Posts by Cosmo

  Örülök, hogy kiraktad a csatát, annak persze kevésbé, hogy elég sok dolog amit leírtál egyszerűen nem fedi a valóságot vagy szimplán nevetséges.


  "Beszéltük mi legyen, mivel kukker hiányban voltunk, így nem indultunk el a tervezett 700 milliárd profitos utunkra."


  Ezt hogyan számoltátok ki? Csak mert ez egy nagy túlzás, ha azokat a flottákat vesszük amiket fel tudtatok volna vonultatni. Persze tévedhetek, várom a szimuról a képeket, hogy mivel számoltatok :phatgrin:


  A másik meg az, hogy ha azzal a flottával amit éppen eltudtatok volna indítani, arra is fordultunk volna, ugyanis nem lett volna elég kukánk, a semmire pedig nem törjük a flottánkat... Ráadásul a védő is tud lapátolni 2 percenkét, ami felétek billenti védésnél a törmelékbeszedés lehetőségét. Ha ezt választjátok a védő mai napig azzal repkedne amit te ügyesen lefeleztél neki. Vagyis kicsit kevesebb, mert ő fizette a te flottád javítását is...:lol:  "Búkót levonva, minden nyersit visszaszállítottam a védőnek"


  Ez aztán az igazi szövetséges hozzáállás... Bukót levonva... Ha lett volna benned egy csepp gerinc is, akkor az a minimum lett volna hogy benyeled, ha már ilyen aljas módszerrel "véded" meg a szövitársad. És még utána ki mered írni a profit részhez, hogy "nem erről szól". Persze nem tartom meg a dfet, de ha már védem, azért én nullára kijöhetek a dfből... Szép hozzáállás.  "Mi nem próbáltunk meg kémspam csapdát állítani"


  Miféle spamról beszélsz? Engedélyezett módszer.... Annyi hogy a saját szövitársad leverése szöveg helyett ezt kellet volna jegyben megírnod. Persze ha nem hiszed:


  Játékszabály-változás!


  Mindegy, ami megtörtént azon változtatni már nem lehet. Egyébként az a teamtag aki engedélyezte ezt a módszert belegondolt abba, hogy ezzel lényegében nullázta a normálisan kivitelezhető holdrombolásos-hazakísérős csaták számát? Gondoljuk már végig az egészet. Ha jön a támadó, teljesen mindegy, hogy melyik másodpercre időzítette a flottát, nincs más dolga a "védőknek" mint a saját flottájukat támadással belőni az idegen flotta elé, ami ugye ph-n, vagy a védő által remekül ellenőrizhető. Saját flotta alá, de ugyanarra a másodpercre időzítve a kuka is a másik fél kukái előtt ér be... Ha normális játékot akarunk játszani, akkor ennek a "módszernek" nem szabadna helyt adni.

  Fényezésről szó sincs. Történt /illetve nem történt/ egy csata, aminek előzményeit, pillanatait, történetét megosztottuk, egyfajta digitális szoborként az utókor számára.

  Neked a fórum ezek szerint csak és kizárólag az önfényezésről szól, de ettől függetlenül nem erre való. Remélem jön majd a királynő haverod és téged is leszid majd a hiszti miatt amit itt most lerendeztél. :rofl:Annak ellenére, hogy te nyertél. :lol::lol:  *provokáció

  figyelmeztetés!

  üdv, T.

  "Most tök mindegy, hogy megkért másokat, hogy kémkedjenek csapó előtt, hátha megzavar vagy csak kíváncsi volt,"

  Nem ugyanaz kedves Cosmo. Úgy gondolom

  Persze hogy nem ugyan az. Most pedig te válaszolj. Ragnar is spamel mikor lassítás után 3-4 kémkedést kiküld? Az most mindegy hogy azért, hogy megzavarjon, vagy

  azért, mert kíváncsi mi van bent :lol::lol:


  (Semmi bajom Ragnarral, csak példaként hoztam fel. A legtöbb támadó akik lassítanak, szintén többször kémkednek)

  Remek csata volt, ami mindkét oldal ügyessége és legalább két mákföld együttes jelenléte nélkül nem jöhetett volna létre! :phatgrin:

  Malinak ez már nagyon kijárt, a sok-sok sikertelen védés után ez remek pótlás volt. Minden cseppje az eddig elköltött deunak vissza jött.

  Gratula mindenkinek, nekünk jó költekezést, a támadónak pedig gyors felépülést!

