Posts by Kylo Ren

  Igazából Ciriaco ez a legstabilabb időben forgatsz és akkor egy mosoly az egész hogy lehet jönni rombolni. Úgy sem talál senki semmit.
  Ennél stabilabb szerintem nincs ( ellenben minden ötletre vevő vagyok akinek van esetleg stabilabb )...de megkövetel ennyi áldozatot.

  A HR-ek meg effektíve teljesen mindegy mikor mennek. Este - Reggel - Délután...mindig abban a napszakban lesz esedékes amikor a védő fixen off arra az időre amíg rombolsz.
  Ezt is csak azzal lehet kivédeni, ha bekukkant az ember, nem kell játszani meg kattintani semerre csak feljössz.

  Szerintem nem gondolkoztunk volna, mert a statot is nézzük folyamat, a két flottád pedig gyak megegyezett a flottapontjaiddal és a hajóid számával, tehát felesleges lett volna tovább menni.

  U.I :
  Én nem csak holdakat kémkedek, hanem bolygót is. A véleményemet utóbbiból kifolyólag ismeri szerintem mindenki, bolygót nem ütök mindaddig amíg nincs miért ütni. Én ezt minden körülmények között tartom ezt a szabályt saját magam felé. Azonban a kémkedés sok mindent elárul pusztán a bolygókból. Nagyon nagy segítség a bolygó abban, hogy leszűkítse az ember a kört, hol érdemes próbálkozni, hogy flottát találj :) mert a játékosok elég nagy %-a egyetlen séma alapján építi ki a bolygóit.

  Először is a sportszerűség úgy diktálja hogy gratuláljak. Főleg a profithoz. Bár ahhoz magamnak kell mert én szedtem össze. :) Persze a kiszámolás és onnantól a megvalósítás valóban szép és példaértékű.

  Nos valóban előző nap mázli volt hogy megúsztam, ds nélkül kicsit macerás volt az fs egy ilyen gyors szerveren. :D És néha csúsztak hibák a telepítésekbe.

  Bírom ezeket a jobbulást a védőnek, mielőbbi visszaépítést... dumákat. Reklámduma.

  Azért ha egy éjszaka alatt 10 holdat leszednek és a "szuperbiztos" mindenki által ajánlott telepítést-visszafordítást így kiszámolják, mondjon valaki értelmes ötletet arra, hogy mi értelme van a folytatásnak. 1-2 vagy 5-10 nap múlva majd újra megcsinálják.

  Van rá 7 napotok. hogy meggyőzzetek.

  Nem akarlak meggyőzni Ciriaco, mert KUDARC lenne számomra, ha mégsem hallgatnád meg a szavaim.
  Azonban annyit talán mégis mondanék, hogy bármiként is döntessz ebben a 7 napban, azt biztosan jól át fogod gondolni és semmiképpen sem döntesz hirtelen felindulásból. (Ebben reménykedem)


  PH:

  Reggel 09:06:33-kor még rajta vagy a phn majd 09:06:36 kor már nem.
  Ergo 34-kor kattintottál a fordulásra, és 35-kor fordult meg a flotta valójában, mert 1 sec mindig benne van, mi pedig 09:06:36-ból számoltuk a visszatérőt....így voltunk mögötted koppra.

  Telepítés-forgatás:

  Ami a telepítés forgatást illeti az valóban az egyetlen normális fs stratégia. Viszont addig kell forgatnod a flottát amíg nem esnek a holdak, mert onnantól mihelyt látnak phn, már csak nagyon nagyon kicsi % az esély arra, hogy megmaradjon a flotta, és ne tudjanak visszaszámolni. ( netprobléma, szerverlagg )

  A kisebb, de erősebb flotta:

  A másik flottát békén hagytuk bár az az erősebb, abban vannak a nagyvasaid, fésűs rendszerrel minden 5 secre lőve egy támadó flottát letakaríthattuk volna mert egy tól-ig intervallum az amiben forgathattál, sajnos arról a pillanatról amikor megtörtént pontosan lecsúsztunk, munka miatt, de az intervallum megvolt 120 sec volt a két ph között. Minden 5 secre ki volt számolva a dolog, egész nap téma volt a másik flotta, viszont bevallom mindenki azon volt, hogy ma pihi van, azért egy egész estés rombolás majd egy laza 10plussz órás phás után, remélem elhiszed, hogy mi is elfáradtunk. (Jelzem nekem egy 30 perces offom volt reggel amiben nem aludtam csak ittam egy kávét egy-két cigi csak fel kellett állnom a gép elől mert már folyt a szemem.)

