UJ UNIVERZUM NYITAS

 • Sziasztok..

  Ismet szomoruan latom, hogy megint nyilt egy Uj Univerzum!! igy is nagyon kevesen vagyunk a magyar Ogame-en jatekosok.. mi ertelme van ,ha allandoan nyitjatok az Uj Unikat.. igy is nagyon kevesen vagyunk, es ennyi szerverre igy szetosztani.. felesleges.. 100 emberekre megeri nyitni 1 Unit?? Kalista meg Friss Univerzum.. de akit ott beverunk..az mar is V-be rakja magat.. semmi ellenallas.. inkabb torli magat es megy A MÉG frissebb Uniba Libra.. akik eddig koltottek jatekra..mint pl EN MAGAM is.. mar ennek ertelmet sem latom/latjuk.. mert minek koltsek olyan Univerzumra.. ahol 2-3 honap alatt alig maradt jatekos.. sem kihivas.. se semmi nincs mar a magyar jatekban..:( ugy h ne gyertek azzal hogy a penzert nyitogatjak az Uj unikat.. az lenne inkabb a Gizda..ha csak 1 Uni lennel..minden mast torolni..es azon mar lennenk 2-3 ezren:D nah az kiraly lenne..de sajna ilyen verzio sem lesz.. lenyeg.. hogy nem kerunk tobb UJ UNIVERZUMOT!!! inkabb jatekosokat hozzatok a meglevő szerverekre!! Koszonet

 • Üdv!

  Ezt még mindig nem mi fogjuk eldönteni, hogy hány univerzum lesz és melyik ország mikor nyit újat. Volt már erről a témáról kibeszélő ha jól emlékszem. Itt hiába reklamál bárki attól nem lesz jobb, mindig csak egy újabb fölösleges poszt lesz. Ez mind üzletpolitika ezt szerintem mindenki belátja, látszik is a sok újdonsággal amit meg lehet venni pénzért. Nézz utána milyen szervereket nyitottak különböző országokban. Van aholgy 10x ecco van 3x speedel 80% df el. kb két hónap és ki lehet nyírni a szervert, viszont a 10x ecco egy régi játékosnak hatalmast előnyt nyújt.

  Mindent összefoglalva semmi értelme kérdezni, hát de miért... nem a mi kis országunkhoz fogják ezt nézni.

  Sajnos nem játékosbarát a játék, inkább profitorientált.


  Tisztelettel,

  Megtorlo

 • Gondolom nem minket vesznek alapul, hogy mennyi játékos van itt és az alapján nézik

  Sok külföldi országba ha hetente nyitnának azokon is sokan lennének

  De gondolom ha indítanak szervert akkor mindenhol ezt kell tenni...gondolom én!


  Lassan meg szerintem készülhetünk összevonásra!

  Az utóbbi 2 alkalommal 2 évente volt összevonás, és idén jár le a következő 2 év szóval esélyes

  Valamint szerintem ez az új szabály módosítás is ezt igazolja:

  Játékszabály-változás!


  "Közeleg a tél!"

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • üdv,


  18 szerver indult most, köztük a magyar is. Egyébként az új szerver az Izarhoz hasonló, abból pedig csak egy van..

  Ha a GF nyitni akar, akkor nyitni fog.


  Jönnek új játékosok is, akiket ha lezúznak az öregek, akkor mennek is.. sokan mániákusan a törlésig zúzzák az embereket és csodálkoznak, h utána nincs célpont.. akinek inge..


  Stay: pontosan.. ;)


  üdv, T.

 • Jönnek új játékosok is, akiket ha lezúznak az öregek, akkor mennek is.. sokan mániákusan a törlésig zúzzák az embereket és csodálkoznak, h utána nincs célpont.. akinek inge..


  Stay: pontosan.. ;)


  üdv, T.

  ebben igazad van.. akkor lassan megszunnek az athelyezesek is.. mert inkabb Törlik magukat mint hogy sem farmok legyenek:D pedig annak is kell lennie.- vkinek..:DD viccet felre teve.. remelem visszajonnek a vakacioban levo jatekosok.. de sanszos h nem..:(

 • hát a magyar unikban tényleg kevls a játékos ami.sok ember kedvlt lelombozza ...a külföldi unik tele vannak a magyar unikhoz képest...a lenygelen amin vagyok 7500 volt a plafon..most 3000tagot számlálunk de valjuk be hogy magyaron az összesen nincs annyi tag mint egy külföldi szerveren ;(

 • Olyan verzio..lehetoseg esetleg van/letezik.. hogy hiaba nyitnak uj Unikat a Kulfoldi szervereken.. a magyaron attol fuggetlenul nem nyitnanak?:DD aztan nem osztodna tovabb az igy is keves jatekos ...

 • Na ez a kérdés igaziból: se piac, se kereskedő. Fél év múlva 20an lesznek... ez egy olyan... érdekes uni.

  Vagy működhet valahogy ez a dolog?

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Tehát megmaradt a kérdés... szerencsétleneknek elég nehéz lesz játszani egy ilyen uniban.

  De gondolom az induláskor is ilyesmi volt. De akkor sokan voltak. Talán volt esély cserélni. Most ott lesz kalkuláció, hogy lehet 20 embernek eladni a cuccokat.

  Bár, lehet hogy összejön egy baráti társaság, és megoldják.

  De azért kemény.

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Szerintem nem lesz probléma! Izaron se olyan vészes, hogy nem lehet cserélni SA-ért! 1-2 embert kell találni akikkel lehet üzletelni aztán kész is... Az nagyobb gond lesz szerintem, hogy mivel nincs piac nincs Hajó kereskedés sem vagy gyorsító kereskedés...szóval ha felderítő vagy és kell kaszás vagy crawler akkor vagy váltasz és gyártasz magadnak vagy nem lesz... :D ez nagyobb érvágás lesz de majd kiderül! :D Van ott ész, hogy lehet több pénzt kiszedni az emberektől.... hahahaha :lol:

 • Ha sa ért nemlehet nyerset kereskedni az tönkreteszi az unit , de legalábbis nagy mértékbe visszaveti mert , ha mindenki felfedező és nyilván mindenkinek fejlesztésekre is kell deu képtelenség annyi deut venni , hogy elég legyen expre. Ezért a többi unit nem fogja beérni. De javítsatok ki , ha rosszul látom.

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]