Posts by TywinLannister
-
-
-
-
Ez már döfi. Külső szemlélőként ebbe nem lehet belekötni. Szívesen olvastam volna egy sztorit hozzá, gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Gratula a csatához. A védő részéről is korrekt a hozzáállás. Így kell ezt.
mondom a sztorit
előző este 666szomszédjában tevékenykedtem az itt bevert hajókkal
eljött a lefekvés ideje, átugrottam g9-be a flottával és fseltem.
majd reggel arra keltem h bevert 666 ott a szomszédjában, ahol este voltak a hajók... mondom ilyen nincs, még biztos alszok
hát kiküldtem tegnap.
kb negyed órával a csata után léptem fel, még csomó df kint volt.. irtam a srácoknak mi történt, Ragnar el is ment a df-ért, nála a df másik fele.
valószinűleg ez volt a leköszönőm akkor is ha esetleg visszakapnám a flottát amit kétlek.
borzalom mi lett ebből a játékból.
bug bug hátán
mind ez 666 érdemeiből semmit nem von le. szemfüles volt, grat még1x
-
-
-
-
-
-
-
vártam haza a flottákat közbe beraktam egy videót és ügyesen bebólintottam rajta
grat
-
-
"Jobb is,hogy nem lett védés"
Miért? mert úgy megmaradt volna egy szövitársad flottája?
Gondolom 2:1:1 arányban ment vissza az a mennyiség, aminek pushingnak kellene lennie ilyen esetben. Nem hiszem hogy deut,krisit,mindent pótoltatok de ez nem az én gondom!
Mr S leírok egy tanmesét vond le kérlek a konzekvenciákat.
Egy kis madár egyszer kiesett a fészkéből, csiripelt de nem hallota meg senki segélykérő kiáltásait. Egyszercsak arra járt egy tehén és látván a kismadarat dideregni rányomott egy méretes tehén lepényt hogy ne fagyjon meg a kis szárnyas. A kismadár már nem fázott,ahogy telt múlt az idő arra járt a farkas aki meglátta a kismadarat a méretes tehénlepény kellős közepén, oda ment hozzá és azt mondta neki: szegény kismadár hogy bánhattak el így veled? Majd én segítek rajtad, kihúzta őt onnan,megtisztogatta és végül megette.
(Hogy értsd,nem mindenki akar rosszat azok közül aki lesz@r, és nem feltétlenül akar jót az aki kihúz a sz@rból. Mert 2:1:1... azért lássuk be ebből nem jöttél ki jól sehogy sem!)
Soldier, Gratulálok! Túlszárnyaltad a rólad alkotott képet. Minek az embernek ellenség ilyen barátokkal?
Erre én is csak annyit mondhatok hogy sok sikert a további együttműködéshez.
ui: kár volt ferdítened a sztorit Soldier.
Sheldon neked legalább elnézik a sokadik jegykitárgyalásodat is ellenben pl velem.
őő izé, devil!
szeretném felhívni a figyelmed hogy ez egy stratégiai játék nem a panaszkodjunk 0-24 élő adása. Sajnálom hogy nem bírod feldolgozni a témát, egy
szakember talán segíthet a problémádon.
* figyelmeztetés
sértés, provokálás
Gurat
-
Srácok, nekem nem rémlik az, hogy bárki azt írta volna, hogy azonnali hatállyal mennek V-be és soha többet ettől a ponttól nem látjátok őket.
Nagyon szerettek dobálózni a gerinc szóval, de én nem látom azt, hogy bárki megszegett volna bármit amit mondott eddig.
Szerintem sokkal kevesebb gerince van azon játékosoknak, akik szánt szándékkal beverik a saját társaikat ahelyett, hogy az ellenfél beletett munkáját megtisztelnék azzal, ha már védeni nem tudják, hogy elengedik a csatát.
Illetve mondva volt, hogy a Darkosok mennyire hisztisek meg minden. Nem tudom hogy vagytok vele, de jóformán a másik oldal többet sírt itt ebben a threadben, mint a brazil nagymamák a szappanoperák legdrámaibb jelenete után.
Darkosok, minden jót nektek, nagyszerű döntést hoztatok szerintem, ti játszani akartok, amit nem minden ellenféllel szemben lehet élvezettel tenni.
