Nézd meg ott vannak e .
Toplistán is esett a hadi pontja, lomtárban is megnézettem vele. sehol semmi amennyire én tudhatom...mondtam írjon jegyet.
Nézd meg ott vannak e .
Toplistán is esett a hadi pontja, lomtárban is megnézettem vele. sehol semmi amennyire én tudhatom...mondtam írjon jegyet.
Ma reggel azt csináltam körbe nézem telepitést meg minden bogyom és holdam nincsenek sehol
Írj jegyet. Szerepeljen benne hogy hol voltak utoljára a hajók és ha tudsz időpontot mikor telepítetted oda őket vagy a lomtárban még megvan a telepítési jelentés azt is írd meg.
Valóban szoktak eltűnni hajók de olyankor nincs flottapont vesztés és azok előkerülnek ha telepítesz oda valamit akár 1 kém is elég. Esetleg véletlenül nem küldtél el mindent expire és feketelyuk vagy szellem? Vagy Roncskereskedőre véletlenül rákattintva?
Egyébként ha írsz jegyet akkor jó eséllyel látszani fog mi lett a flottával.
irtam ma reggel még meg se nézték
irtam ma reggel még meg se nézték
Attól, hogy nem kaptál választ, nem azt jelenti, hogy nem lett megnézve..
Mostmár enis kezdek kivancsi lenni mi van a háttérben… és hogy ténylegesen hová is tűntek vagy mi lett velük
Valami itt tényleg nem stimmel ![]()
Military points
105 (-18)
38 403 063 (-14 886 133)
06-09-24 / 07-09-24
-14 886 133 (-27.93%)
-14 886 133
Military points destroyed
31 (+1)
159 154 022 (+1 140 821)
06-09-24 / 07-09-24
+1 140 821 (+0.72%)
+1 140 821
Military points lost
23 (+4)
346 325 820 (+15 432 493)
06-09-24 / 07-09-24
+15 432 493 (+4.66%)
+15 432 493
Honour points
75 (-1)
1 137 370 (-24 047)
06-09-24 / 07-09-24
-24 047 (-2.07%)
-24 047
Ez beépített csata szimulátor meddig nem fog még müködni arról lehet tudni?
Ez beépített csata szimulátor meddig nem fog még müködni arról lehet tudni?
Felejtsd el az integrált csataszimulátort, ami már lassan egy éve beta teszten fut. Úgy olvastam, hogy tavaly év végén akarták kiadni a stabil, működő verziót... de hát valószínűleg azóta ez még mindig nem prioritás. Nálam például állandóan befagy, használhatatlan és átláthatatlan.
Használd inkább ezthttps://simulator.ogame-tools.com/
Igaz nem egy TrashSim, de kezeli az életformákat és jól működik.
Felejtsd el az integrált csataszimulátort, ami már lassan egy éve beta teszten fut. Úgy olvastam, hogy tavaly év végén akarták kiadni a stabil, működő verziót... de hát valószínűleg azóta ez még mindig nem prioritás. Nálam például állandóan befagy, használhatatlan és átláthatatlan.
Használd inkább ezthttps://simulator.ogame-tools.com/
Igaz nem egy TrashSim, de kezeli az életformákat és jól működik.
Én még nem is használtam.. 1x próbáltam fullf*s mondom ezt elengedem inkább
Mármint most az integráltról beszélek.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy a legutóbb játékban a kristály bányát választottam mint jutalom , de sehol sem találom . Másnak is volt ilyen problémája ?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy a legutóbb játékban a kristály bányát választottam mint jutalom , de sehol sem találom . Másnak is volt ilyen problémája ?
Ha jól tudom azon a bolygón aktiválódik ahol kiválasztottad a jutalmat. Nem kapod meg külön itemként, szóval lehet hogy csak nem figyeltél.
Sziasztok!
Hello nekem oda rakta ahova kértem és a gazdasági pontjaim is nöttek. látszódik de ne nem úgy jelzi mint a technokrata esetében a +2 kémtech szintet
Sziasztok!
A SKIN-ekre cseréltük az LF kutatási bónuszokat?
♤♡◇♧
Katasztrofális..
Sziasztok!
A SKIN-ekre cseréltük az LF kutatási bónuszokat?
♤♡◇♧
Igen!
Miért ? Nem jó biznisz? ![]()
Amugy jolenne ha eldöntenék meddig lessz támadásblokk mert oránként csak tolják...