Búék!
Posts by Mexx
-
-
Csak annyit fűznék hozzá, ha nem rám célozgatsz akkor ne nekem írj , ennyi nem óvodában vagyunk írj akkor az adott emberkének... és ne többes számban, hogy vagyunk a másik oldalon, mert csak én kaptam.
A drága támadóm szeret a kicsik védelmezőjének dicsfényében sütkérezni, de egy álszent emberke. Engem is le akart szedni még amikor ötöd ekkora voltam és nem voltam Sithben is, ennyit őróla. Egy latte-t kérek.
Rendben legyen így.
-
Szerintem ezt gondold át egy picit...
Nézegettelek de hányszor is támadtam rád... na igen pontosan annyiszor, én ha valaki ügyesen játszik és nem hagy bent sorozatban dolgokat nem rombolom eszeveszetten.
És nem "vagyunk a másik oldalon" engem gyalultak és már kiderültek részletek, alaposan meg lettem célozva s már pontosan tudni ki volt s miért.
Plusz pont nekem nem kell ezt a szitut magyaráznod, én már voltam nullázva épp Sithek által is jól számolom 3x is asszem épp itt, még tavaly
Nekem ne mondd, hogy na nesze nekem megtudtam
én pontosan tudtam ismertem eddig is az érzést.A felhábrodásom nem emiatt volt, de már azt is rendbe raktam magamban. Nekem nem való a flotta el kell fogadnom, mert a pénzesekkel kedvem nincs versengeni. Plusz végignézni sem, ahogy évi vagy pár havonkénti egy hiba és úszik minden amilyen peches vagyok
elég volt belőleAhogy ìrtam, nem rád céloztam... Nem értem eztán mit kell átgondolnom.
-
jaja értelek, csak már nagyon böki a csőröm, kik is lehetnek. Akkor nem ti vagytok. Jó kérdés kik ennyire agyamentek.
Ilyen gerilla harcot folytatnak, pakkból húztak flottát és kijönnek vakból bevernek akit találnak majd mennek vissza. És marha büszkék lehetnek magukra.
Nyilván adja a játék ezt a lehetőséget , de elég gerinctelen taktika. És FS-emben először volt hiba, mázlis csodabogarak... Most 3 hónap összefarmolt 140 millás flottája oda...
Nèzöpont kèrdése, hogy gerinctelen e... 1000-2000 DS-es csak úgy rombolgatni az nem gerinctelen? Nyilván nem rád célzok, csak egy megjegyzés... (u.i: legalább picit vagytok a másik oldalon is.)
-
Üdv,
Viccesnek fog tünni de jo lenne legalább plussz 1 gal, lehessen egy kicsit megbujni a 10xes Econ nevelkedett accok elöl...
Aki-( k )rendre màr uralkodnak rajtunk
..Talàn mèg a bèkès flotta speedet emelnem egy picivel...
Többit hagynám, hisz ez egy jo kis lassú retro szerver...
-
Display More
Sziasztok!
Én ha jól emlékszem akkor Léda jelenlegi paraméterei is módosítással jöttek létre, úgy köszönjük ha újra lenne mód a változtatásra ha már röghöz kötődtünk. Én eleve egy olyan uniból érkeztem több költözésen át, amit szívesen játszanék újfent.
Támadó speed: 1x
Védő speed: 1x
Barátságos speed: 1x
Df: 50%
Deu df-be: ON
Kém raktér: ON
A játékos állomány határozza meg a szerver beállítottságát, nem pedig fordítva.
Ez jól hangzik.
-
Megértem azon játékosokat, akik nyugisan elvoltak a kiválasztott szerverükön, és elérték céljaikat, majd kötelezően tipli van onnan… és ezt évről évre. Lehetne az is az ogame promóciós plakátja, uralkodj az uj szerveren egy évig ! Kezd el most uj szerveren egyenlő arányokkal 😆 szóval visszatérve, ha költözni kell, érthető h nem a darálóba mennek. Én kis accal vagyok ott, és nem kaptam még egy kémet sem Tőlük! Dobogón vannak, tessék örülni
profitos csatákat az uraknak. 🙌vastagon zöld vagy mèg nekik...

valami eröset kèrek , nagy a stressz...🤷♂️
-
Abba azért nem feltétlenül értek egyet h csak magadon múlik h elkapnak e. ha pl kong rám akarna szállni tökmindegy hogy fs-elek, előbb utóbb meglennék neki...már csak azt is elég megnézni ha 2 naponta újrakéne lövetnem 16ból mondjuk 10 holdat és h ez nekem mennyibe fáj és kongnak mennyibe h leszedje
előbb utóbb elfogynék
és itt ki is jön az acc-ok közti különbség...és ha nagy a nyomás megfolyamatos akk elfáradsz és hibázol, és aki nyom az észreveszi a hibát, akk vége 
Minden szòval eggyet tudok érteni... thx!
-
Display More
Azért ne legyünk ennyire szemellenzősek. Igen az addigi top1 15 millás volt és odakerült egy 300 millás acc. Azaz 20-ad akkora.
