Egy olyan kérdésem lenne,hogy bolygó áthelyezési időben(24órában) lehet-e épitkezni és hajót gyártani?
Lehet, csak pont az idő leteltével ne mennyen semmi?
Nem lehet?
Egy olyan kérdésem lenne,hogy bolygó áthelyezési időben(24órában) lehet-e épitkezni és hajót gyártani?
Lehet, csak pont az idő leteltével ne mennyen semmi?
Nem lehet?
a masodik kerdeseddel a kerdesedre meg is adtad avalaszt
mire 24ora a vegehez er nem lehet semmilyen flotta aktivitas, epitkezes, kutatas az athelyezendo bogyeszon. szoval lehet csak pont az ido leteltevel ne menjen semmi ![]()
Koszonom. Csak meg sosem csinaltam. Sot meg sose vettem sotet anuagot sem.
Koszonom a valaszodat. ![]()
Na végre megtaláltam a választ a kérdésemre remlélem még most is ez a szabály mert a felugró ablak elég rosszul van megfogalmzva
"Vigyázat ez a küldetés beleleshet az áthelyezés időpontjába ami miatt az megszakad! Biztos folytatod?"
Tehát az eleje az olyan hogy tényleg csak a visszaszámlálóra kell figyelni hogy akkor ne menjen mert addig feltételes módban van viszont az hogy " megszakad " elbizonytalanít mert az meg kijelentő tehát azt sugalja ha elindítod a flottát vagy építkezést ak bizony bukta a költözés.
szeretném kérni nem tudom hol lehet hogy azt a szót "megszakadhat" -ra írjuk már át feltételes módba!
Igen csak a visszaszámlálóra kell és hogy a leteltekor se építés se kutatás se flotta ne legyen aktív a költöztetni kívánt bolygón(és a holdján se)!
Sziasztok! Ha már van egy bogyesz áthelyezős topic, ide írnám a kérdésem.
Lehet le volt már írva ha igen, bocsi nem lelem.
Szóval, a szitu az, pár hónapot kihagytam és az egyik accom, történetesen a Bellatrixen lévő lekerült a temetőbe.
Mivel nincs összevonás és nem is volt, nyilvánvaló, hogy onnan nem engedett máshova visszalépni, csak a Bellára, ez nem is probléma.
De, a bogyeszeim, szétszórta teljesen.
Valszeg közben regizett újak települtek az üres helyekre, de ez akkor sem valami bulis most, hogy a 12-ből 1 került vissza nyolcas helyre mindössze, és mind oda volt szánva ![]()
Sajnos a rendszer gondolom ilyenkor okkal nem ad ingyen költözést se (?) ez lenne igazából a kérdés, érdemes jegyet nyitnom, vagy ilyen esetekben bukta és nem jár ingyen költözés hisz nem ÖV hanem temetős visszakerülés és csak SA-val rakhatom helyre a dolgokat.
Köszi előre is ![]()
Nem találtam sehol arra vonatkozó utalást, hogy temetőből visszatérve járna ingyen bolygóáthelyezési lehetőség a nem megfelelő helyre került bolygókért.
Ez csak összevonáskor szokott lenni, amolyan kényeztetésnek.
Réges-régen amikor Libráról lekerültünk a temetőbe akkor át tettük orgra az accokat szigorúan, hogy lebontsuk a flottát /ne legyen kísértés /...ott kaptunk minden olyan helyért ingyen költözést ahol ütközés miatt máshová került a bolygó. Aztán temető megint és mikor kihoztam onnan kaptam megint 14 költözést...szal így volt 26 költözésem mivel a rendszer hozzáadta a többihez. Régen volt már ez azóta hálistennek az account sincs meg.
Ezek szerint a te példád alapján belenyúltak. Remélem tudtam segíteni...
Az régen volt, már nem jár a temetőből való visszatéréskor, csak összevonás esetén.
( valszeg azok miatt, akik kihasználták ezt a lehetőséget kicsit jobban.. )