Igen, csak, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, nem azért mennek el Devilék, mert ti hűdejó játékosok vagytok, vagy mert milliókat öltök a játékba, hanem azért mert semmi élvezet nincs abban számukra, hogy ellenetek játszanak.
Kiöltetek minden élvezetet a játékból az emberileg tisztességtelen húzásaitokkal. (bármennyire is szabályosak azok sajnos)
Szóval Libra megmaradó játékosai, jó vadászatot kívánok Sheldonra (mint az egyetlen igazi túl nagyra nőtt céltáblára)Rawen, aki átnevezi magát ennyi volt-ra, attól szerintem te se azt várnád h 2nap után kijön v-ből
de gondolom hirtelen felindulásból jött a névváltás.
nyilván mert sokkal gerincesebb az ha szét spamolják a ph-t hogy áttekinthetetlen legyen és befagyjon.
vagy az h ott vannak vagy 20-an, és békésen végignézik ahogy beverik a társukat
valóban nem lett nézve az h mennyi munkát fektettek bele, mert kit érdekel?
ilyenkor a normális ember azt nézi a csapattársa mennyi munkát fektetett bele az accjába, kutyát se érdekel az ellenfél.
védeni kell a társat, ha ez nem kivitelezhető minimalizálni a bukóját.
az utóbbit láthattad.
beszéltem tegnap devillel, és nem a játékosok, hanem a gok miatt távoznak.
mondott pár konkrétumot, és hát valóban vannak különös dolgok.
remélem ez csak egy blöff h mentek, de ha nem az akkor minden jót.
-
bocs devil én kértem meg soldit h tegyen ki titeket.
mert az nem járja hogy kilépkettek, aztán visszajöttök veszekedni
a normál hangnemben feltett kérdéseimre nem tudtatok érdemben válaszolni, csak a melleteket vertétek és pocskondiáztatok mindenkit, hát ebből nem kérünk köszi, az a csoport nem azért lett létrehozva.
a cápák indokait mindenki megérti, de ti azért léptek mert nem sikerült egy csata és nem tiltották soldit a szerintetek szabálytalan eljárása miatt.
nevetséges.
további jó játékot nektek ha valóban távoztok.
-
-
nagy sztori nincs
böngésztem a galnézetet áldozatot keresve, yankenél kiszúrtam egy csilis holdat. kém, bent parkolt az alábbi flotta.
egy bolygója perces volt, ezért azt gondoltam fent van és nem startoltam, de percesedett a kémkedett hold.
Na hát akkor nincs mese, menni kell.. deu nem volt, meg túl sok sötét se hogy pakkot vegyek, úh bontottam a tekit és abból csiholtam deut.
kilőttem a kukákat, közbe ránéztem a védő bolygóira, csilis több helyen is.
na mondom fuck most forgassam a kukákat?
nem forgattam, vártam pár percet még a csatacicák inditásával, hátha csak benézett.
ez lett az eredménye.
védőnek gyors felépülést!
Ezen az időponton (30-01-2022 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:
Támadó Tywin Lannister [3 guns]
Védő Yankees [Visitors]
Csatahajó 24.826
Kolóniahajó 5
Szemetesek 106.015
Kémszonda 3.000
Romboló 7.213
Halálcsillag 89
Csatacirkáló 24.911
Reaper 28.160
Pathfinder 56.165
Rakéta kilövő 11.550
Könnyű lézer 11.830
Nehéz lézer 890
Gauss ágyú 979
Ion ágyú 880
Plazmatorony 103
Kis pajzskupola 1
Nagy pajzskupola 1
Csatacirkáló 1.974.934 ( -21.895 )
Kémszonda 1 ( -0 )
A támadó összesen 1.861.075.000 egységet vesztett.
A védő összesen 16.467.022.000 egységet vesztett.
Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 4.549.106.500 fém és 3.497.673.000 kristály lebeg.
A támadó 554.727.776 egységet zsákmányolt összesen.
Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.
A támadó(k) által megszerzett törmelék.
nyereség/veszteség összegzése:
A támadó(k) összesen
Fém: 4.192.806.805
Kristály: 2.634.370.925
Deutérium: -86.745.454
A támadó(k) nyeresége 6.740.432.276 egység.
A védő(k) összesen
Fém: -8.817.288.305
Kristály: -6.162.273.925
Deutérium: -2.042.187.546
A védő(k) összesen 17.021.749.776 egységet vesztett(ek).
-
-
-