Posts by Chuck Norris

  A matek mögötte:

  Elérni a T3 utolsó kutatását populációval durván 20 milliárd nyersi volt. Bolygónként. Ez egy nagyobb accnál 3:2:1-el számolva 400-440 fémpakkból kijön.


  Aztán a kutatások:


  Slotonként 4 opció van, ebből 3-at nem szeretnék. 3 reset-el meg is lesz ami kell. Jön a második, ugyanez a helyzet.

  Hogy az a kettő legyen amit kinézek 9 reset (3^2) kell, mivel csak egyben lehet törölni Tier 1-t. 729 (3^6) reset után kész is van T1, lehet kutatni. Ez vagy 243 napig tartott (plusz a rengeteg anyázás, amikor már másodszor is baromságot ad hatodiknak) vagy 7.290.000 SA-ba került. Ugyanezt ismételni még kétszer. Jelen állás szerint bolygónként.

  Cirka két év alatt meg is van. Vagy ha valakinek nincs kedve ennyit szotyizni 21.780.000 SA bolygónként.

  Innentől már csak pár tízmilliárd nyersi és mehetnek is a szuper-rombolók amik 300%-al erősebbek és 4-szer gyorsabbak…


  Az SA-mentes verzió statisztikai átlag, ilyen méretű mintánál már van értelme, nem úgy, mint a HP-nál ahol csak pár tucat eseményről van szó…

  Oh, nem mondok rá semmit…


  Uncsi


  Edit: Revizionálnom kell a hibajelentést. Parancsnokkal bezárható, véletlenül sikerült csak :)))

  Ha valakinek hasonló problémája van, pm a megoldásért.

  1. Sose voltam Admin, GO voltam (te vagy Admin)

  2. A Jegyeket nem látom

  3. Tök hülye vagyok hozzá, nem próbáltam egyiket se (maga a bezárás ikon nem jelenik meg, gyengébbek kedvéért kicsi x, a jobb sarokban, felül)

  4. Természetesen a provokációt jelentem

  5. Elég öngólszagú, eresszük rá a VAR-t?

  6. Ha egy kérdésre nem tudom a választ, én csendben maradok

  Az idióta banner továbbra is kitakar mindent mobilon, bekapcsolt Parancsnokkal is. Nyissak Jegyet, hogy kérem vissza a heti 10k SA-t, vagy automatikusan megkapjuk ha javítják?

  Egy flottas mindenhol megtalalja a modjat, h flottazzon.. azt hiszem, h ezt egy flottas mondta..


  Multiaccount: atviheto, de vakacioban kell tartanod amelyikkel nem jatszol. S persze, zero flottakapcsolat.. A tobbi info remelem, h ma mar meglesz..

  Biztos nem én mondtam. De nem helytálló.
  CP IS KELL HOZZÁ

  Esélyes volt, 9 galaxisban 40 játékos élete végéig fogócskázhat…

  Milliárdos flottával meg nem fogsz spy n fly-ra menni, csak a tutira. Ezért nem is említettem a sebességet, semmit nem számít.

  Csak a deuköltség és a df. Ha tényleg bányászunit akartak volna akkor 1.0 deu.

  Ez így mind flottás lett.


  Edit nélkül: kéne valami hivatalos a multikra, mert pl nekem is van több accom, és ugyan örülnék ismét 500k ingyen SA kuponnak, de nem tervezek vakációt és kedvem sincs 10 jegyet nyitni, hogy végül ránézzen Lorovus egyre is..

  Ezt Te akarod. Az elozo osszevonaskor figyeltel? A Hydra- es az Ursa volt a leghangosabb, h miert oda ment az osszevonas :)

  S 4 uni? Ennyi emberre? Minek?