  Ami a rombolást illeti.

  Nem így terveztük. Alapjáraton szisztematikusan kerestük a flottáidat és arra gondoltunk, hogy esetleg tőlünk úgymond távolabbi rendszerekbe küldted, ezek a holdak estek sajnos flotta nem volt, majd oké nem állunk meg megnéztük azokat a holdakat amik már fele - fele esnek tőlünk se nem közel se nem távol, ezek sem jöttek be összesen 3 holdad maradt, ami mind közel volt Xethez és tudtuk hogy valahol ott fog lapulni a telepítés...de muszály volt mind a 3-ra menni megint mert nem tudhattuk, hogy 1 holdra küldöd mind a kettő flottát. Nem egyszerre indultunk minden holdadra, és a legelején nem is volt tervben mind a 10 hold bebontása. Ebből látszik, hogy iszonyatosan nagy luxus a 6X speed, mert van idő mindenre. A leghosszabb rombolásom volt 2 óra 18 perc...és még így is csak 4-5 körül jártunk úgy, hogy éjfél után álltunk neki.

  Összegzés :

  Részemről szeretném megköszönni mindenkinek a tegnap/ma estét és napot. Senkiben nem merült fel kétely majd 1 nap alatt mindenki szépen tette a dolgát és a gyümölcs ha nem is hiánytalanul, de meglett.
  Köszönöm srácok jó volt veletek együtt repkedni, és remélem lesz még lehetőségünk megmozdulni szövetség szinten. :)

  U.I:

  Ismételve önmagam Ciriaco ezt a döntést csak te hozhatod meg a jövőt illetően, remélem kicsit részletesebben belemenve még ha véleményed tudom is a rombolásokról, de remélem, hogy amennyiben ez leülepszik benned átgondolod hideg higgadt fejjel a hogyan továbbot. A tőled megszokott kimért gratulációt mindenki nevében köszönöm, és fel a fejjel!!! ;)

  Igazából én csak annyit írnék, mélységesen elszomorít, hogy egyesek képtelenek észrevenni és felfogni azt az egyszerű dolgot, hogy sutba dobták a becsületüket már ami szigorúan a játékot illeti. Ezt pedig csak tetézi, hogy ezt effektíve olyan emberek tették, akik küzdenek és szót emelnek mások felett amikor ez máshol történik meg!!!

  Asszem nem olyan dolgokon kell elgondolkozni, hogy mi undorító vagy mi nem, hogy ha szövetségest támadnak akkor blistás ellen illik e menni védeni vagy sem....inkább azon töprengjenek el emberek, mikor lett egy flotta értékesebb mint a becsületetek és a másik tisztelete!!!


  Nos nagyon egyszerű a plusz ajándékot megszerezni!

  Nem szabad elsőnek elnyomni a 4 napos parancsnoki testület csak az 5000 pont előtt de én jártam úgy hogy akkor nyomtam be mikor láttam hogy 5000 pontom volt és határ esett akkor nyomtam el a tesületett amit érdemes este elnyomni mert akkor tovább megy a a testület ideje. Ha igy csinálod már megkapod 2-3 küldetés plusz ajándékát. Ezt pedig úgy meg lehet a 4 ik küldetésnél ha megint a testületet választod is megcsinálni de ott már ha nem aktív a testület akkor csak az 5 ik plusz ajándékot érheted elé.


