Posts by Sylar

kell venni pakkot és akkor kijavítod a figyelmetlenséget :)

gratu valko inaktívokat farmolni jaaaj, de nosztalgikus!

Többet engem légy oly kedves ne hozz összefüggésbe a pakkozással, nem élek vele és nem is fogok. Köszönöm!

És csak szólok, nekem a farmolás itt Mensán napi 1 milliárd profitot tudott hozni ha volt időm és kedvem... szóval nem értelmetlen egy kihalt játékban...

Ragnar, köszi.

Habár a játékba a közeljövőben visszatérni nem tervezek és nem is fogok, és amit ajánlottam se tudom így már tartani a balszerencsém miatt, de teljes vállszélességgel melletted vagyok ebben és szurkolok! :)

Chuck, neked meg hajrá, mutasd meg, hogy van vér a pucádban!

Itt is nagy gratula :) Szép észrevétel, kisfiam fürdetése, vacsija után lépkedtem befelé, csak Ledán kezdtem a szállítgatást, ide meg elfelejtettem nézni :dash::dash: Konkrétan még fel is villantam ott pár perccel csapó előtt, ha átkattintok megúszom, na mindegy, ennek sok értelme nincs így , a támadó érdemeiből semmit nem vesz el, de amit összeszedek pár hónap alatt, utána egy figyelmetlen este viszi. Nekem kicsit most lett elég :D

A zsivány egyes (ZSIV-001) hadtest körében nőttön-nőtt az elégedetlenség, időről-időre méltatlankodó hangok röppentek fel, s mint nyílzápor hatoltak át a vadászpilótáktól kezdve, a rajparancsnokokon át egészen a vezérkar tagjainak füléig.

- Ezt már nem hagyhatjuk figyelmen kívül, tábornok úr. A katonák sérelmezik, hogy hónapok óta csak annyi izgalomban volt részük, amennyit a hébe-hóba rájuk vetődő részeges kalózhajók és esztelen idegen kamikaze támadások jelentettek.

- Ezredes, ha minden egyes apró-cseprő panasznak engednénk, itt kő kövön nem maradna egy hét leforgása alatt. Hagy zúgolódjanak, lesz ez még unalmasabb is, és addig örüljünk neki! Senkinek sem hiányozna egy újabb elhúzódó háború.

Így ment ez heteken át. Erősödő panaszáradat, lankadatlan közöny.

Mígnem az ambíciózus ezredes megélegelte a tisztek és altisztek háborgását.

- Ma uraim, ma offenzívába kezdünk. Szokásos napindító farmkör-kiosztásom közben egy igen-igen nagy profittal kecsegtető célpontra bukkantam. Az egyetlen gond csupán az, hogy engedetlenségünknek meglesz a folyománya. Ki vállalkozna hát apadó harciszelleme táplálására és egy parányi parancsmegtagadásra?

A kaszás és csatacirkáló hadtestek parancsnokai gondolkodás nélkül jelentkeztek.

- Ezredes úr, már olyannyira tele vagyunk kémszondákkal, a turbinákat is velük fűtjük fel, annyi az űrszemét akár még elterelésként is használhatnánk, harci drónoknak beállítva, hogy lefoglaljuk az ellenséges vadászok tűzerejét.

A terv és flottaösszetétel készen is állt, ám a számításokba egy apróbb hiba csúszott. Az ezredes, elbizakodásában egy kerek ezressel elmérte a bevetendő hadihajók számát.

A tábornok, mihelyst értesült, egyik igen megbízható és hithű informátora által a parancsszegésről, tisztítóflotta küldését eszközölte épp időben a becsapódó fosztogatóhajók elé.

- Önnel kedves ezredes úr, a későbbiekben számolunk.

A tábornok végül is a nap hőseként állt emberei előtt, nem vonta hadtesteket felelősségre, se nem fújta le magát a támadást.

Elismerte, hogy valós okokból kifolyólag történt a kitörés, hiszen maholnap már belefulladnak a még tizedik generációs nanitoid droidikákkal is nyomorultan lassan haladó életforma épületek húzásába és a folyamatosan apadó kristálybányák okozta kutatási éhségbe.

Itt az idő újra kihasználni a nagyobb profitlehetőségeket, ha azok önként felkínálkoznak.

Alább a hajónapló közzétett töredéke olvasható:

Ezen az időponton (12-01-2025 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Sylar [Totalcar]

Kémszonda 230.000

Csatacirkáló 13.000

Reaper 13.000

Védő Urrohamcsiga [OMA]

Kis szállító 28.216

Nagy Szállító 8.430

Könnyű Harcos 27.324

Nehéz Harcos 9.455

Cirkáló 6.071

Csatahajó 1.775

Kolóniahajó 5

Szemetesek 21

Kémszonda 142.978

Bombázó 2.025

Romboló 235

Csatacirkáló 870

Reaper 26

Pathfinder 2.884

A csata után ...

Támadó Sylar [Totalcar]

Kémszonda 9.002 ( -220.998 )

Csatacirkáló 12.917 ( -83 )

Reaper 13.000 ( -0 )

Védő Urrohamcsiga [OMA]

Kis szállító 2 ( -28.214 )

Nagy Szállító 1 ( -8.429 )

Könnyű Harcos 1 ( -27.323 )

Nehéz Harcos 1 ( -9.454 )

Cirkáló 7 ( -6.064 )

Csatahajó 7 ( -1.768 )

Kolóniahajó 0 ( -5 )

Szemetesek 0 ( -21 )

Kémszonda 10 ( -142.968 )

Bombázó 26 ( -1.999 )

Romboló 7 ( -228 )

Csatacirkáló 7 ( -863 )

Reaper 2 ( -24 )

Pathfinder 2 ( -2.882 )

A harc döntetlen lett.

