Posts by Benyo

Tisztelt GODSok és akit érdekel a dolog! Kezdem az elején az egészet úgy hogy barátlistát nem figyeltem mert ezt a felhasználót kaptam egy barátomtól igaz Metatronnal váltottam már régebben pár szót de nem sokat engem meg hívtak ACS-re nem gondoltam GODSa a srác akit támadunk meg kicsoda csak hívtak ugye mert nálam ott volt a nagy flotta 850 hajóval ami persze ugye el is tűnt mint mindenkinek. Nem figyeltem a dolgokat fogadtam a csatát csatlakoztam utána nekem dolgom volt nem tudok nap 24órájában gép előtt ülni és a járás sem volt egyszerű mert kisebb műtétem is volt mi csak rá mentünk akartunk egy jó csatát sajnos nekünk nem sikerült el néztük a dolgokat én éreztem hogy nem kellett volna azt a támadást de ez van ez a játék része aki nem tudja mi a jó játék nincs itt helyen uni5-6ban durvább csaták voltak meg elég komoly háborúk is. Én csak ennyit mondok erre jó én híbám is meg nézhettem volna de a fene se gondoltam ez van sajnos a hülyeségem miatt nagy részbe szét basztam egy jó szővit szerintem most örülnek GODsok el lehet a dolgokat felejteni ez egy játék persze a másikat nagyon könnyű a háta mögött ki beszélni le nézni stb. tudok egy két dolgot hallottam ezt azt ez van köszönöm ezt a remek csatát kár hogy nem láttam akkor róla jelentést mostmár csak jó tudok röhögni rajta. Üdvözlettem: HannibaL :P