  Reméljük hasznos lesz mindenkinek vagy magába tartotta :D

  14 nap 1 event ami 16.800 pont összesen parancsnoki sorral nélküle csak 14.000

  Nekünk kell 12,500  Parancsnoki sor nélkül: 1,5 napot lehet csak elengedni ez így húzós lehet, ha véletlen nincs segítség vagy nem aktiválsz valamit a toborzásra, esetleg nincs elég SA meggyorsítani valamit, vagy a kutatásod nem áldozod be stbstbstb. Viszont sima libának kell lennie így is szerintem.  P.sorral :

  4300 pontnyi küldetést nyugodtan el lehet engedni, de ez összben max olyan 3,5 nap.

  smartax

  Még te fenyegetsz ?? nem félek tőled gyere oda akkor nem hagyom abba csak hogy tudd játszani a nem létező eszedet.A server neve még mindíg NUSAKAN. Tanuld már meg ha egyszer oda irogatsz.


  Kylo Ren

  vmit félre értettél vagy rosszul fogalmaztam, nem tartom csalásnak ahogy bevertél nem erről van szó csak élhetetlenné tettétek a szervert minden szállításra minden mozgásra mentek ez nem játék.

  Ne haragudj meg nem tudom miről értekezünk 1,5 hónapja nem ütöttem csatát ezt szerintem látnod is kellene ha MMO-ba belenézel.
  Szal ezt most ne haragudj meg nem tudom elfogadni tőled.

  Padawan.

  Egyrészt köszönöm az értékes hozzászólást és egyben kérném a GO-at vizsgáljanak csak át nyugodtan!!!

  Amúgy nem bántásból, sosem percesedsz ki, max este amikor elmész aludni elég nagy távban vagy fent és ez elég sok hibalehetőség az oldaladon ahogy ez a példa is mutatja.
  Ne másokban keresd a hibát akkor amikor hibázol!!!

  Jobbulást és mihamarabbit ;)

  Üdvözlök mindenkit!

  Nagyon rég volt már, hogy én erre felé járok főleg, hogy még csatát is ütök.
  Történt egyszer még az uni elején, hogy 6 kör ds-el megindultam Padawanra, természetesen nem oda fs-elt és nem is úgy, ahogy akkor gondoltam, de mivel a hold sem esett le így csak azon a 6 ds-en bánkódtam ami akkor leesett...
  Azonban tegnapi napon, figyelgettem és egy általam alkalmasnak vélt időpontban kémkedtem láttam a flottát, majd indultam is.
  Mivel tőlem távol volt így 14,33 perc úttal kalkulálva azt is, hogy lehet online elindultam.
  Természetesen, ahogy lenni szokott 50 secnél még bent állt, a következő kém 30 secre ment, akkor már üres volt a hold, így fordultam elégetve 100 milla deut kukástól.
  Azonban írtam neki egy pm-et, hogy legközelebb, ha fent volna akkor dobjon egy pm-et, mert a deu az indítás pillanatában úgyis elszáll de legalább tudok menni másra is ennyit kértem tőle normálisan.
  Válaszolt is megbeszéltük oké.

  Mai napon kicsit közelebb került hozzám a flotta, olyannyira, hogy a tegnapi 100 milla deu helyett ma kb 30-ból megvolt mindennel együtt.
  Ami a csatához tartozik, kémet nem kapott, csak figyeltük majd amikor df lett neki 16os poziban tudtuk, hogy jönnek vissza az expek, vártunk Xethel közösen, mert ő is kuksizta a védőt :)
  Aztán gondoltuk kiküldte már az újabb kört, plussz percesedett a főbolygó így kémkedés nélkül ismerve a flottáját start...csak 7 percnyi menetidővel már hátha beférek :)
  50 secnél ment 1 kém bent áll, 30 secnél ment még egy kém még mindig bent van, itt még azért bennem volt hogy a tegnapinál jobban kivár, és tényleg csak csapó előtt ment ki....
  Aztán érkezés frissítek a galaxisra és lám df :)
  Annyit még hogy a szemét 9,5 percet kintvolt, mert a kukákkal csak csata után indultam mondván ha nem sikerül beütni az a 13 milla deu nem vág földhöz, sajnos szűkében vagyok mostanában :(


  Védőnek köszönöm a gratulációt, bár a tegnapi pm után úgy érzem ma kicsit savanyú a szőlő, mihamarabbit neki ha folytatja, amennyiben nem minden jót neki Librán!!!


