Posts by Baree

én nem emlékszem már rá mert nagyon rég volt, de a varázsgomba csinálhat ilyet, nem? 😄

Nem tudom, sosem gombáztam. :D De eszembe jutott egy idézet a Gyűrűk urából:

Egy kór kezdett elhatalmasodni rajta. Az elme betegsége volt ez... :pillepalle:
    Azért nincs idézőjel, mert nem biztos, hogy pontos az idézet, nem emlékszem már rá annyira. :)

Ugye nem arra célozgatsz, hogy bárkinek is a csicskája vagyok? Mert ez így elég erős lenne... Feltételezem, hogy osztottál már meg te is kémjelentést pályád során :D

Ezt nem tudom, hogy szűrted le ebből, de nem erre céloztam. :D Arra céloztam, hogy még más is rámköltözött hirtelen, Anubison kívül, és mit ad isten, neki is elég vikinges neve van. :D Plusz ugyebár te, aki a kémkedéssel indította a lavinát. :) Nyilván osztok meg én is kémjelentést szövin belül, nincs ezzel sem semmi gond. :) Mondjuk nem a fél univerzummal, dehát kinek mi. Csináld nyugodtan, játssz a játékstílusodban, mindenki azt teszi. :) Az meg, hogy te voltál a háttérben, nem is volt kérdés, szóval ha akartam volna valamire célozni, azt inkább nyíltan kimondtam volna. De ilyen nem történt.

A sokkal kisebb, az meg 300 hely különbség volt a ranglistán, egy egy hetes account volt, és semmi profit volt. :) Szóval nagyon óvatosan fogalmazol. :) Ja, közben rámcuppantottad az egyiptomin kívül a viking mitológia isteneit is? :) Jó lesz ez. :)

Nem, csupán neki volt egy olyan csatája nemrég. De ha a nevem provokatív volt, akkor az, hogy keverlek 666-al... ;)

Így van. :D Egy kivétellel, de hát arra ki elmékszik. :D Több mint egy hetes xD (uppsz, ezt nem neked). :D Valamiért 666-al kevertelek. :)

Köszi! :) igazából Trockij írására reagáltam ezzel kapcsolatban. És amúgy engem eddig nem érintett ez a dolog, de természetesen ha a jövőben fog akk igyekszem oda és szabályosan posztolni :)

Köszönöm mindenki nevében! ;)

:D

A +1-el kezdeném. Igen. A barátlistás támadása szintén tiltott, ugyancsak az online állapot láthatósága miatt. Mélyebben nem megyek ebbe bele, többször ki lett már vesézve. A többire amiatt nem tudok pontos választ adni, mert nem vagyok érintett a dologban, de egyet én is kérdeznék. Inaktív tagok miért vannak a szövetségben, és miért nem lehet őket kirakni, a fent leírtak megelőzésére? Sokkal tisztább lenne szerintem.

Jónak tünik, vígjáték, 7.1-et kapott

A szinészek is jók benne,

Egy vasárnap délutánra beteszem a csalándnak.

Egy dupla kávét feketén!

Megéri, tényleg jó film. Biztosan tetszeni fog. Előre is jó szórakozást hozzá! Egy kávé jöhet ide is, ma korán volt reggel. :)

Gondolom ha konkrét példát hoz az jegy kitárgyalása lesz és az tiltott... Természetesen felnőtt emberek ezt privátban értelmesen meg tudják beszélni. A lehetőség adott mindenki előtt...

Nem gondolom, hogy jegyről volt szó, inkább itt a kocsmában, feljebb kitárgyalt dologról. Nyilván ha jegy kitárgyalásáról lenne szó, azt senki nem akarná...

Látom viccesnek találod a dolgot.
    Nekem nem az.

Igen, viccel próbáltam elütni a dolgot, de ha bármi konkrét példád van az állításodra, itt leírhatod, különben csak vagdalkozásnak fogom érezni, amiből újabb viccelődés lesz. A lehetőség íme, adott.