Posts by Sylar

  Így van Smarttal értek egyet bár már nem játszom, de itt szeretem követni az eseményeket. Én majd kiugrottam hogy bevezettek ilyesmit amit tudtam be is zsebeltem és minden jól jött. Nyilván voltak érdekes feladatok pl Merkuron ACS off mellett ACS feladat, de ezen csak jót mosolyogtam, örüljünk, hogy van ilyen event 🙂🙂

  Szerintem jó gondolat! Kis ébresztőt adna, segítene nem éles helyzetben előre megtanulni az FS-t.

  Sajna úgyis az esetek többségében csak a tapasztalat a tanár...

  jaj akkik ismernek tudgyák elég érdekes helyen dolgozom nincs ünep meg hétvége és ez miat is rá érek elég keményen

  de ha gondjátok van felvétel és nektek is lesz idötök

  1 percig se tagatam ami kallon ment de az is biztos hogy nem telepitésel fs eltél hanem kémkedésel xd

  csak sose eset a hold ahol ép partizánkotál már mi se hitük el azért hagytuk abba

  ezt abol gondolom az elsö napod itt hold durant és kémkedésel fs elté az volt csak a szerencséd hogy nem volt ott deum mert nulláztunk volna egyböl xd

  És látod havas épp ezért lett elegem ebből.

  Mert ilyen ez a játék mindig az erősebbnek van igaza. És semmiről nem lehet meggyőzni. Ha ő rombol nullára az jó. Ha én támadok nulláért az nem :)

  Sosem fogom ezt a logikát megérteni... az mindig rendben van itt ha többen szétszednek valakit ha én megyek face to face akkor az érdekes nem tetszik, jönnek a fitymálások. Csabi is ugyanezt élte át, már megértem őt. Egyszer talán felvirrad a nap amikor rádöbbentek mennyi embernek veszitek el a játékkedvét mert nem tudok annyiban hagyni valamit, hogy oké szép volt.

  Visszaépülsz ember jobban jössz ki ebből mint én és még azt a méltóságbeli nyereséget is el akarod tőlem venni hogy örülni tudjak ennek, és büszke legyek magamra.

  Amikor Erato bevert, én nem álltam neki szarakodni vele mi hogy volt, Elismertem ügyes és annyiban hagytam.

  Itt erre már kevesen képesek. És igen kimondtad a varázsigét időd mint a tenger. Te emiatt vagy jó, képzeld nekem nincs. Nem is lesz sose de nem is bánom én tizedannyi idővel is többet bizonyítottam mint te. Sylar OFF


  Kérem zárni Köszönöm!!!

  Többet nem fűzök hozzá, Tywin veled nem volt még dolgom elhiszem hogy becsületes vagy és célirányosan rombolsz, Havas nem.

  És a társai sem Kalliston amit leműveltek velem a fél uni tudta és le volt döbbenve, Nyilván ezt nem vállalják fel. Ha erre amit én itt mutattam az a magyarázat, hogy nulla profit szép kivitelezés de értelmetlen támadás akkor arra mi ha 5-6 éjjelen át leveszik 5-6 holdad minimum a kilenc-tízből (több volt támadva egyszerre 7-8-9 is) és nulla a profit mert úgyis telepítesz... Többet nem írok aki érti érti aki nem nem.

  köszi a hsz-eket

  Nem szeretnék ezzel vitát generálni.

  Ez egyfajta bátorság volt. Igen profitra megy, de bátorság kiállni valamiért tudva hogy nem profitálsz belőle és nem leszel se erősebb se nagyobb :)

  Aki érti érti aki nem nem...

  Valkorion is megírta - nemes így jellemezte

  Ő érti, én is, és lesznek még akik értik. Meg akartam valamit mutatni. Ha fél év múlva támadok akkor is kb esélytelen lett volna hogy profitosan jöjjek ki, plusz nem is erre hajtottam.

  És havas, Tywin. És a többiek hasonló gondolatokkal.

  IGEN a rombolás a játék része de gondolkozzatok már el! A több éjjelen át nyomjuk le a holdakat sorra aztán majdcsak meglesz a flotta. Nem lehet hogy ez kicsit azért más? Ez veszi el a játékkedvet!!!!