  Ezen az időponton (14-03-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:


  336a68eb81b62e168134974ea8e92b23.jpg


  Támadó Kylo Ren [ShArks]

  ________________________________________________


  Cirkáló 54.210

  Csatahajó 53.099

  Csatacirkáló 22.038

  Pathfinder 16.622

  _________________________________________

  eb128b7e5beb365f669c22c02ac7e57f.jpg

  Védő padawan [Atlantis]

  ________________________________________________


  Kis szállító 9.307

  Nagy Szállító 8.200

  Könnyű Harcos 79.655

  Nehéz Harcos 5.057

  Cirkáló 19.518

  Csatahajó 6.622

  Szemetesek 2.062

  Kémszonda 35.564

  Bombázó 644

  Romboló 686

  Halálcsillag 16

  Csatacirkáló 1.863

  Reaper 309

  Pathfinder 630

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Kylo Ren [ShArks]

  ________________________________________________


  Cirkáló 49.043 ( -5.167 )

  Csatahajó 52.169 ( -930 )

  Csatacirkáló 21.734 ( -304 )

  Pathfinder 14.881 ( -1.741 )

  _________________________________________


  Védő padawan [Atlantis]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  92.745.123 Fém, 46.637.678 Kristály és 56.272.130 Deutérium


  A támadó összesen 285.454.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 2.071.875.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 1.163.907.200 fém és 604.278.400 kristály lebeg.

  A támadó 195.654.931 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A támadó(k) által beszedet törmelék:

  1.163.907.200 Fém és 604.278.400 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 1.088.414.323

  Kristály: 562.522.078

  Deutérium: 27.450.130

  A támadó(k) nyeresége 1.678.386.531 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -1.379.391.123

  Kristály: -713.591.678

  Deutérium: -174.547.130

  A védő(k) összesen 2.267.529.931 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.1

  Egyetértek veled, bár annyira én nem is mozgatom még az 10-ét sem. Azt is max expre.
  de van hogy arra sincs időm....szal ez most egy ilyen időszak.

  Késztetés sincs arra, hogy csatázzak pedig sokszor beleférne az időmbe pl. Megszoktam ezt már nem mostanában kezdődött. Plussz pl bolygót én alapból nem ütök mindaddig amíg nem éri meg, pedig tolom a kémeket, de megvan az oka miért leskelődök a bolygók körül :D Az írtás szót ennek fényében azért erősnek érzem :)

  Várunk vissza ;)

  Azért makker vagy 2 dolog miatt is :D

  Az első, hogy valahogy mindig jó időben vagy jó helyen :) Erre mondjuk sokszor azt mondják adottság kell hozzá. Na meg aktivitás ami nálad azért bőven megvan :D
  Én azt se tudom rá mennyi deut égettem el...ha minden felesleges indulást visszakapnék :D hát...jó pár mrd-al meg lennék segítve :D

  A második ami miatt azt mondom, hogy makker vagy, az az, hogy mindig fent találsz :D
  Persze ezért vagyunk egy szövi ha tudunk segítünk ;) Mondjuk ahhoz képest, hogy nekem lassan a full meg sem mozdult gyakorlatilag a Radis csata óta ( mondjuk a fullt nem is nagyon kell mozgatnom nincs kire ) azért elég extrém játékidőm van mostanában szörnyülködök magamon :D

  A csata megint szép a profit mesés költsd okosan és szigorúan bányába aztán legközelebb is bármiben tudok segítek azt hiszem ezt nem is kell bizonygatnom :)

  U.I : A szimulátort dobd ki :D sírtam mikor írtad, hogy mennyi kell majd 5 perc múlva kellene még :D majd csata után baszki kellene még :D mondom már megnézem mit vertél be mert azért ez így nonszensz :D
  Megjegyezném, a kukáim több mint fele úton volt :D pedig több van belőlük mint kh-ból :D :D

  Szép csata meg kell valanni, szép profittal, ezért menni kell....

  Ámde had tegyem fel ezt a kérdést neked Hypno.
  Mi is kezdjünk el menni a Justices bányászokra??? Lalacskára, az ifjú feltörekvő Zsombizsra, vagy Skandinávra...???
  Nem tudom mennyire örülnél neki, ha mi ütnénk a szövidet a blisták hálójában....biztos nem mosolyognál és fogadnád jószívvel....

