Posts by smartrax18

  Ugy latom te neked nem megy az olvasas, es a Logikad sem az " igazi" a Masik meg milyen Haboru ???? Ami meg el sem kezdodott ??? tudtommal Szeptembertol kezdodik.. eme ket csodalatos Klan haboruja! de ez mellekes.. tok mind1. hogy haboru vagy sem!!! Te azt nem fogod fel, ami irunk!!! pl.. bocs bugi hogy fel kell hozzalak..de teged kevertek bele eme csodas sztoriba! Bugira Ráir a Vedo, szia tudnal segiteni mert kiszedtek a Holdam ??? Buginak a valasza valoszinuleg ez lenne... persze nagyon szivesen, ki szedte le a Holdadat??? Vedo.. XY.. ... tudnal jonni ellene/ ellenuk vedeni ??? Bugi... hat sorry baratlistas a Tamado/ Tamadok.. igy sajnalom, de NEM!!! FOGOD A LOGIKAT kis baratom, mert mar unalmas vagy!!!!!! Ha meg nincs Baratlista a Tamado oldalrol BUGINAK, akkor alap hogy megy vedeni, ha befer a tamado ele.. ! Viszont, ha a TAMADAS meg elsem INDULT, es mar uton van VEDENI BUGI, ugy hogy nem tud semmit sem a tamadasrol...akkor az mas teszta!! viszont ut kozben ugy is kiderul, mert egyszer el kell induljon a tamadas.. !! es akkor meg van ido eldonteniuk ( tamado es Vedo oldal ) hogy vagy Bugi feladja a Vedest, mert kiderul hirtelen.. hogy Ki a TAMADO/ TAMADOK!! es akkor kifordul a vedesbol!!! vagy a Tamado oldal gondolja meg magat, hogy Bugi ellen nem indul meg, ha ott van vedesben!! Aztan innen mindenki leszuri hogy ki akkor a korrekt a vedo BUGI vagy a Tamado oldal..akik vagy Folytatjak a tamadast.. vagy ki hatralnak belole..es Happy END lesz,es megmenekul a flotta..


  es szovi erdek... Bugi nem Klantag.. ugy h nincs neki szovi erdeke hogy vedje az embert.. csak is a Profit!!
  Csapatmunka!! : Errol is tudnek irni regenyeket hol kezdodik a csapatmunka... felesleges az eszt osztani.. tudjuk mi a csapatmunka..es ami itt feljebb olvashato.. az kozel sem csapatmunka.. hanem egy rakat amator pancser.. !!! ugyan is.. ennyi Info hianyt amiben ez a sztori szenved.. nincs az egesz OGAME tortenelemben.. ugy h kesz csoda ha lett valami ebbol a kemeny csatabol.. esetleg lathatunk valami csatajelentest is ????????

  Stay , jol mondod a szot Teso :)) ha mar itt tartunk hogy Holdrombolas, ami Ritka manapsag!!! Leesik a hold.. a JO ISTEN is tudja hogy KI- KINEK a HOLDJÁT szedték le Reggelre!!!...ugy hogy hagyjuk mar ezt a faszsagot is.. hogy senki nem tud semmit.. meg hogy ki Tamadna vagy sem!!! Logikus aki pukkantotta a Holdat!!! A masik meg abban is Igazat kell adjak Stay-nek, hogy alap a vedo elmondja hogy ki ellen/ vagy kik ellen kellene Vedeni... aztan ha van olyan Pancser jatekos. aki a Sajat Blistas haverjainak bele kop a levesebe..Mert annak ellenere is megy vedeni egy ismeretlent.. Nem korrekt Dolog.. Automatikus Torles.. osztom a Velemenyed Benibubu!!! :D milyen barat lenne az ilyen ???? 1 Ft -os csira! Utana biztos annak is elkenném a szája szélit !!


  Viszont Benibubu.. ezzel nem ertek egyet!!! " hogy ha a védés indul előbb, akkor nem szabad támadni, mert barát megy védeni. " WTF???????


  Holdrombolas : kifigyeli a TAMADO hol a flotta.. honnan FS-el a Vedo.. aztan Ejszaka kiszedi a Holdat!!! Innentol alap hogy a Flottanak Hullani kell...!!!! KOTELEZO TAMADNI!!!!!!!!
  Nincs ilyen hogy a Blistas megy vedeni a Vedőt--- kit erdekel ???? fentebb leirtam hogy az 1 Ft -os csira, ha belekop a TAMADONAK A MUNKÁJÁBA!!!
  Szerencsere en más korokben mozgok, es az EN barataimmal sosem volt ilyen Faszsag!!!!!!! szerintem innentol mindenki gondolja vegig, kit vesz fel Baratlistara, mert az Szent es Sérthetetlen DOLOG, SZÁMOMRA!!!!

  Bugi itt nem azon ment a vita hogy te a haboruban hova allsz be vedeni!!! hanem hogy barat ellen is mennel vedeni, hogy segits az Atlantisnak... mondjuk.. Es Stay probalt megvedeni, hogy te nem tennel ilyet..mert azert barat ellen, nem megyunk vedeni, hogy a levesebe kopjel.. akkor miert vagytok baratok ?? Logikus.. viszont ha az Atlantisban lennel.. akkor ertheto lenne...de ugy latom a sorok kozt hogy nem vagy Atlantis tag.. nah mind1..


  ui: Menj vedeni barat elllen is :D

  Szep munka.. bar tudas nem kellett hozza.. viszont azt a reszet nem ertem, minek vartal a flottaval 24 orat??? mar elotte agyon verhetted volna.. ha lent hagyod a Bolygon a full flottadat.. es ahogy athelyezodott.. a flotta 100% sebessegen.. 0 Deu hasznalatbol hamarabb ott lett volna mint a 24 ora ugras lehetoseg ( persze ez a hajtotech-tol fugg ) !!! vegulis a vegeredmeny a lenyeg.. gratulalok a profithoz, es jo koltekezest :)

  Es szerinted Gurat, ki lenne az aki azert verne Le Lord-ot , hogy aztan leszallitsa a Go-nak ?? ahogy latod, itt mindenki a profitra akar menni.. nem ertik hogy Pushing akkor is.. ha megtartja a nyersit!

  most butasagot beszelsz ::DD en meg nem lattam inaktivot tobb millios acc-al :DD szep lenne egy pl 100 millas acc inaktiv-ra rakni.. azt naponta lefarmolni.. hetente jo par 100 milla lenne :DD 1 darabig, mig nem torlodik :D jo mind1.. 1 szonak is 100 a vege.. En akkor sem tamadnek ilyen konnyen szerezheto profitott.. aki megteszi, annak egeszsegere, es jo koltekezest :)
  Persze Lord-nak tovabbi sok sikert a valo eletben, es remelem hogy fogunk mi meg jatszani 1 szeron, mint Anno :D