Posts by Megtorlo

  Van olyan, hogy jegyrendszer. A prolémákat oda írd és segítűnk.

  Viszont a GO-k azért vannak, hogyha valami nem tiszta a játékosnak akkor abba őt felvilágosítsák. Azért van a jegyrendszer. Az hogy megkérdezte, abba nincs semmi, könnyebb kérdezni, mint keresgetni. Ha meg valakinek teher a GO élet akkor ott is van leköszönés. :) Nem sértésből írom, csak ez a véleményem.

  Ha teher lenne nem csinálnám :) Az a másik dolog, hogy az érintettek többször megkapták már a válaszokat ugyan arra a kérdésre.

  lehet tipper bukó vagyok de topp1 épített topp1 megsemmisített topp1 bukott és topp 1 becsület kicsit nézz körbe mielőtt bármit is ki írsz egyébként a posztot erősen provokatív várom mikor kapod meg a warnod de mindegy is én egyenes háttal viseltem a veszteségem te viszont ahol elkaptak ott már nem te vagy gondolkozz talán nem lenne ennyi rossz akarod!!


  Ui:sajnálom megtorló figyelni fogok ezekre később de ettől sajnos a poszt igaz a játékban is ki kellene írni minden szabályt ugyanúgy ahogy itt forumon is megvan

  Továbbiakban kérném ezt a posztot zárni kezd megint elmenni rossz irányba

  Választ kaptál, ott van csak épp a fától nem látod az erdőt. Továbbá elég nagy fórumozó lettél, tehát akkor olvasgass ha valami érdekell.
  Fontos dolognak tartom azt is , hogy lehet minket szertni nem szeretni de legalább a nevekre figyeljünk oda, éd használjunk nagy betüket!

  Üdvözletem!

  Tuti volt már rá példa hogy valaki kitette ezt a kérést De nem lehetne a szabályzatot kiegészíteni nagyon sok hiányossága van és több ponton el avult szerintem valaki aki illetékes nem lehetne véletlen kiegészíteni?

  Kissé kezd idegesítővé válni, hogy utána sem néztek a dolgoknak, vagy épp meg sem várjátok a választ már jön a következő jegy egy másik embertől ugyan ahhoz a témához. Továbbá ilyen kesze kusza érthetetlen jegyeket amik születnek tőletek... Ha már olyan rég óta járszol illő lenne tudni legalább egy pár szabályt ami idők óta nem változik "mondjuk Pushing" Ti konkrétan azt csináljátok, ha 10 percen belül nem kaptok választ, hogy jön a következő jegy, vagy épp a fórumot rakjátok tele ugyan azzal a semmiséggel. El kellene gondolkodni.

  ha kőkeményen nézem, akkor ha támadásban küldöm a kémszondát, az lehetne pl kereskedelem. ahogy mondjuk a több ezer kémszondából lőtt hold is.. :lol:

  de természetesen poénnak szántam.. csak nem jött be.. :phatgrin:

  Természetesen ha több ezer szonda menne akkor már bann járna. Viszont írtam, hogy ha egy kém megy df gyanánt azért senkit sem fogunk bannolni, ahogy ilyenért sosem volt gond :)

  Felvázolsz valamit amire megkaptad jegyben a választ. Nem az őrzés a probléma. Megadtad a belépési adataidat ami tiltott! Elég régóta másképp megy az őrzés. Az, hogy ennek te nem néztél utána az a te sarad.

  Üdv!

  Ezt még mindig nem mi fogjuk eldönteni, hogy hány univerzum lesz és melyik ország mikor nyit újat. Volt már erről a témáról kibeszélő ha jól emlékszem. Itt hiába reklamál bárki attól nem lesz jobb, mindig csak egy újabb fölösleges poszt lesz. Ez mind üzletpolitika ezt szerintem mindenki belátja, látszik is a sok újdonsággal amit meg lehet venni pénzért. Nézz utána milyen szervereket nyitottak különböző országokban. Van aholgy 10x ecco van 3x speedel 80% df el. kb két hónap és ki lehet nyírni a szervert, viszont a 10x ecco egy régi játékosnak hatalmast előnyt nyújt.

  Mindent összefoglalva semmi értelme kérdezni, hát de miért... nem a mi kis országunkhoz fogják ezt nézni.

  Sajnos nem játékosbarát a játék, inkább profitorientált.


  Tisztelettel,

  Megtorlo