehet a legjobban gazdaságot húzni nem kell fs re nyomni a deut és azt be váltód fém krisire nekem jelenleg 54 m gazdaság közel 45 m flotta 11,5 m kutatás

  Ebben nagyrészt a hajtóműveket húztam nem tudom mennyire vagytok elvetemultek én az voltam és a hipert kihúztam 16 rá 😂😂😂

  Akkor beszámolok én is :D 69,7 m gazdaság, 12,7 m kutatás, 24,4 m flotta. Nekem is van 16-os hiper és azon kívűl a fegyver pajzs páncélokat húztam, illetve 21-es asztro :) Gondoltam már, ha acc bemutatókat tartunk leírom, hogy én is mire jutottam :D

  Hali! Amennyiben az a DF a tied, amiben 99%-ig biztos vagyok, akkor lesz amiből elkezdj bányászni. Előre mondom, hogy egész unalmas tud lenni, hogy néha heteket kell várni egy krisu bányára, és az csak 15kt ad pluszba óránként... Na meg persze azért ez nem kis flotta ám amit bezúzattál, szép számok lettek belőle.

  Mondanám, hogy jobbulást, de mivel bányába küldöd, emiatt jó bányászást!

  Akkor nem tudom. Nekem, az energiatermeléssel volt gondolm, én is néztem, hogy mi a helyzet és miért, ekkor vettem észre, hogy nincs elég energia, hogy 100%-on működjenek a bányák, végig azt mutatta, hogy pozitívban vagyok...

  Van 2 egyforma bolygóm

  Egyiken 1.45m az óránkénti termelés a másikon 1.23m per i

  Óra.

  Erre valaki tud valamit írni, hogy mi is a baj? Be nyomtam 2 40es gyorsit és ugyan az a különbség

  A 2. bolygódon van elég energia, gondolom használsz crawlereket is.. Nekem az volt a baj, hogy elfelejtettem, hogy a crawlerek energiát is szívnak..

  Hello, nem tudom sikerült új gazdát találni, de abban az esetben, ha még nem, akkor kicsit csúszva, de én is jelentkeznék az accért.

  Ugorjunk egyet mostanra. A csata után megtudtam, h nem Oven lett elkapva, hanem Killer08, nem ismerem őt, ígyhát nekem nem számít :D:D.

  Szerintem itt meg is válaszoltam azt is, h ki az aki elméletben átvette az accot, bár érdekes, h V-be ment.. Nem nagyon látom értelmét, h miért menne valaki V-be úgy, h most kapott egy accot.. Kivéve, ha ez nem egy álnév, és valóságban még mindig Oven irányítja az accot, úgy, h nincs ideje. De én nem szeretek találgatni, majd megtudjuk mi lesz, és ha kijön vakból akkor igérem lesz még folytatás..

  A csata szép! Gratula! Ha már nem buktál rajta akkor megérte... Még ha 0 profitos is a dolog egy ilyen flottát le kell szedni ez nem kérdés! :beer:
  Nem értem, hogy a védő mi a fenéért fogad el minden uniban 1 accountot amire ideje sincs! Azért egy ilyen ajándékba kapott accountnál az a minimum, hogy nem adnám 3. kézbe! Inkább vakáció pár napra! A védő jött nagy arccal a fórumon is verte a mellét erre folyamat beverik és nem ő volt hanem éppen őrzés vagy átadás volt vagy öreganyám tudja mit kell kitalálni már...:dash:

  A csatához gratulálok még egyszer és ha teheted akkor építs több kukát! :lol:

  Több kuka, hmm..

  Szép és okos gondolat, régebb még olvastam nem tudom milyen topic alatt, h azt hiszem Stay akkor gyártotta le az 1kk kukát.. Meg kell mondjam azt hittem 102k kuka bőven elég:dash: Azóta rájöttem, h nagyon nem :D A sörért köszi, remélem még 1x veled is csatázhatok. Ha nem is a te oldaladon, de legalább ellened :D.  Elfelejtettem írni egy jó tanácsot az ilyen döntetlenes csatákhoz. Ha a szimuláció szerint nem esnének a ds-ek, akkor érdemes kivenni pár hajót a flottából és második hullámban beverni a maradékot + fosztani. Összességében a csata is nagyobb lesz és a profit is. Nyilván ez nagyobb védelmek esetén már nem annyira jön szóba.


  Mi anno két körrel oldottuk meg a fent maradó DS beverését és aztán a teljes fosztást.


  Volt 1-2 probléma a 2. körrel^^. 1. sorban nem nagyon akart összejönni, mert ugye mint írtam telóról voltam, így szimuzni rengeteg idő lett volna, és 2. sorban a döntetlen számomra győzelem volt. Deu hiányában pedig, azt kellett volna csináljam amit írtál, és ki kellett volna vegyek legalább 50k csc-t a nagyobb profit érdekében. Úgy meg abban nem lettem volna biztos, h lehetséges-e az ilyen mértékű csata.. Mit is mondjak ez van, és az az érzésem, hogy elhamarkodtam. Önmagában, mint látható szép, de a +100 DS, ha esett volna illetve az összes DF-t összeszedtük volna, mennyivel szebb is lenne? :/

  Helló, gondoltam ide szólok és mesélek én is ^^ Mivel nálam is megtörtént hasonló, oké nem őrzés, hanem épp átadták az accot :D:D. Na szóval a lényeg az, hogy Zsobo még régebb aug. elején megkérdezett h tudok-e figyelni majd 2 napot az accra. Mondtam neki, h persze.. El is jött a hétvége, nem megyek bele, h milyen okból kellett ügyelni az accra, de fontosabb mint a játék, és meg is értem Zsobot, h miért ment utána vak-ba, lehet én is ezt tettem volna.. Nos Vasárnap este épp megkérdeztem h mikorra FS-eljek neki, h legyen jó és tudja belevetni magát az akcióba, és ő mondott egy időt. Na én azt az időt félreértettem, kis naívan azt hittem reggeli időre gondolt és mondta h akar majd egy picit pihenni, de ha muszály akkor már attól a perctől át tudja venni. Emiatt én d.u.-ra FS-eltem neki, és mint láthatjuk ez lett a vége.. Az én hibám, amiért elnézést is kértem tőle, bár az elnézés nem hozza vissza azt a flottát :(. Ez van, legközelebb, már ha lesz legközelebb, akkor 2x-szer átgondolom, h biztosan-e úgy FS-eljek, ne pedig máshogy..

  A te kedvedért is javítottam, így időt spórolva neked. :)

  Editeltem, megpróbáltam minden tőlem telhetőt :D:D. Kezdő vagyok még itt a fórum részlegen remélem el lehet nézni nekem ezt..

  Nos, én elhamarkodottan írtam azt ki, h nem küldte a kukákat. Részben azért mert, mérges voltam és részben azért is, mert csalódott.

  A lényeg, h a kukák elmentek tőle, most küldte a visszatérési jelentést, és ezek szerint mire odaért már nem volt ott semmi. Ami azt jelenti, h legalább 1 órán át ment, ami azért kicsit fura.. De így már csak magamra mutogathatok.. Ugye, mivel most kaptam tőle a visszatérési jelentést, ez azt jelenti, h az én 2. kör kukáim után érkezett. A 2. kör kuka tőlem, pedig csatt után 1 órával ért oda :(