  Valamint ha lenyomsz valakit és még végigmész utolsó szem nyerséért vagy farmot csinálsz belőle--- ezekben szemernyi dicsőség nincs csak újabb játékosnak a kedvét vetted el!

  Ezeken kellene elgondolkodni!  Azt nem akarom többet meghallani hogy én is más accal jöttem.

  Igen, és építettem csomót rajta, szenvedtem annyit a büntetéssel hogy szerintem sajátnak mondhatom, havas kettőt is kapott már legalább, van azért különbség emberek. De nem tagadom igen én is máséval mentem rá. És? Az eredményen nem változtat amiért jöttem első nap amit megmondtam véghez vittem. Nem pénzzel nem éjszakázással. Tudással :)

  Érdemes elolvasni!


  Nem szokásom hosszú sztorikat írni, most ezt sokszorosan pótolom :)

  Miközben a visszatérőmre már úton vannak és nullázzák én halál nyugodtan és mosolyogva ülök itt, mint a tejbetök :)


  A történet Kallisto szerveren kezdődött Havassal, és hű kis bandájával az Assassinokkal. Miközben egyre inkább bontakozott ki a Sharks-Assassin háború, cp nem sok lévén az Assassinok egyre inkább szálltak rá a szövimre. Bugit és Ringot mélyen tisztelem. Ők nem romboltak ész nélkül sőt bugival jóba is lettem, mi kölcsönösen nem indultunk egymásra. Nekik köszönöm azt a játékot.

  Más tészta volt havas. Ő rendszeresen indult társamra smekerre- sikertelenül. Majd engem is egyre többször elővett. Aztán egy ponton úgy döntött, harmadmagával- Erato ő és AND1 rombolgatnak nekem. 5-6 éjjelen át kaptam az ívet minden éjjel 6-7-8 holdamra jöttek minimum. Nem kaptak el. Aztán ráhagyták és láttátok mi lett AND1 sorsa később. Neki tiszteletem. A másik kettőnek nem :)

  Havas megindult közben Librán. Nem tudom a pontos körülményeket nem vettem részt az itteni háborúban. Viszont azt láttam, hogy a kezdeti acc után havas itt kapott egy újat erősebbet. Lehet a körbeverésekből raktak neki össze egyet, nem tudom. Én gyűjtő voltam és kereskedő itt a szövimben.

  Viszont amikor Trouble tiltást kapott és úgy döntött, abbahagyja kaptam egy lehetőséget. Éltem vele. A törlés helyett amire Trouble ítélte a magas büntetés miatt, átvettem az accot, összeszedtem és kifizettem a büntetést.

  Közben amíg csak ezzel foglalkoztam egyből kaptam Valkoriontól 2, havastól 1 rombolást, mondván lehet folytatni akarom elődöm "bicskanyitogató" stílusát és a háborút. Valkival tisztáztam a dolgot, és b listát kötöttünk, előre leszögeztem én havasért jöttem ide, túl sokat ártott nekünk. Ő is leszögezte neki b listás, valódi a miénk csak ideiglenes.


  Elindult a Librás flottázásom. Havas továbbra is figyelt és szedegette a társaim. Engem pedig egyre jobban felhúzott, hogy valaki mindent meg tud így úszni. Mert a legnagyobbak 3/4-e a haverja. És rengeteget költözik és engem felhúzott a stÍlusa, ráköltözni a cpre 2-3-4 bogyesszel levenni a holdjait és tuti megvan ez nem tudás. Ez sok idő és pénz. Nem tudás.

  Na onnantól nem érdekelt mindenáron le akartam szedni. Meg akartam mutatni, hogy olyasvalaki is beverhető akit sokan támogatnak és sorban kapja az accocat és pénzt tol bele sokat és szinte 0 amit alszik. Mivelhogy közben megkapta Zorro accját. Hát nem tudom miért... biztos ő valaki különleges, hogy csak úgy hozzá vágják az accocat.


