Hibák, bugok.

• Írj jegyet. Szerepeljen benne hogy hol voltak utoljára a hajók és ha tudsz időpontot mikor telepítetted oda őket vagy a lomtárban még megvan a telepítési jelentés azt is írd meg.

Valóban szoktak eltűnni hajók de olyankor nincs flottapont vesztés és azok előkerülnek ha telepítesz oda valamit akár 1 kém is elég. Esetleg véletlenül nem küldtél el mindent expire és feketelyuk vagy szellem? Vagy Roncskereskedőre véletlenül rákattintva?

Egyébként ha írsz jegyet akkor jó eséllyel látszani fog mi lett a flottával.

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Valami itt tényleg nem stimmel ?(

Military points

105 (-18)

38 403 063 (-14 886 133)

06-09-24 / 07-09-24

-14 886 133  (-27.93%)

-14 886 133

Military points destroyed

31 (+1)

159 154 022 (+1 140 821)

06-09-24 / 07-09-24

+1 140 821  (+0.72%)

+1 140 821

Military points lost

23 (+4)

346 325 820 (+15 432 493)

06-09-24 / 07-09-24

+15 432 493  (+4.66%)

+15 432 493

Honour points

75 (-1)

1 137 370 (-24 047)

06-09-24 / 07-09-24

-24 047  (-2.07%)

-24 047

• Ez beépített csata szimulátor meddig nem fog még müködni arról lehet tudni?

Felejtsd el az integrált csataszimulátort, ami már lassan egy éve beta teszten fut. Úgy olvastam, hogy tavaly év végén akarták kiadni a stabil, működő verziót... de hát valószínűleg azóta ez még mindig nem prioritás. Nálam például állandóan befagy, használhatatlan és átláthatatlan.

Használd inkább ezthttps://simulator.ogame-tools.com/

Igaz nem egy TrashSim, de kezeli az életformákat és jól működik.

• Felejtsd el az integrált csataszimulátort, ami már lassan egy éve beta teszten fut. Úgy olvastam, hogy tavaly év végén akarták kiadni a stabil, működő verziót... de hát valószínűleg azóta ez még mindig nem prioritás. Nálam például állandóan befagy, használhatatlan és átláthatatlan.

Használd inkább ezthttps://simulator.ogame-tools.com/

Igaz nem egy TrashSim, de kezeli az életformákat és jól működik.

Én még nem is használtam.. 1x próbáltam fullf*s mondom ezt elengedem inkább :D Mármint most az integráltról beszélek.

#6Stixer

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére." "A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

Összpont: 60.69B

⚔ Szöv. [Stay] · Flotta 7.65B · Gazd. 32.95B · Kut. 14.18B · Bol. 19 · Srv. Leda

Leda

• Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy a legutóbb játékban a kristály bányát választottam mint jutalom , de sehol sem találom . Másnak is volt ilyen problémája ?

• Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy a legutóbb játékban a kristály bányát választottam mint jutalom , de sehol sem találom . Másnak is volt ilyen problémája ?

Ha jól tudom azon a bolygón aktiválódik ahol kiválasztottad a jutalmat. Nem kapod meg külön itemként, szóval lehet hogy csak nem figyeltél.

• Sziasztok!

Hello nekem oda rakta ahova kértem és a gazdasági pontjaim is nöttek. látszódik de ne nem úgy jelzi mint a technokrata esetében a +2 kémtech szintet

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • Sziasztok!

A SKIN-ekre cseréltük az LF kutatási bónuszokat?

♤♡◇♧

Igen!

Miért ? Nem jó biznisz? :D

Amugy jolenne ha eldöntenék meddig lessz támadásblokk mert oránként csak tolják...

[align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]