A támadó zsákmányolt:

0 Fém, 0 Kristály és 0 Deutérium

11.090.383 Fém, 5.565.634 Kristály és 16.615.133 Deutérium

201.540.359 Fém, 1.392.058 Kristály és 7.421.821 Deutérium

50.385.090 Fém, 348.250 Kristály és 1.855.680 Deutérium

12.596.272 Fém, 87.289 Kristály és 464.136 Deutérium

A támadó összesen 228.053.000 egységet vesztett.

A védő összesen 1.218.265.000 egységet vesztett.

A védő teljes vesztesége beleértve a következő egységeket: 1.223.124.000.

At these space coordinates now float 276.242.717 metal, 337.064.163 crystal and 37.506.222 deuterium.

combatreport.raids.debris_deut

A támadó 309.362.105 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:23% százalék.Az óriási mennyiségű fém és kristály együtt.

Egy holdat alkotnak a bolygó körül melynek átmérője:8.831 kilométer.

combatreport.harvest.attacker.captured

92.085.150 metal, 112.359.900 crystal and 12.502.650 deuterium

276.242.717 metal, 337.073.163 crystal and 37.506.222 deuterium

388.500 metal, 239.850 crystal and 100.500 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

368.716.367 metal, 449.672.913 crystal and 50.109.372 deuterium

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: 641.838.471

Kristály: 232.748.144

Deutérium: 75.221.142

A támadó(k) nyeresége 949.807.757 egység.

A védő(k) összesen

Fém: -889.613.104

Kristály: -533.740.231

Deutérium: -109.132.770

A védő(k) összesen 1.532.486.105 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 5.0.0-beta

én csak egy műszakvezető vagyok 1 gyárban, és alig birom elvinni a családomat évente egyszer Bulgáriába nyaralni :dash:

Mások vagyunk én meg még külföldre se jutottam ki soha, pedig 2 nyelvet beszélek felsőfokon :D Néha szarul alakul az élet ennyi :(

Egy jó latte-t kérek :)

Ez a flottádat kérd vissza rész még a csata alatt gondolom csak jó nagy vicc :D

Ha ez így menne akkor a net hiba miatt úszott flottákat is vissza lehetne adni amit nyilván a GF nem tesz meg rajtuk kívül álló a bibi :)

OFF volt a védő hát erről meg csak annyit, akinek van egy kis sütnivalója és kért segítséget nyilván nem marad ott csilisen percesen hogy a támadó gyanút fogjon :D az hogy OFF már szabálytalan hát LOL :D

Egy kései ír krémlikőrt ide csapos , köszönöm, jó a műsor :D

Én akkor a reggeli kávé mellé írnék pozitív visszajelzést is.

Az én jegykezelésemben nagyon együttműködőek és készségesek voltak, nem fogom részletezni, mivel kapcsolatban volt, nem is tehetem, lényeg, nem kikerülhető hiba volt, részemről sem és ezt figyelembe vették, nem volt sem tiltás sem korlátozás és mivel én is együttműködtem, zavartalanul folytathattam a játékot is.

Szóval nagyon sok múlik srácok a hozzáálláson és hangnemen is, még ha vétlen hibáról vagy szabálysértésről is van szó, sajnos az attól még szabálysértés és együtt kell orvosolni.

De érted... ne veszekedéssel induljon az újév, mondja ezt ő, az egyik fő-kötekedő, most is épp egyik jó barátomat osztotta ki, hogyan mert a csatája alá kommentelni, hisz aki nem milliókat tol ebbe a játékba hanem vadászat és expedíció útján fejlődik, az neki már nem is írhat :D röhög a vakbelem nekem meg az ilyen pökhendi megnyilvánulásokon...

:D :D

Jó kis jéghideg Jägert mindenkinek :)

Akkor én hozok ide mást, nem a pakkot. (Bár igen lerágott csont, tényleg változott a játék arculata, van,ami jó, van, ami nem túl jó irányba)

A védőt annak ellenére sajnálom, hogy bevert engem is Mensán. Senkinek nem kívánok ilyen bukót karácsony körül... Ettől függetlenül a támadóknak gratulálok és nyilván igen vakba mehetett volna. És nyilván igen, én is szeretek flottázni, és vadászni. És nekem is volt, lett volna 2-3 cp most kari napjain... hát nos én nem indultam neki, nem vagyunk egyformák.

Yankeesnek mielőbbit!

Mindenkinek kellemes, boldog, áldott, békés karácsonyt kívánok családja, szerettei. barátai körében!

Ízlés szerint egy nagy pohár forralt bort, tojáslikőrt vagy egy jó kupica fütyülőst mindenkinek! :)

Hát öööö

Szóval igen, szeretek flottázni is, és csatázni is, ezért is jöttem flottás unira (is)

Nyilván vannak kicsik, kezdőbbek, akik itt ezt nem realizálják megértem.

De engem szerintem nem is lehet sőt szerintem senkit sem kell beállítani zsarnoknak, aki kisebbek kedvét elveszi a játéktól, hogy írtam is, engem is fulloztak már sok unin sokszor, előbb utóbb mindenki belenyúl valamibe... vagy bent hagy valamit...

Na de nem azért mondom, hogy vita legyen, Gullcsi amúgy nagyon jó hatással van az emberre most alaposan átgondolok dolgokat vele beszélve :)

Abban full egyetértek tehát senkit nem kellene személyeskedéssel ítélni zsigerből... én is estem ilyen hibába, hülyeség volt.

Plusz ez játék, mindig változásban és mindig új kihívásokkal, lehetőségekkel.