  Az Ursa tele van flottasokkal.. nekik maradt volna a banyaszlet. Csak igy hirtelen peldanak.. :) vagy az nem szamit? :)

  Én nem “akarok” semmit. Nem mondtam, hogy 4 uni (gyakorlatilag jelenleg is 2 van), csak ezekböl lett volna logikus célunit választani, tekintve hogy összevonás a folyamat neve, nem szétpakolás. Sehol sem volt olyan hogy a legnagyobb játékos számú unik exodusok. Nem kívánok ezzel kapcsolatban vitát kezdeni, ez itt a vélemények “rovat”, tartsd tiszteletben mindenkiét, és ne csak a sajátot promòzd.


  Edit: pont azok egyike vagyok, aki pár (megszámlálható) fémpakk után oda megy ahova akar, szóval annyira az se hatott volna meg ha 200 céluni van mindben 2 inaktívval.

  Direkt.
  Akkor melyiket javasoltad volna?

  Logikusan a legrégebbieket (amelyikbe már amúgy is költöztek, és nem 3-an játszanak): Hydra, Quantum, Ursa, Rigel.

  Nem pedig 1-2 éves unikat.

  Sajnos (természetesen?) ahogy látom ezt (se) a logika vezérli, hanem (most nem szeretném Gurat hozzászólását visszakeresni)...


  Úgy néz ki eljött az ideje az uni6 visszavágó Háborújának (Chuck Norris vs. Team Szövi - nem tom most mi a neve, akkor Leverlek volt).

  Tök jó fej vagyok, hogy esélyt adok az egyenlítésre, nem????

  Na, végignyálaztam ezt az egészet, az alábbira jutottam...


  Xalynth tökéletesen kihalt (3-4 játékos?), mondjuk ebben én is kivettem a részem az első pár hónapban ez volt a visszatérő unim cirka 6 év pihi után, a maradékot meg rendezte a team.

  Érthetetlen miért lett céluni, ui.:

  Kétféle játékos van, akinek (még) van flottája és akinek (már) nincs. Az utóbbi bányákat épít, napi egyszer összeszállítja a cuccot, aztán (jó esetben) fs.

  Na az első azért nem megy oda, mert nincs cp (és nem is fog odamenni senki) és még ha lenne is, akkor se tudná a df-t beszedni a 80% miatt, a második meg azért nem megy oda mert még a tekiért is elmegy zúzni az a 3 játékos aki még ott van.

  Ez netto ki..ás ezzel a 3 emberrel, "beragadnak" egy döglött uniba kb 2 évig, mondjuk kapnak pár új inaktívot...


  Librán már/még van kb 20 ember, az 50% df már a beszedhető kategória, az hogy 9 galaxis van még akár viccessé is teheti a bujkálást/vadászgatást.


  Merkuron még kicsit többen vannak (mondjuk számomra az is rejtély, mi a rákért lett céluni amikor relatíve új. 30% df könnyen szedhető.

  Semmi sem jó azoknak akik nem gondolkoznak. Az egy dolog, hogy egy csomó minden totál bugos, de a lényeges részek most rendesen használhatóak. Az apróságok (pl. ios-es mobilnézetben semmilyen böngészöben nem lehet üzeneteket törölni) annyira nem élményrombolók. Felderítöként nem lehet napi 20 milliárdokat beszedni: ez is jó. Az meg pláne jó, hogy nem összevonás UTÁN, hanem elötte/azzal egy idöben lesz változtatás.

  Azt hittem az a dolguk a helyi üzemeltetőknek hogy a játékosokat kiszolgáljatok, nem az hogy önkényesen zárjanak nyissanak topikokat kedvük szerint vagy ép válaszoljanak vagy nem.
  Ha meg tényleges kérdés van akkor meg töröljék, mert ép úgy szottyan ha már úgysem tudnak semmit csak önkényeskedni.

  Ha okos nem vagy, legalább hangos ne legyél…

  Ha valaki ugyanannyi nyersiből ds-t gyárt, bukó nélkül veri be. Buktad a HETI termelésed 30%-t, plusz a napi 50%-t.

  Ha nincs védelem, akkor az az egy heti termelés bányában van vagy kutatásban esetleg fs-n.

  Nem teljesen világos, hogy miért fogsz attól gyorsabban haladni, hogy olyanba öntesz nyersit, ami semmit nem csinál…