Posts by viziember
-
-
A védőnek gyors pótlást .
-
Gratulálok a csatához és az összefogáshoz .
A támadónak gyors pótlást.
-
Gratulálok.
A z időpontokhoz annyi, hogy a kukásaim 21:45:55 re voltak ídőzítve , de már nem tudom már megnézni, hogy mit hoztak. Viszont mentésképen amit betettem építésre hajókat, azokat már nem engedte a rendszer legyártani 21:45:54 és 21:45:55 között , mert az egységek harcba álltak.
Ha 21:45:55 helyett a csata 21:46:13 kor történt akkor miért nem tudtam mindent kimenekíteni, mivel az Fs em 21:45:54 kor hazaért.
-
A védőnek gyors pótlást .
-
Gratulálok!
Az egész úgy kezdődött, hogy tegnap reggelre Yankees leszedte 5 holdamat és 10:24 kor megtámadott egy DS el. Kicsivel később azt kibővitette 9000 DS re. A hazatérő flottám este 21:45:55 kori érkezésére egész napos támadást küldött. nem tudtam vele mit kezdeni, mert haderőben nem lehet vele versenyezni. ( mondjuk ez a reggeltől éjszakáig tartó támadása elég pofátlan és indokolatlan volt ) Kora estére az ÁCS támadását feltornászta , és jött még hozzá
20 millió Kh
10 millió Nh
11 millió Cirkáló
6 millió Csatahajó
2 millió Romboló
5 millió Csatacirkáló
4 millió Kaszás
199 ezer Bombázó
Gyártottam kukásokat , de csak elenyésző mennyiséget és a csapódása pillanatára időzítettem. Próbáltam a hajógyárban úgy beállítani a gyártást, hogy a rendelkezésemre álló 1 másodpercben tudjak indítani a gyártósoron. ( Ez nem jött be , nem az idő volt kevés. A szerver nem engedte, mert azt írta ki, hogy az egységek harcban állnak , hogy ez hogy van azt nem tudom )
Na , meg volt a csata és rengeteg Df maradt a bolygóm mellett. Szerintem a nagy tervezésben a kukákat elfelejtette küldeni. Gyorsan mentettem ami menthető és gyártás, építés és nyersi eltávolítás , volt a fő irány.
Erős fél óra múlva rám írt Yankees , hogy ne nagyon költekezzek, mert bugos lett a csata és , hogy Ő már jegyet írt.
Ezen felbuzdulva és rossz döntést hozva egy olyan helyre küldtem a maradék nyersanyagot és flottát ahová Yankees nem nagyon láthatott rá. A maradék tetemes Df ott maradt a bolygónál.
Valkorion! Itt indul a Te csatád !
-
Mike ! Mielőbbi pótlást !
-
-
A védőnek mihamarabbi talpra állást és pótlást !
-
A védőnek gyors pótlást !
-
-
Itt is gratulálok mind kettőtöknek. Én voltam felelőtlen és a következményeket viselnem kell .
-
A védőnek mihamarabbi pótlást
-
A védőnek gyors pótlást
-
A védőnek mihamarabbi vissza építést és pótlást.
A támadónak

-
Akkor ezt úgy mondják, hogy résen volt ?

A támadónak jó költekezést a védőnek meg mihamarabbi pótlást
-
A védőnek gyors pótlást és további jó játékot .
-
Köszönöm az ajánlást ! Gondolom Odin is örül, hogy tanítasz minket játszani.
A Leda - val meg nem kell példálózni, ha nem játszol, mert a csúnya bácsik miatt V ben vagy .
A két szeró össze hasonlítása is egy elferdített dolog, ha nem látod a különbséget , de tudod mit , nem vitatkozom ez nem az a portál.
További jó játékot mindenkinek.
*off
figyelmeztetés, áthelyezve
üdv, T.
-
Hadúr ! Gratulálok e mérhetetlen nagy csatához amit egy olyan univerzumban vívtál meg ahol a bejárat felett egy táblán :
----- Ez az univerzum békés játékot támogat --- felirat van. A játékosok többségének se holdja, se hadi hajója, meg merem kockáztatni, hogy tapasztalata sincs , csak lelkesedése és játszani akarása van. Inkább úgy fogalmazok volt , mert egy pár " hadúr " még azt is elveszi tőlük.
A védőnek : üdvözlet
A támadónak meg : egyszer minden véget ér !
-
Mielőbbi pótlást a védőnek