Posts by Chuck Norris

  Biztos provokáció:


  Vasárnap nem indult még az életben szerver.

  Jó lesz az hétfőnek is.


  Összevonás talán idén, de .hu minden másodikból kimarad sztem (új szerver is csak feleannyi indul), szóval 1-3 év, inkább az utóbbi

  Az nem világos, hogy miért kéne bármit is bizonyítsak...


  Amikor tévedek, belátom. Tudok hozni ellenpéldát is.


  Ezek szerint a válasz megvan.


  Ps.: .org-on nem pushing amit a kaszás szed be. Indoklás: a játékmechanizmus része (pont mintha Piacon adsz el fémet 1:1-be kristályért, vagy olcsóbban veszed a hajókat, mint amibe került.


  Nagyon off lett (megint), lehet is zárni

  Nem teljesen világos, hogy ha felteszek egy kérdést az miért provokáció?

  Azt, hogy egy (állítólagos) GO mit csinál (mit nem) ezen a lokalizáción, némi keresgéléssel meg lehet tekinteni Fórumon.

  Ahogy azt is, hogy mi jár érte egy mezei játékosnak, és mi nekik.

  Értem, hogy az őszinteség fájdalmas tud lenni, az önkritika meg a nagyok ismérve.

  De ez nem tartozik ide...

  Ugyan már, megy ez ennél jobban is...


  Mondjuk 1-10-ig 2-re vicces, de csak azért, mert olyantól hangzik el aki szerint 48 óra = 72 óra


  Mellesleg: provokáció

  Természetesen van akinek ezt (is) lehet (még).

  Nem történt ilyesmi. (Mint az oda is van írva...) Onnan jutott eszembe, hogy kémkedtek és a felkenödött kémekböl is szedett df-t a kaszás.

  Értem, hogy Béci szedheti ha ír jegyet, de ezt nem szedte “a játék magától” gyüjti be.

  Tekintve hogy én kb. évtizeden belül 2-szer voltam bannolva össze-vissza (inaktív zùzás -LOL, 500k-s pushing egy 20 millás accra, Nagyobb LOL) nem vettem kpért flottát, nem csináltam végtelen nyerset Piactérrel (ahogy a lengyelek), nem gyártottam egyesével 100000 ds-t, stb. Annak ellenére, hogy tudtam, hogy lehet.

  Az azért elkeserítö, hogy itt a segítökészség szikrája se dereng fel...

  És nem nekem kell segíteni, az jegyekben megy, és általában annyiról szólnak, hogy utazgatok és más hálózatról lépek fel, esetleg gf levelezöszerver hibajelentés.

  Részletesen akkor:


  Béci nevü játékos 120kk ponttal rendelkezik és farmolgatja Gazsi nevü játékost akinek 25kk pontja van. Gazsi nagyon megharagszik ezért Bécire, egy hét alatt legyárt valami flottaszerü képzödményt majd amikor Béci elemegy kulázni ráereszti kemény 5 millás flottáját Béci holdjára, ahol hetek óta ott parkol a fele flotta. Béci szeret olvasni és nem szívesen ejtené bele a klotyóba a fél millió forintos telóját, úgyhogy Gazsi bosszúja beér és annak rendje szerint feltrancsírozódik 20 milliárd flottán. Béci végez a nagydologgal, kezet mos, visszarakja a helyére az újságot, elmegy reggelizni. Miután végzett az aznapi fogadásokkal belép az ogame nevü játékba és könnyezve röhög Gazsi bosszúján. A csatajelentést megtekintve szomorúan tapasztalja, hogy veszteségei elérik a 12000 egyszéget, valamint Kaszás nevezetü hajói speciális képességüket alkalmazva beszedtek némi törmeléket is. Béci tapasztalt játékos, nem küld kukásokat df-re hiszen anno egy Sztálinosz nevezetü operátor tiltotta egy napra mert “igazságtalan profitra tett szert” más hülyeségéböl. De a baj sajnos megtörtént, annyi különbséggel, hogy még csak be se jelentkezett a játékba hozzá. Iránymutatást kér hát a Fórumon, releváns választ remélve.


  A fenti történet a fantázia szüleménye, az abban szereplö nevek kitaláltak. Bármilyen hasonlóság a valós eseményekhez pusztán a véletlen tréfás kedve lehet.

  rc20 bugfix helyreigazítás:


  A kutatások gyorsítása SA-val eddig is ment normálisan, a NEWTRON tárgyak használata növelte a kutatás idejét. (Asszem csak a gyorsított kutatásos szerókon...)


  Na, ezt javították.


  Többi is vanni translate google, de ember magyar érteni jól, rendben szóval.

  Nem globális volt, vagy legalábbis .org-on én nem hallottam semmi bugról. Androidos telón/idióta böngészövel a phalanx hülyeségeket mutathat ACS-re, de ennyi...

  A Piactér volt a legnagyobb problémája (a bugokon kívül persze) az MCO-nak. És erről kb. a tesztelés eleje óta ment a problémázás.

  Nem is szóltam erről egy szót se, biztos lett volna olyan aki két hét alatt legálisan széjjelpushingolja magát. (És itt nem a 10 milliárd flotta 6 milliárdért való eladásáról van szó.)

  Részletesen nem fejtem ki, de ha valaki kicsit gondolkozik és számol (.fr-en megtették) akkor hamar rájön, hogy az előző verzióval napi 10-20% extra flottát lehetett csinálni hajó és nyersi kereskedelemmel oda-vissza. (Kereskedő is kellett hozzá.)

  Kb. 4 óránként csináltak 6 milliárd flottát.

  Ez most elmúlt...

  Egy update még biztosan jön majd Piactérre, a Boltos tárgyak áraival kapcsolatban, de jelenleg ez így reális.

  Na akkor még egy pár, hogy senkinek ne legyen meglepő:


  1., Véletlenszerű kiléptetés (változatos gyakorisággal)

  2., Bizonyos funkciók nem/nehezen/korlátozottan elérhetőek telefonról (főleg Androidra volt panasz)