  A profitot költsd bányára!!!
  Jó költekezést!!!!

  Grat nektek :) Pofás profit egy friss uniból :) De ha igy haladtok még 3 hét azt nemlessz rajtatok kívűl senki :)

  Köszönjük bár nem nyüstöljük azért a népet Stoky, hál istennek azért az élni és élni hagyni elv érvényesül, plussz néha elég öregurasban vagyunk :D Nekünk sem célunk, hogy elnéptelenedjünk és folyamatosan jönnek újak és újak :)
  Emperort nagyon el akartuk kapni, talán már több mint 1 hónapja terveztük és tettünk lépéseket a megvalósításban, ma ránk mosolygott a szerencse, és bár csak spy-fly, de kijárt ennyi balul sikerült történés után, hogy végre fortuna ránk is ránk mosolyogjon.

  Köszönöm mindenki nevében a kommenteket jól esik :) Reméljük idővel lesz ennél is nagyobb csata Nusakanon, addig is épüljön mindenki én a profitot szigorúan bányába tolom :) A flotta ráér most egy darabig. ;)

  ejha! kilo grat! na és a társadnak is írtad chaten is hogy nagyon rajta vagytok a témán, szóval már vártam mikor lesz kint! emelem virtuális kalapom! profit csak bányába!

  Megszenvedtünk vele de Xethnek jár a nagyobb grat :) Kibírt engem pedig tettem róla hogy ne legyen egyszerű. Nagyon el szokott menni a kedvem ha nem jön be valami. Megtörtént ez most is. Ilyen az élet.
  Df blind, sima blind, sima egyszerű hazakísérés semmi nem jött össze ellene, sors iróniája számomra, hogy egy spy-fly al befértünk ma. Ettől függetlenül mi örülünk most. :)

  Kár, hogy a világ végén vagyok Xethékhez képest, mert most mindenkit meghívnék egy sörre :D

  Xeth:

  Fogadjátok szeretettel a magasan TOP1 csatát, amivel a Cápák végérvényesen uralmuk alá hajtották Nusakan-t.

  „Radiátor” azért volt kemény ellenfél, mert annak ellenére, hogy remek támadónak ismertük meg (neki van a legtöbb megsemmisített flottapontja), SOHA nem a logikus döntést hozta meg, így mindig épphogy megúszta az elkapást. Pl. figyeltem hetekig, mindig kolózással ment ki FS-re, pontosan meghatározható idővel, majd amikor 4-en rámentünk blindban csapódás előtti lebegtetéssel, akkor képes volt a másik rendszerbe kolózni.

  Rengetegszer repültünk rá előre eltervezve, random, visszatérőre stb., de mindig volt valami (pl. kukások), ami miatt nem jött össze a dolog. Ma láttam a 47 perces holdját, amin bent csücsül, írtam is Kylonak, hogy álljunk készenlétben. Szépen percesedett, deu leért – és mivel ennyit egyhuzam sosem szokott off lenni, meg is indultunk. Csata után 5 perccel érkezett meg, összes DF nálunk.

  Sok sikert a talpraálláshoz, ezzel a gazdasággal azért kemény feladat lesz. Kylónak nagyon köszönöm a gyors reagálást és csatlakozást, illetve hogy számtalan indulás és deuégetés után sem ment el a kedve.


  Kylo Ren :
  Sok mindennel nem tudom kiegészíteni Xeth szavait, mert mindent részletesen leírt, talán annyival mégiscsak meg tudom toldani, hogy ami itt volt az elmúlt 2-3 hétben azt szivesen látnám egy Hollywood-i filmben. Köszönöm Xeth, hogy a nehéz napokon átsegítettél és erőt adtál....mert bevallom nem nagyon bírtam idegekkel ezt a macska-egér harcot és a feleslegesen elégetett tonnányi deut.
  A védőnek tisztelet a normális pm-ért a csata után, ezért mielőbbit neki ha folytatja, bár se flotta se gazdaság innen nehéz lesz.
  Amennyiben abbahagyja minden jót neki a való életben, és bár sokszor idegesített, de vitt egy kis színt ebbe az uniba így abszolút jó volt vele játszani, de itt a vége.


