Hibák, bugok.

 • Szeretném ha ezúttal nyitva maradna ez a thread, mert úgy néz ki minden újítással lesz valami bug, amiket amúgy nem vennénk észre, de így hogy a kialakult helyzet miatt többet játszok, játszunk, ezeket jelenteni szeretném. :)

  -Piacon a tűréshatár nem működik, nem tudom megvásárolni a tételt ha az pl 20% türéshatárral van feltüntetve. (már ha egyáltalán ez a cél vele. :phatgrin:)
  -Üres postaládával is két üzenetet jelez miután új szövetséget alapítottunk, társamnál is fentáll a probléma.

  -Szövi chatet ki lehetne vizsgálgatni? Néha érdekes dolgokat produkál, nem adja be az új üzenet, bead valami üres ablakot, stb.

  -Javaslat gyanánt érdeklődnék hogy lehetne-e a 16-os szemetet is megjelölni ugyanúgy mint a normál szemetet amikor rákattintok a betakarításra? Valamint fizetni lehessen elemmel is, mert az elemek nyersi árai kissé nyomottak.

  Hirtelen ennyi.
  Utolólag is köszi hogy fixáltátok a 0 df-es dolgot. (párszor jól jött, de általában idegesítő volt)

  Ui.: Angol uni1-ben ugyanez a verzió fut, miért más az ottani flotta indítás?

  Edited 2 times, last by LEW ().

 • szia,


  az a baj, h itt hiába nyitsz neki témát, ezzel sokat nem fogunk tudni kezdeni.. amiket fentebb leírtál, azokhoz azért szükséges a jegy, h képeink is legyenek róluk, melyeket csak így tudunk továbbítani a fejlesztők felé.


  - piac: erről "tudunk", illetve "mi" is teszteljük, h miért van ilyen tűréshatár és miért számol szerverenként mást- és mást

  - üres postaláda -> erről jegy kellene, képpel alátámasztva.. bár ilyen esetünk párszor már volt..

  - szövi chat -> erről még nincs infónk, szintén jegy kellene képpel alátámasztva

  - ez már fejlesztés, javaslatot benyújtom.. erről nem szükséges jegy :)


  üdv, T.


  ui: fogalmam sincs.. erről is jó lenne egy fénykép, h miben mássabb és megpróbáljuk megnézni/megnézetni :)

 • Hali!

  Azért is nyitottam, mert lehet a probléma az én készülékemben van illetve böngészőmben, és hátha van valaki okosabb aki már orvosolta valahogy a problémát. Tehát nem arra utazok hogy minden hiba amit találok, mert lehet csak a jó öreg firefoxom vacakol. :D
  Köszi a továbbítást, képekkel meg majd nyitom a jegyeket.

  Az angol szerón lévő dologról nagy vonalakban csak annyit hogy mintha be lehetne állítani a zsákmányolás prioritásait, miből hozzon el első, második, harmadiknak legtöbbet, nemtudom érthető-e így. Dobok két képet


  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=113angoluni.jpg
  http://www.kepfeltoltes.eu/vie…filename=857angoluni2.jpg

 • Ezt a parancsnok adja támadáskor prioritás állító.

  A másik meg ilyen előre beállított flotta választó.

  - üres postaláda -> erről jegy kellene, képpel alátámasztva.. bár ilyen esetünk párszor már volt..

  - szövi chat -> erről még nincs infónk, szintén jegy kellene képpel alátámasztva

  Ezekkel foglalkozok is.

 • Izaron már ideje észrevettem nem lehet néha beállítani kristály nyersanyag menyiségét a nehéz szállítóknál kicsiknél nem tapasztaltam még.Mondván ha beírod a menyiséget akkor nem engedi és nulláza.

 • Másik threadben kérdeztem hogy a toborzókóddal mivan, nem jött válasz, így rákerestem angolon, ahol írták hogy bugos és kivették. Közeljövőben lesz pótolva? Van valami infó erről? Vagy majd akkor lesz ez is elérhető ha sikerült stabilizálni a mostani rendszert? :)

 • Üdvözlet sajnos ismét találtunk 1 bugot ami az antiballisztikus bontásánál jelentkezett jelen esetben probáltam 1 bolygomon lerombolni az antikat hogy helyére bolygoközit rakjak de hiába inditottam el a ronbolást ki is irta hogy oké de még is megmaradt az anti és nincs hely a rakétakilövöben sem!!

 • Üdvözlet sajnos ismét találtunk 1 bugot ami az antiballisztikus bontásánál jelentkezett jelen esetben probáltam 1 bolygomon lerombolni az antikat hogy helyére bolygoközit rakjak de hiába inditottam el a ronbolást ki is irta hogy oké de még is megmaradt az anti és nincs hely a rakétakilövöben sem!!


  Törmelék kereskedővel működik, de az épületnél történő rombolás nem. A fejlesztők felé nyitva volt már ilyen témában egy jegy, melléraktam ezt is. Reméljük, h mielőbb kijavítják, köszönjük a jelzést :)

 • Eddig nekem úgy rémlett, hogy az ugró kapu leírásában szerepelt az, hogy a töltés idő 5 percig csökkenthető.

  Most ezt nem látom ezek szerint változott volna ez?

  "Az Ugrókapu rendszer segítségével a nagyobb flottákat lehet küldeni és fogadni bárhova az univerzumba időveszteség nélkül. A technológia hasonló ahhoz, mint amit a féreglyukak használnak az ugráshoz, Deutériumra nincs szükség. Az ugrás után a kapunak néhány perces regenerációra van szüksége a következő használat előtt. Nyersanyag szállítása sem lehetséges a kapun át. Minden egyes fejlesztési szinttel csökken az Ugrókapu várakozási ideje."

 • Igen változott, de ez már nem olyan friss dolog. Szerver flotta sebességhez lett állítva a feltöltési idő. És azért nincs benne a minimum idő, mert az is függ a szerver sebességétől.

  Szintenként nagyjából ~~10%-al csökken az idő,(nincs róla képlet és a kerekítéseket is érdekesen oldották meg) és ha jól emlékszek, 15-ös szintig lehet húzni az ugrót.


  Az alap koncepció az ez:

  x1 | szint 1 = 60 perc

  x2 | szint 1 = 30 perc

  x3 | szint 1 = 20 perc


  Lehet van róla Wiki, de nem vagyok benne biztos, hogy frissítették ezeket a dolgokat.

 • Sziasztok!

  Remélem, jó helyre írom, amit tapasztaltam már többször is.

  Kijelölöm a teljes flottát, tele pakolom fullra nyersivel és amikor indítani akarom, azt írja ki, hogy nincs elég áru helyed.

  Ilyenkor hiába veszek le a nyersiből, akkor sem engedi elindítani a flottát.

  Újra kell jelölni a hajókat, majd úgy rakni bele a nyersit, hogy maradjon egy kevés tartalék.

  Nem minden esetben van így, de elég gyakori mostanában. :(

  Azért ha hirtelen kellene menekíteni a flottát, nyersivel együtt, hát nem örülnék neki!


 • erről tudsz kérlek egy jegyet nyitni képekkel együtt?

 • Ilyen nekem is volt de nem fotóztam.

  Főleg, hogy a raktár kapacitás 150 Mrd körüli lehet

 • ilyen nekem is volt többször! de nem tudom mitől függ nem minden este jön elő...

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!