  Mivel a támadónak valószínűleg nem volt ideje kitenni a csatát (nagyon elfoglalt lehet, mert ismét vissza is ment vakációba), ezért segítek neki, kiteszem helyette én, nehogy elmaradjon a kötelező trófeabírálat. Sajnos én voltam a hanyag, sok minden volt terítéken, de hát így jár az aki nem pakolja el a cuccait. Lett volna pár hasonlatom, képekkel illusztrálva a rejtőzködő életmódot folytató, éjjel éléskamrát fosztogató látogatókról, de nem tudtam sehogy sem megfogalmazni úgy hogy az véletlenül se legyen sértő bárkire nézve...

  Támadónak jó költekezést!
  Ezen az időponton (27-01-2022 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Arato [3 guns]

  ________________________________________________


  Romboló 100.000

  _________________________________________


  Védő Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Nagy Szállító 3.357

  Napműhold 2.155

  Crawler 1.012

  Rakéta kilövő 61.088

  Könnyű lézer 12.478

  Nehéz lézer 10.600

  Gauss ágyú 932

  Plazmatorony 1.077

  Kis pajzskupola 1

  Nagy pajzskupola 1

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Arato [3 guns]

  ________________________________________________


  Romboló 99.981 ( -19 )

  _________________________________________


  Védő Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  57.650.194 Fém, 84.039 Kristály és 10.688.110 Deutérium


  A támadó összesen 2.375.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 457.277.500 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 11.653.000 fém és 13.713.000 kristály lebeg.

  A támadó 68.422.343 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  A támadó(k) által megszerzett törmelék.  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 68.163.194

  Kristály: 12.847.039

  Deutérium: 10.403.110

  A támadó(k) nyeresége 91.413.343 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -356.859.194

  Kristály: -121.889.039

  Deutérium: -46.951.610

  A védő(k) összesen 525.699.843 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

  Ezen mit nem fogsz fel ?? köze sincs hozzá hogy tud vagy nem. Amikor nem voltak pakkok ő akkor is volt szerveren első. (most jön az ,lefizetett pakkokkal ) :D Ti betegek vagytok esküszöm ez egy ki.... tt játék ember nem vérre megy.Mit érsz vele ha első leszel ?


  Ha nem vérre megy, akkor nem mindegy hogyan lett ninjázva? Meg lett mondva minden világosan, te meg gyártod az elméleteket. Persze ettől függetlenül biztos Rico-val van a baj. Az pedig hogy a támadó egy csata alatt több árulkodó jel felett is elsiklott, az önmagáért beszél. Akárhogy csűröd-csavarod a témát, a kettősség nyilvánvaló, a nagy flotta és a használatának rutinja között...

  Valóban igaz, ezt elnéztük, sikerült betakarítanod a belőlem számolt törmelék mennyiséget.


  A spamról meg annyit, hogy összesen 2 azaz kettő darab jelentést nem hiszem, hogy sokáig tart átlapozni, ugyanis Devilnél összesen ennyi jelentés van ami a te kémkedésed mellé érkezett be időrendben. A többi majd 4 perces eltérésel, azaz mire beértek az állítólag zavaró szondák, már a törmeléket is beszedtük :lol:

  Itthoni teendőim közben a folyamatos expedíciók mellett vettem észre, hogy a támadó előbújt vakációból. Ezt többek között a többszöri kémkedéséből vontam le, persze különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Az utóbbi abban tért el, hogy nem csak én kaptam, hanem szinte mindenki a szöviből, ezért Devil fel is hívott, hogy figyeljek oda, ami remek ötlet volt, ugyanis így pont időben vettem észre a felém közelgő méretes csc sereget. Egyből ment a vita, hogy kellenek e a rombik vagy nem, eleget lassít e a támadó vagy nem, meg hogy mikorra induljon. Devil gyorsan lezárta a vitát azzal, hogy csapó előtti időre küldte a védést, számítva arra, hogy talán a védő most sem lassít, ahogy néha előfordult már. Mondjuk úgy, hogy ezt a fajta megpróbáltatást már egész jól kezeli az idegrendszerem, hála Ragnarnak, nem ez volt az első támadás amit végig kellett néznem. Amikor a támadó acs-re állította a flottát, már éreztem hogy ez bukta, mint oly sokszor eddig. Meg is történt a lassítás (több is) körülbelül két perccel csapó előtt, de persze a védést nem fordítottuk, biztos ami biztos alapon. Akkor jött viszont az igazi adrenalin löket amikor azt vettem észre, hogy annak ellenére hogy a támadó kémjei látták a hatalmas védő flottát, a támadást jelző számláló még mindig pereg lefelé. Nem fordult? Frissítés, még mindig ott van. Na mondom majd utolsó pillanatban fordul. Gyorsan megyek a csatajelentésekre, sehol semmi. Akkor fordult. A fenéket. Megnéztem a törmeléket is, ami bizony mást mutatott.:rofl:Kukázás indult, szerencsére mind meglett az utolsó grammig . Innen is köszönet a támadónak a gratulációhoz, illetve hogy hozzájárult ezzel is a játékunkhoz. Gyors pótlást és több odafigyelést!:beer:


  Devil megint remek zenét választott:  Betakarítás jelentést javítottam a támadó kérésére. Most már pontos.


  Ezen az időponton (26-01-2022 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Sheldon [Visitors]

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 2.599.598

  Kémszonda 3

  _________________________________________


  Védő Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Kis szállító 91.599

  Nagy Szállító 289.661

  Könnyű Harcos 1.066.634

  Nehéz Harcos 292.325

  Cirkáló 132.579

  Csatahajó 176.570

  Kolóniahajó 23

  Szemetesek 579.632

  Kémszonda 40.050

  Bombázó 3.774

  Romboló 60.637

  Halálcsillag 143

  Csatacirkáló 25.769

  Reaper 10.553

  Pathfinder 103.384

  Rakéta kilövő 886

  Könnyű lézer 656

  Nehéz lézer 145

  Ion ágyú 125

  _________________________________________


  Védő Devil666 [DarkSide]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 7.084.660

  Nehéz Harcos 744.091

  Cirkáló 902.713

  Csatahajó 1.501.108

  Csatacirkáló 316.478

  Reaper 500.440

  Pathfinder 87.322

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Sheldon [Visitors]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________


  Védő Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Kis szállító 42.972 ( -48.627 )

  Nagy Szállító 181.007 ( -108.654 )

  Könnyű Harcos 503.069 ( -563.565 )

  Nehéz Harcos 171.531 ( -120.794 )

  Cirkáló 119.039 ( -13.540 )

  Csatahajó 175.818 ( -752 )

  Kolóniahajó 21 ( -2 )

  Szemetesek 395.623 ( -184.009 )

  Kémszonda 18.911 ( -21.139 )

  Bombázó 3.774 ( -0 )

  Romboló 60.637 ( -0 )

  Halálcsillag 143 ( -0 )

  Csatacirkáló 25.757 ( -12 )

  Reaper 10.553 ( -0 )

  Pathfinder 92.031 ( -11.353 )

  Rakéta kilövő 416 ( -470 )

  Könnyű lézer 315 ( -341 )

  Nehéz lézer 71 ( -74 )

  Ion ágyú 110 ( -15 )

  _________________________________________


  Védő Devil666 [DarkSide]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 3.334.234 ( -3.750.426 )

  Nehéz Harcos 456.542 ( -287.549 )

  Cirkáló 819.628 ( -83.085 )

  Csatahajó 1.497.028 ( -4.080 )

  Csatacirkáló 316.408 ( -70 )

  Reaper 500.440 ( -0 )

  Pathfinder 78.784 ( -8.538 )

  _________________________________________  A csatát a védő flotta nyerte!


  A támadó összesen 220.965.833.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 29.889.101.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 44.625.988.140 fém és 51.244.189.863 kristály lebeg.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A támadó(k) által beszedet törmelék:

  13.125.000.000 Fém és 13.125.000.000 Kristály

  ________________________________________________


  A védő(k) által beszedett törmelék:

  19.043.808.000 Fém és 19.043.808.000 Kristály

  4.425.984.904 Fém és 5.082.375.095 Kristály

  0 Fém és 3.047.718.753 Kristály

  5.335.966.140 Fém és 8.906.461.860 Kristály

  7.121.214.000 Fém és 7.121.214.000 Kristály

  88.420.456 Fém és 101.533.542 Kristály


  A védő(k) által beszedett teljes törmelék mennyiség:

  36.015.393.500 Fém és 43.303.111.250 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: -64.862.940.000

  Kristály: -90.858.923.000

  Deutérium: -38.993.970.000

  A támadó(k) összesen 194.715.833.000 egységet vesztett(ek).


