Posts by StokyG

  80-96 is kijön gond nélkül. Sok idő nemkell hozzá. Manapság mindenkinél van okostelefon és ez kb 10-12x 2 perc :)


  Ui.:Ha lessz egy kis időm kielemzem amit irtam

  6/2/1/3/7/6/2/5/4/3/0/4/4/3/4és1pukk/3/2/2 és 1 pukk/1/3/3/4/5/3/4/


  Itt egy kis stat . Ebből mindenki kitudja számolni mennyire megérős kb 80 exp/ nappal :)

  Eszembe jutott csak neked egy javaslat...

  Ujrazhatsz ,2szemelyiseggel 😂😀

  Szigoru 4,294mrd korlatokkal 😂

  Gondolom az ork tabornok-tudos(felfedezo/tabornok) mindig jo kombo

  Aki nem jatszotta,nem erti ezt a nyelvet

  vagy nem játsza:) amugy kb 20 év alatt joformán semmit se változott... törpe bányász a legjobb xD


  Visszatérve ide tapasztalatok nektek expire jok vagy rosszak?


  Edit: ork tábi tudós harcos gazdi tulélő vándor a jo kombo xD

  Ez a “költözök” prémium nagyon esélyes, hogy messze nincs kész. 20 ember fog rá ebben az állapotában pénzt költeni az egész világon (esetleg), szóval nem túl jövedelmezö...

  A normál összevonás meg még mindig atom bugos (pl. us-en CoMa kellett manuálisan pakolgassa a játékosokat, elpárolgó SA, stb), sztem karácsonyra majd lesz valami

  Igen én is olvastam... Pedig nem ez az első összevonás . Igaz nem látok bele de nem értem mi lehet ebbe ilyen bonyolult . Van egy alap progi amibe áthelyeznek egy acc ot kompletten ahogy van. 1-1 szintlépős játékkal játszottam már de egyikbe se volt semmi gond. Nade gondolom bármi probléma adódik ugyis visszaadják az elvesztett javak persze nem árt egy képernyőfotó elötte :)

  Attól mert nem lett megkérdezve, nem jelenti azt hogy nem javasolhattok. Javasolni mindig lehet. Figyelembe is vesszük. ;)


  Továbbá én úgy gondolom hogy itt már nem lesz (nem kell hogy legyen) szempont az hogy melyik uniban milyen "erősek" a játékosok, kinek mennyi pontja van, mennyi hadi pontja van, mert amikor lesz költözős premium opció, onnantól az erőegyensúlyt el lehet felejteni. Emiatt nem is érdemes szerintem csoportokon gondolkodni, hanem mehet mindenki egy pár cél-uniba és kész. Ott pedig már maximum annyi a szempont hogy melyik cél uninak milyen beállításai vannak. Általában próbálunk megadni minden játékstílushoz illeszkedő lehetőséget. Végül biztos hogy nem lesz mindenki elégedett, mert olyan soha nincsen.

  Összevonás közben van lehetőség a cél-univerzumok beállításainak módosítására, és azt meg is hírdetjük hogy mik lesznek amikor az összevonást meghírdetjük.

  Akkor jó lenne egy 8x os eco 0,3 as deu fogyasztás 80%df 24x es kutatás és 6x speed céluni :))


  Ez az én javaslatom :) A többi bármi lehet :)

  De... az expek előbb utóbb kaotikus hangulatba kerülnek mint a magyar vonatok. Egyik késik a másik hamarabb jön... lesz abból több idő.

  Kötekedni jó :D

  Jó az 16-18 órának lazán. Ám ha hetente jön egy pukk akkor már minuszos is :)

  Egy kis stat a felfedezöhőz.


  6/2/1/3/7/6/2/5/4/3/0/


  Kb napi 80 expnek a csatái :) 2 csata a deufedezet kb. 11 nap csatái. 19 csata profit ez. Kb ennyi nap után 1 pukk van min átlagba.Egy 20 milliárdos flotta kb 25 yard profitot igy kb hoz. Ebből az szűrődik le , hogy igyis profitos hacsak benem üt a ménkű :D


  Összegezve 15 yard / hó egy ekkora flotával a profit meg a termelés és a nyersi találás.

  "Havonta bukik egy 5 millás kanyart " ezt kifejthetnéd? Az hány flotta?

  Látom kicsit közérthetöbben kell kifejteni:

  Ha beállítás változtatás elött lesz összevonás, akkor teljesen mindegy mit választasz, mire odaérsz (plusz-mínusz 1-4 hét/hónap) úgyse az lesz, mert változni fog. Ha beállítás változtatás után van összevonás, akkor tudod hova mész. Nekem tök nyolc, de lehet valakinek számít. Te tudod már a célunikat?

  Feltételezed , hogy összevonás után nemsokkal drasztikusan megváltoztatnák a beállításokat? Ha elötte nem teszik meg?:)


  Amugy kiváncsi lennék , hogy a cél unik megvannak e vagy azokat a magyar team dönti e el vagy központilag random kiválasztás van e.