  Nekünk pedig jó költekezést:beer::beer:

  Gyönyörködjetek hát...Nusakan abszolút TOP1 ACS csatájában amivel megbosszultuk Gandalfot!!!!
  Ezen az időponton (06-02-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

  e49a5d51bf6c8a458d47051a7ab4c8cf.jpg


  Támadó Kylo Ren [ShArks]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 227.092

  Nehéz Harcos 24.622

  Cirkáló 57.712

  Csatahajó 50.881

  Csatacirkáló 20.106

  Romboló 21.628

  Pathfinder 11.737

  _________________________________________  Cancelled-Batman-Game-King-Shark.jpg?q=50&fit=crop&w=960&h=500

  Támadó Xeth [ShArks]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 249.666

  Nehéz Harcos 25.982

  Cirkáló 122.131

  Csatahajó 5.812

  Csatacirkáló 40.533

  Bombázó 4.393

  Romboló 3.184

  Reaper 14.728

  Pathfinder 15.183

  _________________________________________  Védő Emperor Radiation [HIVE]

  ________________________________________________


  Kis szállító 97.058

  Nagy Szállító 21.810

  Könnyű Harcos 212.108

  Nehéz Harcos 12.666

  Cirkáló 101.524

  Csatahajó 27.015

  Kolóniahajó 2

  Szemetesek 111.807

  Kémszonda 102.199

  Bombázó 1.092

  Halálcsillag 68

  Csatacirkáló 33.303

  Pathfinder 4.890

  Rakéta kilövő 2.954

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Kylo Ren [ShArks]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 83.097 ( -143.995 )

  Nehéz Harcos 12.854 ( -11.768 )

  Cirkáló 48.720 ( -8.992 )

  Csatahajó 49.525 ( -1.356 )

  Csatacirkáló 19.704 ( -402 )

  Romboló 21.170 ( -458 )

  Pathfinder 9.769 ( -1.968 )

  _________________________________________


  Támadó Xeth [ShArks]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 92.567 ( -157.099 )

  Nehéz Harcos 13.777 ( -12.205 )

  Cirkáló 103.688 ( -18.443 )

  Csatahajó 5.656 ( -156 )

  Csatacirkáló 39.765 ( -768 )

  Bombázó 4.304 ( -89 )

  Romboló 3.109 ( -75 )

  Reaper 14.424 ( -304 )

  Pathfinder 12.842 ( -2.341 )

  _________________________________________


  Védő Emperor Radiation [HIVE]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  43.383.135 Fém, 17.800.690 Kristály és 73.028.657 Deutérium

  10.845.783 Fém, 4.450.173 Kristály és 18.257.164 Deutérium

  2.711.446 Fém, 1.112.543 Kristály és 4.564.291 Deutérium


  A támadó összesen 2.686.745.000 egységet vesztett.

  A támadó teljes vesztesége beleértve a következő egységeket: 2.688.101.000.


  A védő összesen 12.071.478.000 egységet vesztett.

  A védő teljes vesztesége beleértve a következő egységeket: 12.081.794.000.


  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 6.753.268.007 fém és 3.873.436.794 kristály lebeg.

  Plusz törmelék amit a rajtaütés okozott:1.718.400 fém és 542.400 kristály.

  A támadó 176.153.882 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A támadó(k) által beszedet törmelék:

  2.317.980.000 Fém és 2.317.980.000 Kristály

  383.005.601 Fém és 0 Kristály

  151.246.393 Fém és 86.749.606 Kristály

  4.054.000.806 Fém és 1.555.999.194 Kristály


  A támadó(k) által beszedett teljes törmelék mennyiség:

  6.906.232.800 Fém és 3.960.728.800 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 5.166.793.164

  Kristály: 3.214.673.206

  Deutérium: -26.451.888

  A támadó(k) nyeresége 8.355.014.482 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -6.907.515.364

  Kristály: -4.204.855.406

  Deutérium: -1.145.577.112

  A védő(k) összesen 12.257.947.882 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.1