Lédán nézzük Kongot. 210 milliárd pont. Nekem 12 milliárd. az arány ugyan az és én 11. vagyok.
De nézzük Alient vagy hatost. 150 és 76 milliárdos accok. Rámennek a 2-3 milliárdos accokra is. Őket senki sem sajnálja? Ők hagyják is abba? Vagy Én mert így mi értelme?
Nem, játszom a játékom és figyelek hogy ne tudjanak elkapni... Lehet 20000x erősebb is egy játékos a másiktól de nem azon hanem SAJÁT MAGADON múlik el tudnak e kapni. Én így látom.
Megértem a fusztrációt de azt is megértem hogy az a 2-3 emberke miért ment oda.
Természetesen ettől még a kommunikációs stílussal és a hozzáállásukkal nem értek egyet de ez más tészta.
A lényeg hogy nem kell elásni az eddig beleölt játékidőt az acc-ba mert nagyrészt magadon múlik nem máson...
Ebben is van igazság... de akkor is nem tartom férnek, hogy 8 as Econ felnyomom magam, aztán elkezdem random támadni a semiièrt a nálam sokkal kisebb, es 1x es Econ levő gamereket... csak mert megtehetem... szokott lenni emberség... elfogadnám, ha eggyütt indultunk volna... de így nem, de mind 1 elengedtem, elmegyek V-be aztán meglátjuk...... (Kong es Alien úgy hiszem nem támadnak ok nélkül..)
-
ha minden igaz Mexx van leda-n is
építgeti azt az acc-ot, is
és igen, sztem lehet rá számítani h mostmár évente másfél évente lesz valami összevonás féle...gyorsul a játék alapvetően, ez pedig megkívánjaigenigen így van, de az energia meg a SA-az Kalikére ment... De azt hiszem akkor kénytelen leszek Ledát nyomni...
-
*személyes üzenetet a Fórumra kirakni tilos.
newtwo
jogos, elnézést.
-
Szép stílus.... Választhatta volna a Leda szervert, az nem kihalt, sőt, és 10x eco. Nos ez a 3 puding most ott ragadt az 1x-en minimum egy évig
Mexx építs egy nagyobb accot máshol, és revans
ne idegeskedj.. 
Van meg 2 accom amit pénz nelkul nyomok, ha beleáldozok egy keveset, úgy hiszem 1 év múlva kellemes csalódás okozok majd...
-
Gyávák gyáva módra mentek csak hozzátok..de a kövi ÖV-re lehet ők lesznek az áldozatok.. Sajnálom ügyes kis retro szerver a tiétek..
Igy van, azért is regiztem ide, mert ez old school volt, szeretem a retro dolgokat... Köszönöm a kellemes szavakat, és Respect neked !
-
Rengeteg pènz, energia idö 1x1x1x szerveren valamit felépíteni!
-
*személyes üzenetet a Fórumra kirakni tilos.
newtwo
-
Mondanám, h segítenék, de gondolom regelni sem lehet oda...
fogjatok össze páran, alkossatok zárt rendszereket, ha tudjátok, védjétek ki a hr-t, és mindig máshonnan menjen ki a telepítés, amit vissza kell rántani ha aludni mentek. 9 védő is lehet erős 
Ez az idei ÖV, mégsem a kicsiknek kedvezett. bár mindig lesznek nagyobbak, és támadások. és a nagyobb nyer, ha mer.
az a baj, hogy ha 1O-en is lennénk, akkor is kevesek vagyunk... jelenleg a top 1 most 300kk komplett szerver kevés hozzá... De ez van ahogy irtam kènytelenek vagyunk elfogadni...
-
A diplomácia sokat tud segíteni.
De akkor megkőzelítem másfelől a dolgot.. ha Kaly exodus, azaz megszűnő szerver lett volt Leda, Mensa, Himalia cellal, akkor mennyivel jártál / jártatok volna jobban?
Nem tudom erre a kérdésre a helyes választ....De azt tudom, hogy ez igazságtalan... és itt a kibeszélöben szerettem volna ennek hangot adni...
-
vagy csak a régi, bölcs mondást nem kellene figyelmen kívül hagyni.. nincs FS, nincs flotta.. ( egy picit árnyaltabb talán a kép.. )
Azt írta a 100x nagyobb játékos, hiába Fs-elek, ha akarja leszedi a holdam es hazakisér...
ennyit az Fs-rol.... 1x1x1 es uni... ha napi szinten többször kell FS-elni akkor szinte a Deu heti termelésem el is ment FS-re... támadonak meg ugye max egy órányi termelés ... ennyit a bölcs régi mondásról,...ember energiát tolt bele es nem kevés pénzt, erre idejön 2 topp gamer 10x es eco szerverröl, és akkor játszunk velük... fantasztikus....

-
HI all!
Hozzánk Kalikére már megérkeztek a 100x nagyobb accok...
Csapattársam parányi flottáját már el is kapta... 5000 kaszás az 500 ellen... ez fér?
3OOKK acc a 3KK acc ellen... ez igen emberségböl jeles... Gratulálok!
Elnèzést, de nagyon dühìtö.......!!!!!!!!!
-
Én felvidékröl...
Egy desperadost kérek...