Posts by Chuck Norris

  Anno Jockass csinálta, ha gondolod, akkor jelentkezz Guratnál, ő is biztos, h örülni fog neki/Neked :)  Pedig ebben az esetben nem is rád gondoltam, hiszen többen is írták már ki nem éppen enyhe stílussal a különböző eventeket.. az, h ezt magadra vetted kérlek ne rám vonatkoztasd.. köszönöm.

  Ezért kell(ene) leírni kikkel is van problémád. De ha velük is olyan stílusban (és hozzáértéssel) kommunikálsz ahogy velem, akkor nem csodálkozok semmin :)...

  Gondolom majd tolnak ide nekem LIKE:)

  Miért nem tartozik ide, hogy milyen szabály magyarázat nem került ki magyar Fórumra?

  Valamint érdekes lenne azt is tudni, hogy melyik szabály nem érvényes itt, ami az org-on az. Esetleg van olyan ami itt létezik, ott meg nem???

  Na jó, erre nyitni kell másikat.:)


  Ps.: Majdnem töröltem, mert igazából 5 szó elég lenne, de inkább nem

  Nem minden szabályt veszünk/vettünk át a .org-ról, mint ahogy azt nyilvánvalóan te is tudod.. Mindazonáltal, ennek éppenséggel semmilyen köze sincs a témához, tehát mellőzd kérlek a provokációt. Köszönöm.

  Csak folytattam a megkezdett gondolatod. Nevet nem említve, csak egyértelmüen utalva. Ahogy Te kezdted. Akkor ki is provokál kit?

  Úgy kezdödött, hogy visszaütött?

  Komolyan itt is ki akarod röhögtetni magad?

  Pl. a pushing pontos definíciója sincs sehol. Pedig az már vagy 2 hónapja kinnt van .org-on.

  Sztem stílusról inkább valaki olyan nyilatkozzon akinek van.

  Mielött felb..dik az agyam és idemásolok pár választ, aztán mindenki dönthet, hogy megfelelö-e...

  Én kiírogattam párszor ide-oda, de le lettem ugatva, szval abbahagytam. Saját szórakoztatásomra lefordítgattam ezt-azt (hogy megy a csata, új expok, ilyesmi), amikor nagyon unatkoztam (repülön föleg) de ez gondolom csak az újaknak segítene, olyanok meg nincsenek...

  Azért az itt látottaknál ez kicsit bonyolultabb. Nekem az elején (január) fél nap volt kiszámolni mi-hogy-merre-meddig... És kb havonta egyszer újra kell...:( Persze ez csak a Kereskedös unikra igaz, a többiben egyszerüen nem lehet csatákra menni permanens profittal.

  Biztos provokáció:


  Vasárnap nem indult még az életben szerver.

  Jó lesz az hétfőnek is.


  Összevonás talán idén, de .hu minden másodikból kimarad sztem (új szerver is csak feleannyi indul), szóval 1-3 év, inkább az utóbbi

  Az nem világos, hogy miért kéne bármit is bizonyítsak...


  Amikor tévedek, belátom. Tudok hozni ellenpéldát is.


  Ezek szerint a válasz megvan.


  Ps.: .org-on nem pushing amit a kaszás szed be. Indoklás: a játékmechanizmus része (pont mintha Piacon adsz el fémet 1:1-be kristályért, vagy olcsóbban veszed a hajókat, mint amibe került.


  Nagyon off lett (megint), lehet is zárni

  Nem teljesen világos, hogy ha felteszek egy kérdést az miért provokáció?

  Azt, hogy egy (állítólagos) GO mit csinál (mit nem) ezen a lokalizáción, némi keresgéléssel meg lehet tekinteni Fórumon.

  Ahogy azt is, hogy mi jár érte egy mezei játékosnak, és mi nekik.

  Értem, hogy az őszinteség fájdalmas tud lenni, az önkritika meg a nagyok ismérve.

  De ez nem tartozik ide...

  Ugyan már, megy ez ennél jobban is...


  Mondjuk 1-10-ig 2-re vicces, de csak azért, mert olyantól hangzik el aki szerint 48 óra = 72 óra


  Mellesleg: provokáció

  Természetesen van akinek ezt (is) lehet (még).

  Nem történt ilyesmi. (Mint az oda is van írva...) Onnan jutott eszembe, hogy kémkedtek és a felkenödött kémekböl is szedett df-t a kaszás.

  Értem, hogy Béci szedheti ha ír jegyet, de ezt nem szedte “a játék magától” gyüjti be.

  Tekintve hogy én kb. évtizeden belül 2-szer voltam bannolva össze-vissza (inaktív zùzás -LOL, 500k-s pushing egy 20 millás accra, Nagyobb LOL) nem vettem kpért flottát, nem csináltam végtelen nyerset Piactérrel (ahogy a lengyelek), nem gyártottam egyesével 100000 ds-t, stb. Annak ellenére, hogy tudtam, hogy lehet.

  Az azért elkeserítö, hogy itt a segítökészség szikrája se dereng fel...

  És nem nekem kell segíteni, az jegyekben megy, és általában annyiról szólnak, hogy utazgatok és más hálózatról lépek fel, esetleg gf levelezöszerver hibajelentés.

  Részletesen akkor:


  Béci nevü játékos 120kk ponttal rendelkezik és farmolgatja Gazsi nevü játékost akinek 25kk pontja van. Gazsi nagyon megharagszik ezért Bécire, egy hét alatt legyárt valami flottaszerü képzödményt majd amikor Béci elemegy kulázni ráereszti kemény 5 millás flottáját Béci holdjára, ahol hetek óta ott parkol a fele flotta. Béci szeret olvasni és nem szívesen ejtené bele a klotyóba a fél millió forintos telóját, úgyhogy Gazsi bosszúja beér és annak rendje szerint feltrancsírozódik 20 milliárd flottán. Béci végez a nagydologgal, kezet mos, visszarakja a helyére az újságot, elmegy reggelizni. Miután végzett az aznapi fogadásokkal belép az ogame nevü játékba és könnyezve röhög Gazsi bosszúján. A csatajelentést megtekintve szomorúan tapasztalja, hogy veszteségei elérik a 12000 egyszéget, valamint Kaszás nevezetü hajói speciális képességüket alkalmazva beszedtek némi törmeléket is. Béci tapasztalt játékos, nem küld kukásokat df-re hiszen anno egy Sztálinosz nevezetü operátor tiltotta egy napra mert “igazságtalan profitra tett szert” más hülyeségéböl. De a baj sajnos megtörtént, annyi különbséggel, hogy még csak be se jelentkezett a játékba hozzá. Iránymutatást kér hát a Fórumon, releváns választ remélve.


  A fenti történet a fantázia szüleménye, az abban szereplö nevek kitaláltak. Bármilyen hasonlóság a valós eseményekhez pusztán a véletlen tréfás kedve lehet.