Posts by StokyG
-
-
Grat
megzavart a karácsonyi szerver és véletlen kolora ment az fs... Meg karácsonyi készülödés :DDD
Boldog karácsonyt!
Nsz eket azért sajnálom...
Ja igen és a legjobb hogy végig voltam xD
-
Sziasztok!
A SKIN-ekre cseréltük az LF kutatási bónuszokat?
♤♡◇♧
Igen!
Miért ? Nem jó biznisz?
Amugy jolenne ha eldöntenék meddig lessz támadásblokk mert oránként csak tolják...
-
Gratula szép top1 csata
Ilyenkor mindíg átfut az agyamon hogy visszatérek flottázni , de szerencsére azelött elmegy a kedvem , hogy belekezdenék :)))
Grat mégegyszer!!!
Védőnek mielöbbit!
-
Ásvány gyűrűk egy ismeretlen bolgyó körül megszámlálhatatlan mennyiségű nyersanyaggal. Az expedíciós hajóid jönnek vissza teli rakománnyal!
kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Úgy tűnik ez a része az univerzumnak még nincs felfedezve.
Zsákmány
Deutérium
185.266.752Zibal!!!*
Royal flush
* Jav. Leda
-
Első
Utolsó?
-
Reggelt:)
-
Szabalyozza
Most van valami... ugyanakkor szabályozva van
Mindent átir... De miért?
-
Haha nem talált
Jöhet megint Stixer
-
Lássuk meg
-
Legyen
lássuk meg
-
Utolsó enyim
-
Nemtalált
Hacsak Gurat be nem szurja Trockij hsz ét
Most jöhet Trockij:)
-
Nem talált
Gurat
-
Hehe
Newtwo
-
Az expedíciós flottád egy hatalmas idegen hajóroncs felfedezését jelentették. Nem tudtak tanulni semmit a technológiájukból de képesek voltak a hajót az elemeire bontani és készítettek belőle valamennyi hasznos nyersanyagot.
kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Úgy tűnik ez a része az univerzumnak még nincs felfedezve.
Zsákmány
Fém
512.948.318Leda :))
Végre jött valami nagyobbacska :)))
-
nem játszottam azon a szerveren
Uni 6 ?:)
-
Tudom, hogy nehéz megérteni, de nem mi vagyunk a fejlesztők, nem mi akartuk így az összevonást, nem mi tesztelünk és nem mi hozzuk helyre a dolgokat, valamint nem mi adjuk a kárpótlást sem.
Minden problémás accountot egyesével ellenőriz az erre szakosodott csapat, de ennél többet nem tudunk csinálni, bármennyire is szeretnénk megoldani mindenki gondját.
Aki ezt nem tudja / akarja megérteni, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni.
Na igen ti nem tehettek semmiről ezzel szerintem mindenki" nek" tisztába van . Gf azaz a globál tehet róla , hogy nem megy semmi sem gördülékenyen.
Nyilván németeknek kéne elérhetősége e mailja telszáma azt őket zaklatni non stop. Szerintem megunják gyorsan
-
Én nem hagyom a pénzem. Kérdés az ,hogy ilyenkor mit tudunk tenni?Ugye van egy acc amibe fizettünk rendesen és nem a mi hibán ,hogy használni sem tudjuk.Mikor lehetséges más utakra menni ezzel?
Rendőrség , sajtó , persze elötte egy pár e mailt irnék erről nekik . Nekem is volt a fizetéssel kapcsolatos problémám azt csak megtudták oldani pedig irták hogy nem lehet.
Lehet mindent csak akarniuk kéne.
-
Azért nektek csak gratulálni tudok a hozzáálásotokért!! És sok sok kitartást.
Én hasonló helyzetbe nemtudom mit csinálnék , de hogy nem nyugodtan tenném az tuti :l