  Volt egy komoly összetűzés, társamra Fehérlóra megindult havas és mi testületileg mentünk a szövivel védeni. Nem fogom idézni de írt nekem olyasmiket hogy összeeresztünk mindent meg béna vagyok mert a kukások nincsenek időzítve :D Próbált provokálni. Ez a gyengék fegyvere. Én annyit írtam neki, hogy tudja miért pályázok rá és jöjjön. Mondta jön Valkorion is. Továbbra is mondtam jöjjön én nem húzom ki. És tiltottam. És az utolsó percekben fordultak. Mi bátran védekeztünk és nyertünk. Tudtuk, mindenünk oda lenne a top1-2 flottás ellen de nem izgatott.


  Ott azt éreztem az én szövim a legjobb a világon. És ÉRTÜK ez a mai megérte. Ezt az esetet senki nem reklámozta de én itt megteszem, akkor havas gyáván megfutamodott, ma tettem róla, hogy ne tehesse újra!

  Erősítettem a flottát, de láttam esélyem nincs együtt a barátaival mindig erősebbek lesznek én ugyanis nem bújok más mögé, egyedül megyek, mert hiszem, hogy ez így becsületes.

  Hát sok sok csapda állítás és kicsalogatás után ma jött a vissza nem térő alkalom.

  Fehérló egyik holdját leszedte és megindult rá. Én ott ücsörögtem a holdamon, megetettem, hogy majd megyek védeni de nem indultam. Fehérló az utolsó 10 mp-ben kirántotta a telepített flottát. Én számoltam- meg is lett a visszatérője secre pontosan. Csapódott. Én indultam.


  És újfent. Tudtam, hogy bukok kb majd mindent. Tudtam, hogy max az ötödét negyedét ha be tudom szedni a kukákkal.

  De ez a szövi ezek a srácok érnek ennyit! És én is megmutathatom van még becsület ebben a játékban és az éjjel baglyok is elkaphatók úgy is , hogy te nem vagy az.


  Valkorionnak mély tiszteletem, ő most nem túlzok a legjobb flottás a szerveren. És az egyik legjobb a játékban és őszinte, egyenes, becsületes. Neki minden jót kívánok. Vele még most is normálisan lehetett beszélni, érvelni.


  A csatát szövetségemnek ajánlom, havas neked meg kívánok mielőbbit és most kvittek vagyunk. Remélem tanultál a dologból, és felhagysz ezzel az ész nélkül rombolással. Ha flottázol tovább, figyelj ki, szánj arra időt ne éjszakázásra. És több becsületet, jóval többet.

  Eratoval még nem vagyunk kvittek, de ő egy másik uni története lesz ha visszatér.  Ezen az időponton (16-01-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Sylar [atlantis]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 713.829

  Nehéz Harcos 79.690

  Cirkáló 217.519

  Csatahajó 219.364

  Csatacirkáló 62.001

  Bombázó 23.313

  Romboló 14.909

  Reaper 4.359

  Pathfinder 22.240

  _________________________________________


  Védő Havas [BHole]

  ________________________________________________


  Kis szállító 150.843

  Nagy Szállító 70.000

  Könnyű Harcos 1.018.838

  Nehéz Harcos 55.745

  Cirkáló 258.305

  Csatahajó 78.403

  Kolóniahajó 17

  Kémszonda 116.199

  Bombázó 11.563

  Romboló 25.988

  Halálcsillag 45

  Csatacirkáló 68.582

  Reaper 5.609

  Pathfinder 34.996

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Sylar [atlantis]

  ________________________________________________


  Könnyű Harcos 5.917 ( -707.912 )

  Nehéz Harcos 2.066 ( -77.624 )

  Cirkáló 31.701 ( -185.818 )

  Csatahajó 116.619 ( -102.745 )

  Csatacirkáló 44.412 ( -17.589 )

  Bombázó 18.384 ( -4.929 )

  Romboló 13.414 ( -1.495 )

  Reaper 4.220 ( -139 )

  Pathfinder 2.984 ( -19.256 )

  _________________________________________


  Védő Havas [BHole]

  ________________________________________________


  Kis szállító 665 ( -150.178 )

  Nagy Szállító 979 ( -69.021 )

  Könnyű Harcos 4.332 ( -1.014.506 )

