Posts by Chuck Norris

  Nem hinném, hogy bármely józan ésszel bíró játékos rávetődne erre a remek ötletre.


  1. Sok hónapos szerverre semmi értelme beregelni, hogy “kipróbálja” valaki a tudását, meg úgy egyébként se

  2. Kipusztult szerverre sincs értelme regelni

  3. A 6* sokakanak gyors

  4. Kéthavonta indulnak szerverek, több értelme van ott kipróbálni mit is tudsz (lehet, hogy meg kell tanulni hozzá 100 nem magyar szót, de ez a google-translate korában nem túl bonyolult, én még szótárral tanultam meg MtG-zni ezáltal pár év alatt angolul is, szóval kellő elszántsággal valós haszna is lehet...)

  5. Az se indok, hogy “de jó sok pontja van az elsőnek, jól lehet expózni”, ez az összes friss szerverre igaz lesz, mindig lesz valaki aki vesz egy £400-as csomagot, még nsz-t is nehéz lesz eleget gyártani és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy az expon kapott hajókból soha nem lesz flottád, csak össze-vissza szutykok amit bever 1000 csc.


  Ha tényleg azt szeretnék, hogy benépesedjen a szerver sokkal jobb ötlet, ha leadják a 100 millás acc-jaikat, és ők kezdenek ugyanott újat. Erre biztos lenne jelentkező is. Ha ezt nem vállalják, akkor egyértelmű, hogy csak több inaktívra van szükség...:)

  Csak annyi változott, hogy kezded kicsit átlátni, mit is csinálsz, sőt, még a megnyilvánulásaid is logikusak. Ez lenyugtatja a butaságzabáló trollt bennem, így nem kell észérveket vitriolba mártva idedobáljak, a konklùzió leghalványabb reménye nélkül.

  Bármilyen beállítás változtatásnak csak akkor lesz értelme, HA lesz összevonás... Akkor viszont elég a célunikban, viszont még összevonás ELŐTT.

  Egyenlőre a Temető szerverek bugosak egy csöppet, amíg ezt nem javítják a további összevonások jegelve. A setétért unik között költözés szintén f.s, az is javításra vár. A folyamatos kilépegetés javítva, cserébe néhány oprendszeren a játék lassú, mint a tetű. Mobil app nem lesz (nem fizetnek 30%-t az Apple-nek egymilliárd potenciális vásárlóért...). Akad pár egyéb bug is, plusz ami majd az előzőek javítása után keletkezik.

  Mondjuk ezektől még szerver-beállítást lehet(ne) változtatni...

  Egy szabály van: Nem lehet anyázni üzenetben.
  Több szempontból is jó lenne:

  1. Nem kell Jegyekkel foglalkozni

  2. Nem lehetne ugázni, hogy te meg mit csalsz...

  3. Ilyen még nem volt

  Ez a “költözök” prémium nagyon esélyes, hogy messze nincs kész. 20 ember fog rá ebben az állapotában pénzt költeni az egész világon (esetleg), szóval nem túl jövedelmezö...

  A normál összevonás meg még mindig atom bugos (pl. us-en CoMa kellett manuálisan pakolgassa a játékosokat, elpárolgó SA, stb), sztem karácsonyra majd lesz valami

  Ja, kémet se illik beletenni. Van egy kb is 10 éves legenda, ami azt mondja, hogy a kém csökkenti a csatára az esélyt. Nemtom igaz-e, én sose küldem kémet. Abból meg ne induljunk már ki, hogy mindenki gyp-s. Nyilván ment felderítö is, csak ha más osztályban vagy nincs az eredményre eco szorzó...

  Átszámoltam:

  A gyűjtő (gyorsítók nélkül) legoptimálisabban 14 bolygón, 25-ös asztroval és 18-as plazmával 41/35/32-es bányáknál termel annyit, mint egy felfedező 35 millió pontos expo flottával.

  Ezzel annyi a probléma, hogy ez durván 475 millió pont (ha SEMMI MÁST nem épít)

  1 kanyar-1.33 óra, az utolsót elküldöd azt mész aludni.

  Nekem ez 16 órára jön ki, és 8 óra alvás.

  Durván 800000 expo átlaga alapján a flottavesztés 0.199% volt .fr-en.

  Én buktam 4-et is 2 nap alatt, meg egyet se 2 hónapig. Ha a végtelenségig tolod akkor 0.2%-t fogsz bukni.

  Mivel ezek valószínüségek az idö függvényében, csak konvergálnak a határértékükhöz.

  "Havonta bukik egy 5 millás kanyart " ezt kifejthetnéd? Az hány flotta?

  Napi 78 expoval számolva egy 30 napos hónapban 2340. Durván 0.2% az esély fekete lyukra, ez 4.68 db havonta. Ha csak napi 18 alkalommal küld ki 5 milla flottát (227k nh/227k nsz vagy hasonló - ugye semmi olyan hajóval nem expozunk ami deuba kerül) a 78-ból akkor ez 1.08 db elvesztett flotta havonta.


  Edit: Persze ha Pistike kigyúrja magát, és már van mondjuk 350 milla flottája, akkor a df profit is a tízszerese lesz.


  Edit2: A leglényegesebb változó itt a szerverbeállításoknál mutatkozik meg (deu fogyasztás)

  Ha megint ráérek majd belemászok szívesen. Az biztos, hogy van egy pont ahol billen a mérleg, de ez megérzésre jócskán a reális bányaszintek fölött van.