  A védő(k) összesen

  Fém: 15.720.576.000

  Kristály: 34.430.473.750

  Deutérium: -721.646.000

  A védő(k) nyeresége 49.429.403.750 egység.  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

  Ebben a támadásban vastagabban fogott a sors tolla, itt már beért a farmkör is. :rofl:Mindkét esetben gratuláltak a védők.

  Innen is köszi!:thumbup:


  Ezen az időponton (23-01-2022 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Csatahajó 50.000

  _________________________________________


  Védő Soldier [P_Fck_B]

  ________________________________________________


  Nagy Szállító 11.625

  Kolóniahajó 1

  Szemetesek 1

  Kémszonda 2.000

  Halálcsillag 1

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Csatahajó 49.897 ( -103 )

  _________________________________________


  Védő Soldier [P_Fck_B]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  44.907.300 Fém, 2.862.686 Kristály és 86.951.914 Deutérium

  32.458.966 Fém, 715.671 Kristály és 290.804.794 Deutérium


  A támadó összesen 6.180.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 151.558.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 39.702.500 fém és 38.660.500 kristály lebeg.

  A támadó 458.701.331 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  A támadó(k) által megszerzett törmelék.  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 112.433.766

  Kristály: 40.693.857

  Deutérium: 377.756.708

  A támadó(k) nyeresége 530.884.331 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -152.136.266

  Kristály: -79.354.357

  Deutérium: -378.768.708

  A védő(k) összesen 610.259.331 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

  Egy pofás kis szállítóflotta, sajnos a védő alig egy perccel farmkör előtt megjelent, így a deu ott marad, de nem baj, egy másikon bejött :phatgrin:  Ezen az időponton (23-01-2022 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 24.597

  _________________________________________


  Védő Ragnar [P_Fck_B]

  ________________________________________________


  Kis szállító 50.000

  Nagy Szállító 20.000

  Kolóniahajó 1

  Szemetesek 1

  Kémszonda 959

  Halálcsillag 1

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Raizen [DarkSide]

  ________________________________________________


  Csatacirkáló 24.557 ( -40 )

  _________________________________________


  Védő Ragnar [P_Fck_B]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  11.002.206 Fém, 11.010 Kristály és 22.138.734 Deutérium


  A támadó összesen 3.400.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 451.017.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 113.110.000 fém és 113.292.500 kristály lebeg.

  A támadó 33.151.950 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  A támadó(k) által megszerzett törmelék.  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 122.912.206

  Kristály: 111.703.510

  Deutérium: 21.538.734

  A támadó(k) nyeresége 256.154.450 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -236.022.206

  Kristály: -224.996.010

  Deutérium: -23.150.734

  A védő(k) összesen 484.168.950 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

  Gratulálok a támadóknak! A védő ügyesen szokott fselni, de ha jól tudom kisebb baleset érte, kiment a bokája talán... Ettől függetlenül szép volt az észrevétel. Jó költekezést a támadóknak, védőnek pedig mielőbbi felépülést!

  Amúgy a Loky-s csata is felkerül majd fórumra Ragnar? Arra várok már mióta mert nagyon érdekel a sztori. Loky on szokott lenni 0-24, szóval az sem lehetett kis mutatvány :)

  :pillepalle: Már már majdnem felcsillant a remény, hogy a jelentések között csatát is lehet látni. Ettől nehéz alacsonyabban repülni. Sokan ezért mennek vakba, mert már semmi sem szent. Viszont a sok kék játékos, nagyon feldobja a játék élményt . :ill: Vagy nem :dash:

  A védőnek :beer:

  Lesznek még azok is, előbb vagy utóbb.
  Engem nem tudnak Vbe kergetni az ilyen gyerekes hisztikkel. Ha farmolni akar, akkor farmoljon, de ha megint meglátok valamit a bolygón, ami nem szállító, crawler vagy napműhold, és esetleg még a darabszám is megtetszik, azért el fogok menni szó nélkül...

  Így igaz, soha nem voltam olyan profi játékos, mint aminek ti hiszitek magatokat. Nekem ez csak játék, éppen ezért nem is törekszem ilyen magaslatokba. :rofl:


  ROMHÁNYI JÓZSEF: A ZSIRÁF GŐGJE


  A nagyságos zsiráf

  fennhordta az orrát.

  Társait lenézte, mint

  kényúr a szolgát.

  Külön koszton élt fent,

  lombot csemegézett

  Míg odalent mélán

  legelt a személyzet.

  A világ sok ilyen

  csúf esetet ismer.

  Így megy, ha magasra

  kerül fel egy kis fej.