  Nehéz Harcos 609 ( -55.136 )

  Cirkáló 17.192 ( -241.113 )

  Csatahajó 26.041 ( -52.362 )

  Kolóniahajó 0 ( -17 )

  Kémszonda 218 ( -115.981 )

  Bombázó 7.245 ( -4.318 )

  Romboló 20.710 ( -5.278 )

  Halálcsillag 45 ( -0 )

  Csatacirkáló 36.131 ( -32.451 )

  Reaper 5.240 ( -369 )

  Pathfinder 2.126 ( -32.870 )

  _________________________________________  A harc döntetlen lett.


  A támadó zsákmányolt:

  0 Fém, 0 Kristály és 0 Deutérium


  A támadó összesen 17.906.036.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 21.173.721.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 12.405.249.365 fém és 5.839.359.137 kristály lebeg.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A támadó(k) által beszedet törmelék:

  45.909.586 Fém és 21.610.413 Kristály

  3.435.776.000 Fém és 3.435.776.000 Kristály


  A támadó(k) által beszedett teljes törmelék mennyiség:

  3.481.685.586 Fém és 3.457.386.413 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: -8.477.362.414

  Kristály: -1.600.942.587

  Deutérium: -888.659.000

  A támadó(k) összesen 10.966.964.001 egységet vesztett(ek).


  A védő(k) összesen

  Fém: -13.067.971.000

  Kristály: -6.722.309.000

  Deutérium: -1.383.441.000

  A védő(k) összesen 21.173.721.000 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.1

  Támadónak mielőbbit!!

  Kérem nem offolni :) Köszönöm!


  Ezen az időponton (15-01-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Havas [BHole]

  ________________________________________________


  Cirkáló 70.000

  _________________________________________


  Védő Sylar [atlantis]

  ________________________________________________


  Kis szállító 75.000

  Nagy Szállító 102.000

  Könnyű Harcos 754.325

  Nehéz Harcos 40.004

  Cirkáló 217.253

  Csatahajó 207.917

  Szemetesek 214.920

  Kémszonda 29.534

  Bombázó 23.282

  Romboló 14.841

  Csatacirkáló 62.001

  Reaper 4.310

  Pathfinder 14.113

  Rakéta kilövő 1.000

  Könnyű lézer 632

  Kis pajzskupola 1

  Nagy pajzskupola 1

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó Havas [BHole]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________


  Védő Sylar [atlantis]

  ________________________________________________


  Kis szállító 70.790 ( -4.210 )

  Nagy Szállító 100.062 ( -1.938 )

  Könnyű Harcos 710.852 ( -43.473 )

  Nehéz Harcos 39.142 ( -862 )

  Cirkáló 217.251 ( -2 )

  Csatahajó 207.917 ( -0 )

  Szemetesek 214.735 ( -185 )

  Kémszonda 27.791 ( -1.743 )

  Bombázó 23.282 ( -0 )

  Romboló 14.841 ( -0 )

  Csatacirkáló 62.001 ( -0 )

  Reaper 4.310 ( -0 )

  Pathfinder 14.113 ( -0 )

  Rakéta kilövő 952 ( -48 )

  Könnyű lézer 594 ( -38 )

  Kis pajzskupola 1 ( -0 )

  Nagy pajzskupola 1 ( -0 )

  _________________________________________  A csatát a védő flotta nyerte!


  A támadó összesen 2.030.000.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 227.911.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 728.037.677 fém és 261.684.824 kristály lebeg.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A védő(k) által beszedett törmelék:

  50.726.823 Fém és 18.233.176 Kristály

  728.037.677 Fém és 261.710.324 Kristály


  A védő(k) által beszedett teljes törmelék mennyiség:

  778.764.500 Fém és 279.943.500 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: -1.400.000.000

  Kristály: -490.000.000

  Deutérium: -140.000.000

  A támadó(k) összesen 2.030.000.000 egységet vesztett(ek).


  A védő(k) összesen

  Fém: 621.082.500

  Kristály: 210.088.500

  Deutérium: -374.000

  A védő(k) nyeresége 830.797.000 egység.  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.1